IKLAN BERBAYAR

Thursday, September 30, 2010

FOTO 'GAY TUA' ! KAH KAH KAH


alahai hisham rais..
sian..politik liberalnya makin tak laku.
nak buat gimik..
rambut ikut stail kurt cobain..
tapi sayang sekali tengok macam jenglot yang kena kejutan letrik..
kah kah kah

politik kamu dah membosankan
kamu masih bercerita pasal nostalgia insiden baling
kononnya kamu membela nasib petani miskin mati kelaparan
sedangkan pada hakikatnya
2 anak petani yang mati tu disebabkan demam panas..

politik spin makin tak laku
kononnya cukup hero membela melayu zaman dulu
bila nak kena cekup 
hisham rais lari dulu
tinggalkan negara dalam keadaan haru biru
hisham tahu dia sebenarnya penipu

SAMY BLAH JAN 2011, NIK AJIS BILA ?

MANGSA BELASAHAN EXCO PKR SELANGOR !

pesakit kat atas namanya kotapan. dia mencabar exco pkr selangor iaitu xavier jayakumar dalam perebutan jawatan ketua bahagian kota raja.

xavier mendakwa dia dipukul kotapan. tapi realitinya dia ok tak cedera.

kotapan mendakwa dia dibelasah xavier dan samsengnya. buktinya, dia dimasukkan ke dalam wad dan anaknya patah tangan.

xavier seorang doktor gigi, ada klinik kat kompleks PKNS shah alam. dia adalah adun sri andalas dan merupakan exco kerajaan negeri selangor.

adakah rakyat selangor nak iktiraf wakil rakyat mereka seorang kaki pukul ? apa nak jadi dengan masa depan negeri selangor, dapat wakil rakyat samseng.

FOTO MAHASISWA PRO PAKATAN

bantah AUKU.baring atas jalan.

ini konpem aperantis terbaik pas untuk mana-mana demo bantah sultan ! silap aribulan boleh bukak cawangan 'BENDERA' kat malaysia..

sejak kebelakangan ni kedengaran banyak rungutan dari ibu bapa yang bising anak-anak mereka tak dapat masuk universiti walaupun keputusan peperiksaan baik.

kalaulah boleh dikuatkuasakan lah , aku cadang ditukarkan sahaja pelajar-pelajar 'bendera' ni dengan budak yang tak dapat masuk universiti.

tak sedar dek untung, mak bapak letak harapan tinggi suruh belajar dan jaga mereka bila dah senang, tapi bila masuk universiti kena hasut dengan iblis terus terlentang atas jalan !  otak udang betul la .

KULI PENGARAH PILIHANRAYA GALAS .

ini dinamakan bijak. walaupun kuli dinamakan sebagai pengarah pilihanraya dun galas, namun pengumuman ini umpama satu hayunan penumbuk dah singgah kat muka pas kelantan.

ide ini sama seperti mengulangi kejayaan strategi bagan pinang. 

namun bagi aku lebih baik jika kuli sendiri dijadikan calon umno untuk prk dun galas. apa fikir kamu ?
KUALA LUMPUR 29 Sept. - Anggota Parlimen Gua Musang Tengku Razaleigh Hamzah telah dilantik sebagai pengarah pilihan raya UMNO/BN untuk pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri Kelantan kawasan Galas. 

Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dalam satu kenyataan berkata, keputusan itu diambil dalam mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan UMNO hari ini. 

"Dengan restu Presiden (UMNO) Datuk Seri Najib Tun Razak, saya telah menghubungi Tengku Razaleigh untuk memberitahu beliau mengenai keputusan parti melantik beliau dan beliau setuju,” kata Muhyiddin yang juga Timbalan Presiden UMNO dan Timbalan Pengerusi Barisan Nasional. - Bernama

Wednesday, September 29, 2010

ANWAR TUDUH ZAID KUDA TROJAN ?

 tiga hari lepas anwar ada keluarkan kenyataan agar pengundi pada pemilihan pkr berhati-hati dengan anasir kuda trojan yang cuba merosakkan parti .(memang parti dah rosak pun).

kias kuda trojan ini memang jelas ditujukan kepada zaid ibrahim.

jika benarlah zaid ibrahim kuda trojan, bagaimana pulak dengan 'kuda trojan' yang anwar pasang dalam parti pas ? siapa dapat jawatan tertinggi pulak tu.

kamarudin jaafar adalah setiausaha agung pas, bekas ahli parlimen tumpat dari umno, bekas staf anwar ibrahim dalam kementerian kewangan telah diarahkan oleh anwar sebelum pemecatannya pada 2 september 98 untuk masuk pas ? ini bukan kuda trojan anwar ke ?

