Monday, November 21, 2011

SYABAS HARIMAU MUDA

Published with Blogger-droid v1.7.4

81 comments:

Anonymous said...

nasib baik si Izzaq tak main

Anonymous said...

fahmi mmg power lah...

tonto jr said...

Fakri? Dia main apa tu dr minit pertama sampai penalti...pa pe pun tahniah harimau muda. Padan muka garuda tu dah kena baham dgn harimau malaya. Suka aku gap...

Anonymous said...

Musang,
kah kah kah. satu lagi kah.

Anonymous said...

malaysia emangmya bagus sekali...


wak supardi

Anonymous said...

CILAKAK punya Indon...!!!!!!!!!!!!

Ko kikis duit akuuu...!

Satu kedai gelak kat aku !

Woi Najmeer!

Utanggg......!!!!!!!!

Anonymous said...

musangka kemaluan gedek

Anonymous said...

Garuda dah rebah...hahahaaaaaaa...kuat sorak jak tapi takde ape2 pun..TAHNIAH HARIMAU MUDAKU...GARUDA dibangkul sampahku....kah.kah.kah

rakab said...

Dalam sukan SEA kali ni, Indon kalah dua kali dengan Malaysia,..
tu yang bestttt tu....

Anonymous said...

AKU HENSEM

Bole dapat public holiday jumaat or isnin nanti

Anonymous said...

TAHNIAH MUSANG RAMALAN MU BENERR LAGI
MALAYSIA KALAH 6-0

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Shabery cheek said...

Musang dah kalah...!!!

hahahahaaaaaaaaa....

MALAYSIA 4 pakatan 3

Muahahahahuahaaa...

Anonymous said...

Memang padan dengan muka Indon-Indon, memang Haprak minded. Tak pandai pun tapi nak berlagak pandai, uncivilized society, sejarah lama perangai Indon tetap dianuti sehingga sekarang. Tapi ALLAH maha Agong, doa Rakyat teraniaya dek sorokan, ejekan, sindiran dan menghina Rakyat dan Negara Malaysia dibalas secara cash. Amah-amah Indo ni jangan sesekali diberi muka.

FAM said...

harap kemenangan ini berterusan hingga PRU13..

Muahahahahuaaaaa

Anonymous said...

tahniah rimau.. rabu ni ada game lagi..

kalau main macam hari ni.. kalah pun aku puas hati

terrrrrbaiiikkk

Anonymous said...

Begini pakk....!

Indon main pakai tenaga, macam badak sumbu!

Malaisia main guna otak!

Malaysia patut menang awal kalo tak kerana si Fakri 'berat punggung'...!!!

Badrul Bahtiar !

Mau main sama barcelona ka...???

Anonymous said...

Terima kasih kepada KFCM dan Badrol sebagai penyelamat maruah negara.

Anonymous said...

Alhamdulillah ....tahniah bro..

Allah SWT lebih sayangkan rakyat msia...

kalau kita perhatikan game tu, tak da apa yg lebih hebat dari perancangan Allah SWT mahukan kemenangan yg dramatik diberikan pada rakyat msia....

dengan indon mendahului 1-0, kemudian 1-1, indon sepak tak masuk, kemudian msia sepak tak masuk...

akhir skali bola badrul bergolek masuk ke jaring ...

Allah SWT maha kaya, yg menjadikan kemenangan msia penuh dgn emosi...

sudah pasti nuar jubo adalah rakyat msia yg paling sedih melihat rakyat msia bangkit sayangkan negara...

pity tu nuar jubo.....

perancangan Allah SWT jauh lebih baik utk satukan rakyat msia...

rimau belang said...

Sekali harimau mengaum terus garuda menikus.

Cakap banyak tarak, indon diluku dalam lubuk sendiri,bukan sekali tapi 2 kali harharhar

Lepas ni nak cari baju harimau malaya..

Anonymous said...

Nak tanya sikit....!

