Saturday, December 18, 2010

KEPADA BLOGER BARU !

 kepada bloger baru yang gap tertinggal untuk masukkan link dalam blog ini. sila letakkan komen di artikel ni ok. aku perlukan lebih ramai lagi penyerang2 untuk pru ke 13 ini..

kepada komentar hebat dan pembaca, jemputan ini gap tujukan kepada anda juga. jom jadi bloger.

SYARATNYA ? 90% daripada kandungan artikel mestilah mengupas isu politik dan serang pakatan .mohon maaf, blog personal aku keberatan menerimanya..

43 comments:

Yuseri Yusoff said...

Terima kasih GAP kerana menghargai kedatangan kami blogger baru.

Anonymous said...

Kami memerhati disebalik jendela, segala tarian dan rentak gendang kami tafsir mengikut fikiran yang waras. Dan apabila ia terjadi sesuatu yang binasa, maka kami akan menutup jendela itu, dan dengan berkat Allah s.w.t dan kekuatan yang diberiNya, kami akan membuka pintu dengan salam dan selawat terus di ikuti masuk dengan cara yang halus dan lembut, tanpa dilihat oleh para insan yang leka.

Anonymous said...

Bro GAP, apa kata, tubuhkan satu Main base dalam Dunia maya ini, yang dibelakangi oleh bloggers2 Amatur dan yang Otai, untuk mengatur segala strategi demi menghancurkan PR.

Try buat, pasti ramai yang menyahut, termasuk diri saya.

M/O dia senang je, HANCURKAN PR/Anwar/pengkianat2 dalam kerajaan/pembangkang atau di tepi jalan sekali pun.

ape mcm?

Ahmad Saabun said...

Salam, ini link sya sebagai blogger baru...
http://ahmadsaabun.blogspot.com/

Unknown said...

Salam. Minta izin supaya linkkan blog saya di sini.http://ibm-akusayangumno.blogspot.com/..terima kasih - IBM

Salam semua said...

Salam,

Sudilah kiranya tuan pautkan blog saya di laman tuan.

Sekian terima kasih.

http://salamsemua2010.blogspot.com

Ismail Bukit Mas said...

Salam. minta izin utk linkkan blog saya di sini.

Tenno perang said...

teruskan berjuang saya akan bersam anda menghadapi PRU13-tenno perang

Anonymous said...

TAHNIAH GAP!!! KLU UTUSAN BERADA DIKEDUDUKAN NO 7 DALAM GOOGLE SEARCH, GAP BERADA DIKEDUDUKAN UTAMA DALAM SAYA PUNYA SEARCH!! DALAM SATU HARI,XDAPAT DIKIRA BANYAKNYA SAYA MENDAPATKAN MAKLUMAT DARIPADA GAP DAN LINK2 NYA...MENYEBABKAN SAYA JD ANGAU KLU X BUKAK GAP DAN LINK2 NYA DALAM SATU HARI...BAGUSSS!!! SERANG!!! SERANGAN BERFAKTA AKAN MEMAMPUSKAN FUCKATAN HAPRAK!!!

Unknown said...

terima kasih kpd GAP..
blo anda menjadi referer terbanyak blog saya..
tanpa blog anda dan blog otai2 lain, mana mungkin blog saya semakin dikunjungi pada hari ini..
dari hemat anda seorg yg mudah dan tak cerewet utk linkkan kembali blog pro bn yg lain

cuma ada sesetengah blog otai,
dah komen bgtau 3-4 kali, emel pun byk kali masih tak bantu linkkan balik blog kita..

tak mengapalah, mungkin blog sethn jagung mcm saya belum mencapai standard spt blog mereka..
kalu semua blogger otai spt gap dan yg lain2 bersikap mudah sebegini, pasti blogger pakatan harom akan kecut perut melihat kebanjiran blog pro bn yg semakin bercambah,..

perjuangan dunia maya tetap perlu diteruskan..
tq again to GAP..

