Tuesday, August 26, 2014

ANWAR MEROYAN...SULTAN SELANGOR TANGGUH PERLETAKAN JAWATAN KHALID


RM0.00 SULTAN SELANGOR tangguh perletakan jawatan TS Khalid sebagai MB baru dipilih.Khalid baca kenyataan media Sultan di PC di pejabatnya sekarang-Agendanews

8 comments:

mek jah jijah said...

Bayangkan perasaan ketum aljuburi chinadoll pada saat ni. Ligat memutar kepala nak cari helah baru. Gi gantung diri je la lagi baik. Hidup pun tak guna satu sen.

Anonymous said...

Memang pun.Pas dah kata mesti hantar nama lebih dari satu.
Tapi ada orang buat buat tak paham atau memang sengaja nak huru harakan keadaan.

Anonymous said...

Si Barat-ZIONIS/Israel dan ejen tempatan, si PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM makin TERDESAK! Sebab itu mereka juga sedang mensasarkan pemimpin Islam/Melayu termasuk Raja-Raja kita, serta keluarga mereka (terutamanya anak-anak muda mereka yg. kebaratan) utk. diperangkap dgn. PENYAMAQ Islam utk. berkahwin, utk. di'Blackmail' dan untuk diracun dgn. suntikan kimia yg. boleh sebabkan sakit jantung/kanser! Apalagi mereka mahu memisahkan Sabah-S'wak dan dijadikan negeri-negeri majoriti Kristian (-ZIONIS).

Bahkan aku syak Ketua Polis P. Pinang yg. dlm. hospital sekrg. (sepatutnya dihantar ke IJN dan dikawal rapi oleh polis - termasuk doktor/jururawat yg. dipercayai saja; YA ALLAH - selamatkanlah Datuk Abdul Rahim Hanafi) serta juga Allahyarham Datuk Noor Zahidi Omar, ADUN Pengkalan Kubor, K'tan, telah diberikan suntikan racun oleh ejen si Barat-ZIONIS dari DAPBANGKAI/PKRSODOM, yg. boleh sebabkan kanser hati; apalagi berubat di China pula tu! Tengok juga ulama-ulama TULEN PAS, yg. asyik meninggal dlm. usia muda - kita bukan nak mempersoalkan TAKDIR dari ALLAH SWT, tetapi jgn. kita buta pd. angkara JAHAT si KAPIRDAJAL MUSUH ISLAM yg. tidak boleh dibiaqkan! Apalagi Kelantan/Terengganu/Kedah/Perlis, negeri-negeri ISLAM yg. kuat juga mahu diJAJAH oleh MUSUH-MUSUH ISLAM ejen Barat-ZIONIS!

Besar kemungkinan juga, BAPA-BAPA KEMERDEKAAN/PEMBANGUNAN tercinta Tanah Melayu kita ini, Allahyarham-Allahyarham PM Tun Abdul Razak Hussein dan TPM Tun Dr. Ismail Abdul Rahman, diracuni CIA-MI6-Mossad (keduanya meninggal di tahun 1973 dan 1976 di usia muda 50an, dari kanser termasuk Leukimia, yang juga sejenis kanser dalam darah atau tulang, dengan seorang doktor British yang SAMA, dgn. bantuan PENGKHIANAT tempatan). Barat-Israel juga adalah sekutu kuat PAP-DAPBANGKAI – lihat di http://rainbowoftruth.blogspot.com/2009/09/singapore-israel-love-affair.html, THE SINGAPORE ISRAEL LOVE AFFAIR, September 2, 2009!

Kanser/sakit jantung dsbnya, juga telah dibuktikan sebagai MO utama PENJAJAH Barat-Zionis diketuai CIA-MI6-Mossad untuk menghapuskan pejuang Islam/Bumiputera yang nationalis di “ Dunia Ketiga“ (dan sekarang terutamanya pemimpin Islam yang nasionalis) - sila lihat di - http://www.globalresearch.ca/the-cia-has-attempted-to-assassinate-50-foreign-leaders-including-chavez/5326864, The CIA has Attempted to Assassinate 50 Foreign Leaders Including Chavez, Global Research, March 15, 2013; dan di - http://imeu.net/news/article0024562.shtml, Israel's History of Assassinating Palestinian Leaders, The IMEU, Nov 6, 2013!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

Terkini Isu MB Selangor...

Mungkin ada camporan di antara AZmin ali dan WAN azizah untuk menjadi MB Sgor bagi mengelakkan konflik lebih teruk...maka calon yang paling menepati kriteria.... Azmin + Wan Azizah = AzWan Ali. Lagipun issue lelaki atau perempuan tidak akan timbul kerana Azwan memiliki semuanya

basic_2009 said...

Kak Wan: Abang ... sebenarnya Jah dah tengok pun video seks tu ...


Anwar: Sumpah Jah, Abang tak buat pun ....


Kak Wan: tapi Jah pelik - kenapa bila dengan China Doll cun tu Abang punya 9 inci dan bengkok pulak tu ...
tapi dengan Jah ... 2 inci pun susah !


Anwar: OK lah Jah, memang Abang buat pun ....
tapi ! nanti Abang akan lantik Jah jadi Menteri Besar Selangor .... best tauuu !!!


Kak Wan: wau ... wauuu ... wauuuuu ...
OK lah Abang ! Jah terima jawatan Menteri Besar tu !!!


Anwar: hahahaaaa ... Selangor ni kan mak bapak kite punye !!!!
Red Bean Army = damn stupid arseholessssss !!!!

Anonymous said...

Kalau Ketum Al-Duburi leh
TANGGUH kes lebih 50 X,

Baginda Sultan baru 1 X TANGGUH
terima perletakan jawatan MB!!!

Anonymous said...

Kes liwat Anwar ditangguhkan sebanyak 67 kali memakan masa lebih 5 tahun kan. Apa perasaan Saudara Saiful dengan penangguhan itu. Sekarang tiba pula masanya untuk Anwar pula merasainya. Aku rasa elok ditangguhkan sehingga PRU 14 pada tahun 2018 nanti.

Anonymous said...

Kes liwat Anwar ditangguhkan sebanyak 67 kali memakan masa lebih 5 tahun kan. Apa perasaan Saudara Saiful dengan penangguhan itu. Sekarang tiba pula masanya untuk Anwar pula merasainya. Aku rasa elok ditangguhkan sehingga PRU 14 pada tahun 2018 nanti.

AHBZ