IKLAN BERBAYAR

Saturday, January 30, 2010

INI DIA WAJAH ADUKA TARUNA !




tak payah nak cover-cover muka la dol. lu berani dalam blog jadi lu mesti berani tanggunglah. apa takda telur ka ? sudah berlaga ? sudah goyang !

siapa aduka taruna ni ? dia bloger pas. telah menghina almarhum sultan johor sewaktu kemangkatan.

sebarkan gambar mangkok ni ! mana lah tahu, ada orang nak otograf dia ! hahaha..

Friday, January 29, 2010

LAPORAN POLIS YBK TERHADAP KALID GAGAP .



klik gambar press statement untuk imej lebih jelas.

seperti yang dijanjikan, yayasan basmi kemiskinan (YBK) pimpinan dato' hj zainal abidin sakom dan pihak atasan YBK telah membuat 3 laporan polis terhadap kalid gagap.

puncanya kerana kalid gagap telah mencemar,mengaib dan memfitnah kredibiliti YBK sebagai sebuah badan bukan kerajaan yang banyak membantu dan membela nasib orang miskin.

kenapa kalid gagap fitnah YBK ? pasal kalid cuba pow YBK. dia pow apa ? dia pow YBK kalau nak buat kampus UITM yang baru di selangor (tanah milik YBK) maka YBK mesti melantik kalid gagap sebagai bos besar !

hari ini YBK buat laporan polis terhadap kalid gagap. kerana sikap bodoh kalid gagap, rakyat selangor telah rugi jutaan RM dalam bentuk pulangan ekonomi setempat. YBK telah decide untuk bina kampus UITM di negeri lain..orang selangor rugi dan kerajaan selangor rugi gara-gara kebodohan dan kerakusan melampau kalid gagap nak jadi bos YBK..

selangor makin jahanam. ada menteri besar gagap yang kaki pow dan dinasihati pulak oleh penasihat ekonomi RM1 yang juga sedang berhadapan dengan kes liwat. penasihat ekonomi selangor bekas banduan, dan inilah hasil nasihat bekas banduan terhadap kerajaan negeri selangor !

ikut pemahaman aku, YBK telah merayu kepada kerajaan negeri selangor untuk membayar tunggakan cukai tanahnya di selangor secara beransur-ansur. namun ditolak oleh kalid gagap. YBK nak bina kampus UITM baru di selangor, demi untuk anak bangsa melayu... sayang ditolak oleh mb selangor yang otaknya senget kepala sempit gila pangkat ..

YBK dan YAYASAN SELANGOR adalah ilham dato haron bekas menteri besar selangor. dia membuat keputusan untuk membantu bangsa melayu selepas peristiwa 13 may. orang melayu merempat susah pada ketika itu..YBK dan YAYASAN SELANGOR antara ide pembangunan drastik yang dilakukan oleh menteri besar dato haron untuk menaikkan darjat ekonomi dan sosial bangsanya sendiri..

hari ini, selepas 30 tahun selangor mempunyai menteri besar yang anti kepada bangsanya sendiri. namanya kalid gagap !

ARIFAHMI LETAK JAWATAN SECARA MENGEJUT !


hahahaha..baru dua dokumen (kek dan tanah 10ribu ekar) kita dedahkan tak sampai 3 hari, almenantunya nik ajis dah mengaku kalah,mengaku salah !

DIA DAH LETAK JAWATAN SEBAGAI BOS PMBK AWAL DARI TARIKH YANG DIPERSETUJUI OLEH NIK AJIS IAITU BULAN MAC 2010 !

alasan...macam macam alasan nak cover silap ! nik ajis, aku gap baru dedahkan 2 dokumen biasa sahaja !

ada 3 lagi dokumen yang bisa menggegarkan kepala kamu ! ini dokumen yang membabitkan urus tadbir yang bodoh dari sebuah kerajaan pas kelantan akan aku dedahkan !

3 dokumen ini bisa mencetuskan katastrophi maha gila di kelantan !

aku mohon agar umno kelantan/perkasa kelantan take note pendedahan aku yang seterusnya ! nik ajis pasti akan bergegar kepala lututnya bila kesemua kandungan 3 dokumen ini aku keluarkan sikit masa lagi !

nik ajis sudah menjadi liabiliti kepada parti pas. nik ajis sudah menggigil ! dia akan letak jawatan..tak tahan kena penangan bloger !

klik sini cerita daripada haprak-daily
http://www.harakahdaily.net/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=24583:ariffahmi-serah-tugas-ceo-pmbk&catid=1:utama&Itemid=50

ps: satu laporan polis akan dilakukan oleh dato dato hj zainal abidin sakom (pengerusi YBK) pada hari ini jumaat 29jan 2010, jam 10 pagi di IPD shah alam. laporan polis atas fitnah kalid gagap terhadap YBK. sebarkan !

Thursday, January 28, 2010

SKANDAL NIK AJIS ARIFAHMI : SATU LAGI DOKUMEN BAKAL DIDEDAHKAN !

kenapa nik ajis bermati-matian mempertahankan almenantunya arifahmi daripada meletakkan jawatan ?

rupanya ada 'beberapa kerja' yang almenantunya perlu selesaikan ! 2 hari lepas aku keluarkan dokumen pembelian kek...kali ini aku akan dedahkan lagi satu dokumen..

petang ini satu lagi dokumen skandal nik ajis almenantunya akan keluar ! nik ajis sudah kepanasan. adakah kita mahu tertipu lagi dengan slogan-slogan retorikal mereka ? nehi .. membangun bersama isle,negara isle semuanya adalah mainan politik plastik daripada penyangak pas kelantan !

cilako cilako cilako ! ini nik ajis kata..bukan gap kata !

dalam tangan aku ada 5 lagi dokumen mengenai kerajaan pas kelantan yang akan aku dedahkan. ini dokumen bukan ahmad albab yang punya, tetapi nik ajis dan almenantunya yang punya !

Tuesday, January 26, 2010

SKANDAL NIK AJIS ARIFAHMI : DOKUMEN PERTAMA DIDEDAHKAN !





klik pada setiap dokumen di atas. kek pun nak dibalun, dengan harga ribuan ringgit. yang menggelikan hati, arifahmi hantar kek kepada bapak mentuanya..dan nik ajis hantar kek kepada dirinya sendiri !

ada 3 lagi dokumen skandal nik ajis dan arifahmi akan dikeluarkan. (skandal bapak mentua dan menantu).. mungkin nik ajis belajar dari cerita ahmad albab, " ha syawal, ulangtahun bapak tahun ni kau nak bagi apa ?".. dan arifahmi pun jawap, saya bagi kek spesial pada bapak !

di kala ada rakyat kelantan yang mengemis pada pagi raya di masjid, nik ajis dan bala tentera exconya berkenyang-kenyangan makan kek !

PAS UNTUK SEMUA, DAN KEK UNTUK NIK AJIS SEKELUARGA !

