Saturday, June 5, 2010

ANWAR SAHKAN DIA PROKSI ZIONIS.TAHNIAH AIDC !

kasihan anwar, akhirnya terbabas cakap terlajak kata. anwar sahkan dia memang proksi ICG, pertubuhan zionis terulung di israel..

minggu ni saja, tugas aku balun anwar dan kaitkan dia dengan proksi zionis.mulai daripada isnin sampai jumaat.

banyak dokumentasi dan rakaman youtube aku pinjam daripada blog AIDC. kredit utama harus diberikan kepada kumpulan bloger AIDC, siang malam kerja tak henti-henti mencari maklumat mengaitkan anwar dengan zionis.

aku tukang spin dan aku suka jadi kaki bakar. kasi perangat hati anwar. last-last hati dia panas.

ditelan mati mak,diluah mati bapak. nak taknak terpaksa anwar lead demonstrasi anti israel, majikan dia yang bagi dia makan puluhan tahun.hati panas, last-last dia kantoi.nuar mengaku yahudi adalah majikan dia. ada gaji,kwsp,socso..panel kliknik kat munich.

apa bukti anwar terlajak cakap ? ni ha coba baca.

Anwar mendedahkan hari ini bahawa Apco sudah melangkah setapak lagi dengan mengemukakan satu 'aduan rasmi' kepada International Crisis Group (ICG) - sebuah organisasi yang dianggota Anwar - menuduhnya "anti-Yahudi dan anti-Semitic".

detailnya KLIK SINI

apapun aku ucap tahniah kepada bloger AIDC. kamu punya kerja keras buatkan anwar terkantoi. bloger lain macam aku cuma spin dan bakar line je..

TAHNIAH AIDC. KLIK SINI

20 comments:

  1. bro, ikut rakyat biasa, kalau kita sebarkan berita dan pengakuan tu, AnWAR yg akan dpt keuntungan...

    baikan je penafian anWAR tu...xpasal2 kita tolong promosi anWAR anti Yahudi...

    ReplyDelete
  2. Lepas ni gaji elaun dan fund menagers Anwar dia siapa mau bayar broo...
    Patut le dia banyak duit...
    tapi awas fund dia mungkin salur melalui proxi....
    bab penipu dah jadi darah keturunan keluarga dia

    ReplyDelete
  3. Lepas ni gaji elaun dan fund menagers Anwar dia siapa mau bayar broo...
    Patut le dia banyak duit...
    tapi awas fund dia mungkin salur melalui proxi....
    bab penipu dah jadi darah keturunan keluarga dia

    ReplyDelete
  4. SYABAS BRO GAP..TERUSKAN PENDEDAHAN SIAPA ANWAR IBRAHIM YG SEBENAR!MUAL TENGOK DIA KELEPET RAKYAT KONON2 DIA ANTI-ISRAEL!INI LA SATU2NYA MANUSIA YG ASAL BUKAK MULUT,MEMBOHONG SEPANJANG MASA!YG PELIK TU ADA PULAK YG SUKA MAKAN PEMBOHONGAN MALAUN SEKOR NI.

    ReplyDelete
  5. kita mesti terus gunakan apa yg patut. kalu dia guna- cara jaga agama takpe, tapi Tipu bangsa, tipu tok lebai. tipu org india. tipu hakim, cuma org cina je tak temakan tipu. sebab depa mampu tipu balik anuwa. anwar tak sedar tu. bangsa dan agama anwar sedang ditipu!

    ReplyDelete
  6. Blogger pro BN bertunbgkus lumus cari fakta dan telanjangkan anwar sampai nampak 'anu'nya. Tapi sayangnya golongan muda mcm kita yang celik it dapat maklumat. sedara-mara yang buta IT dan bergantung kat media perdana x dapat maklumat. Jentera serangan UMNO lembab. Kalau nak menang PRU13 mesti serang habis2an. Jgn bagi peluang PR dan Anu si Anwar bernafas!!bawak keluar dalam media perdana semua fakta. Habis-habis dia boleh saman je...tu pun kalau berani.
    Saya lihat banyak fitnah dalam blog dan media PR. Jangan bagi muka saman je mcm YB Ibrahim Ali tu..kartun Zunar dalam Malaysiakini banyak fitnah PM! pegi tengok saman je Zunar dan Malaysiakini. jangan bagi muka!! kalau UMNO terus lembab mcm ni aku jamin payah menang PRU13!! usaha tegar para blogger tidak dihargai!!
    Rahsia TUN M begitu gagah selama 22 tahun mengendali BN. Katanya "Kalau kita hanya bertahan kita akhirnya akan kalah. kita mesti menyerang semula apabila diserang..." ada ke pemimpin UMNO skg menghayati tips Tun M ini??

    ReplyDelete
  7. Salam Gap.

    Kalau diamati,warna biru di bendera Israel hampir sama dengan biru yg terdapat pada lambang PKR......

    ReplyDelete
  8. NUAR BERAHI BEKAS BANDUANJune 6, 2010 at 1:02 AM

    Heeeeee nuar aljuburi bekas banduan tu dah nak kena terajang dengan puak2 neocon sebab dah tau dia nak pindah ke alam baru di sg buluh.sekarang kita pakat2 selidik dan kaji siapa pula yang telah di rekrut olih regim zionist sebagai pakar perosak yang baru.kalau takde ganti takkan puak2 neocon senang2 nak terajang nuar aljuburi bekas banduan tu.mueheeeeeee

    ReplyDelete
  9. aku ragu2 dgn anon June 5, 2010 5:33 PM..hati2 gap..

