Monday, September 2, 2013

TAHNIAH MUKHRIZ PERLU MASUK GELANGGANG NAIB PRESIDEN !


keputusan mb kedah ini cukup penting untuk umat islam malaysia yang berfahaman sunah lantas menolak drastik sebarang perkembangan syiah.

dia buat keputusan.
lepas pru 13 kita bangsa melayu memerlukan lebih ramai lagi pemimpin yang berani membuat keputusan.

KEPUTUSAN YANG MENGUNTUNGKAN ISLAM DAN BANGSA MELAYU.

di sambil kita memperkukuhkan lagi maruah , jangan lupa dan jangan sekali terabai dengan sikap cinabeng.

18 comments:

Anonymous said...

Perhatikan.......tengok undi enakmen tu datangnya dari siapa??
Lu pikirla sendiri.........

Anonymous said...

Jangan salahkan PAS....mereka parti 'kebajikan' bukan parti 'Islam'. Kasihan PAS, mereka telah disesatkan oleh tok-tok guru mereka sendiri yang bertaraf 'MUR SHIT'. PAS BOLEH!!!!!!!

Anonymous said...

Masalahnya PAS ni kalau kat kampung (saya cerita di kampung saya di Sungai Besar, Selangor) gambar tokoh-tokoh dan panglima-panglima PAS tergantung di dinding rumah mereka dengan gahnya seolah-olah mereka tu pemimpin negara.

Apabila diajukan soalan, mereka kata itu ketua parti ISLAM. Bos-bos PAS ni bila bersyarah tak cerita mengenai persekongkolannya dengan DAP/PKR. Jadi macam mana pakcik-pakcik dan makcik-makcik tu nak tahu kedudukan yang sebenarnya. Kasihan, mereka kena kelentong hidup-hidup. Mereka tak tahu pun setiap satu undi kepada PAS menguntungkan DAP/PKR.

Cuba perhatikanlah trend undian di Dewan Undangan Negeri Kedah tu, siapa bangkang, siapa berkecuali dan siapa yang tak mengundi... MasyaAllah. Bangsa ku dijual hidup-hidup. Agama ku dipermain-mainkan.

Someone must tackle this aberration head-long. Please don't allow Islam and the Malays be ridiculed in our very Nation. Merdeka. AllahuAkbar.

BatuBara said...

Memang baik jadi orang penting,tapi lebih penting jadi orang baik dan yang lebih penting,jadilah orang penting yang baik. Kepada Mukhriz dan Ali Rustam perlu masuk bertanding Naib President UMNO.Maaf Zahir Batin...

Anonymous said...

muhriz calon terbaik menerajui BN

Anonymous said...

JAWATAN KETUA PEMUDA LEBIH BAIK AKU RASA.IDRIS HARON TAK CUKUP KUAT. FATHUL BARI NAIB KETUA

yeopkgb said...

Orang2 pas kan kampung tak tau apa2 tentang pengelentongan bulshit pas ni...?yg depa tau....undi pas dapat tikit masuk syurga...

hangkedee said...

PAS Tak sokong !Parti Islam kepala hotak apa ke bende.

Anonymous said...

ini sahaja belum cukup. harap ada lagi pemimpin yang lantang menyuarakan pembelaan Melayu mengikut perlembagaan. tentangan terhadap syiah baik, tapi itu hanyalah membetulkan Melayu juga daripada terpesongnya akidah. ada lebih banyak lagi wajib diperjuangkan saperti satu contoh sekolah vernakular.

Anonymous said...

Sudah tiba masanya Abdullah Hassan kepala syiah kedah dicekup, penjaradan denda kedua-dianya sekali.

Anonymous said...

Parti Islam sendiri tak sokong Islam, tidak menghairankan kerana lebal Islam dalam PAS hanya bertujuan untuk menarik undi bukan memperjuangkan Islam.

Anonymous said...

PAS adalah Syiah Malaysia

Saya amat yakin. Melihat kepada amalan dalam sembahyang ahli2 mereka memang tak berbeza dengan Sunni. Tetapi itu cuma satu kepuraan (penyaraman) untuk menyembunyikan identiti mereka sahaja. Itu strategi mereka sebelum mereka menjadi betul2 kuat dan berpengaruh.

Dalam ajaran Syiah penyamaran memang dibenarkan sebagai strategi penyebaran dan pengembangan ajaran Syiah kepada orang bukan Syiah.

