Friday, July 8, 2011

LIVE BERSHIT

Setakat ni KL masih aman.

Cina melayu india bersepah lagi kat sogo dan the mall.

Jalan lengang ramai dah start balik umah.

Dengar crita bershit nak berhimpun kat masjid negara.

17 comments:

Anonymous said...

thank you bro gap cz update situation d kL..plz update secepat munkin..

banyak projek aku tergendala mlm ni dan esk hanya krn burshit ni, nk kua pun malas cz bnyak roadblock,bukan takut polis tp takut jem melekat!

Anonymous said...

Jadilah orang-orang yang bertanggungjawab , jujur dan amanah .


.

Anonymous said...

pas ty, macam mana di kawasan hospital, jalan laju tak?

Anonymous said...

kl aman damai jika tiada kacau oleh sb, polis,... provocators....

Anonymous said...

Ya Allah mesjid jugak dia org nak pergi ...dasar iblis mata satu..Semogo ALLAH turunkan hujan serta petir se kuat-kuatnya...dan biarlah orang mengkafir orang melayu itu yg menjadi orang pertama..

Patutnya hukuman gantung mandatori atau sebat 5 kali kat punggung baru tahu sakit ke tidak..teringin sgt nak demo BERSIH konon, silap haribulan juak juak pakatan haram jugak yg akan short circuit bakar umah babiga buat bbq..

Anonymous said...

masjid plak?hadoi...

satu alternatif yang terbaik

TERKINI!!:
VIDEO PERNIKAHAN TOMOK & AYU!!

Melayu Perak said...

gap ko tak balik rumah ke...???

tido masjid kot...hotel dah fully book...

Anonymous said...

kadang2 SIAL seseorang ramai yang tak berdosa kena tanggung.. Kalau benih sial mesti hasilnya SIAL.. PELIWAT Mesti diHUKUM BERAT... BIAR MAMPUS MUKA MENYERUPAI BABI...memang tak layak jadi pM.. HARAP BERLAGAK DAN PIDATO MCM meNERAN TAIK.. PENGGALI JUBOG !!!

Anonymous said...

Khas buat Anuwar...

http://www.youtube.com/watch?v=aoRD1wmvwUc&feature=related

Anonymous said...

Kalau boleh buat brief,live updates gune Twitter.. sebelum tulis artikel ringkas.. thanks!

Anonymous said...

Apasal tak berhimpun dgn kuil hindu, gereja nasrani dgn tokong cina?

Apasal masjid pulak?

Sebabnya, yang banyak jadi keldai dalam rusuhan pengganas bershit kali ni adalah melayu bodoh bebal.

Anonymous said...

O ... jadi lembu lembu ni jadi jugak buat perhimpunan besok ye .

.

Anonymous said...

Mintak pihak Masjid Negara minta bantuan polis berkawal kat situ..
biasanyer nie la tempat perlindungan org2 munafik nie..

Anonymous said...

knp mereka nak sgt bhimpun di masjid negara tempat ibadat suci itu?kenapa ambiga tak berkumpul di Batu Caves tmpt dia beribadat?pikir2 la sendiri,korang ada akal yg dikurniakan oleh maha pencipta.

Anonymous said...

WAHAI RAKYAT MALAYSIA SEKALIAN... DENGARLAH.... SEDARLAH.... INSAFLAH ... BERFIKRILAH DENGAN AKAL DAN HATI YANG TUHAN BERIKAN KEPADAMU... MASIH BELUM SEDARKAH ANDA SEMUA BAHAWA ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG KITA SEKARANG INI ADALAH TERDIRI DARI PEMBUNUH, PEROMPAK, PERASUAH, PENZINA, PENYAMUN, PENYANGAK, PENJAHAT, PENJADAH, PENIPU, PEMBOHONG DAN SEGALA SIFAT-SIFAT KEJAHATAN YANG TIADA TOLOK BANDINGNYA. INIKAH ORANG YANG KITA MAHU LANTIK DAN KEKALKAN SEBAGAI PEMIMPIN ?

