Sunday, December 29, 2013

TAHNIAH ANAK MUDA SARAWAK : INI CARANYA NAK AJAR PEMECAHBELAH SARAWAK !


tabik aku pada anak muda SARAWAK !
lu orang memang jantan lah !

KLIK SINI

6 comments:

Anonymous said...

lagi lagi nak jadikan gay tua sebagai PM

Anonymous said...

ape cerita ni? aku ta paham.

Melayu Perak said...

tengok video nih....tersangat baik untuk orang melayu....http://www.youtube.com/watch?v=qQreBYu8AoM&feature=share

Anonymous said...

Malaysia Sasaran Zionis Seterusnya:-

Apa yang anda cakapkan adalah benar. Malaysia, adalah salah sebuah sasaran Amerika & komplot Zionis seperti mana yang telah berlaku kepada Iraq, Libya, Syria, Mesir dan Yaman. Dengarkan cerita daripada agen CIA, Susan Lindauer, bagaimana Amerika cuba menuduh yang Iraq telah berkomplot untuk mengebom menara World Trade Center (WTC) dengan kapal terbang (peristiwa 9-11). Negara Malaysia telah disebut antara negara2 yang ada didalam perancangan komplot Zionis ini. Adakah negara Malaysia akan mengalami nasib seperti yang telah berlaku kepada Iraq & Libya & sedang berlaku kepada Mesir & Yaman? Lihat link: https://www.youtube.com/watch?v=iGI4jfwOmOk. Lihat pada minit ke: 7.15 dimana bekas agen CIA ini telah menyebutkan nama MALAYSIA. Adakah negara Malaysia akan mengalami nasib seperti yang telah berlaku kepada Iraq, Libya & Syria dan yang akan berlaku kepada Mesir & Yaman?

The Mahadi said...

Malaysia Sasaran Zionis Seterusnya:-

Apa yang anda cakapkan adalah benar. Malaysia, adalah salah sebuah sasaran Amerika & komplot Zionis seperti mana yang telah berlaku kepada Iraq, Libya, Mesir dan Yaman. Dengarkan cerita daripada agen CIA, Susan Lindauer, bagaimana Amerika cuba menuduh yang Iraq telah berkomplot untuk mengebom menara Worrld Trade Center (WTC) dengan kapal terbang (peristiwa 9-11). Negara Malaysia telah disebut antara negara2 yang ada didalam perancangan komplot Zionis ini. Adakah negara Malaysia akan mengalami nasib seperti yang telah berlaku kepada Iraq & Libya & sedang berlaku kepada Mesir & Yaman? Lihat link: https://www.youtube.com/watch?v=iGI4jfwOmOk. Lihat pada minit ke: 7.15 dimana bekas agen CIA ini telah menyebutkan nama MALAYSIA. Adakah negara Malaysia akan mengalami nasib seperti yang telah berlaku kepada Iraq, Libya & Syria dan yang akan berlaku kepada Mesir & Yaman?

Anonymous said...

mmg terang dn jelas komplot jahat zionis dn amerika dah menular d malaysia. kalau tak berhati2 lagi dua tahun perang saudara...sangat halus pergerakan mereka sehingga anak tak mengaku emak dn sudahpun berpecah ikatan kalimah saudara sebangsa dan seagama.....