Dalil saya - cuba anda ikuti ceramah2 agama dan tindak tanduk para ulamak Pas. Diantaranya :

1. Nik Aziz kata Nabi Muhamad masa kanak2nya macam Mamat Kampong saja. Kalau Mamat Kampong masa budaknya mencuri telor ayam, mencuri wang saku kawan sama sekolah, bohong kepada guru, bohong kepada ibu bapa, dalam mesjid waktu orang mula nak solat mereka masuk basrisan tengah2 solat mereka keluar barisan pergi main kat belakang saf bila dekat nak tahayat akhir mereka masuk barisan semula dan pura2 seolah2 kyusuk solat, merempit dengan motosikal tak kira masa .. adakah Nabi Mohamad berperangai seperti itu wahai Nik Aziz.

2. Nik Aziz kata nabi hanya diangkat menjadi Rasul pada umur 40 tahun. Masa jadi nabi baru lah perangainya menjadi ikutan umat islam sampai hari ini. Maknanya sebelum umur 40 tahun Nabi Muhamad ni perangainya macam kita juga lah .. hisap rokok, hisap ganja, makan pil kuda, minum air ketum, usung betina sana sini, beromen dengan betina tak kira tempat, main judi tikam ekor, mabuk tunggang langgang, berlepak dekat pusat karaoke .. adakah Nik Aziz nak gambarkan perangai Nabi Mohamad semacam itu sebelum dia diangkat menjadi Rasul.

3. Ulamak Sunni tidak mengizinkan doa menghancurkan musuh, tetapi dalam Syiah dibenarkan. Nik Aziz dan orang Pas tak putus2 mendoakan orang Umno dan Umno " KO Umno, Hancur Umno, Hancur Orang Umno, Pecah Perut Pemimpin Umno " dan macam2 lagi doa yang tidak satu pun di makbulkan oleh Allah swt.

Orang Syiah memperlekehkan Nabi Muhamad dan Para Sahabat. Tidak salah kalau saya kata perbuatan Nik Aziz menyamakan Nabi Mohamad dengan Mamat Kampong adalah satu perbuatan memperlekehkan Nabi .. tak Syiah lagi kalau macam tu.

Kalau ada orang Pas nak kata saya fitnah Nik Aziz, sila anda ikuti ceramah Nik Aziz berkenaan Nabi Mohamad Serupa Mamat Kampong dalam Youtube dan doa KO Umno oleh adik Nik Aziz.

Seruan saya kepada orang melayu BERHATI2 DENGAN PAS KERANA MEREKA SEKARANG MASIH LAGI SYIAH KECIL.

Anonymous said...

sokong.. sokong... lihat betapa berhemahnya ahli sunni..tak ke tahap sampai membunuh walaupun betapa terpesong dan menyimpangnya ajaran syiah.. atas alasan mereka tetap bertuhan yg satu.. pegi haji boleh, beribadat boleh.. cuma tak dibenar menyebar.... tapi kalau syiah berkuasa, darah pengikut sunni dihalalkan....

Anonymous said...

iblis = yahudi = syiah = khawarij = pas.. mempunyai penyakit yg sama yg menyebabkan kemurkaan Allah.... merasa diri/bangsa lebih baik/mulia dari yang lain...

Anonymous said...

PAS TAK KENAL DOSA DAN PAHALA, DUNIA DAN AKHIRAT. YANG PAS KENAL HANYA DAP DAN PKR, SERTA JAWATAN DUNIAWI.
KALAU TAK PERCAYA TANYA DATUK TAN SRI DR BEAN..........
PAS.......PARTI ANJING SURUHAN, BERBARING DI JALAN RAYA.
CERDIK KAH, PANDAIKAH, BIJAK KAH....ATAU BODOH !

tobeng said...

Dalam pas pun ramai syiah,itu pasal pas takut nak lawan syiah.Undi punya pasal maa,agama topeng aje.

Anonymous said...

Aku ngendap kat blog2 pembngkang kata N.ajis dah nak mampos dah sekarang kerana bergelut dgn penyakit barah tahap 4..aku doakan n.ajis umo panjang untuk menghirupi kebesaran Allah dgn keazaban penyakitnya..br dia rasa atas kejahatan dunia yg dilakukan sblm ni

Anonymous said...

Aku ngendap kat blog2 pembngkang kata N.ajis dah nak mampos dah sekarang kerana bergelut dgn penyakit barah tahap 4..aku doakan n.ajis umo panjang untuk menghirupi kebesaran Allah dgn keazaban penyakitnya..br dia rasa atas kejahatan dunia yg dilakukan sblm ni