Malaisia pakai BOMO mana aaa...???

Anonymous said...

Pemain import dari Papua New Guinea Titus Bonai tu betol2 membahayakan kubu pertahanan negara.

Anonymous said...

alhamdulilah .. malaysia menang ..
kali ni aku respek sedikit cara penyokong indon .. tak mcm masa lawan kump ..
kedua nya .. permainan indon lebih sopan ..
harap benda ni leh jadikan titik mula balik persahabatan rumpun melayu

Anonymous said...

Alhamdulillah... Malaysia menang... Malaysia dapat ibu segala pingat.. Musang,kau ado..? musang x boleh terima ketentuan Allah...

Anonymous said...

BOMOH KEPALA HOTAK KAU MUSANG.
ALLAH YANG BAGI MENANG BUKAN BOMOH.
AKAI TAK DAK. MACAM MUSANG JUGAK.

Anonymous said...

tahniah harimau muda..
kamu telah bangkitkan kembali maruah negara di bumi indon setelah dipijak oleh penyokong penyokong garuda..

ini adalah hasil bila kita bersatu.
bersatu kita teguh bercerai kita roboh

ambil iktibar.. :)

Anonymous said...

OTAK USANG LETAK DI BURITNYA

Unknown said...

AMBIL KAU INDON TERIMALAH KEKALAHAN.TAHNIAH BUAT MALAYSIA
DAN RAKYAT MALAYSIA YANG MENYOKONG PASUKAN KITA

rimau belang said...

fultrTapi last punya gol oleh baddrol memang dramatik,gk indon dapat tepis tapi masuk jugak dengan slow n steadynya.Ramai indon tak tidur malam jawabnya harharhar

Kelakarnya indon ingat player kita akan gugup sampai takleh main depan 100,000 pati,tapi semangat harimau langsung tak goyanglah,tak sia2 nama harimau malaya walaupun masih muda

Anonymous said...

hebatnya hantu kak limah, kalahkan bomo indon

Anonymous said...

PR TEWAS DI TANGAN HARIMAU MUDA

harimau muda bukan saja berMAIN dengan satu negara (Malindosia)!.

HARIMAU MUDA berlawan dengan pembangkang di "malingsia"!!

namun, harimau muda masih mampu ganyang malindosia!!!!!!!

oleh itu memang layaklah harimau muda terima ucapan syabas dari saya!!!

saya yang benar: khik khik khik

Anonymous said...

Ong kim swee hensem,steady coach!

Anonymous said...

Alangkah nikmatnya jika Sarbinie Alawi yg jaga gol Malaisia...!

Wak ! Kok tewas lagi...!

Mana mau sorok ini jersi....????

Anonymous said...

rugi tol funder@kote bagi kat provocator indon tu...

sialan!!!gambreng!!!

Anak Bandar Maharani said...

Perlawanan yg sgt hebat..menang..cam nak nangis wooo

Anwar Ejen Yahudi said...

Dah..dah..kita lak jangan bongkak. Pengajarannya ialah jangan bongkak mcm Indon dan musang.

Kita jauh lebih bertamadun dari Indon. Sbb tu cukup ramai rakyat Indon hari hari cuci baju kotor rakyat Malaysia.

Lain kali tolong hormat lagu kebangsaan negara lain..PAHAM?

PlaySafe said...

Kain kuning sdh di tanam di pinggir padang pak..paku sdh di pasak di tgh padang pak...tp kenapa Indonesia msh bolos pak...Aduhhhh aku kaget!!! Yak Ampunnnnnnnnnnn...

usin said...

musang said;

Nak tanya sikit....!

Malaisia pakai BOMO mana aaa...???

November 22, 2011 12:20 AM
==========================
apa bomoh bomoh ni musang, tak perasan ka team harimau muda dh rebus teloq hang buat sarapan pg td. berapa bijik teloq hang tinggai?

Anonymous said...