DOKUMEN SIAPA SELEPAS KALIMULLAH ?

selepas hampir 2 minggu berturut-turut aku mendedahkan siapa sebenarnya kalimullah,kerjanya,kegiatannya,syarikatnya , kali ini aku akan dedahkan pulak dokumentasi lengkap pemimpin pas.

minggu ini akan aku dedahkan beberapa lagi dokumen pemimpin tertinggi pas.pasti ianya datang dari kelantan !

harap bersabar, dokumen itu hampir mencecah seratus helai. aku kena scan helaian yang penting sahaja.nak scan kat CC.buat percuma semata-mata nak tolong umno..

loan MARA aku belum lagi lulus .dah setahun aku tunggu..! ds najib,ts muhyidin,ds shafie apdal, dan pemimpin umno..aku harap mereka dengar.! 1malaysia, rakyat didahulukan pencapaian diutamakan.

Monday, January 25, 2010

HINA ALMARHUM SULTAN JOHOR, BLOGER PAS MENYERAH DIRI !


akhirnya pelacor upahan bloger dari pas menyerah diri. untuk makluman, adukataruna,malaysiaan waves,tulang besi dan perisik rakyat adalah bloger yang diarah oleh kumpulan erdogan dalam pas untuk menyerang hj hadi,nasarudin dan hasan ali.

pada tahun ini mereka melancarkan kempen 'langgar hj hadi 2010' dengan tujuan untuk menaikkan nama-nama bos mereka dalam pas..sikap kurang ajar yang diamalkan oleh pas dan anwar melalui ketuanan rakyat nampaknya semakin memakan diri.di perak mereka pernah baring atas jalan menghadang perjalanan tuanku nazrin, akhirnya dibalas tuhan apabila nizar sendiri terbaring atas jalan !

balasan ALLAH swt semakin jelas melanda seluruh kumpulan pas. klik sini

PRU13 : PARLIMEN SHAH ALAM TUMBANG !









Sunday, January 24, 2010

BLOGER PAS HINA KEMANGKATAN SULTAN JOHOR ! REPOT POLIS TERUS MEREBAK !


gambar di atas adalah salinan repot polis yang aku lakukan semalam.detailnya terpaksa dipadamkan.paham-paham saja..

mengikut maklumat yang kami terima, hari ini sahaja berpuluh repot polis terhadap penulisan kurang ajar bloger pas bernama adukataruna yang telah menghina/mencaci kemangkatan almarhum sultan iskandar telah banyak dilakukan di johor.

1)KLUANG
-pemuda umno cawangan bandar
-persatuan belia melayu kluang
-penduduk kg melayu
-pekida daerah kluang
-belia dan pemuda umno taman kluang barat
-pemuda umno cawangan ilham dan amar diraja
-pertubuhan melayu kluang

2) SEGAMAT TIGA REPOT POLIS
3)MUAR EMPAT REPOT POLIS
4) SIMPANG RENGGAM TIGA REPOT POLIS
5)BAKRI TIGA REPOT POLIS

jadi aku menunggu dato hishamudin selaku menteri KDN untuk bertindak !

*nota*
dalam masa beberapa jam, dokumen salahguna kuasa pemimpin tertinggi pas akan aku dedahkan !

Saturday, January 23, 2010

LAPORAN POLIS TERHADAP BLOGER PAS !


KLIK PADA GAMBAR DIATAS.
satu laporan polis telah aku lakukan di IPD xxxxx sebentar tadi. artikel bloger pas bernama adukataruna yang telah menghina kemangkatan almarhum sultan iskandar sebenarnya berniat mengajak pembacanya untuk membenci institusi kesultanan di malaysia.


aku tak sempat scan repot. insyaallah esok aku scan.adukataruna telah menghilangkan link artikel di blog beliau. namun rakyat tak sebodoh orang pas, aku dah print skrin artikel tu,maybank nombor dia atas nama khairul nizam...segala maklumat sudah ada di tangan polis..jam 12 malam ni...hehehe..teka la ?bilalah kerabat johor nak tahu insiden biadap ni ya ?

KEMANGKATAN ALMARHUM SULTAN JOHOR DICERCA,DIHINA BLOGER PAS !


KLIK PADA GAMBAR UNTUK IMEJ YANG LEBIH JELAS !
ini adalah print skrin artikel dari tulisan bloger pas, bernama adukataruna. bangsat ini telah menghina kemangkatan sultan johor dengan penuh fitnah,cacian,maki hamun !

apalagi yang hishamudin tunggu ! AMARAN LAGI ? tangkap masuk ISA si penulis artikel bangsat beserta dengan para pengkomen kurang ajar dari pas !

bangsat punya manusia ! binatang ! ini link penulis binatang peliharaan pas !
http://adukataruna.blogspot.com/2010/01/dah-mampos-buat-cara-mampos-la.html

*UPDATE 23/1/10* SATU LAPORAN POLIS TELAH GAP LAKUKAN DI BALAI POLIS KXXXX SEBENTAR TADI. AKU AKAN SCAN LAPORAN ITU ESOK !

Friday, January 22, 2010

PENGISTIHARAN TERBUKA GAP !

maaf aku hulurkan kepada pembaca yang mulia kerana keterhadan waktu mengupdate blog. janji perkara ini tak berulang, insyaallah.

semalam aku seharian tak dapat update blog kerana mengejar informasi baru. bertemu secara sulit dengan informer !

satu dokumen lagi sudah ada ditangan aku. dokumen yang bisa mengegarkan kera-jaan diktator tua bernama nik ajis.insyaallah tepat jam 8 pagi, hari isnin minggu depan satu persatu dokumentasi ini akan didedahkan !

kedua, aku mengucap syukor kepada rabbullalamin kerana menggerakkan hati aku untuk menulis blog pada april 2008. semuanya berpunca kerana kalid samad menjual ALLAH digereja!

semalam tulisan persis hina manusia melayu beragama islam seperti aku sudah mencapai satu juta hits. aku mengambil kesempatan ini mengucapkan jutaan terimakasih kepada rakan-rakan bloger yang mulia dan pembaca yang aku amat sayangi kerana membisakan blog gerakan anti pkr yang picisan ke tahap sebegini.

aku rungkai sejarah. bermula blog aku ini sekadar dibaca oleh beberapa kenalan sahaja. disitu aku mulai berjumpa dengan rakan-rakan bloger yang pertama. pang5perang cyber,pewarismelayu,melayusepang,taipingmali,abemie terjah,aidc...kemudian satu persatu bloger-bloger antai pakatan rakyat mulai muncul dengan serangan yang menggila..senarai bloger yang hebat bak pahlawan inilah yang ada dalam link blog aku..

namun sekadar nombor 1juta hits tidak mendatangkan apa-apa makna dalam perjoangan jika kita tidak menang semula pada pru ke 13 ! ini adalah matlamat, bukan sembrono menulis blog tanpa ada arah tuju..ini matlamat aku dan ini juga bisa menjadi matlamat kamu sahabat bloger dan pembaca yang mulia !

hari ini hari jumaat,penghulu segala hari.nabi muhammad saw adalah penghulu segala nabi. hari ini islam dan bangsa melayu telah diserang dari segenap penjuru. yang menjadikan perrtembungan ini lebih BESAR NILAIANNYA apabila ada munafik melayu yang menjadi pelacor sundalan perjoangan kafirin !

dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha mengasihani, aku gerakan anti pkr mengistiharkan secara terbuka untuk melawan kalid samad di parliemen shah alam pada pru ke 13 nanti !

