Thursday, November 28, 2013

MINAH SKREW KEPALA LONGGAR IKON PERPADUAN ...


minah ni layak dikategorikan sebagai ikon skrew kepala longgar instead of ikon perpaduan... semua pasal kerajaan di balunnya. elok pi belikan dia cermin.. agak-agak tak suka malaysia,suruh dia  pi balek acheh la...

lepas balun, dapat jawatan muka tersengih macam kerang busuk..puuiiihh !


KLIK SINI

l

19 comments:

  1. PKR cawangan Pulau TiomanNovember 29, 2013 at 12:28 AM

    Gambar ini tidak memberi apa apa makna . Yang terbaik tetap Anuar .

    ReplyDelete
  2. Sedap sangat mengata orang screw longgar tak longgar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sebut pun nama ke siapa ke.....tak gitu kata AI kat parliament 500,000 ribu bangla diperlukan...kemudian SPR daftar.

      Dia kata tak bohong hansard boleh jadi bukti...beza nya AI dah tak pedas lagi kena cili... Cuma yang kat sini je tu anon 3:50 masih amateur kot kena sikit ada terasa.

      Adat lah kalau kita hentam orang sepuluh kali punya hantam mungkin balk kat sendiri.

      Delete
  3. Wardina ni budak mentah lagi.Dia menonjol kerana peranannya sebagai juruheboh di RTM. Ilmu tak seberapa. Buta sejarah.Taka ada darah patriotik dan sayangkan bangsa dan agama. Dia perlu banyak belajar lagi dan menimba pengelaman daripada sjarah silam berkenaan salu galur tanah air ini.Maafkan lah dia ni....budak2lah katakan.

    ReplyDelete
  4. Hoi wardina cermin muka tu sikit...dah desperate sgt ke ngok????

    ReplyDelete
  5. (lihat dari sudut yg positif) tindakan bijak,

    at least lidah dan tengkuk mereka dah kena ikat, x leh lah lagi kondem kerajaan.

    ReplyDelete
  6. Memola pikir guna pala lututt....

    Bila dpt pangkat baru nak pikir pakai otakk.....

    Apa punya org mcm ni.....

    Loww class lahhh....

    Obg otai
    Persada Subang

    ReplyDelete
  7. Memang longgar pun.

    ReplyDelete
  8. aik..marina pun kena lantik..aku nk kutuk gomen la..leh dpt keje ngan gomen...

    ReplyDelete
  9. Berani ke wardina bangitkan isu ni? Jangan Melayu aje asyik kena kompromi.

    MKPN - Macamana Nak Konsultasi Isu "kalau nak Sembahyang, Pergi Berambus Ke Syarikat Melayu !"

    http://dinturtle.blogspot.com/2013/11/mkpn-macamana-nak-konsultasi-isu-kalau.html

    ReplyDelete
  10. "yang terbaik tetap anwar" kata pkr pulau tioman, orang yang tersebar luas videonya berzi... dgn amoi tu kau kata terbaik? astaghfirullah, semoga tuhan bukakan mata dan fikiran ko.

    ReplyDelete
  11. Ah Jib Gor punya prinsip dalam politik ada lah sebelum pembangkang bring dia DOWN lebih baik dia memberi jawatan dan kedudukan kepada mereka dan bersama dia mentakbir kerajan dia.

    Alfie

    ReplyDelete
  12. i love wardina over and over again, what a cool girl...she's got a good head on her shoulders, thank god

    ReplyDelete
  13. NAJIB PEMIMPIN YANG KELIRU LAGI DIKELIRUKAN SERTA MENGELIRUKAN RAKYAT !

    ReplyDelete
  14. Apa yg ko menggelabah Admin. Betul la dia cakap. Ko tu yg sokong BN membabi buta....

    Yg benar tetap benar, yg salah tetap salah....

    ReplyDelete
  15. minah ni belajar dari idola dia..ilmu tebalkan muka..he he

    ReplyDelete
  16. Tapi tuduhan beliau dulu tu berat boleh menjejaskan kerajaan yang memerintah. Tapi bila dapat laba dari orang yang dia tuduh tu, tersengih sengih pulak menerimanya, tolakle kalau berperinsip, tapi manusia biasa le cakap je berdegar degar tapi hampas, bila time tgk fulus prinsip ke mana apa kemana. Semua nya hipokrit.

    ReplyDelete
  17. Wardina...untung jadi mcm hang ni...hentam kerajaan ceramah ikut bontot Nuar Brahim dapat pengiktirafan dari Najib sebagai ikon perpaduan..kelas gitu...

    ReplyDelete
  18. Jika akademik tak tinggi pun ttpi jgn longgar d jadi keliru. Bila dpt amanah yg begini sepatutnya Wardina lompat katak d jadikan diri lebih berilmu. Sejarah negara d kedaulatan Kesultanan d hak2 Melayu perlu diaplikasikan dgn sungguh2 d bersifat adil juga kpd bangsa lain.
    Jgn harap ada rupa saja tetapi aura wajah dari pemikir yg tinggi tahap intelek adalah lebih peting.

    ReplyDelete

KOMEN TERPAKSA DI MODERATE SEKETIKA.

APA PUN KOMEN POLITIK YANG BERBEZA PENDAPAT TETAP AKAN GAP PUBLISH SECEPAT MUNGKIN.

JGN HINA AGAMA,HINA SULTAN,PROVOKASI MEMBUNUH..KORANG BERTANGGUNGJAWAP TERHADAP KOMEN YANG DILAKUKAN.