HAPRAK-DAILY : SOLAT JENAZAH PUN DIA NAK BOHONG !

 memang dah sewel la web rasmi pas ni , si harakahdaily. rakyat panggil web ni haprak-daily pasal berita haprak yang dikeluarkan oleh web rasmi pas ni memang haprak sungguh.

adun galas telah meninggal dunia (alfatihah). namun berita upacara menyembahyangkan jenazah pun haprak-daily nak kelentong rakyat ! sungguh memalukan dan memang takde maruah punya web ! KLIK SINI

ps: aku takkan publish komen yang cuba merosakkan nama arwah. bab politik kita boleh beza pendapat tapi pada masa yang sama kita wajib hormati allahyarham yang dah meninggal tu. alfatihah. tapi bantai pas ok !

NAMAWEE LARI LINTANG PUKANG !


 kah kah kah
malam tadi arman ketua pemuda perkasa dan NGO lain serbu namawee
namawee lari lintang pukang..
kah kah kah

nampak macam hebat dalam youtube
baru jumpa kat gate je dah masuk kereta cabut..
kah kah kah

tahniah aku ucap kepada semua pemuda melayu yang hadir
aku hargai semangat juang pertahankan islam dan melayu yang ada dalam diri kamu

kepada yang tak sempat hadir jangan risau ?
lepas ni kita akan dedahkan setiap lokasi namawee berada
KITA PERGI SERBU DAN KACAU NAMAWEE
tak kira utara,selatan timur dan barat..

kempen kita
DIMANA ADA NAMAWEE, DISITU ADA PEMUDA MELAYU GAGAH BERANI !jangan risau, keris-mudin bagi amaran je !!


SERTAI KEMPEN 'HAPUS SAMAN EKOR' !

 ayuh rakyat . beberapa blog pro kerajaan akan mengadakan siri mendapatkan sokongan rakyat untuk kami jalankan KEMPEN HAPUS SAMAN EKOR. 

perlaksanaan saman ekor ini telah ditangguhkan hingga ke tahun depan. namun penangguhan ini tidak akan menyelesaikan masalah. 

aku mintak rakyat sertai kempen ini. kita lakukan bantahan secara berabad dan profesional, tak perlu guling-guling atas jalan raya atau buat demo. sila bagitahu keluarga,sedara mara dan sahabat handai tentang kempen ni.

sila tinggalkan komen, detail kenderaan yang kena saman...nak tahu lebih lanjut KLIK SINI...

Tuesday, September 28, 2010

MAKLUMAT RAHSIA ANWAR DALAM PENJARA DIBONGKAR !


aku dapat tahu cerita ni dari orang azmin ali. kesnya berlaku waktu zaman reformasi, lebih kurang bulan 6 tahun 2003.

anwar pada waktu tu dalam sel sungai buloh. memang sel anwar di asingkan daripada pesalah-pesalah lain. namun dalam menghadapi hidup dalam penjara, anwar tetap diberikan beberapa kemudahan yang banduan lain tak boleh dapat.

sebagai contoh, katil yang empuk dan cermin panjang.

cermin ni berukuran saiz badan anwar.

satu pagi memang menjadi amalan anwar, dia kalau nak mandi dia akan bogel depan cermin.

nak jadi cerita, pagi tu dia dah siap-siap nak mandi. macam biasa dia berdiri depan cermin untuk melihat badan sambil menggeliat.

lalu ditanggalkannya tuala mandi dan berbogellah anwar bersendian di depan cermin panjang yang dibekalkan.

anwar mengadap cermin. bila mengadap cermin sudah tentu koneknya kelihatan.

bila anwar pusing kan badan melihat bontotnya, tiba-tiba konek anwar yang tak stim tu pun tuupppp terus tegang menegang..kata orang stim gila.

terus tanpa berlengah anwar berkata kat koneknya..