    ReplyDelete
  10. salam....

    lebih hebat flip flop dia nie...
    satu senpun gua tak termakan
    dia punya cakap!!!harkk ptuih

    ReplyDelete
  11. Cam babi je bl0g ni..ko ingt ko wt bl0g ni ko baek cgt ar?baek cgt ar ko cantum2 gmba owg 2,d0sa tw..b0do!?dasar b0do la ko ni..b* da la cm pukimak..brg nek je..mk ko x patot lhirkan ko..slh bpk ko yg x pkai k0nd0m time nk r0men ngn mak ko..!(sory yer..kasar bhse sye pkai..hakktuiih!)

    ReplyDelete
  12. Kalau korang fikir balik, Najib ni pun pandai jugak. Taktik dia 'neutralise' yahudi adalah untuk menggunakan yahudi dari APCO untuk kenakan Anwar balik.

    Kalau aku Najib, aku sebarkan besar2 kat yahudi di New York dan London ucapan Anwar menghentam Israel.

    Anwar hentam Israel bukan pasal dia ni betul2 pro-palestin, dia perlu buat demikian pasal kalau tak, undi Melayu tidak akan ke PR yang semakin hari semakin sesat dari perjuangan Melayu Islam.

    Jadi pasal dia buat demikian, ada orang Islam akan tertipu fikir Anwar ni sokong Palestin. Kalau wira palestin orangnya bukan seperti Anwar atau KJ, wira sebenar adalah TDM.

    Kapal Rachel Corrie tu tajaan Perdana Foundation, anaknya Mukhriz terlibat sama.

    Kalau Anwar hilang tajaan yahudi, maknanya berjuta-juta ringgit akan lenyap gitu aje dari kempennya. Duit Singapura akan masih terus mengalir tapi sukar untuk bendung wang dari Singapura.

    ReplyDelete
  13. Ketua Pemudi UMNO yang baru melepasi latihan Askar Wataniah disaran mengetuai misi menghantar bantuan kemanusiaan ke Gaza di bawah bendera Pemudi UMNO.

    Off to the International Criminal Court you Israelis terrorists.

    ReplyDelete
  14. kpd mahirah...
    ko lg babi..bodo..
    ckp taw maki hamun org jer..
    tp fakta xde..at least GAP ad jugak bg fakta..
    kalau nk maki pun,counter la balik dgn fakta..
    mlalui tulisan ko pun ak dpt rse ko ni xtrplajar..
    ko pk blog ni babi?ko lg babi..
    ko dan Pakatan Rakyat sial ko tu yg mule2 dlu bruk2 kan BN kt blog..
    skrg nk claim blog ni babi??
    ko tu yg babi..sial punye manusie..
    penjual agama..pelacor sial..
    pukimak punye mahirah..

    ReplyDelete
  15. Kebodohan seseorang itu akan mula diketahui apabila dia mula mengetik keyboard. Jadi rasanya kita dah dapat jawapan tentang si MAHIRAH tu...

    ReplyDelete
  16. Kesian adik MAHIRAH ni.. ni le dia kesan virus PR pada remaja..
    Ini profail dia:
    mahirah
    Age: 15
    Gender: Female
    Astrological Sign: Sagittarius
    Zodiac Year: Dog
    Industry: Student
    Location: Sentul : Kuala Lumpur : Malaysia
    About Me
    N0thing special about me:-(

    Baru 15 tahun ....

    ReplyDelete
  17. mahirah,sebenarnya ko la babi..

    ReplyDelete
  18. betul adik mahirah...ini blog babi dan yang sokong pun babi juga...dia orng tk de keje lain selain selain dari menabur fitnah sj...haaaiik thuuuuih...jgn pecaya dgn tuan punya blog ini..jenis binatang bertopeng manusia...puki mak kau GAP...buat sakit puki mak kau sj lahirkan kau atas dunia ini kerana kau lah pembawa fitnah terbesar dan pembuat dosa dgn membuat blog ini...kesian mak kau yg sakit puki lahirkan kau...tapi mungkin kau keturunan yang mcm ini kot....manusia bacol!!!!!org umno tk perlukan manusia mcm kau...blog kau akn "backfire" kat umno...

    ReplyDelete
  19. Anonymous June 7, 2010 3:24 AM & mahirah:

    "Tahniah" kerana mempraktik ajaran sesat Tok Sami Kafir Laknat PASkafir, Nik Najis a/l Nik Mat. Bukankah Nik Najis setiap hari ajar pengikutnya supaya maki, caci, hamun dan mencarut?

    Nah, sekali lagi tahniah buat ko berdua kerana benar2 mempraktikkan ajaran Tok Sami ko! Kan aku dah kata PAS adalah parti kafir laknat yang diketuai dan dianggotai orang2 Melayu kafir laknat yang mana tok2 saminya dah ajar pengikutnya supaya maki2 orang.

    Setiap kata maki hamun dan mencarut dari ko mencerminkan keharamjadahan parti ko dan tok sami ko..

    ReplyDelete

KOMEN TERPAKSA DI MODERATE SEKETIKA.

APA PUN KOMEN POLITIK YANG BERBEZA PENDAPAT TETAP AKAN GAP PUBLISH SECEPAT MUNGKIN.

JGN HINA AGAMA,HINA SULTAN,PROVOKASI MEMBUNUH..KORANG BERTANGGUNGJAWAP TERHADAP KOMEN YANG DILAKUKAN.