Tuesday, September 30, 2014

13 OKTOBER : MELAYU AKAN TURUN MAHKAMAH SESYEN KAJANG SOKONG ABDULLAH ZAIK..


KLIK SINI

4 comments:

kluangman said...

Itu bukan fakta sejarah ke?

Anonymous said...

Semoga ALLAH SWT melindungi YB Ustaz Abdullah Zaik, PAHLAWAN TULEN Islam/Melayu kita!

Dah tiba masanya NGO-NGO Islam/Melayu membawa di Mahkamah Persekutuan mengenai PENIPUAN ke atas SEJARAH dan HAK BUMIPUTERA kita. Di mana, Tanah Melayu kita ini dulunya adalah kepunyaan Kesultanan ISLAM/Melayu dan rakyat BUMIPUTERAnya termasuk BUMIPUTERA Islam/Melayu sehingga Kesultanan ISLAM/Melayu kita diTIPU si PENJAJAH KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS utk. menandatangani perjanjian Persekutuan Tanah Melayu 1948 (melaksanakan juga strategi DAJAL Malayan Union dlm. bentuk lain, lihat di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/sejarah-perjuangan-kemerdekaan-v.html , Sejarah Perjuangan Kemerdekaan V: Protes Melayu, UMNO & Pembentukan Persekutuan Tanah Melayu).

Biaq seluruh Barat pun sendiri tahu PENIPUAN ini dan sedaq tentang SEJARAH be nar Tanah Melayu dan Bumiputera Islam/Melayunya yg. asyik di TINDAS oleh Penjajah/Pendatang KAPIR MUSUH ISLAM/umatnya! Sebab itu Britain mesti diSAMAN BERBILLION!

PENIPUAN perjanjian 1948 ini yg. dipaksa oleh PENJAJAH British/ZIONIS ke atas Kesultanan Melayu serta rakyat BUMIPUTERA Islam/Melayunya, adalah utk. menghapuskan SEJARAH Tanah Melayu sbg. bumi ISLAM, termasuk dgn. menghapuskan terus KUASA EKSEKUTIF Kesultanan Melayu terutamanya berkaitan pemerintahan secara ISLAM, dan dlm. kuasa memberikan kerakyatan serta pemilikan tanah PUSAKA di bumi ISLAM kita (maka sebab itulah BERJUTA Pendatang Cina dan India diberi kerakyatan dan hakmilik tanah dgn. begitu mudah mengikut Perjanjian PENIPU ini, yg. berasaskan undg-undg DAJAL, si British-ZIONIS “jus soli”).

Sebab itu juga K’jaan Persekutuan serta K’jaan Negeri mesti DISAMAN BERJUTA – terutamanya dlm. perampasan-perampasan Tanah Rizab Melayu serta Tanah Adat di Sabah/S’wak, penghapusan/penipuan sejarah dan hak Bumiputera, dan juga sebarang pembangunan tanah K’jaan yg. MENDISKRIMINASI hak BUMIPUTERA terutamanya sekrg., amat rakus di Pulau Pinang dan Selangor yg. di bawah anti-Hak BUMIPUTERA DAPBANGKAI/PKRSODOM dan juga di Johor yg. seolah dah jadi KOLONI Singapura (lihat di http://beliabangkit.blogspot.com/2014/09/kejutan-danga-bay-nak-keluar-malaysia.html , KEJUTAN!!! Danga Bay Nak Keluar Malaysia?, Diterbitkan Belia Bangkit!)
Lihat pula kes Bumiputera Native Americans yg. baru MENANG menebus kembali hak mereka termasuk Tanah Adat dan kekayaan sumber asli mereka, di - http://www.independent.co.uk/news/world/americas/a-hardwon-victory-for-the-longsuffering-people-of-the-navajo-nation-as-us-agrees-554m-payout-9756454.html , A hard-won victory for the long-suffering people of the Navajo Nation as US agrees $554m payout!

Makcik Sambal Belacan.

Unknown said...

yg salah adalah pemimpin kita dulu yg buta buta bagi kerakyatan mee segera pada kaum tak sedar diri ni.Dah la bagi kerakyatan bagi lagi hak mengundi,bagi hak memiliki tanah,bagi lagi sekolah dajal vernekular yg sekarang ni menjadi monster of evil dalam mengancam keamanan Malaysia .kita kena lebih rasis lagi .Diharapkan ISMA akan bersuara lebih lantang lagi mempertikaikan hak kerakyatan mereka.

Anonymous said...

Kuatkan semangat ISMA..terus berjuang