'ish ko ni, bontot sendiri pun nak balun' ! sambil dia menepuk koneknya supaya kendur semula.

EXCO PKR SELANGOR PUKUL CALON !

 gila babi punya xavier jayakumar, perangai ngalahkan monyet dan cipan liar . nak berebut jawatan sampai pakai gangster..KLIK SINI

KOMUNIKASI DENGAN MAKHLUK ASING ? SEPATUTNYA NIK AJIS LA WEI..!


dato dr mazlan bekas bos besar planeterium negara telah diberi kepercayaan oleh PBB  untuk menjadi manusia pertama berkomunikasi dengan makhluk asing.

ada banyak perkara nak aku ketengahkan .

pertama. 
kenapa korang pandai-pandai gelarkan dorang 'MAKHLUK ASING'.. apa tak takut digelar rasis ke ? 

kedua.
orang yang layak bercakap dengan makhluk asing ni patutnya nik ajis bukannya dr mazlan. pasal apa aku desak nik ajis jadi orang yang petama boleh cakap dengan makhluk asing ?

jap la wei..perut aku nak pecah la bila aku propose nama nik ajis ni..

kih kih ..adoi adoi aku tahan perot aku ni wei.. takut orang umah  kat sebelah terjaga..kata aku gila cadangkan nama nik ajis jadi orang pertama cakap dengan alien.

korang bayangkan situasi ni ekk..

bila nik  ajis duduk depan konti, telinga dia pakai head phone.

tunggu punya tunggu.. datang signal dari angkasa..

tit tit.. eeeeeeeeeeeeee...nyut nyut..

perbualan nik ajis dengan alien seterusnya berlaku :

nik ajis : hallo hallo alien..ambo nik ajis..
alien : (diam je )

nik ajis : alien, mu nak ambo bagi sale (salam) ko atau cakap hello ? 
alien : (alien diam lagi)...tapi signal tu makin kuat masuk kat konti.

nik ajis : salemualaikum cik alien.
alien : ttitt titttt... bunyi makin kuat..tapi alien masih tak cakap lagi..

nik ajis sambil bagi signal 'thumbs up' kat orang luar konti.. 'ambo dengar doh, alien nak cakop dengan ambo'.

alien : bbuttt...tttooohhhhhh...laaaaaaa muuuuu...
nik ajis : yeepii..ambo dengor doh wei.. 'alien kata ambo butoh '.. !

KERISMUDIN BUKAK MULUT LAGI..TAPI ?

KUALA LUMPUR 26 Sept. - Tohmahan kononnya Tun Dr. Mahathir Mohamad ingin kembali menjadi Perdana Menteri terbukti tidak benar sama sekali dengan penafian bekas Perdana Menteri itu.

Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata, penafian tersebut jelas menyangkal fitnah yang dilemparkan pihak tertentu sebelum ini.

"Apabila tuan punya badan sudah sahkan, jelas apa yang digembar-gemburkan sebelum ini tidak berada pada landasannya, tidak berpijak pada bumi yang nyata.

apasal kerismudin gelabah dan cepat-cepat keluarkan kenyataan menjawap dakwaan tun m mahu kembali ? kenapa dia tak sepantas ini bila kes namawee dan FB yang jelas menghina ALLAH keluar ?

memilih isu atas kepentingan undi ke kerismudin aka menteri amaran aka H20 ? kerismudin, kau akan aku tumbangkan pada pemilihan agung umno nanti. ini janji aku !

PENIPUAN SAIFUDIN NASUTION DIBONGKAR !


PRESS STATEMENT
27 September 2010

The dirty politics of PKR gets dirtier…
Anwar a brazen liar and cheat

As promised in my earlier press conferences I, Jenapala a/l Perumal Subaan am holding a succession of press conferences to show the Members of PKR the kind of dirty politics employed by PKR leaders in the recent elections.


Where is proof of sacking?