KEMENANGAN HARIMAU MUDA LAGI GARANG,,,BERTENAGA NGAUMANYA MENGATASI KICAUAN SANG GARUDA..SEMANGAT SAYANGKAN NEGARA..SEMANGAT 1MALAYSIA TELAH MEMBUKTIKAN..

Anonymous said...

puas hati aku Indon kalah !!

padan muka , ni la balasan orang biadab dan kurang ajar bakar bendera negara orang , ni la balasan orang busuk hati dan kurang ajar, dosa mereka dibalas !!

Garuda patah sayap , patah paruh dibaham Harimau !!

Anonymous said...

malam ni hang bleh tido luaq la...

pi balik umah bini indon hang musang...

dasar musang merempat...

padan muka...

kalau bini indon hang tutup pintu hang pi tdo umah abg mat sabutuh hang tu...

pejuang hamas...

Anonymous said...

musangka said...

Nak tanya sikit....!

Malaisia pakai BOMO mana aaa...???

November 22, 2011 12:20 AM
_______________________________

bomoh yg bini hang pakai bagi otak hang biol...

pejuang hamas...

Anonymous said...

Spesis Titus Bonai tu melambak dkt Sabah , jadi kuli kait buah kelapa Sawit dan tebas semak ladang koko !

Anonymous said...

kalau harimau muda tewas ia adalah satu kemenangan buat PR.

apabila harimau muda menang, ia adalah satu petanda hitam buat PR.

harap Bapak dapat lindungi harimau muda daripada diganyang oleh pembangkang malingsia di Jakarta,

bolehkan Pak?

hik hik hik

Anonymous said...

baru pakai baju kuning belang harimau ,belum pakai jersi biru lagi..apa pun puashati dengan cara permainan pasukan kebangsaan.

akubekaspkr said...

Pada malam ini, bukan kemenangan bola sepak tu saja yang patut dipuji, tetapi sebaliknya pujian paling berharga patut diberikan kepada kekuatan mental dan kekuatan dalaman seluruh pasukan bola sepak HM. Ianya suatu kekuatan yang tak dapat dilihat tetapi telah dibuktikan, berbanding Kekuatan permainan yang dapat dilihat dan telah dibuktikan.

tobeng said...

Syabas Malaysia!Malaysia memang boleh!Siapa yg tak yakin dengan negara sendiri boleh tukar warganegara.

Anonymous said...

Hallo FAM.....!

Apasal ini game tak masuk dlm rank FIFA..??

Apa2pun tahniah pd TNB...tarak blackout oooo...!!!

Anonymous said...

Yalah. Fakri tu apa hal. Orang lain main sampai separuh mampus, dia main macam orang dah kena je . . .

Kot mana pun tahniah pada Harimau Muda. Anda memang yang terbaik . . .

PAK MUSANG UNGKA said...

Tu lee..
berlagak sgt...
Kan dah kalah..
Puas hati aku...

Garuda patah di stadium Bung porno...

Syabas Harimau Muda...

Horeeeeeee.......

Anonymous said...

Musang sikitpun tak respek pd team ong kim swee ni, selagi tak dapat tewaskan England or sekurang-kurangnya.....

Brazil...!!!

usin said...

komfem hang tidoq lengan kt atas dahi mlm ni musang oi. pasai apa indon boleh kalah.sbb tak cukup teloq barangkali. sori musang, mlm ni teloq hang jd barang mainan. teloq musang dh kena lelong....hahahaha

Anonymous said...

Ong Kim Swee...!

Lu bawak budak2 ni, masuk final olimpic....dpt kurang2 gangsa!

Gua respek sama luu...!!!

Anonymous said...

usin 109,

Kejohanan taraf kampung ini macam....apa mau heran maa !

Tak sampai gua punya taste....!!!

Anonymous said...

Sudah jam 0115 tgh malam......!

Dua2 bini gua tidoq pakai jersi kuning...!!!

Cilakakkkk...!!!

Assalamualaikum !