SEDARLAH, BAHAWA ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG YANG MAHU MENJAJAH NEGARA KITA INI TIDAK UBAHNYA SEPERTI BAJINGAN IBLIS, YANG MEMERAS KERINGAT RAKYAT MARHAIN TETAPI MENGUTAMAKAN GOLONGAN NINGRAT KEPARAT !
BUKALAH MATAMU WAHAI MEREKA YANG MASIH BELUM SEDAR ! INGATLAH , BAHAWA BENTUK KEZALIMAN DI ZAMAN MODEN INI BUKAN LAGI BILAMANA ALGOJO-ALGOJO ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG DATANG MEMBUNUH DAN MEMPERKOSA ANAK ISTERI KITA, TETAPI MEREKA YANG MEMBUNUH DAN MEMPERKOSA KEBEBASAN DAN KEMERDEKAAN KITA DAN MERAMPAS HAK-HAK KITA, DENGAN MENJADIKAN KRONI-KRONI MEREKA SEBAGAI JUTAWAN DAN HARTAWAN. MEREKALAH ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG YANG MEMAKAN SEGALA ISI DAGING KEKAYAAN NEGARA TETAPI MEMBERIKAN SISA TULANG BELULANG UNTUK DIREBUT OLEH RAKYAT.

JIKA DIBENARKAN LAGI PENYANGAK-PENYANGAK IBLIS ITU (ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG) SELEPAS PILIHANRAYA NANTI, NESCAYA KITA SEMUA AKAN MENJADI HAMBA ABDI TANPA DISEDARI. KALAU FIRAUN DI ZAMAN NABI MUSA DULU TERANG-TERANGAN MEMAKSA RAKYATNYA, TETAPI FIRAUN YANG INGIN MEMERINTAH BUMI MALAYSIA SEKARANG INI MEMAKSA RAKYAT SECARA 'HALAL' DENGAN BERSELINDUNG DI SEBALIK UNDANG-UNDANG DAN PEGUAM TERTENTU.

WAHAI RAKYAT MALAYSIA, WAHAI MEREKA YANG BELUM TERBUKA HATINYA, INSAFLAH, SEDARLAH, KITA KINI SEBENARNYA SEDANG DIPERKOTAK-KATIK DAN DIPERBODOHKAN OLEH ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG PUKIMAK ITU. AYUHLAH KITA TUMBANGKAN KERAJAAN PEMBANGKANG YANG ZALIM DAN JAHAT INI. MARILAH KITA BINA SEBUAH KERAJAAN YANG BERSIH DAN AMANAH DALAM MENJAGA HAK-HAK RAKYAT, YANG MENJANJIKAN MASA DEPAN YANG GEMILANG UNTUK ANAK-ANAK KITA DAN GENERASI KITA DI MASA DEPAN. BUKANNYA MENGANGKAT MEREKA YANG BERLAGAK SEPERTI MAFIA, YANG MEROMPAK DAN MEMPERKOSA HAK-HAK RAKYAT.

ALLAHU AKBAR !! ALLAHU AKBAR !!
YA ALLAH, TUHAN YANG MEMPUNYAI KERAJAAN, ENGKAU MEMBERIKAN KERAJAAN KEPADA SIAPA YANG ENGKAU KEHENDAKI DAN ENGKAU MENCABUT KERAJAAN DARIPADA SIAPA YANG ENGKAU KEHENDAKI. KAMI MEMOHON KEPADAMU YA ALLAH, JATUH RANAP DAN BINASAKANLAH KERAJAAN ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG YANG KEJAM DAN ZALIM INI SEPERTI MANA ENGKAU MERANAPKAN DAN MENGHAPUSLENYAPKAN KERAJAAN FIRAUN, NAMRUD, ABU JAHAL, SHAH IRAN, MARCOS DAN KESEMUA MEREKA YANG ZALIM. LAKNAT ENGKAU KE ATAS MEREKA YANG TERLAKNAT ITU YA ALLAH.
*******
Cicit Wali Songo Tulen

manuk said...

dasat la tahap kebodohan melayu pas nih...
dalangnya x lain tok guru sesat tuh

Anonymous said...

mungkinkah esok pro-JIJIK 2.0 akan keluar berarak dari ZOO?

kemungkinan itu ada kerana Zoo org x amik port sgt...polis sibuk jaga jln, stadium n lps ni mungkin tpt ibadat terutamnya masjid/surau

Rakyat Malaysia kena sedar PRO-JIJIK 2.0 berkemungkinan manusia jadian atau mereka mmg binata#% yg terlepas dr Zoo.. adakah rahsia mrk yg bersifat binata%# akan ditunjukkan pd esok hari?
***********************************
Otak Geliga