Thursday, May 10, 2012

SELANGOR BANGKIT : FAKTA BEKALAN AIR MENTAH PAHANG KE SELANGOR.


9 comments:

UMNO PARTI PENJARA said...

Transformasi Minda - Lihat sendiri BUKTI transformasi TV3 kepada Generasi Muda PALING berkesan!!

1~BUKTI 1 * (HOT)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)


Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

Anonymous said...

Khalid G dah sediakan air takungan bagi kemudahan rakyat Selangor untuk minum, mandi dan sebagainya. Tak percaya???

Tu... bekas lombong pasir yang banyak takung air boleh buat minum. Perancangan 20 tahun ke hadapan dari Khalid G ar.. bernas bukan???

Silap-silap nanti air buangan yang diolah semula pun dia nak jadikan sumber air untuk rakyat Selangor. Undi lagi PR....!!!!

Anonymous said...

NOW!!!

TV3 EHWAL ISLAM..BERTAJUK

AZMIN ANAK DERHAKA...

SILA BUKA TV ANDA SEKARANG

Anonymous said...

tgk dagu lu sudah tahu.... LEE AAA PIIII....

MENYAMAR


...
CINA2 DAP skrg ganas...pi ceramah2 NIK AZIZ

DOK MENUNGGUU JE DEPAN PC BLOG2 Gomen...

ingat kaum2 secerdik2 hasssan ali no more with Pas Pis Pus

Anonymous said...

Panassss punya hal beb!!!!... Timbalan Menteri Pendidikan Tinggi, Datuk Saifuddin Abdullah tak setuju langsung Hanif Omar ketuai Panel Penasihat "bebas" Bersih 3.0... katanya Hanif Omar tiada rekod baik dikaca mata umum...Pergh!! bakal kena pecat pemimpin UMNO ni beb!!!

Saifuddin: Tun Hanif Omar 'kurang sesuai' jadi pengerusi panel
6 Ahli Panel Penasihat Bebas

SHAH ALAM - Ahli Majlis Tertinggi (MT) Umno, Datuk Saifuddin Abdullah menyambut baik pembentukan Panel Penasihat Bebas enam anggota bagi mendapatkan gambaran sebenar mengenai kejadian rusuhan berikutan penganjuran Bersih 3.0 di ibu negara bulan lalu.

Bagaimanapun kata Saifuddin, beliau melihat pelantikan bekas Ketua Polis Negara, Tun Hanif Omar sebagai pengerusi panel itu "kurang sesuai."

"Saya amat menghormati Tun Hanif. PDRM berada di zaman kegemilangannya semasa beliau Ketua Polis Negara. Menjadi ahli panel, sesuai. Tapi sebagai Pengerusi Panel, kurang sesuai kerana ia (turut) melibatkan siasatan ke atas tindakan polis (semasa Bersih 3.0)," kata beliau yang juga Timbalan Menteri Pengajian Tinggi dalam satu kenyataan hari ini.

Malah katanya, beliau tiada masalah dengan keenam-enam ahli panel, tetapi "cuma ia akan lebih baik" jika ditambah dengan mereka yang ada rekod baik dalam kerja-kerja hak asasi dan penambahbaikan demokrasi.

"Bagi saya ini satu peluang yang baik bagi kerajaan memperbetulkan persepsi dan menjelaskan kepada rakyat apa yang sebenarnya berlaku. Dan, jika dijalankan dengan baik, menggunakan peluang ini dengan baik, saya rasa ia akan mendatangkan faedah kepada kerajaan," kata beliau.

Selain Hanif selaku pengerusi, anggota panel terdiri daripada bekas Ketua Hakim Borneo Tan Sri Steve Sim, Pengarah Urusan Kumpulan Media Karangkraf Datuk Hussamuddin Yaacub, Penasihat Undang-undang Kumpulan Akhbar Sin Chiew Liew Peng Chuan, Pengurus Besar Kanan Hal Ehwal Korporat Petronas Datuk Medan Abdullah dan Pakar Psikologi Universiti Kebangsaan Malaysia Prof Dr Ruszmi Ismail.
Kata Saifuddin, beliau merasakan Sim boleh mengetuai panel tersebut...

INILAH SATU-SATUNYA PEMIMPIN UMNO ADA OTAK DAN JENIS CERDIK SIKIT....JANGAN KATAKAN JADI PENGERUSI.. JADI AHLI BIASA PUN HANIF OMAR DIANGGAP TIDAK SESUAI....BELUM APA-APA DIA DAH DESAK KETUA POLIS NEGARA YANG SEDIA ADA SUPAYA TANGKAP DSAI, AMBIGA DAN SELURUH PEMIMPIN BERSIH 3.0...

INI MACAM PUNYA KENYATAAN.. DIKIRA MEMPUNYAI JIWA YANG ADIL DAN BEBAS KE?....LAGI BAIK MASUKAN NAMA RAHIM NOOR DAN MUSA HASAN...ALANG-ALANG NAK BELASAH PEMIMPIN PR DAN BERSIH 3.0 KAN!!!!

Posted by OMAK KAU!!!! at Thursday, May 10, 2012

Anonymous said...

WAJAH AZMIN TERBARU KE HEHEEHEE

AZMIN DAH BOTAK KEPALA
APA SUDAH JADI...


http://musramrakunman.blogspot.com/2012/05/akhirnya-azmin-mengaku-tetap-dan-kasih.html

Anonymous said...

Sekarang engkau dah, OK, saifuddin abdullah --- walaupun kau dulu lanyak Anwar satu macam pada era Madey pd 1998 dulu.... tapi mungkin dah mula insaf ... tidak seperti Zahid Hamidi yg berdegar2 semasa pemuda UMNO diera Anwar tapi menjilat segala korupsi tinggalan najib di kementah tu......

Anonymous said...

syabas TS Khalid Ibrahim ... dulu kau diPNB merdekakan Ladang Guthrie dari penjajah British.... sekarang kau selamatkan Selangor dari Ketua2 Lanun UMNO/BN..... terutama monopoli syaraikat air selangor, SYABAS=syarikat milik kroni umno yng masih doh perah duit rakyat tuuuuuuu.........


UMNO dok melalak sekarang kerana tak boleh nak lanunkan lagi harta rakyat Selangor......

Anonymous said...

BUKTI BETAPA SERIUSNYA ARAB SAUDI TENTANG DEMO2 NI..KAIN RENTANG PUN TAK BULEH oooo...http://mediawangsamaju.blogspot.com/2012/05/persetankan-jemaah-haji-bersih-40-mesti.htmlwahai pasberggg...belajarLAH dari kesilapan ini.....Allah jadikan Mekah,Kaabah utk menyatukan pelbagai kaum bangsa, mazhab dan juga fahaman politik!!

perlu ingat sesetengah mazhab bermusuh antara satu sama lain.

AKUR LAH DIMINDA.... BERATNYA BAHU MEMIKUL...TUGAS KERAJAAN ARAB SAUDI SANGAT BERAT SEBENARNYA.!!!!