INI ADALAH MANIFESTO PERJUANGAN AKU

1)MENGEMBALIKAN SEMULA KUASA RAJA-RAJA MELAYU
2)MENAMBAHKAN LAGI KUASA RAJA-RAJA MELAYU
3)MEMINDA MANA-MANA AKTA PARLIMEN YANG TIDAK MENGUNTUNGKAN HAK ISLAM DAN HAK MELAYU
4)MENEBUS SEMULA MARUAH AGAMA BANGSA NEGARA !
5) MENJADIKAN 'TANAH MELAYU' SELAMAT AMAN DAN MAKMUR !
MARUAH YANG HILANG INI HARUS DITEBUS DAN DILETAKKAN SEMOLA KE TEMPAT ASALNYA !

menang dengan menebus maruah islam dan bangsa adalah matlamat kita ! ayuh bangkit dan kita selesaikan pakatan pengkhianat ini pada pru ke 13 , once n for all !
ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR !

CERAMAH JUARA RAKYAT DI SHAH ALAM !

Thursday, January 21, 2010

SULTAN MELAYU PERNAH MENANGIS ?



sultan negeri manakah yang pernah menitiskan airmata nya ?
kerana apa baginda tuanku sultan menangis ?

nantikan detail pendedahan xklusif cerita yang tidak pernah kita ketahui ini dalam masa terdekat ! sementara menunggu pendedahan ini, wajib kita lihat penipuan terbesar anwar dalam penjara ! aksi pembohongan kepala munafik ini bermula pada minit ke 2 hingga ke 6.

sebarkan video ini

Wednesday, January 20, 2010

TERKINI : EXCO PKR SELANGOR DISERBU SPRM !

ini kabaran terbaru. SPRM telah menyerbu pejabat exco kerajaan negeri selangor yakop sapari di SUK sebentar tadi.

berdasarkan sumber maklumat dalaman pkr di SUK, mereka memberitahu bahawa pegawai khas (PA) yakob sapari telah di soal siasat ekoran dakwaan permit kelulusan pasir dan mendapat tajaan melancong ke china.

mengikut risikan kami, pa yakop sapari telah dibiayai perjalanan melancongnya ke beijing oleh pelombong pasir.

kini sudah diangkut oleh pegawai SPRM dan dibawa ke putrajaya..kita mohon agar yakop sapari dan timbalannya yb suhaimi tidak melatah melompat bangunan..kita juga meminta pekerja-pekerja maintenance di pejabat SUK dan pejabat SPRM putrajaya dengan segera mengunci tingkap-tingkap bangunan untuk mengelakkan kejadian melompat !

Tuesday, January 19, 2010

'MIDDLE MALAYSIA' PROJEK PEMBOHONGAN TERBARU DARI CICIT KOMUNIS !

1969 adalah tragedi. tragedi yang memungkin asbab kesalahan itu diletakkan di tangan melayu yang alpa. kerana kealpaan ini militan komunis dari singapura meniup semangat rasisme, antai ketuanan melayu.

dari malaysian malaysia ke middle malaysia, saki baki militan komunis dari DAP ini terus coba membohongi rakyat. ini hakikat, slogan sahaja yang ditukar tetapi matlamat menghancurkan bangsa melayu dan merosakkan islam tetap membara..

idelisme komunisme mainan dap membawa erti. komunisme menolak peraturan hidup beragama, agama dianggap candu yang melalaikan kehidupan. dek kerana ideologi candu middle malaysia inilah, pas menjadi pelacor politik paling gemilang cemerlang dan temberang dalam sejarah islam !

1965 mengundang bencana. lee kuan yew adalah protege komunis dari tanah besar china yang berpengkalan di peking (beijing) china. buku merah ideologi presiden mao tse tong menjadi kitab perjuangan mereka.

darah kuan yew adalah darah komunis. perjanjian pembentukan negara malaysia (gabungan sabah,sarawak,singapura) mencatatkan syarat bahawa singapura tidak boleh menyertai pilihanraya umum. ini prasyarat utama antara tunku dan militan komunis bernama kuan yew.

arwah atok aku pernah berpesan kepada aku , bahawa PAP-DAP adalah yahudi nombor dua.baca perangai yahudi,maka akan kedapatan persamaan akhlak mereka dengan DAP.arwah wan aku juga pernah bisik,bahawa keluarganya habis bersepai ditembak oleh komunis waktu merempat di kapar.hari ini mereka cuba menyandu kepala hotak bangsa melayu dengan agenda middle malaysia. mereka cukup sabar dalam menelusuri agenda menjahanamkan tanah tumpang mereka.

lee kuan yew melanggar asas perjanjian dengan tunku. dia memasang proksi dalam pilihanraya 1965. proksi militan komunis ini memang di kawasan bandar. kerana tekanan dan agenda melampau militan, singapura diterajang keluar dari tanah melayu pada tahun 1965.

tindakan menghalau PAP dari tanah melayu telah menguatkan lagi cengkaman pengaruh militan komunis. hasilnya lahirlah parti anak cicit komunis bernama DAP , ditangung dan dibiayai sepenuhnya oleh kerajaan PAP yang mendapat dana secara langsung melalui tanah besar china iaitu permuafakatan COMINTERN (pusat komunis antarabangsa) yang berpangkalan di peking (beijing).

pada siri kempen pilihanraya 1969, agenda menghancorkan maruah bangsa melayu dilakukan. artikel 153 diserang beratus kali dalam siri ceramah panas.artikel 153 adalah persetujuan asas bina pembentukan sebuah negara melayu yang merdeka.

hak melayu adalah asas persetujuan pembentukan sebuah negara merdeka . namun ketuanan melayu,hak istimewa orang melayu,kedaulatan bahasa melayu dan segala apa yang ada menyebut perkataan keistimewaan bangsa melayu cuba dihancorkan sewaktu kempen pilihanraya 1969..

agenda 1969 dan agenda ketuanan rakyat adalah sama, cuma yang membezakan pada saat ini hanya lee kuan yew sahaja yang tiada.

silap tunku satu, kempen pilihanraya 1969 dilangsungkan selama 5 minggu. satu waktu yang cukup panjang untuk lidah-lidah militan komunis ini menjahanam,menanamkan ideologi kebencian mutlak terhadap bangsa melayu dan islam ! ini silapnya, sama seperti silapnya tempoh kempen yang panjang sepertimana yang berlaku pada mac 2008.

