Friday, March 14, 2014

WAN DOLL AZIZAH MINTA BLOGERS PRO BN SEBARKAN FOTO NI..KADAR SEGERA !


22 comments:

anti-LGBT said...

Daripada PR, lebih baiklah BN. Aku tak nak sokong parti yang ketua dia tu PELIWAT, pakar tebuk BONTOT jantan, betina , laki & perempuan. Aku tak nak pilih parti yang ketua tu satu spesis dengan umat Nabi Lut yang Allah SWT rejam sampai mampos kat dasar Laut Mati.

Anonymous said...

PKR atau PARTI KONKANG RAKYAT?

Anonymous said...

kalau boleh dijual kat kedai besi buruk! ada gak pekdahnya.. Penipu Rakyat! pengundi dikajang jangan di SATE kan ..! dgn air mata jijah..

Anonymous said...

kalau jual di kedai besi buruk ada gak pekdah nya.. Penipu Rakyat! pengundi dikajang di SATE kan! dgn air mata jijah.... fuckatan!

Anonymous said...

kalau jual di kedai besi buruk ada gak pekdah nya.. Penipu Rakyat! pengundi dikajang di SATE kan! dgn air mata jijah.... fuckatan!

Anonymous said...

Majlis peguam dah bagi tau suka sama suka takkan tak paham2 atau pura2 tak paham ? Itu bukan hipokrit itu namanya dlm bahasa arab munafik.

Anonymous said...

Kalau pemimpin PAS jadi Perdana Menteri maka kes rogol pun menjadi jadi . Macam mana nak tangkap perogol sedangkan perlu 4 saksi . CCTV tak boleh jadi saksi sebab dia nya besi . Bukan aku yang cakap tapi Hadi Awang yang cakap . Kah kah kah .

Anonymous said...

Sudah2 la kak wan oiii..semakin menyampah pulak aku dgn korang laki bini nie...elok la tu laki bini bingai..

Anonymous said...

Tu yang banyak bala datang menimpa bertali arus ke bumi Selangor yang bertuah ini. Selamatkan negeri Selangor dan Malaysia keseluruhannya. Rakyat Benci Si Munafik Ketua Peliwat Tegar.

Anonymous said...

Jijah macam lembu cucuk hidung ikut je suami peliwat suruh. Tak da maruah.

Anonymous said...

Jijah Recyle baiklah jaga cucu jer..Tak payah pening kepala janji sini sana....Bila Anwar kena Kosongkan MP Permatang Pauh nanti terkejar - kejar lah pula balik Permatang Pauh...Calon sini,calon sana lama-lama pangsaaaaan...

jejakazman said...

Sokong 100%....walaupun bn takla baik sangat...sekurang2nya dia masih pengiut nabi muhammad

Anonymous said...

Susah bro nak cari Betina mcm ni.

Pertahan Laki dia yang nyata Kaki Burit, Kaki Zina, Kaki Belit, Perosak Agama, Bangsa dan Negara.

Parti Pakatan Pemburit PAS=PKR=DAP.

Apa nak buat ramai jugak penyokong nya yg suka di buriti.

Anonymous said...Pakar Amerika mengesyaki beberapa kemungkinan menyebabkan MH370 hilang. Ataranya rampasan, penglibatan juruterbang dsb. Harini pula mereka mengatakan hanya juruterbang berpengalaman sahaja yang mampu mengubah laluan penerbangan. Ada yang mencadangkan latarbelakang kapten disiasat kerana dirumahnya ada simulasi sendiri.

MH370 baru dua minggu dibuat saraan. Ada siapa2 yang mengesyaki mekanik2 yang menjalankan kerja baikpulih tersebut mengubah peralatan dalaman pesawat itu? Mungkin juga mereka telah meletak kan sesuatu alat yang mungkin boleh dikawal dengan remote bagi merosakkan peralatan yang sedia ada. Banyak filem hollywood yang menceritakan kesah begitu!!

Dimana MH370 dimaintenance? Kalau diKajang jom ramai2 siasat. Mana tau kita dapat membongkar misteri ini, mengatasi pakar Pentagon dan Nasa!!!

Hahaha!!!... Jom!!!

nana said...

Aku pun sama d sokong ko. Jenerasi LGBT ni kita dapat kenal dari aura wajahnhya. Mrk nampak normal to bagi siapa yg ada ilmu amat mudah....

Pertama nur Islam tidak timbul diwajah mereka.... ya lebih baik BN yg masih tetap relevan utk jenerasi kita.

Dajjal semakin rakus d tidak mengira apa pun asalkan dapat jahanamkan Islam d dunia.

Anonymous said...

Apa gap wan jijah telepon ezam,6 bulan ezam pusing kepala memikirkanya.

Anonymous said...

Kes N iza dengan suaminya juga menipu rakyat rasanya.

Anonymous said...

Jijah doll and china doll mana BABI suka, cer teka cer teka

Anonymous said...

Anwar dah dekat 70 tahun. PKR patut mengetengahkan pelapis.

Anonymous said...

alhamdulillah.. aku sokong anti -LGBT ni

Melayu Perak said...

mengapa Malaysia tidak mendapatkan khidmat Google Map yang terbaru seperti semalam......kemudian Google search kawasan sekitar Kazakhstan,Turmekistan,Uzbekistan.....

benda sebesar kapalterbang boleh dilihat melalui satelit Google Map di kawasan daratan.....

Anonymous said...

Apepn yg dikatakan tentang anwar, pengikut mereka x kan prcaya. Dia ni diibarat trlalu suci sprti bayi yg baru lahir. Ya Allah, lindungilah bumi bertuah ini dr pmimpin sperti anwar ni. Bn x smpurna tp pr lg la truk. Smua digadaikan. X mustahil anwar akan gadaikn anak bini dia skali utk menang pilihanraya.