Over the last two weeks, many statements have emerged with regards to whether I was sacked from the party. Saifuddin Nasution the Secretary General of PKR in particular has categorically stated that I have indeed been sacked. In reaction to this statement, I e-mailed both the head of the JPP, Dr Molly Cheah and Saifuddin Nasution himself last Friday, requesting the documentary evidence of my sacking. Till today, I have not received one shred of evidence to back Saifuddin’s statement. How could I have been sacked when I submitted membership forms to the party HQ in July 2010?

I, on the other hand, have documents here that prove categorically that I am still a member of PKR and that Saifuddin Nasution is a barefaced liar.


What happened to your pledge of remaining neutral, Datuk Seri Anwar Ibrahim?


Similarly I am also calling Datuk Seri Anwar Ibrahim a barefaced liar and an outright cheat. Datuk Seri Anwar Ibrahim has stated publically that he will not lend support to anybody in particular in this election but his behind-the-scenes actions have proven otherwise.

I know for a fact that Datuk Seri Anwar Ibrahim has been constantly working the phones pressurising various candidates to throw their lot behind Azmin Ali. On one occasion he even boldly said Dato’ Zaid Ibrahim will lose. Haris Ibrahim’s blog proves this fact clearly. In reference to this I would like to ask Datuk Seri Anwar Ibrahim one question – why did you make relentless phone calls to Grenda Aing in Sarawak, asking him to ensure that the Bidayuh divisions throw their lot behind Azmin Ali? Is this your brand of leadership – saying one thing and doing another? Saying you will stay neutral, then going all out to support a particular candidate? Grenda Aing was long known as a Dato’ Zaid supporter but now has jumped ship and delivered to Datuk Seri Anwar Ibrahim and Azmin Ali as requested in the just concluded Sarawak elections.


In Hulu Selangor, a host of MPs and Aduns willingly gave of their precious time, campaigning for Khalid Jaafar who is not even from Hulu Selangor but from Melaka, to ensure that he won the divisional elections. My question is this – as elected reps, do you not have anything better to do with your time? Most elected reps I know talk of not having sufficient time on their hands to handle their constituency work. Yet this group of elected reps voluntarily gave up their time and state allocated resources to try and win a local divisional election.


To YB Zuraidah Kamaruddin, Mansor Othman the Deputy Chief Minister of Penang and Xavier Jeyakumar, Exco of Selangor, I ask you this – where is your conscience? Do you not think your constituents deserve better than this? To Datuk Seri Anwar Ibrahim, you say there is the possibility of Trojan horses having found their way into the party. I ask you this – why don’t you name these so-called ‘Trojan horses’? Blogger Haris Ibrahim has asked you to name them. I ask you to name them. Why do you persist in keeping silent? Is it because you have nothing to produce? Just like you had nothing to produce despite promising to show evidence of the alleged RM2 million paid to each of the most recent PKR defectors? Are you just all-talk no-action?


Why is party leadership condoning incidences of fraud?


It is alarming how incidences of fraud are taking place right under our very noses in these elections. Let me state the first case - the Jeli division elections. On the first count, Dato’ Zaid Ibrahim won the nominations. He won again on the second count. But strangely enough, after a secret ballot, Azmin Ali got the nominations. Does this not smack of blatant fraud?

Yesterday I was informed by my people on the ground that elections held in Kapar, PJ Selatan and a host of other divisions that were pro-Dato’ Zaid Ibrahim had their elections postponed and were marred by fighting and chair-throwing incidents. Even with the weight of the party machinery behind them, supporters of Datuk Seri Anwar Ibrahim and Azmin Ali resorted to these measures to prevent ordinary members like us from exercising our democratic right to vote and have the ‘free and fair’ election they are promoting.


I have repeatedly said this chaos would happen. This is the result of the poor leadership of Datuk Seri Anwar Ibrahim and Azmin Ali and their total disregard for procedures. This ruckus is also the result of the machinations of Datuk Seri Anwar Ibrahim and Azmin Ali because if the leadership of the party stayed neutral, this elections would not have been held in such a heated environment. It seems there has been a deliberate and planned strategy to ensure this ruckus happens in divisions that clearly are pro-Dato’ Zaid Ibrahim. Even PKR election officer Raden Shamsul Akmar said that this has been purposed stirred by paid mercenaries. He also said they attacked with intentions of sabotaging party elections.