pada waktu itu DAP tidak keseorangan. mereka bergabung dengan GERAKAN,PPP,parti islam semalaysia. parti buruh yang cukup sinonim dengan perjuangan kelas pertengahn rakyat telah menarik diri. lompong besar ini di isi oleh 4 parti tadi walaupun mereka tidak mempunyai kesepakatan platform yang satu.1969 militan komunis DAP dan PAS melakukan jimak politik yang haram, dan hari ini jimak politik ini disambungkan melalui kesepakatan 3 penjimak politik terulung negara, DAP,PAS dan PKR ! hasil jimak politik ini lahirlah kalid samad n company !

hanya 30 tahun sahaja masa yang mereka perlukan untuk mengulangi agenda sialan yang sama. 2009 agenda menghancorkan hak keistimewaan orang melayu terus berjalan laju. kali ini lebih hodoh. ALLAH pula digadaikan demi menarik undi !

keputusan 1969 telah memihak kepada pakatan oposisi. perak,penang tumbang. dun selangor yang mempunyai 24 seat telah seri, 14-14. melayu sudah tidak dapat membentuk kerajaan.MCA mengambil pendiririan untuk menarik diri daripada pakatan dengan umno, 3 seat kepunyaan MCA akhirnya telah membentuk sebuah kerajaan militan komunis di selangor.

perhimpunan penyokong DAP dan GERAKAN telah berarak ke kuala lumpur. orang melayu ditepi jalan digelar sakai,ini negara cina punya,melayu boleh balik kampung !..insiden seterusnya anda sudah ketahui.

anak muda bangsa melayu harus faham sejarah bangsa. lee kuan yew militan komunis dan tun mahathir yang digelar ultra nasionalis adalah dua watak penting dalam sejarah politik bangsa. 2 bulan yang lepas, barry wain penulis buku fitnah bertajuk malaysian maverick telah melancarkan serangan dari kota temasek. peranap ekonomi bangsa bernama kalimullah bersekongkol dengan dengan anwar dan petra menyerang najib dari dalam.

bersama dengan protegi PAP di malaysia,iaitu DAP mereka pula menyerang dari sudut yang lain. pas sudah hilang telor dan wajar diangkat untuk menjadi pelacor politik islam paling terkemuka selepas salman rushdie dan aminah wadud. ALLAH dijual untuk kegunaan gereja telah mendapat tempelak jatuh kufur oleh haron din !

pru ke 13 bukan sekadar pertembungan biasa antara partai. no, tolong faham maksud aku wahai anak muda. pru ke13 adalah anekdot,titik tolak kelangsungan kuasa islam dan bangsa melayu di bumi bertuah malaysia ini ! ketuanan rakyat adalah maksud tersirat, memberikan kuasa mutlak kepada rakyat.

aku nak tanya kau wahai bangsa melayu...perlukan engkau,kawan engkau dan seluruh anggota keluarga kau yang berketurunannya melayu,hidung kemik,kulit sawo matang,makan belacan dan punyai kalimah iman dalam dada akan menyokong agenda tersirat middle malaysia ? dan perlukah kau mengangkat pelacor politik teragong selepas kamal attaturk iaitu anwar ibrahim menjadi wali di muka bumi malaysia ini ?!

tepok dada tanyan iman, bukan tanya rakan-rakan dari parti asutan syaitan !

bersambong...

Monday, January 18, 2010

KALIMULLAH DAN AZIZ ISHAK.ANTARA PERANAP NEGARA DAN PROLITARIAT BANGSA !

gambar lelaki melayu di sebelah tunku abdul rahman itu adalah saudara aziz ishak. aziz ishak seorang pejuang marhaen. dia membawa idelisme perjuangan rakyat, rakyat yang hidupnya merempat mahu dibela.

prolitariat aziz ishak adalah bersifat menyeluruh, melayu-melayu yang susah dibantu selagi mampu. era 1950 dan 1960an idealisme perjuangan sosialisme,komunisme,libealisme,fasisme cukup menghantui ide demokrasi. pasca perang dunia pertama dan kedua, dua pertembungan ide muncul. perang dingin mewakili 2 negara besar mentor perjuangan haluan berbeda ini.

namun jangan di salah anggap aziz ishak seoerang pendokong antai demokrasi. dia sekadar memperjuangkan hak bangsa melayu. itu sahaja. bangsa melayu yang bekerja sebagai nelayan,petani,pesawah semuanya dibantu.

aziz ishak dilantik menjadi ketua umno negeri selangor yang pertama, selepas tunku memulakan inisiatif penubuhan keanggotaan umno di setiap negeri. aziz ishak bertapak selepas beliau keluar daripada parti IMP yang di asaskan oleh onn jaafar.semasa kegawatan malayan union, aziz ishak bergerak di atas platform gerakan angkatan pemuda melayu malaya.

1953 aziz ishak memulakan langkah besar perjuangannya. dia dilantik menjadi menteri pertanian dan syarikat kerjasama dalam kabinet tunku. selama hampir 10 tahun , aziz menjuarai perjuangan rakyat,memperjuangkan nasib bangsa melayu yang cukup sempit dan susah.

ide-ide pembukaan tanah-tanah baru pertanian dicanang,pembukaan tali air dan yang paling terkenal pembinaan empangan sungai muda di kedah telah melonjakkan imej negara untuk menjadi sebagai pengeluar beras terutama di rantau asean.

aziz ishak dan tunku punyai dua watak berbeda.seorang pejuang marhaen yang mementingkan perut rakyat manakala tunku masih terus berwatak anak istana yang super britishnya.

pertembungan mereka bermula apabila aziz ishak mengusulkan satu lagi projek membantu bangsa melayu, iaitu pembinaan kilang baja urea dan kertas di negeri sembilan. asas pembinaan kilang besar baja ini adalah untuk mematikan secara terus pengharapan secara langsung bangsa melayu (petani) terhadap syarikat british yang memonopoli perniagaan penting ini.

tunku menolak permintaan ini.aziz ishak membidas maka terjadi persegeseran berbulan-bulan antara perdana menteri dan pak menteri.. klimaks persengketaan dua darajat ini berlaku semasa persidangan agun umno tahun 1962.

aziz ishak dimalukan oleh para penjilat memanda menteri. ada perwakilan mahukan aziz ishak dipecat dari umno dengan talak tiga. akhirnya aziz mengalah.berundur secara terhormat kerana yakin pada perjuangan protaliat nya. aziz ishak digantikan dengan khir johari.