Cikgu Esa said...

salam...saya juga ingin menyokong jihad menentang pluralist, syiah dan wahabi....dalam Pakatan Rakyat...sila link ke blog sy

Anonymous said...

statement dr APCO WORLDWIDE

http://www.apcoworldwide.com/content/news/press_releases2010/kuala_lumpur0310.aspx

Mr. K said...

salam dari Tamingsariblog.blogspot.com

Suara Rakyat said...

tolong link kan

wazahu said...

Sy x minat nak jd blogger tp minat dok baca.sy rasa ada yan kurang kalau blh bloger kerajaan pandai2lah ambil hati org muda sokong kita. HIDUP BRO HIDUP UMNO

TBR said...

http://www.revolusidarulehsan2012.blospotcom

p/s: maaf, belum update lagi, pasal sibuk,tapi saya cuba nak update.

Anonymous said...

ok np nyer. blh link kalau sudi.

Pakteh said...

Salam,
Harap tuan dapatkan link blog pakteh di blog tuan.
http://www.betoika.blogspot.com

nakata said...

sy nk join gak..
sy sebagai anak muda juga tidak mahu negara ini ditadbir oleh orang yang jahil seperti anwar ibrahim dan sekutunye..semoge GAP menerima saya..

awangdeman said...

saya org baru...

eM JaY... said...

blog ambo seperti di bawah.kawe dah Linkkan BloG Demo Tuh.

Tahniah

www.suaratimur.blogspot.com


MJ

Anonymous said...

sy stiap mlm pasti bc blog GAP n Tuan Parpukari.
mantap beb!!!!!!!!

...joy

SOHAIMISHAHADAN said...

Salam pemilik blog Gerakan Anti Pkr.

Pihak Unit Media Umno Selayang merakamkan setinggi-tinggi ucapan tahniah di atas perjuangan saudara dan rakan-rakan bloger yang lain mempertahankan kerajaan pimpinan umno dan barisan nasional.

Dengan rendah hati pihak UMUS memohon jasa baik blog GAP untuk memasukkan link blog dato sohaimi sahadan (DSS) dalam blog list saudara.

Penerimaan pihak amat besar jasanya kepada kami.

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia.

GAP KEMBALI said...

bagus sahabat, aku telah linkkan ksemua komentar diatas..

kepada nakata, mungkin kamu boleh buat khas pandangan politik. terjahkah pandangan politik anda kpd rakan..aku support habis-habis,

mad saabun bloger ? GANAS BRO.

UMUS , tahniah di atas KEPEKAAN pihak anda..

fulisiakantora said...

Assalamualaikum GAP, aku tak berapa nak mahir utk ber'bloging', jadi aku akan terus menjadi pemerhati & pengkritik yg setia...ALLAHUAKBAR!!!

mae said...

Aku cuba je masukkan blog aku ni : http://orang--biasa.blogspot.com

Melayu Pasir Gudang said...

Salam GAP. tak salahkan kalau aku linkkan blog baru mereka ini dalam melayupasirgudang.blogspot.com.

aku tak reti nak offer mereka (blog aku blog picisan) ....hheee tumpang tuah cifu aje..

Bro Becx said...

Terima kasig GAP!!!!

oRang kAmpong said...

TQ sir.klu blh aku nak bro GAP fokus ckit kat KALID GEREJA sesekali.aku besalah bro memang suka jd antu raya, nak buat blog sendiri mungkin sikit masa lg.

Ular Menyusur Akar said...

GAP,
Aku mula bersara mulai 21 Dec 2010 (Isnisn) ini. Aku akan mulakan dengan PRK Tenang.