Today I am calling for the resignation of Dr Molly Cheah, the head of the JPP for her failure in ensuring the smooth running of this election.


A mockery of the nomination and voting processes

In the recent elections, meetings were held simultaneously while voting was taking place. This goes against every rule of democracy. Only elected committee members can conduct a meeting and subsequently only the new committee can make nominations. As it stands the nominations made by the out-going committee should be declared null and void because these particular members were not elected.

I want to state that Datuk Seri Anwar Ibrahim and Azmin Ali are conspiring together to ensure a victory at all costs even to the extent of condoning the kind of fraudulent exercises I mentioned earlier.


Datuk Seri Anwar Ibrahim is dangerous because he is a brazen liar and big cheat for turning a blind eye to these acts of fraud. He says one thing and does another. I think everyone knows that Azmin is Datuk Seri Anwar Ibrahim’s ‘chosen one’ and he will do anything in his power to ensure Azmin wins – even if it means resorting to cheating in broad daylight.


Datuk Seri Anwar Ibrahim thinks the party belongs to him and Azmin Ali. I want to put on record here that I have nothing against the party or its president Dr Wan Azizah Wan Ismail who is a gem of a lady and who I have the utmost respect for. I also want to say to YB Nurul Izzah that I whole-heartedly support your candidacy for Vice President. You are truly an inspiring and courageous young lady with the kind of integrity and vision that our country so badly needs.


Everyone who loves the party should come together and help clean the party. We the members built this party with our own blood, sweat and tears while he was in prison. Dato Seri Anwar does not understand this or refuses to do so.

Conclusion


I will continue to expose Datuk Seri Anwar Ibrahim and Azmin Ali and their dirty tricks until such time that Keadilan is purged and will destroy us as a party for the future?

Jenapala a/l Perumal Subaan – Ex Deputy Secretary General, PKR

RICHARD BRANSON. MENGHARGAI GAYA PEMKIRAN MR BEAN.

 tiada masalahnya untuk bos besar virgin atlantic richard branson datang bagi briefing pasal FDI. pandangannya senantiasa ditunggu dalam mana-mana forum ekonomi dan bisnes pasal dia punyai kreativiti pemasaran dan branding syarikat nya cukup unik.

aku pernah involve dengan syarikat virign atlantic ni sekitar pertengahan 1990 an. waktu itu aku kendalikan usahasama perkongsian code antara syarikat penerbangan MAS dan VIRGIN ATLANTIC.

perkongsian code ini bermaksud kedua syarikat saling 'tumpang menumpang' kapal terbang dalam sektor penerbangan tertentu. seperti contoh london-kuala lumpur-sydney. disebut sebagai sektor lon-kul-syd. disini MAS dan VIRGIN saling sumbat menyumbat penumpang mereka mengikut allocation (peruntukan) seat yang dipersetujui. seperti contoh, untuk sektor lon-kul-syd VIRGIN diperuntukkan seat sebanyak 50 dan sebaliknya.

disitulah nyawa richard brenson bermula. dia umpama parasit bisnesman yang oputunis. pada saat itu, BA atau british airways sedang mengalami kemeruduman prestasi.

richard branson bermula seperti itu. dia pandai mengambil peluang dan nasib perniagaannya cukup baik kerana sektor penerbangan perkongsian kod yang 'dipilih' sememangnya mempunyai market base yang cukup luas dan tinggi. richard branson takkan menandantangi perjanjian perkongsian kod yang merugikan seperti londong-dhaka-jakarta. 

richard branson naik pasal dia berjaya menumbangkan krdibiliti british airways. dia punyai motif dan selalunya setiap cubaan 'perniagaan barunya' akan dimulakan dengan gimik bodoh.

hari ini dia mengkritik kerajaan. typical white supremacy, masih mendokong ide penguasaan kulit pulit lebih mulia daripada asia. stupidity of the highest degree, bahasa jawanya kebodohan dalam darjah tertinggi.