10 oktober 1962 tunku mengambil kata putus. aziz ishak yang bertahun-tahun coba mengenyangkan perut-perut kempis kelaparan bangsa melayu akhirnya dipecat.

hanya kerana cadangan membina kilang baja urea dan kertas ditolak, aziz ishak ditendang. aziz ishak mahu menutup ruang monopoli syarikat-syarikat british di tanah melayu. sayang cita-citanya tidak kesampaian. tunku mendengar cakap mat saleh keparat.

pada oktober 2010 juga syarikat peranap bangsa kepunyaan kalimullah hasan akan tamat kontraknya. dalam siri kronikal pendedahan aku minggu lepas, syarikat kalimullah yang bernama VPI INTERNATIONAL SDN BHD akan tamat kontraknya daripada kerajaan.

kontrak bernilai hampir RM 1billion ini akan tamat pada oktober 2010. aku mohon dan menggesa kerajaan dan LHDN untuk tidak lagi memberikan kepentingan kontrak ini kepada syarikat kalimullah. nor mohamed yakob telah melanggar tatacara pemberian kontrak, apabila dia memberikan/menganugerahkan secara terus kontrak besar ini kepada pengkhianat negara bernama kalimullah hassan !

jika tunku telah melakukan kesilapan dengan memecat aziz ishak pada oktober 1962,maka aku menggesa pihak kerajaan dan LHDN juga melakukan tindakan yang sama.menamatkan kontrak ratusan juta kepunyaan syarikat kalimullah pada oktober tahun ini..!

selepas ini aku akan terus menggodam senarai nama-nama wanted list dalam agenda aku. aku tak peduli samada dia dari umno,pas,pkr hatta agen luar terutamanya dari negara singapork !

ini perjuangan melayu baru ! melayu yang akan perjuangkan hak islam dan hak bangsanya di bumi mada-yo yang bertuah ini ! ayuh bersihkan malaysia daripada pengkhianat agama bangsa dan negara.!

ps:- abang aziz ishak yang bernama yusof ishak adalah presiden singapura yang pertama.

Friday, January 15, 2010

KALIMULLAH HASSAN, GAP TIDAK AKAN BERHENTI MENYERANG KAMU !

nantikan pendedahan terbaru mengenai kalimullah. apa akan terjadi pada oktober 2010? siapa lelaki melayu di sebelah tunku ? siapa pemimpin umno yang akan terpalit dalam pendedahan terbaru ini ? nantikan artikel panas ini .. kalimullah tidak akan aku lepaskan !

Thursday, January 14, 2010

RAHSIA NEGARA YANG DIPEGANG KALIMULLAH DIDEDAHKAN !




hampir 5 hari aku membongkar siapa kalimullah. seperti yang aku janjikan semalam artikel ini akan menjelaskan secara menyeluruh akan satu perkara penting. perkara mengenai rahsia negara (malaysia) yang di pegang oleh singapura melalui agen nya bernama kalimullah.

dalam akhbar hari ini, kalimullah menafikan bahawa beliau mempunyai kepentingan dalam web malaysian insider. dakwaan kalimullah merupakan satu lawak bodoh yang lesu. malaysian insider memang kepunyaan kalimullah.

4 hari serangan aku berturut-turut menyebabkan kalimullah menarik keluar syarikat nya yang membiayai malaysian insider dalam ruangan iklan. ruang iklan syarikat regalia records management sdn bhd telah ditarik keluar daripada web malaysianinsider sebentar tadi, pada jam 4 petang khamis 14 jan 2010.

kenapa iklan syarikat kalimullah di tarik keluar daripada web portal malaysian insider ? takut kena godak dengan gap mungkin. kalau anda melihat web malaysian insider, hampir kesemua pengiklannya merupakan syarikat yang berlegar sekitar 'bangsar circle'..

regalia records management sdn bhd dan vpi international sdn bd merupakan anak syarikat kepada eficient e-solutions sdn bhd. linknya seperti di atas. melalui proksinya yang bernama shaikh akmal bin shaikh allaudin, kalimullah menjalan operasi sulitnya.

sebagai permulaan, kalimullah sebenarnya tidak lulus/lepas daripada scan pihak keselamatan negara sewaktu ghafar baba melantiknya satu ketika dulu. selepas ghafar baba tiada dalam senarai kabinet, kalimullah terpaksa membawakan diri balik ke singapura. sewaktu pemerintahan perdana menteri ke 5 malaysia, kalimullah melakukan comeback.

dia memegang portfolio penting dalam media negara. kalimullah memegang NST, membawa agenda liberalisme dan keterbukaan demokrasi dan hak asasi. sama konsepnya dengan perjuangan ketuanan rakyat walaupun platform mereka berbeda.


singapura pernah menjahanamkan ekonomi thailand. semuanya gara-gara pembelian temasek menguasai syarikat komunikasi thailand. 2006 dan hingga hari ini bangkok tidak pernah aman. thaksin digulingkan dan abishit diangkat menjadi perdana menteri. kumpulan rakyat yang berpaksikan warna kuning sering bertempur dengan penyokong baju merah. bangkok berjaya dikucar kacirkan oleh singapura.

sewaktu kalimullah diangkat menjadi tonggak di putrajaya, dia mendapat kontrak besar. apa kontraknya ? melalui syarikatnya iaitu vpi international sdn bhd, kalimullah mendapat kontrak award pertama pada tahun 2005 berjumlah RM 400 juta. award kedua pada tahun berikutnya berjumlah RM 500 juta. total hampir RM 1billion.

apa kerja mereka (kalimullah) dengan ganjaran wang yang besar ini ? scanning/menyimpan/storage dokumen penyata income tax rakyat malaysia dan syarikat dalam malaysia ! bagaimana kalimullah yang memang merupakan agen singapura bisa mampu memegang satu rekod kewangan milik negara bisa mengundang satu persoalan besar !

jika bangkok bisa menerajang keluar syarikat singapura kerana takutkan sistem telekomunikasinya di ketahui pihak asing, apa pula tindakan kerajaan malaysia dan LHDN terhadap pendedahan ini ?
apa jaminan keselamatan/sekuriti rekod kewangan rakyat malaysia dan syarikat di malaysia tidak terlepas ke pengetahuan pihak asing !

artikel aku 2 hari lepas ada mendedahkan 19 syarikat penting negara terutamanya air asia yang dimiliki oleh kalimullah. hari ini aku dedahkan lagi maklumat baru, betapa singapura SUDAH MENGETAHUI secara total pedapatan perkapita jutaan rakyat malaysia !

hari ini kalimullah yang kaya raya hasil daripada 'pemberian istimewa' , kini telah bekerjasama dengan anwar dan petra bergabong menghancorkan politik negara ! sasaran mereka menghancorkan nama perdana menteri yang ke6, ds najib.KALIMULLAH HARUS BERAMBOS DARI MALAYSIA.BEKU KAN ASET PENGKHIANAT NEGARA !

KALIMULLAH BERBOHONG ! MALAM INI MAKLUMAT SULIT AKAN DIDEDAHKAN !

dia menafikan dakwaan media/blog bahawa dia ada bertemu dengan anwar. kalimullah tolong jawap dakwaan aku sekarang !?

5 november 2009 kau jumpa anwar di hk bersama chua jui meng
7 november 2009 kau jumpa anwar di kuala lumpur.

kalimullah nafikan juga bahawa dia membiayai kehidupan raja fitnah negara petra di london. lebih hebat apabila kalimullah juga menafikan dakwaan dia mempunyai kaitan dengan malaysian insider ! mempercayai dakwaan kalimullah bahawa dia tiada kaitan dengan malaysianinsider samalah juga kita mempercayai zionis tidak memiliki negara israel !

suara menggelabah kalimullah hari ini akhirnya menunjukkan jerat kami memerangkap dia selama beberapa hari sejak kebelakangan ini sudah mengena !

kami sengaja mendedahkan 19 company nya di malaysia supaya dia melompat. dia melompat sekali lagi apabila dakwaan aku mengatakan dia boleh membahayakan keselamatan negara yang aku dedahkan semalam !

malam ini akan keluar segala maklumat sulit itu.kalau aku bohong aku bersedia tutup blog aku ! hahaha.. akan aku sertakan sekali berapa jumlah wang yang dia terima sewaktu menjadi agen singapura dalam malaysia !

aku memberi hint..kepentingan keselamatan negara yang aku bagitahu kamu semalam membabitkan dokumen sulit kepunyaan jutaan rakyat malaysia !