Anonymous said...

musangku 1.08

wa manyak syok ooo pasat itu ha musangku punya lamaran aaa tarak mutut.

tim kita aaa , itu blasil aaa england aaa tatak layak woooo mau itu main sama kita punya tim. semua tim aaa belum pandai aaaaaa.

tapi kalu itu team musangku mau lawan aaaa, kita tatak tolak woooo.

MAFIA13 said...

KEPALA BUTUH HANG LA MUSANGKA..HARI TU HANG BERIA IA SANGAT KATA FINAL VIETNAM LWN MYAMAR..NI APA DAH JADI..HANG TU JAHAT SGT MCM INDONESIA JGK..TU YANG SALAH SELALU...ALLAH ITU MAHA KUASA..YG JAHAT PASTI TUMPAS..

Anonymous said...

Taste pa ke hainya taste menatemu

Anonymous said...

dasyatlah itu musangku, 2 bini ooiii.

satu depan taruh, satu belakang taruh, gilir tiap2 ari.

ayoyoyoyoyoyyo.

Anonymous said...

musangka tu kapiaq lahnat jangan layan dia tu...

Anonymous said...

Hampir terlupa......!

TAHNIAH Harimau Muda Malaysia !

Korang buatkan aku tidur lena & tersenyum dlm kepuasan......!

TERIMA KASIH !!!

Terima kasih anak2 pejuang maruah bangsa & negara !!!

Anonymous said...

TAHNIAH HARIMAU MUDA...

UNTUK MAKLUMAN MUSANG UNGKA ONG KIM SWEE DOSENT NEED YOUR RESPECT....HANG HAPRAK!

INDONESIA KATA GANYANG MALAYSIA SEKARANG APA RASA ITULAH AKIBAT TAKBUR DAN BONGKAK.....SATU STADIUM MENANGGIS.

BETUL KATA2 LAUGH FIRST AND MALAYSIA LAUGH LAST. MALAYSIA BRAVO.

PlaySafe said...

Informasi!!! Informasi!!!Lepas zohor besok Garuda akan di kebumikan di BoroJubor.

Anonymous said...

Bonai berminat sgt dgn jaring gawang malaysia..silakan amik bwk tido..;-)

Anonymous said...

Menu baru buat Pak Bambang Sosilo... 'Garuda masak Taucu' hahahahaha

tobeng said...

Masa 30 minit masa tambahan tu Malaysia kena serang bertubi2 sampai asyik main bertahan aje.Masa tu dah kecut perut aku sebab bila2 masa aje boleh gol.Memang harap sangat masa 30minit tu cepat habis supaya penentuan dengan cara sepakan penalti dibuat.

Sebab aku yakin khairul fahmi mesti boleh punya.Last2 betul khairul fahmi memang tak mengecewakan,memang boleh diharap,jauh lebih hebat dr indon punya goalkeeper!

Anonymous said...

akhirnya lagu negaraku berkumandang dengan aman di stadium gelora bung karno .. hehehe


syukur kepada allah dan tahniah harimau muda...

Anonymous said...

kuasa Allah s.w.t ..

allah tukarkan burung garuda jadi burung gagak untuk di ratah Harimau sebagai balasan cash atas muka bumi sebab tak menghormati sesama serumpun dan seagama....

Anonymous said...

aku rakyat indon tapi malu nak mengaku indon....asyik kalah aje ngan malaysia...aku mahu tukar kerakyatan malaysia...kalau boleh tukar sama mas musang...boleh ngak...aku jadi rakyat malaysia...musang jadi rakyat indon...apa mas musang mahu ngak???

Anonymous said...

Kenangan terindah dua kali ratah garuda dan tanpa kalah.. Mmg marvelous tak sangka kita masih mampu lihat kejayaan ini selepas era emas bolasepak negara.. Bangga dgn semangat harimau muda.. Harapan agar kjaan akan trus bg sokongan utk pembangunan bolasepak.. 1team 23 pingat emas itulah hebatnya bolasepak..