dia datang ke kuala lumpur atas jemputan tony fernandez, bos besar air asia yang 100% meniru gaya dan cara virgin atlantic. undangan ini pula dipopularkan oleh web malaysian insider yang jelas punyai semangat anti melayunya umpama klu klax klan membenci negro.

aku nak tegur richard branson pun dah tak boleh, dia dah berambos dari malaysia.

cuma aku nak cakap satu jela. sebelum ada terdetik nak tegur orang tentang sistem judiciary dan demokrasi malaysia, adalah lebih baik dia mengkritik kerajaan white supremacynya sendiri tentang cara layanan dan pencabulan mereka terhadap rakyat iraq dan afghan.

atau lebih bagus dia kritik persatuan bola sepak england yang terlalu 'promosikan' bintang bolasepak palsu mereka yang sebenarnya taklah berapa handal dalam persaingan piala dunia. syok sendiri jadi jaguh kampung english premiere league boleh lah ! 

typical bangang punya mentaliti  british, otak macam mr bean.kalau aku jadi PM, air asia ni aku tak bagi sangat dia monopoli sampai boleh dapat lagi KLIA2.. ni semua keparat boleh menjahanamkan syarikat penerbangan malaysia, national carrier kita ! 

Monday, September 27, 2010

SIAPA DATO' SOON SAMPAI ANWAR BAGI DIA 700 EKAR TANAH !

 benarkah dato' soon dari sabah yang menjadi backup financial untuk kempen azmin ali ? KLIK SINI

FOTO MENUJU PUNCAK PUTRAJAYA ! AMAN MAKMUR DAN ADA INSIDEN SODOM MENYODOM !

SAH XAVIER SEBENARNYA SUDAH KALAH !

pemilihan pkr semalam adalah yang  paling kecoh di selangor . klang,subang,kuala langat,kota raja,pju,pjs,lembah pantai semuanya mengundang kekecohan melampau.

selepas berita peti undi dibawak lari oleh kumpulan xavier ke tropicana, aku bergegas ke sana.

aku sempat berbual dengan beberapa penyokong xavier..mereka mendakwa pihak lawan telah memulakan kekasaran. ada yang berkata xavier ditumbuk oleh gangster kotapan.

aku nampak xavier dalam balai polis di bawah pejabat keldaian pkr di tropicana. lagi haru sempat jugak aku bersalam dengan xavier...kah kah.

yang peliknya kenapa peti undi ini dibawak lari ?
lagi pelik sehingga jam 3 pagi gangster xavier masih mengawal pejabat pkr di tropicana ?

adakah cubaan menipu undi sedang dilakukan ? jika benar mereka mengamalkan ketelusan dan demokrasi sepatutnya pengiraan undi ini dibuat di depan kesemua wakil-wakil yang bertanding !

maklumat terbaru, kotapan yang bertanding lawan xavier untuk kerusi ketua bahagian akan mengheret perkara penipuan ini ke mahkamah. begitu juga bagi perebutan kerusi timbalan ketua bahagian yang ditandingi oleh adun sri muda dan kapten shaari !

jika beginilah gayanya nak ke putrajaya, alamat hancur lah negara !

NURUL IZAH ANAK PUAKA PAKAI PENGUNDI HANTU DI LEMBAH PANTAI !

 pemilihan PKR Lembah Pantai kecoh apabila tercetusnya pergaduhan yang berpunca daripada pihak yang mencabar anak puaka iaitu Nurul Izzah membuat bantahan kerana dipercayai pasukan anak puaka cuba menipu proses pemilihan yang berlangsung hari ini.

Mereka membantah kerana jumlah kertas undi yang di keluarkan dengan pengundi yang berdaftar untuk mengundi tidak sama.

Sekumpulan lelaki yang dikatakan pengawal anak puaka bertindak menyerang kumpulan yang membuat bantahan tersebut.

Polis terpaksa dipanggil untuk menyuraikan keadaan yang masih tegang sehingga kini.

Semenjak bila pula puak-puak puaka ini percayakan polis ?
petikan artikel rbf..

