Friday, May 3, 2013

DAP DAH MULA BUAT KACAU DI GELANG PATAH !GELANG PATAH – Kakak kepada Pengerusi MCA Gelang Patah, Jason Teoh Sew Hock terkejut apabila kediamannya di Taman Nusa Peritis 1, di sini, disimbah cat merah ketika baru pulang daripada berniaga kira-kira jam 12 malam, semalam.

Mangsa, Teoh Sou Lim, 56 mengakui bingung mengenai motif di sebalik insiden itu kerana tidak pernah mempunyai hutang dengan ceti haram atau ah long atau bermasalah dengan mana-mana individu.


Menurutnya, namun dia memaklumkan sejak akhir-akhir ini dia begitu aktif membantu adiknya berkempen untuk calon Barisan Nasional (BN) yang bertanding pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13).


“Saya tak ada hutang ah long. Setiap hari saya lalui rutin sama 
keluar berniaga pada sebelah pagi dan pulang ke rumah pada tengah malam, tidak mungkin saya ada musuh.


“Mungkin cat itu dilemparkan di hadapan kediaman saya tidak sampai sejam sebelum saya dan anak sampai ke rumah sebab kesannya masih baru,” katanya kepada Sinar Harian, di sini, semalam.


Sementara itu, Jason Teoh turut memaklumkan anak saudaranya, Chan Meng Wee, 29 juga anak mangsa turut aktif menyertai kempen pilihan raya membantu calon BN.


“Sebelum kejadian ini ahli  kami turut dipukul ketika menyertai aktiviti kempen, namun disebabkan keselamatan mangsa enggan tampil di media dan ambil keputusan undurkan diri daripada aktiviti kempen.


“Saya harap kejadian ini tidak akan berulang, jika benar ia bermotif politik ia tidak sepatutnya berlaku kerana setiap penyokong perlu kawal emosi jangan  bertindak ikut perasaan,” katanya.

6 comments:

Anonymous said...

Say NO to BN dan Pakatan . Undi lah parti BEBAS .

Anonymous said...

DOG AND PIG

BOLEH BELAH LIM KITTY SIAL

SAY NO TO FUCKATAN

LAIN KALI LA

Anonymous said...

Dimana ada DAP disitulah cat merah disimbah.dan macam-macam cerfita rasis terhadap Melayu.kepada kaum Cina yang waras jangan ikut perangai Cina DAP . kita semua telah hidup dalam aman, makmur dan harmony.tiba-tiba nak hancurkan semuanya. LANYAK LIM KIT SIANG.

Hater Rollin said...

dorg dah tau dorg akan kalah punya memang ah. dorg nak main saiko kat penduduk2. HAMPUS DAP HAMPUS RACIST HAMPUS PAKATAN

Hater Rollin said...

dorg dah tau dorg akan kalah punya memang ah. dorg nak main saiko kat penduduk2. HAMPUS DAP HAMPUS RACIST HAMPUS PAKATAN

Anonymous said...

GANGSTER ADALAH BUDAYA PEMBANGKANG. TOLAK PAKATAN....TOLAK DAP TOLAK PKR TOLAK PAS. KASI TIMBUS DALAM LUBANG DAN TAROK SIMEN SUPAYA HANTU MEREKA JANGAN KELUAR DARI KUBUR DAN BUAT KACAU LAGI