Sunday, July 25, 2010

MALAYSIAKINI PANAS DENGAN SSDE !


haha..web taraf babi daripada malaysiakini semakin 'pro umno' apabila semakin banyak memaparkan artikel tentang ceramah SSDE (selamatkan selangor darul ehsan) yang baru masuk hari ke3.

kasihan,mungkin kepala babi malaysiakini iaitu steven gan panas pasal semakin ramai 'pelanggan berbayar' web nya telah menarik diri dan tak lagi subscribe berita bodoh mereka...

gap dan beberapa pihak akan mematikan web malaysiakini ..perlahan lahan..biar dia mati dalam kesakitan..

korang baca sendirilah bagaimana web malaysiakini terpaksa menjadi 'neutral' semula dan berani menyiarkan kritikan beberapa penceramah SSDE seperti ezam,noh,satim,shukor yang membalon anwar dan pakatan..

pesan aku,jangan percaya kelembutan secara tiba-tiba malaysiakini yang nak jadi suara umno..ini semua agenda psywar yang mudah dibaca.

steven gan kepala babi daripada malaysiakini tahu dia bakal masuk ISA kerana menyerang dan hina institusi raja-raja melayu !

4 comments:

sangtukangkata said...

padan nan muka apa ingat melayu senang2 di pijak2 di sepak2... ini tanah tumpah darah untuk semua warga yang namanya melayu islam.. LAWAN TETAP LAWAN.. YANG PENTING DAPIG DIHANCURKAN DIMUKA BUMI TANAH TERCINTA INI..!!!ALLAHHUAKBAR...

Anonymous said...

agak2 nya ada tak askar pencen yang nak belajar menembak

Anonymous said...

DAH KAPIQ. TAKAN NAK SOKONG AGAMA ISLAM. PUAK HAMPAS YG ADA DEGRE KEATAS INGAT AKAN SEJARAH !! JIKA MINORITY ISLAM LAZIMNYA TERTINDAS. JIKA MAJORITY ISLAM PRINTAH . KAUM LAIN DPT HIDUP AMAN. ADAKAH KITA NANTI SANGUP TERTINDAS DNEGARA SENDIRI.?

Jeepers Creepers said...

memang patut mereka berdua dihalau dari malaysia.mereka ini ejen singapore dan mubaligh kristian!