PEGUAM PELIWAT DILIWAT PENYOKONG !

 r sivarasa adalah peguam kes liwat anwar. semalam di kalah teruk dalam pertandingan ketua bahagian pkr subang. 

kalau kalah sikit tipis takpe. ini kalah teruk. kat bawah ni keputusan undi pkr subang.
\
1) najmi 163 undi
2)shahrom 0 undi
3)shawal 6 undi
4)sivarasa 5 undi
5)nathan 13 undi

kenapa sivarasa ditolak penyokong pkr sedangkan dia adalah pegumbela kes liwat anwar ibrahim ?

adakah stail politik baru sudah mulai bertapak dalam pkr dimana 'simbol anwar' itu sendiri sudah tidak laku untuk diperdagangkan dalam senario politik sekarang ?

atau sivarasa sendiri tak turun padang menjenguk 'rakyat' yang kononnya diperjuangkan oleh parti keldaian rakyat ?

atau adakah ini signal penyokong pkr meminta anwar agar tidak lagi menangguhkan kes liwat yang isunya ini tidak dapat dipatahkan secara ilmiah oleh sebilangan penyokong pkr ? rakyat kebanyakan mempertikaikan kredibiliti anwar dalam mendepani isu liwat namun gerak balas yang dilihatkan oleh anwar adalah dia cukup takut untuk berhadapan dengan saiful yang begitu konsisten !

akhirnya peguam liwat telah diliwat penyokong pkr !


Sunday, September 26, 2010

PEMILIHAN PKR GADOH BESAR ! GANGSTER BERTEMBUNG


sms terbaru daripada informer pemilihan pkr 

BAHAGIAN KLANG
gaduh besar bila kumpulan  gangster bertembung.gangster masuk campur dalam pemilihan pkr. kotak2 undi dibaling. dikabarkan pemilihan ini akan digantung

BAHAGIAN KAPAR
6 kumpulan betembung sama sendiri. melayu pkr lawan india pkr

BAHAGIAN KOTA RAJA
dua kumpulang gangster xavier dan kottapan bertembung..sepatutnya keputusan sudah diketahui namun mengikut maklumat jam 1 pagi nanti baru keputusan diumumkan. xavier dipercayai tipu undi untuk menang ketua bahagian.

VIDEO 2009. ANWAR BOHONG PAS !

 KLIK SINI

FAKTA MENARIK UMNO.


insyaallah aku akan usahakan beberapa artikel bersiri mengenai sejarah dan fakta menarik umno yang perlu kita ketahui.. ada banyak cerita rahsia, menarik dan di luar pengetahuan umum yang wajib kita tahu.antaranya kisah pemimpin umno,bekas pemimpin,cerita tentang labah-labah,kisah soekarno,fakta panas dll..

aku akan sediakan artikel ini dalam bentuk point yang cukup ringkas. mudah kita paham, nantikan siri menarik ini..

DAP ADA HUBUNGAN DENGAN ISRAEL. PAS DENGAN DAP BAGAIMANA ?

 DAP (Democratic Action Party) ditubuhkan pada 1965 selepas usaha untuk mengekalkan cawangan parti PAP (People Action Party) yang ada di Malaysia tidak dibenarkan oleh Pendaftar Pertubuhan. Pada Oktober 1967, DAP mula menyertai pertubuhan Socialist International yang berpusat di London, United Kingdom. Socialist International menjadi satu "network" kepada semua parti sosialis di seluruh dunia. Salah satunya termasuklah Israeli Labour Party di Israel yang memperkenalkan konsep "Middle Israel. Pemimpin Labour Party iaitu Ehud Barak (bekas Perdana Menteri Israel) adalah merupakan salah seorang Naib Presiden bagi pertubuhan Socialist International. Ngeh Koo Ham (ADUN Beruas) juga adalah ahli kepada International Socialist.

