Tuesday, March 11, 2014

MH370: TAK PERLU JADI NUJUM PAK BELALANG , DOA LEBIH BAIK !


15 comments:

Anonymous said...

ada lagi ...MOYANG KEPADA MOYANG AKU DATANG DALAM MIMPI BERITAHU ... Pesawat tersebut landing kat KEMBOJA .. penumpang shoping beli kain...........................
......... KENAPA TIADA BERITA DARI KEMBOJA ??????? ...SAJE NAK TAU..

exPAS 2012

Anonymous said...

I like. Perbanyakkan quote2 cam gini nih..senang nak smash balik 'kaum2 yang serba tahu lagi cerdik cam keldai' (macai)

tukang telek said...

Semenjak kejadian ini dikedai kopi di market di pasar malam Kamunting banyaklah pakar2 diantaranya penjual petai, penjual sayur kampung, penjual mainan, penjual pisang, penjual kitab dan cidi ceramah, mereka2 ini adalah pakar yg tahu kejadian dan disebalik peristiwa kapal terbang yg hilang itu.

Anonymous said...

Semua ada alasan cuma Awar Pendubur Tegar saja yang tak boleh beri alasan bagaiman Air $$$$ dia boleh berada sedalam 4cm di dalam dubur orang lain.

Wahkahkahkahkahkahkah.....

Anonymous said...

Biar mereka buat kerja.... Kita yang hanya pandai cakap kalau buat tentu jadi lagi haru.

Anonymous said...

YA ALLAH, sekrg. si KAPIR DAJAL Barat-ZIONIS nak MELAGAkan umat Islam pula, kononnya Iran mungkin terlibat ("killing THREE birds with one stone" - Malaysia, China dan Iran - apa lagi Iran amat dibenci Barat-Israel)! Lihat EVANGELIS Star di http://www.thestar.com.my/News/Nation/2014/03/10/missing-mh37o-tickets-booked-in-pattaya/ , Missing MH370: Iranian "Mr Ali" bought impostors' tickets in Pattaya, Monday March 10, 2014 (tapi muka si Yahudi Zionis pun ramai mcm. org. Persia/Arab, sebab itu senang menyamar jadi pengganas al-Qaeda contohnya)

Puak Syiah yang aktif di Malaysia dan mana-mana negara Islam yang Sunni atau Syiah, yang menghasut umat Islam untuk berbunuh sesama sendiri, disyaki di didalangi PENGGANAS al-Qaeda dan juga pengganas pemberontak 'Iran' dari Mujahideen-e-Khalq (MEK), yang sebenarnya diTAJA oleh Barat-Israel sendiri untuk menjatuhkan kerajaan Islam termasuk K’jaan Iran.

Bahkan CIA-MI6-Mossad bersama MEK ini, ini juga terlibat dalam sindiket dadah global, seperti yang ditaja mereka di Afghanistan, Mexico dan Latin Amerika (dan juga disyaki di Malaysia/Asia), untuk menghancurkan moral jenerasi muda dan meningkatkan jenayah akibat penggunaan dadah untuk menghuru-harakan negara, di Dunia Islam dan Dunia Ketiga, yang kaya minyak-gas.

Sebab itu fahaman Syiah mesti dihalang dari merebak di M'sia/Indonesia; mahupun di mana-mana negara Islam yang berasaskan Sunnah wal Jamaah, juga sbg strategi PENGHALANG. Sila lihat di:

1. http://www.policymic.com/articles/6587/u-s-funded-iran-terrorist-group-says-shocking-report, U.S. Funded Iran Terrorist Group, Says Shocking Report, Michael Luciano;

2. http://thehill.com/blogs/global-affairs/middle-east-north-africa/292771-iranian-opposition-to-open-washington-office, Iran’s MEK to open Washington office, By Julian Pecquet, 04/09/13; dan

3. http://www.intrepidreport.com/archives/968, Zeta gang connected to U.S. Special Forces/Mossad, By Wayne Madsen, March 10, 2011.

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

Dalam ilmu komunikasi & pemasaran, ini dipanggil 'gatekeeper'...atau bahasa melayu panggil 'pembawa mulut'!

Anonymous said...

Wakakakkakaka

Karang Bomoh jugak di panggil.

Syirik betul!

anti-kawan atas kawan.. said...

kahkahkahkah....tak kuasa kome nak komen.....

Tok Penghulu said...

Sekarang ni kita duduk diam diam tak perlu heboh sana sini , biarkan pihak yang berkaitan mencari dan menyelamat .

Anonymous said...

salam,bro gap, tolong check laman blog mega channelz.blogspot.com. tajuk : pesawat MH370 "RED FLAG ATAU FALSE FLAG. minta bro gap tolong ulas.

Anonymous said...

Kakitangan kerajaan di RTM beritahu kapalterbang tu dah ditemui,tapi kerajaan sengaja tak nak beritahu atas sebab tertentu.Kononnya bomoh tolong.Aku rasa bomoh itu akan menjadi buruan syarikat BOEING,C.I.A.,FBI,Mossad,KGB dan pelbagai lagi pihak yang memerlukan khidmat beliau.Kalau kita abaikan kebolehan bomoh ini,maka dia pasti akan berbakti kepada pihak luar.

Anonymous said...

Kawan aku seorang bomoh yang handal, dia ada guru yang lagi hebat dan mahaguru kepada guru kawan aku ni bersahabat kepada maharaja kepada segala raja-raja jin...menurut cerita maharaja kepada segala raja-raja jin itu seperti yang dikhabarkan kepada mahaguru kepada guru hebat kepada kawan aku bomoh yang handal kemudian diceritakan semula kepada aku oleh kawanku si bomoh yang hebat itu bahawa dia pun tak tahu di mana kapal terbang itu berada.

Anonymous said...

Nasib baik x de yg kata "kawan aku yg ade dlm kapal terbang tu kata"... apepun, berdoa kpd Allah mrupakan jln terbaik. ...

Anonymous said...

Ada kemungkinan faktor lain => FAKTOR LUAR ANGKASA
Pada jam 10:30 malam iaitu 4 jam sebelum kejadian terdapat beberapa orang di Larkin JB melihat Objek Ganjil diangkasa .. terdapat rakaman tetapi resolusi tidak jelas. Kejadian ini kali kedua dalam tahun 2014. Walaupun kejadian kemalangan jauh di UTARA semenanjung, mungkin pihak tertentu patut mengambil kira faktor tersebut.