Jangan ingat orang tua macam aku tak boleh mengulas!!! Aku dah mula yakin Al-Juburi menganut amalan yang di lanat Allah tu sejak hari pertama Tun M mengulas tentang kesongsangan dia. Masa tu GAP sendiri orang kuat si nuar tu. Aku juga telah banyak mengulas article-article GAP dan link-link yang ada di dalamnya.

agbr47: Orang tua melihat dari hati.

http://agbr47.blogspot.com

Gerakan Timur said...

Benar bagai yang dikata oleh Anak Seberang. Blog GT pun dikunjungi ramai berikutan link dengan GAP.

Benar bagai yang dikata oleh Anak Seberang. Blog otai2 ada yg susah untuk dapat link. Elit la katakan.

Anak Seberang, GT selalu mengikuti blog anda. Jangan putus asa, blogger nyamuk macam kita berjuang ikhlas demi agama, bangsa dan negara. Teruskan perjuangan.

GAP, bila nak blanja GT minum??? hahahahaha.....

Anonymous said...

GAP,
BERPERANG dgn manusia haipokrit berwajah saitan berkelakuan iblis lidah bercabang kami yg sudah berusia lanjut sokong dari belakang.

dulu berperang dengan komunis, dah negara maju manusia yg hendak diperangi lebih bahaya dari komunis.

kepada yg muda ingatlah, tiada orang tua tiada orang muda hari ini, pengorbanan orang lama memakmurkan jenerasi sekarang, janganlah musnahkan kejayaan yg terbina dengan aliran darah merah dan keringat mereka yg telah tiada!

massudi

Sidang Redaksi said...

salam gap, tahniah pd saudara, sy pembaca laman saudara sejak menuntut di universiti pd awal 2009 di kala ketika itu arena maya dikuasai pakatan rakyat. kini saya juga adalah salah seorang blogger dan ingin turut menyumbang walau pun sedikit. saya doa semoga tuan admin gap dipermudah dan diberkati-Nya ke arah kemaslahatan ummat Islam dan generasi kita semoga lebih aman dan harmoni tanpa provokasi dan onar meruntuhnya tidak kira dari pihak mana..;) Blog saya ucsungaiairtawar.blogspot.com Syukran.

Sidang Redaksi said...

salam gap, tahniah pd saudara, sy pembaca laman saudara sejak menuntut di universiti pd awal 2009 di kala ketika itu arena maya dikuasai pakatan rakyat. kini saya juga adalah salah seorang blogger dan ingin turut menyumbang walau pun sedikit. saya doa semoga tuan admin gap dipermudah dan diberkati-Nya ke arah kemaslahatan ummat Islam dan generasi kita semoga lebih aman dan harmoni tanpa provokasi dan onar meruntuhnya tidak kira dari pihak mana..;) Blog saya ucsungaiairtawar.blogspot.com Syukran.

To Live Again said...

Bro GAP sy ni x la pndai sgt berbloging..Br je buat blog..Harap tnjuk ajar anda ye..

http://jjohaizal.blogspot.com/

GAP KEMBALI said...

ok sahabat..semua komen kat atas aku ni dah link..

kasi lanyak da

Bahtera Merdeka said...

Salam bro.,
Pohon paut blog saya
tq

apa kata gaban said...

saya pun blogger baru.. tapi kurang active baru2 ni.. tp tetap berperang. http://apakatagaban.blogspot.com

Anonymous said...

Bro,saya pembaca harian blog GAP.Ini blog saya:

http://pedutorres.wordpress.com/

Mohon linkkan.Salam perjuangan.

GAP KEMBALI said...

bahtera merdeka, gaban, pedutorres semua sudah settle pak. kasi liwat itu anwar !

gaban pun ada blog ke ? hehe

Pengupas Bawang said...

Hai GAP...

Plzz letakan link tuan ....ke blog sy...blog ni masih baru sangat2...

http://pengupasbawang.blogspot.com

GAP KEMBALI said...

PENGUPASBAWANG..SETTLE

JKKK Kota Sarang Semut said...

nak join sama!!!!!


jkkk-kotasarangsemut.blogspot.com