Wednesday, January 13, 2010

SATU RAHSIA MALAYSIA YANG SINGAPURA PEGANG ! (SEBARKAN VIDEO INI)



aku ulang. satu rahsia negara (malaysia) yang singapura pegang. singapura bukan setakat tahu, tetapi mereka pegang. pegang bermaksud memiliki.

siapa yang punyai akses maklumat negara ini ? tak lain kalimullah, yang pada 7 nov 2009 telah berjumpa dengan anwar attaturk di london.membincangkan tentang arah tuju rpk..

satu hari aku tak dapat tulis pasal line boradband kena potong. sekarang berkejar kat wifi, semata-mata nak dan mahu malaysia ini kekal yang 'tangan' yang sah, bukan di puppet masterkan sepertimana lagu metallica.

nantikan pendedahan ini dalam masa beberapa jam lagi ! maklumat masuk ikut GMT time..hahaha

Tuesday, January 12, 2010

ANTARA THAKSIN DAN KALIMULLAH

ingat lagi thaksin,bekas perdana menteri thailand ? thaksin bekas pemilik manchester city, masih lagi menjadi fugutive atau pelarian politik selepas rampasan kuasa dilakukan oleh tentera

kenapa thaksin tumbang ? puncanya satu,hanya kerana membuka satu peluang syarikat asing (temasek) membeli dan memiliki kepentingan strategik negara thailand,iaitu bidang telekomunikasi.pembelian dan pemilikan aset negara oleh singapura ini telah mencetuskan bantahan seluruh negara.

rakyat melihat liberalisasi yang dilakukan oleh thaksin bisa mengancam ekonomi dan keselamatan negara thai. hanya kerana satu perkara ini sahaja, thailand bergolak. demonstrasi rakyat pertengahan (urban area) akhirnya menjurus kepada ketidakstabilan ekonomi thailand.

tentera mengambil langkah drastik, menggulingkan thaksin dan bertindak sebagai kerajaan sementara. thaksin dibalas dosanya kerana dia menjadi ikon pemula pembunuhan 200 lebih umat islam di thakbai, selatan thai.

hari ini wilayah selatan thai seperti golok,patani dan narathiwat umpama neraka dunia sepertimana rakyat iraq sedang lalui. thaksin digantikan dengan abishit, seorang agen boneka tentera.itu cerita malang nasib bekas pembunuh umat islam yang paling kejam,thaksin.

hanya kerana satu dosa, dia menjadi kunta kinte politik. walaupun demikian,cubaan beliau untuk menggangu pentadbiran abishit tidak pernah padam. hari ini thaksin menjadi penasihat ekonomi kepada kerajaan kambodia, yang punyai sejarah berdarah pertumpahan darah dengan thailand kerana berebutkan sempadan dan kuil-kuil lama..

kalimullah adalah agen singapura. sebagaimana singapura mengkucar kacirkan thailand, begitu jugalah peranan yang dimainkan oleh agen singapura ini...

kalimullah menyimpan agenda penting. bekerjasama dengan pengkhianat demi untuk mengkucar kacirkan kestabilan politik malaysia.

serangan mereka kini semakin teratur dan dilancarkan dari pelbagai sudut. petra melakukan fitnah kepada ds najib dan rosmah,manakala agen-agen peliharaan singapura(yahudi) seperti anwar dan dap melanggar status quo.

tidak pernah berlaku dalam sejarah politik malaysia, serangan dilakukan dengan begitu sistematik baik menyerang hendap politik,agama dan bangsa. ini teras negara, dan tiang ini coba digoncangkan oleh musibat bangsa..

walapun demikian,kalimullah terus menyapu bersih hasil negara .kalimullah punyai ic malaysia walaupun dia agen singapura.ic nya bernombor 58031507xxxx.

nasib kalimullah lebih baik daripada thaksin. walapun dia mendalangi seluruh operasi merosakkan imej ds najib dan negara, namun perniagaannya di malaysia tetap berjalan seperti biasa..

ini adalah senarai syarikat besar yang dimiliki oleh agen singapura bernama kalimullah.
comp no- nama syarikat
288682- ecm libra berhad
434404-libra capital management sdn bhd
451280-oub-ta asset management sdn bhd
481609-ecm libra partners sdn bhd
210861-universal control system m sdn bhd
241614-ampersand consultant sdn bhd
688686-vincenzo ristorante sdn bhd
713570-ecm libra financial group bhd
747458-ecm libra holdings sdn bhd
734161-air asia x sdn bhd
301735-ekowood intnl bhd
778568-palma indigo sdn bhd
682 - ecm libra investment bank bhd
745388-aero ventures sdn bhd
719679-tune money sdn bhd
820274-tune hotels real estate sdn bhd
717756-tune hotels sdn bhd
831962-tulus tenaga sdn bhd

kesemua list diatas berjumlah 19 buah syarikat. nilaiannya mencecah ratusan juta.

kalimullah sedang menjahanamkan negara melalui dua bentuk serangan. serangan politik melalui anwar/petra dan ekonomi bisa mampu digugat bila-bila masa. ketidakstabilan dan huru hara politik sudah berlaku di negara malaysia..

apa pilihan anda bila melihatkan pendedahan ini ? masih mengagungkan lagi sundalan politik seperti anwar ibrahim atau kita mengambil langkah drastik lagi bijak apabila mencontohi sikap dan taat rakyat thailand menerajang thaksin keluar dari negaranya sendiri !

dalam beberapa hari lagi, gerakan anti pkr akan mendedahkan satu lagi dokumen sulit yang aku yakin dokumen ini boleh menggoyangkan fikiran nasionalis ! ayuh bangsa ku, kita bangkit dan pertahankan tanah madayo (melayu) malaysia yang tercinta ini. samada kamu bersama aku atau kamu bersama pengkhianat negara anwar attaturk ! pilihan di tangan kamu sendiri !