Anonymous said...

musangka said...

Begini pakk....!

Indon main pakai tenaga, macam badak sumbu!

Malaisia main guna otak!

----------------------------------------

baru sedar org indon takde kepala hotak?

musang pulak selalu komen pakai kepala lutut.

Anonymous said...

kim swee, tolong bagi bola 2 biji kpd fakri suruh dia training tendang gol kat pdg sekolah rendah dgn budak2 drjh 6.

ajar dia supaya kenal warna jersi pasukan sendiri, kecuali dia buta warna.

.:knizamk:. said...

Khairul Fahmi bakal dinaturalisasi timnas Indonesia...

hangkedee said...

Team harimau muda banyak bagus2 kecuali NI 13 main macam Pelag.Berat teloq nak lari pun tak larat.Yang lain Best geller.

Disini semua sokong Harimau Muda kecuali Pelag Musangka...harap kamu juara tahan pungkoq kepada Al jub,baru kepala betul sikit

Anonymous said...

semalam aku sayu amat. bini aku siap sindir lg..pa tidaknya, ntah bila air mata aku mengalir melihatkan player HM nyanyi lagu Negaraku semalam..

Tahniah pada semua. Aku yang amat benci dengan apa jua yang bernama "indonesia" terasa syukur sangat kita dapat malukan bangsa suku sakat ego ini.

tahniah, dan terimakasih team negaraku!!

Anonymous said...

WARGA INDON DI MALAYSIA..AWASS!!!

KALAU JUMPA MEREKA YANG TUNJUK LAGAK, MARILAH KITA HENTAM BERAMAI-RAMAI!!

KEPADA AMAH DAN MEREKA YANG BETUL-BETUL NAK CARI REZEKI, KUMPULAN INI MEMANG TAHU ERTI MERENDAH DIRI DI BUMI MALAYSIA..MEREKA INI JANGAN DI USIK...ORANG BERBUDI KITA BERBAHASA..


YANG TUNJUK LAGAK..MEH KITA AJAR LAGAK KITA PULAK..

JOMMM...

Anonymous said...

musangka pegi MAMPOSLAH!

Kecik2 X nak MAMPOS,
dah tua menyibuk kat sini!

Dasar tak tau malu & tiada kemaluan!
Hanya ada lobang aljuburan!!!

Nok said...

Aku tak salahkan fakri 100%..dia keletihan bermain 120 minit...bro boleh cita lah sbb kita tak main...dia main ok...tapi kita percaya kepada kehendakan tuhan....kita kata gampang anak haram,tapi org indon yg tiada bertamaddun tu gampang tu senang....jadi syukurlah org tamak selalu rugi ...bagai geruda dgn bayang2......di tanggung beres pak....

Unknown said...

Fakri Shaarani man of the match final game last night?

read more at:

http://blogtamingsari.blogspot.com/2011/11/fakri-shaarani-man-of-match-malaysia-vs.html

Anonymous said...

majikan menang, bibik kalah, bibik tetap bibik....

Anonymous said...

Kimak punya MUSANGKA,tak payahlah kau nak berlakon.Orang kuat hang si Annuat al-juburit tu pi Indonesia ,memburuk-burkkan Malaysia sampai Indonesia yang biadap baling taik dan bakar bendera malaysia,janganlah kau berpura-pura musangka,kau nie jenis munafiq.tadi kau kata melayu bodoh,tapi disini kau kata bangga pulak dah,yang mana satu ni musang?kesian pada player malaysia berjuang habis-habisan nak naikkan nama malaysia tapi kau,annuat buat lakhanat kat malaysia?aku jumpa kau dan annuat kalau tak kasut aku terbang ,aku akan ludah muka kau....

Anonymous said...

musangka ,bini lu binatang ka manusia?pleaze reply,pakai bajuje tak pakai seluar.apa punya spesis lah kau nie..............