Saturday, November 30, 2013

PUAK MUNAFIK YANG SEKEPALA DENGAN ANWAR PASTI HAPPY DENGAN DEMOKRASI INI.


11 comments:

 1. Ada tak mana-mana negara Islam yang mengharamkan ugama lain di negara mereka? Kepada kerajaan Malaysia, jika kita tiada hubungan diplomatik dengan negara Anggola ini, jangan sesekali memikirkannya dan jika hubungan telah terjalin, putuskan saja. Negara bekas jajahan Portugal ini tidak memberikan apa-apa keuntungan pada negara.

  ReplyDelete
 2. COMANGO sepatutnya bertindak sekarang bawa perkara pengharaman Islan di Angola ke PBB. Semua mesjid sedang diroboh. Jangan lah sebab politik pergi mengadu ke PBB tetang Malaysia. Pembangkang harami.

  ReplyDelete
 3. Sama-sama kita perhatikan Negara yang pasti akan dilaknat Allah SWT ni. Kita perlu beri perhatian serius tentang dasar negara "anti Islam" ini. Jika ditakdirkan Allah menurunkan "BALA" ke atas negara Angola ni satu hari nanti,seuruh negara Islam, termasuk Malaysia jangan sekali-keli hulurkan bantuan..INGAT.....SAMA-SAMA kita tunggu "hukum Allah terhadap negara itu. To all Muslim countries, LET US BOIKOT Anggola.Do not allow even their citizens step on our land... ALLAH HUAKBAR.

  ReplyDelete
 4. Sama-sama kita perhatikan Negara yang pasti akan dilaknat Allah SWT ni. Kita perlu beri perhatian serius tentang dasar negara "anti Islam" ini. Jika ditakdirkan Allah menurunkan "BALA" ke atas negara Angola ni satu hari nanti,seuruh negara Islam, termasuk Malaysia jangan sekali-keli hulurkan bantuan..INGAT.....SAMA-SAMA kita tunggu "hukum Allah terhadap negara itu. To all Muslim countries, LET US BOIKOT Anggola.Do not allow even their citizens step on our land... ALLAH HUAKBAR.

  ReplyDelete
 5. Tunggu jer la balasan dr Allah swt.

  ReplyDelete
 6. Allah..allah..allah..betapa takutnya kaum kafir dengan islam..sehingga bertindak sebegitu rupa..allah..allah..allah..

  ReplyDelete
 7. Muka macam yusof edorakapasin.

  ReplyDelete
 8. Takut dan bimbang benar puak-puak syaitan ni dengan perkembangan dan kebenaran Islam.

  ReplyDelete
 9. AKU BERDOA AGAR ALLAH MEMBERI PERTUNJUK( MENJAHANAMKAN) KEPADA NEGARA INI AGAR IA MENJADI PERINGATAN PADA NEGARA LAIN AGAR TIDAK MENOLAK DAN MEPERLEKEHKAN ISLAM DAN UMATNYA

  ReplyDelete
 10. Semoga Allah SWT menghancurkan negara kepimpinan Angola ini sehingga ke anak cucu mereka.

  Amin.

  ReplyDelete

 11. jika mereka dilanda bala jangan sesekali 1 sen pon dibantu..

  ReplyDelete

KOMEN TERPAKSA DI MODERATE SEKETIKA.

APA PUN KOMEN POLITIK YANG BERBEZA PENDAPAT TETAP AKAN GAP PUBLISH SECEPAT MUNGKIN.

JGN HINA AGAMA,HINA SULTAN,PROVOKASI MEMBUNUH..KORANG BERTANGGUNGJAWAP TERHADAP KOMEN YANG DILAKUKAN.