Monday, January 11, 2010

GAP N CO TIDAK AKAN BERHENTI !

nampaknya serangan kami mendedahkan dimana raja syaitan bersembunyi mulai mendapat perhatian.. fokus kami mudah, kami tidak akan meminta kerajaan block web-web anti islam dan melayu seperti malaysiatoday dan malaysiakini daripada bersiaran, tetapi kami akan bertarung sebagai anak jantan dengan kamu ! AKU SERU SEMUA BLOGER LETAKKAN GAMBAR BOIKOT MALAYSIAKINI DI BLOG ANDA !

dalam masa beberapa jam lagi, kami akan mendedahkan pula satu lagi dokumen penting. penting kepada kerajaan malaysia untuk mengenal 'siapa petualang dan siapa jebat' !klik dibawah !

dan ini

XKLUSIF : PETRA BERSEMBUNYI DIRUMAH HELINNA HANUM DADAMEAH !




benarkah raja petra bersembunyi di rumah seorang wanita bernama helinna hamun dadameah. perkara ini gap sahkan memang benar. siapa wanita ini yang sanggup bersekongkol dengan pengkhianat negara ?

helinna hanum dadameah adalah isteri kepada kalimullah hasan,agen bertaraf bangkai daripada singapura yang bersekongkol dengan raja gila. petra mencipta teori fantasi politik untuk meenjatuhkan ds najib dan mengaibkan rosmah mansor. sayang tuduhan dan akuan bersumpah petra dan pi bodoh bernama balasubramaniam yang mengatakan rosmah berada di tempat kejadian pembunuhan altantuya pada jam 10 malam telah kami nafi dan sangkalkan.

dengan keluarnya gambar alibi rosmah yang sedang berbuka puasa dan menyampaikan sumbangan jelas menunjukkan bahawa petra ini adalah manusia sundalan,bangkrap politik dan kering iman namun sayang manusia setaraf bangkai ini dianggap sebagai hero demokrasi oleh anwar dan pas !

hari ini petra bertembung dengan kumpulan kami..yang secara perlahan-lahan akan mengeluarkan satu persatu bukti mengenai fitnah yang sedang anwar/petra/kalimullah rencanakan untuk mengkucar kacirkan kestabilan politik negara.

hari ini seperti yang dijanjikan,kami mengeluarkan bukti pemilik tempat persembunyian raja petra. dimiliki oleh isteri kepada kalimullah di no 20 apartment trinity court bayswater london.

petra melakukan spin dan cuba memberikan politikal damage kepada ds najib dan negara. mewujudkan persepsi ketidak stabilan politik akan memberikan peluang dan ruang kepada anwar attaturk untuk berkuasa. inilah game mereka.

bila fitnah bergabung dengan ide politik bangkrap seperti menghapuskan DEB,menghapuskan kuasa raja,meliberalisasikan islam akhirnya ia akan memberi kesan status quo yang ada sepertimana yang pernah pemimpin dan rakyat persetujui semasa pembentukan kemerdekaan negara.

pas kini sudah menyimpang jauh. siapa pernah menyangka bahawa pas yang selama ini dianggap sebagai kumpulan politik hardliner kini sanggup sujud dan taat kepada kehendak perjuangan market songsang apabila bersetuju ALLAH itu digunakan oleh herald. kini semua penyokong dan ahli pas sudah jatuh kufur sepertimana amaran yang telah dato dr haron din keluarkan minggu lepas.

tetapi bagi anwar, persoalan kufur atau sundalan tidaklah merimaskannya kerana sepertimana umum mengetahui dia inilah kepada munafik terbesar selepas mustafa kamal attaturk.

hari ini penyangak politik ini bergabong. bersama mahu melihat kehancuran agama bangsa dan negara. petra kabarnya sudah kepanasan. pembiaya nya di luar negara sudah semakin bosan dengan karenah raja gila ini. tidak mustahil petra bisa mati di luar negara bila 'khidmatnya' sudah tidak diperlukan lagi oleh agen perosak negara...lebih baik petra 'dipadamkan' sebelum banyak perkara bisa terbocor !

ini adalah artikel aku yang lepas,memberi hint dimana petra bersembunyi.
dan

Sunday, January 10, 2010

DULU ANWAR BANTAH ALLAH DLM INJIL..SEKARANG ?



perlu kita sebarkan youtube ini kepada seluruh umat islam..bagaimana manusia kepala munafik nombor satu ini boleh berubah-ubah fikirannya demi gilakan undi dan kuasa..pas sudah terpecah dua. satu kelompon menyokong dan satu kelompok menentang..haron din adalah pejuang islam sebenar dalam pas yang bernai menongkah arus.begitu juga dengan haron taib dan taib azamudin..

aku nak tanya kau lah..perlukan kita mengangkat pemimpin yang tidak pernah tetap pendirian islam dan politiknya ?

Saturday, January 9, 2010

DOKUMEN SULIT AKAN DIDEDAHKAN ?

dalam masa beberapa jam lagi. ini kerja agen luar yang bekerjasama dengan syaitan dalam negara untuk menghuru-harakan malaysia..

Friday, January 8, 2010

KERANA PANAS, ANWAR DIVERT ! SEBARKAN


video klip ehsan bloger hebat written byhim..tk bro
gereja dibakar dengan arson..bila berlaku..sewaktu kemarahan umat islam memuncak berkenaan isu kalimah ALLAH..

key point penting perlu aku ungkap. ISU dan TINDAKBALAS !

aku berani mengatakan ini berkemungkinan besar agenda gila anwar untuk menghuru harakan negara. dia mahu mengalih isu daripada kes liwatnya kepada isu pergadohan agama...umum rakyat mengetahui memang tiada kedapatan pun orang islam yang mahu menyerang kristian, sebaliknya orang islam di malaysia menyerang kalid samad,anwar attaturk,dr zulkifli,dr manuty pkr dan pas ! INI HAKIKATNYA..TIADA MUSUH ANTARA ISLAM DAN KRISTIAN, SEBALIK UMAT ISLAM MENENTANG KEPALA2 MUNAFIK DALAM PAKATAN YANG MENJUAL 'ALLAH' DEMI UNDI !

dulu masa perebutan kerusi timbalan presiden umno,pertembungan anwar dan ghafar baba. anwar menggunakan ISU mengugut kuasa raja-raja melayu selepas kes panas di istana serene..anwar menggunakan isu menarik kuasa raja kerana pada waktu itu orang melayu cukup marah dengan istana.. pada waktu yang sama anwar berentap dengan ghafar baba.. anwar pijak institusi raja dan dia menang kerusi timbalan presiden umno..

sewaktu theresa kok kepanasan kerana penghinaan isu azan, dan-dan tu pulak theresa kok mendakwa menerima ugutan dan rumahnya dibaling dengan molotov koktail. kebetulan atau dirancang.

sewaktu rodziah ismail kepanasan kerana isu kuil, dia menuduh dan membuat laporan polis kononnya ada orang cuba merogolnya..masih ingat lagi kontroversi ratu bogel elizabeth wong, umno dituduh sebagai dalang yang mengeluarkan gambar bogelnya..sedangkan itu kerja orang pkr yang juga lelaki simpanannya yang bernama hilmy.

sewaktu kes liwat memuncak , anwar lari ke kedutaaan turki kerana mendakwa ada cubaan membunuhnya..begitu jugak sewaktu hampir 9 adun dap/pkr selangor mahu disiasat SPRM, teoh beng hock mati..

hari ini, berpuluh youtube dan statement dari pemimpin pakatan yang terkantoi tentang kontroversi isu ALLAH telah didedahkan. kerana tak dapat lagi menepis kelemahan, mereka melakukan diversi. aku sedang mengumpul maklumat lagi..ini semua kerja syaitan melayu bernama anwar bin ibrahim !

