Saturday, October 30, 2010

LIVE GALAS : ISU BALAK MENGHANTUI PAS KELANTAN.

 isu balak menghantui pas kelantan. kajian 5 hari kami mendapati mereka langsung tidak mahu menyentuh isu tempatan sebagai modal politik kempen mereka.

yang mereka buat, bawak isu nasional. isu nasional pun telah kami patahkan. pas makin huru hara.
(oit pok nik jangan buat-buat tido la) kelemahan pentadbiran kerajaan pas kelantan cuba ditutup. nak bercerita tentang dasar politik mereka pulak tak boleh. 
hari ini harakahdaily sekadar menepis tohmahan isu balak. nafi, politik nafi macam yang selalu anwar buat. justifikasi fakta dan numbering untuk menguatkan hujah ..tiada  ilek pocik.penafian mereka memualkan dan takde substance. teragak-agak macam zizah kena disoal mengejut dalam sidang media, mana anwar ?

ada cerita panas akan kami dedahkan sikit masa lagi..bak kata parpukari, kunyit pas makin hangit !
aku cabar pas kelantan keluarkan kertas putih dokumentasi lengkap balak kelantan selama 20 tahun nik ajis jadi MB ? buktikan kamu telus !

4 comments:

Unknown said...

Inilah sebenarnya strategi kotor yang sedang dijalankan..

KELANTAN AKAN MAJU SEHEBAT SINGAPURA.

Sila rujuk pada artikel terbaru saya di Blog Gelombang Rakyat.

http://gelombang-rakyat.blogspot.com/

Sekian,

Melayu CinDia
Blogger Wangsa Maju : Gelombang Rakyat.

Anonymous said...

wow!tersengih sampai ke telinga si Husam haram jadah tu dapat bergambar disamping balak yang bernilai jutaan ringgit tu.sukalah kawan kita yang haprak tu sebab dia pun dapat share sikit dari pembalakan haram di Kelantan tu!

Anonymous said...

Bekas calon BN maki hamun Tok Guru:

“Ana tidak mahu bersalam dengan anta selagi PAS berkawan dengan DAP,” kata Nor dengan suara nyaring.

Nik Aziz tak maki:
Celako! Celako! Celako! Pecah perut mu!!

Buduh punya haramkahdaily maki dengan cakap keras pun tak reti bezakan..! kenapa tak khabar Nik Aziz gak yang mengajar umat PAS maki hamun dan kawan dengan syaitan???

Anonymous said...

Pas bagi duit balik mengundi di Galas

30/10/2010 5:10pm

GUA MUSANG 30 Okt.- Pas membayar 1,557 pengundi Galas yang berada di luar negeri untuk pulang supaya mengundi pada Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Galas pada Khamis ini.

Penasihat Jentera Pilihan Raya Pas Kelantan, Datuk Wan Abdul Rahim Wan Abdullah berkata, parti itu akan membayar sehingga RM250 seorang sekiranya mereka pulang mengundi.

Beliau bagaimanapun menafikan bayaran itu adalah satu bentuk rasuah untuk para pengundi sebaliknya bagi menampung kos perjalanan mereka.

Katanya, pengundi yang berada di Johor akan dibayar RM250 seorang dan Lembah Klang pula RM200 manakala di sekitar Kelantan dibayar mengikut jarak perjalanan.

"Kita berjanji lepas mereka mengundi, kita akan bayar kepada mereka," katanya di sini hari ini. - Bernama