Saturday, November 14, 2009

AKAUN SAHAM RM8 JUTA ? NANTIKAN PENDEDAHANNYA !

semalam raja petra sang balaci anwar menyerang najib. balsubramaniam kini sudah ada dalam you tube. benarlah kata zul4kulim, sang pelacur politik bandar baru kulim bahawa memang ada arahan daripada anwar attaturk kepada seluruh jentera pakatan untuk menyerang najib.

jika petra keluarkan kenyataan balasubramaniam, kami disini sedia mengeluarkan beberapa dokumen sulit saham milik sah azmin dan samsidar !

ah, anwar attaturk tidak keruan kali ini. kekasihnya shamsidar digodam-godam sekali lagi ! biar wan azizah menderita nurani , namun demi shamsidar anwar pasti berbicara MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH !

KAMI CABAR AZMIN, SELEPAS DOKUMEN INI KELUAR SILA BUAT LAPORAN POLIS ! JIKA KAMI TIDAK MENGELUARKAN DOKUMEN INI DALAM MASA TERDEKAT, KAMI BERSEDIA MENUTUP BLOG KAMI !

NANTIKAN PENDEDAHAN DOKUMEN 8 JUTA SAHAM AZMIN/SHAMSIDAR !

7 comments:

Arif Omar said...

BAGUS. DEDAH JANGAN TAK DEDAH.

YANG GAMBI said...

Salam bro, tahniah dan syabas, jenayah perompak-perompak negara ini perlu dibongkarkan segera..... biar rakyat tahu siapa si barua ini....

AntiAnwarDAP said...

adikmu ni sentiasa menanti pendedahan ni..mohon kebenaran untuk memuat turun laporan tersebut untuk "dilemparkan" di hadapn pak sik hamba yg kuat menyokong anwar pelacur negara ni...

mohammad azren fooldog PH yg bahalol said...

Salam GAP...

Dedahkan saja dokumen2 sulit tu, biar rakyat menilai apakah semua ini mainan UMNO atau memang suami perempuan AnWAR ini seorang pembohong.

Kepada Azmin Ali, jika benar kau anak jantan, tak perlu nak saman orang lain sehingga RM 100 juta seperti perangai mentor anda. Laporkan sahaja pada polis, biar polis siasat.... biar kebenaran terbongkar di sebalik kewujudan dokumen2 itu.....

Andaikata angkau tidak berani buat laporan polis, aku doakan engkau tidak dapat menikmati tidur yang lena lagi sepanjang hidupmu ini.

Unknown said...

salam, betul la dah tu... kereta ferari pun mampu pakai....

melayulupalagi said...

kasi bungkus mangkuk hayun nie semua...

Anonymous said...

dedahkan shj bro GAP..ak setia menunggu pendedahan nih...