ADA KEJUTAN !

kejutan ? bila gap ? hari ini dan minggu depan. ramai antara mereka sudah senak perut tak tahan kena penangan blog-blog dalam link aku.. tahun hijrah yang baru ini membawa semangat perjuangan yang baru, terutama untuk aku.

kali ini aku takkan lepas barang seorang pun pemimpin politik. aku tak peduli samada dia umno pusat atau selangor,pas ataupun pkr..

market politik hari ini mengkehendaki sesuatu. berkata benar dan berani menegur. ini market paling panas dan mendapat perhatian ramai.

aku boleh menyokong statement haron din walaupun dia pas. namun pada masa yang sama aku tetap akan menyerang pas. kami juga bisa menyokong dasar kerajaan, namun jika kelakuan politikal kamu membawa kebosanan, kami tidak akan memberi kamu chance..

shape up or ship out.!

Thursday, January 7, 2010

'ALLAH' TANGGUH ? SIAPA KATA KITA MENANG ?


aku tak pertikaikan keputusan tangguh. ini terma teknikal. macam kata tun, isu agama mana boleh decide dalam kamar mahkamah. isu ALLAH diputuskan oleh kamar. alahai lemah jiwa kita, bila melepaskan isu amanat agama ini didebatkan,dipentaskan dipolitikkan dalam ruang gusti royal rumble..

semua nak cakap. semu nak jadi hero. satu kelompok mahu menjadi hero demokrasi dan hak asasi. satu lagi kumpulan menentang, macam aku dan kau...

satu kelompok kristus bergabong dengan pemimpin munafik yang gilakan undi. kalid gereja,anwar attaturk,pas,dr manuty,mahfoz omar yang 24jam bodoh selalu,dr zul yang gila dan rakan-rakan seangkatan mereka.

fahamkan situasi kritikal ini. 50 tahun natrah masih tak settle, kita disajikan lagi denga isu ALLAH. yang membuka pekung memberi ruang adalah nama munafik yang aku sebut di atas..kafirin tetap kafirin. mereka menunggu ruang dan peluang untuk masuk jarum.

ini simplistik..dalam sejarah dah di ajar. dalam quran pun dah sebut. yahudi dan nasara takkan berdiam diri selagi umat islam tak ikut jalan mereka... come on la brader..perang dulu-dulu memang perlukan darah, tetapi kafirin tahu ia takkan memberikan kesan secara total..perang salib yang berlaku ratusan tahun sudah dikaji..umat akan pertahankan islam sampai mati.

jadi apa yang perlu mereka serang ? ideologi la..serang akal,serang fahaman,serang kepala hotak,serang iman... samuel huttington sudah bicara tentang perang idelogi ini... buku dia the clash of civilisation sudah menyebut akan akan pertembungan antara timur dan barat..

barat perlu serang jatidiri..dek kerana serangan sebeginilah kerajaan uthmaniah turki tombang. azan ditukar dalam bahasa turki..kau bayangkan betapa setannya anwar...er sori kamal attaturk..azan tukar bahasa turki.. daripada ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR..kepada allah maha besar, allah maha besar..

imagine kat surau kau azan tukar bahasa melayu ? itu turki, zaman 1920 an..hari ini mereka menusuk lebih jauh dalam urat-urat dan liang badan dan hotak kau. ALLAH boleh gereja pakai ? wei gila ke atau kau ni bodoh !

jadi kau dah tahu siapa yang terlibat.. memang benar mahkamah tangguh tetapi adakah gerakan ini akan berhenti ? adakah anwar esok depan talibisen mohon ampun kepada umat islam..eh sori aku terlepas cakap..aku tak berniat gadai hak agama..maafkan aku ! ade cit poodah..ini mangkok mana boleh tarik hand brake..urat brake kat otak dia dah putus, tu pasai dia menyondol je apa yang ade kat depan..

satu mangkok dalam pas pulak masih terus menyokong kepala pkr yang senget ni.. aku dan kau pulak macamana ? tak boleh decide ? takut ? er nanti dulu ? entahlah ? err bapak aku orang pas la ? eh politik-politik tak mau cakap la ?tolong jangan jadi bodohlah brader...ALLAH dah bagi kepala otak untuk kau pikir !

jadi apa solusi aku ? kau mesti tanya apa benda gap nak ni ? senang saja pak. full stop kan isu ini, no more no more..ALLAH milik islam..kau nak maki aku itu kau punya pasal la. macamana jugak dengan kehendak aku sebelum ini. artikel 11 yang banyak memberi ruang murtad secara dokumentasi perlu dihentikan..

aku dah nampak ada watak yang paham isu ini..haron taib,haron din,ngo-ngo,umno,zul4kulim(dia ni aku was was sikit pasal bos dia kepala munafik) dll....

agong dan sultan dah patut settlekan isu ini once and for all.. macamnilah engkorang terajang aku masuk parlimen pada pru ke 13 nantii....hari tu aku dah janji kat korang, hak islam dan bangsa akan aku perjuangkan ke satu tahap yang korang tak boleh pikirkan ! apa ? nak tahu apa agenda aku ? tak payahlah...ini rahsia perniagaan...mana boleh bagitau secara publik ..

sebenarnya kontroversi kalimah ALLAH ini boleh memberikan kemenangan mutlak kepada umat islam di malaysia..dengan syarat playernya mestilah bijak dan ber otak...

aku masih ingat lagi pasca zaman reformasi..kumpulan dong jia zhong yang cukup berpengaruh dikalangan masyarakat cina telah mendesak dan mengasak umno. dorang keluarkan beberapa tuntutan yang dikira tidak praktikal di kala umno mengalami masalah dengan melayu...

hindraf tidak menjadi..memang benar mereka berjaya men tonggang tebalikkan kerajaan, tetapi hero mereka (pkr/dap/pas) yang diharap dapat menyelesaikan isu mereka lebih haprak tak terjangka...

nampak tak big picture kontroversi ALLAH ini ? kita..ya kau dan aku wajib mengeluarkan beberapa lagi desakan-desakan yang menggila baik kepada barisan sultan-sultan dan pemerintah untuk MENGHENTIKAN SECARA TOTAL krisis umat..

apakah tambahan desakan selain daripada kontroversi ALLAH tidak boleh dilakukan ? kenapa tidak kita selitkan sekali tuntutan agar murtad diselesaikan once and for all ?

ini peluang untuk kita berkelakuan sepertimana yang harus kita berkelakuan..bukan bodoh,bukan menggadai tetapi menyelesaikan !

jadi apa yang korang boleh bantu untuk memulakan langkah pertama ? pergi beli kad prepaid RM10 kau salin ayat-ayat ajak berhimpun di masjid negeri shah alam, lepas taip message tu hantarlah sms tu pada kawan-kawan kau ..RM 10 pun kedekut ke ? nak tolong agama islam tak ? yang dekat area shah alam, tolong datang.jangan banyak songeh !