Pada 17 Januari 2010, Lim Guan Eng ingin memperkenalkan konsep Middle Malaysia. Perkara ini telah diucapkan Guan Eng dalam Konvensyen DAP Kebangsaan di Ipoh. Apa yang diperkenalkan oleh DAP ini sama dengan apa yang mahu dibawakan oleh Parti Buruh di Israel. iaitu Middle Israel. Cara mereka bertindak hampir sama. DAP ketika mula mengambil alih Pulau Pinang menggunakan cara kuku besi untuk menghalau, merobohkan dan meranapkan penempatan dan kedai milik orang Melayu. 
Tidak hairanlah jika DAP menggunakan sumber duit yang meragukan untuk membeli undi dari pengundi di Pulau Pinang (baca sini). Orang Melayu perlu celik dan sedar dengan hubungan DAP dengan rangkaian sosialis ini. Jangan terhantuk baru hendak tergadah. Jangan kerana RM100, orang Melayu ditipu hidup hidup oleh DAP. petikan artikel angin perubahan
pas pula menganggap dap sebagai sedara kandungnya.elok tukarkan je nama pas kepada parti sosialis semalaysia.

1.5 JUTA RAKYAT SELANGOR...MISKIN.


SHAH ALAM – Sebanyak 1.56 juta daripada 5.2 juta rakyat seluruh Selangor dikategorikan miskin selepas berada pada Paras Garis Kemiskinan (PGK) dengan pendapatan di bawah RM1,500 sebulan.

Pengerusi Jawatankuasa Tetap Hal Ehwal Wanita, Kebajikan, Sains Teknologi & Inovasi dan Kebudayaan, Rodziah Ismail berkata angka tersebut sekali gus memperlihatkan 30 peratus rakyat miskin di seluruh Selangor.

Menurutnya, daripada peratusan tersebut, 26 peratus rakyat miskin adalah mereka yang berumur antara 40 hingga 50 tahun.
 
manalah tak miskin..

punaisihat ekonomi kerajaan negeri selangor tarafnya bekas banduan dan peliwat.wang pasir hak rakyat kena rompak dengan penyamun berdaftar. exco  kaki seks bebas,adun 24 jam ceramah...

Saturday, September 25, 2010

LUTUT NIK AJIS GOYANG ? PERKASA SERANG KELANTAN !

IZAH AJAK TUN M DEBAT : APAKATA ???

apakata kita hantar saiful bukhari azlan untuk berdebat dengan nurul izah. nurul izah nak bawak anwar pun takpe. 2 lawan satu ? amacam kawan2 ? rasa-rasa anwar ada telur tak ?

PAKATAN SELANGOR BERJAYA TARIK PELABORAN RM50 BILLION !

kah kah kah...

ari tu nik ajis bukan main bangga lagi kerajaan pas kelantan dapat sumbangan RM4 billion..aku taknak cakap banyak la.. buta-buta je kena bodoh..kah kah kah..

tapi pelaboran yang pakatan selangor dapat ni orignal. RM50 billion untuk kalid gagap manage ekonomi. anwar ibrahim selaku punai-sihat ekonomi yang berjaya membawa pelaboran besar di selangor ni..

kah kah kah..pakcik kayo !

OPEN HOUSE RAYA UMNO SEPANG . RIBUAN RAKYAT HADIR !


 aku sampai lambat kat tempat lokasi. ini adalah kali kedua aku hadir di majlis rumah terbuka hari raya pemimpin umno.. yang pertama kat rumah noh omar di kelana jaya..memang ramai la manusia. silap aku hari tu tak bawak kamera.

petang tadi tengok iklan kat MYKMU. katanya ada jamuan raya dan rumah terbuka anjura umno sepang. aku sampai kat dengkil jam 9-30 malam. hujan lebat namun lautan rakyat tetap tak berganjak.

dulu masa umno shah alam buat open house yang najib datang, hampir 30ribu rakyat hadir. namun ada sedikit rungutan tentang kehadiran orang india dan cina yang kurang. bagi aku mudah, shah alam lokalitinya 75% penduduk melayu jadi tidak menghairankan lah sekiranya open house raya anjuran umno shah alam ramai melayu yang hadir. elok gak, pasal dengar ceritanya majlis anjuran kalid gereja diboikot rakyat shah alam.

kat dengkil pulak lain situasinya. nisbah kedatangan melayu cina dan india hampir sama. aku yakin dorang ni semua penduduk tempatan. hebat dan tahniah !