Friday, July 8, 2011

91 LIST WANTED..ADA YANG GOYANG !

semalam polis dah keluarkan 91 senarai nama wanted yang tak boleh turun KL pada 9 julai.

ini bukan sembarangan senarai. nama mereka dipaparkan setelah mendapat perintah mahkamah.

tahniah pdrm, memang ini langkah pre emp yang cekap.

26 comments:

Anonymous said...

yang kurik itu kendi.. yang merah itu saga.. yang baik itu budi.. yang ki kelebog itu AMBIGA!

Anonymous said...

Tapi si KJ ni degil sgt nak berhimpun juga esok

dalam kepala dia ada batuke
ke dia ni mmg nak huru hara jugak,berpakat dgn B.A.B.i.
atau nak ugut DSN pasal tak dpt jwtn menteri

Anonymous said...

apeciter ni hishamudin sruh dorg bershit lg haram ditawarkan berhimpun di luar kl???haloo hishamudin..lu bodo ke ape..kate bershit demosntarsi haram..ni bt tawaran segale ni pekebende ni..wa ckp same lu..lu mimpila nk jd PM..say NO to hishamudin..lu sbnrnya dalang spya rakyat lihat pmerintahan BN lemah...too sad..lu ni msti kne bayar gak ni...cela********!!!!

Anonymous said...

KJ stands for korek jubur anwargay huhu

Anonymous said...

ISAkan si kitol
ISAkan si kitol
ISAkan si kitol

perosak KEADAAN
suka mengambil kesempatan
suka huru hara
degil/KERAS KEPALA
tak dengar cakap
besar kepala

ORG DAH CAKAP JGN BERHIMPUN DIA NAK BUAT JUGAK

SUKA AMBIL KESEMPATAN PERANGAI MCM ANWAR IBRAHIM

DIA NI ADA FAIR DGN NUAR KE

doncin cai said...

masyaAllah... awan fantasia dah kembali..... udah le Chor.... pegi le kat tukartiub, milosuam...gurantee lu punya blog dia orang sampai lol

Anonymous said...

PEMERINTAH DAH CAKAP JGN BERHINMPUN DGN NIAT NAK HURU HARA IKUT JELAH
PASAI APA DEGIL SGT

TAAT AMIR (PEMERINTAH YG bERKUASA)
TAAT NABI,
TAAT ALLAH

Anonymous said...

isytihar perintah berkurung di Kl lagi bagus.yg degil rembat dgn cota.RAMD kasi turun jugak, lama jugak diorng tak berlatih dgn peluru betul

Anonymous said...

KEDAULATAN NEGARA DAN RAJA RAJA MELAYU PERLU DIPERTAHANKAN HABIS-HABISAN.... ITU TUGAS TENTERA.... DAN KEWAJIBAN KEPADA SETIAP ANAK BANGSA MELAYU NEGARA INI.... AYUH BANGSAKU, KITA PERTAHANKAN KEDAULATAN BANGSA, NEGARA DAN AGAMA ESOK DI KUALA LUMPUR.... SETITIS DARAH ANAK MELAYU PEJUANG BANGSA, NEGARA DAN AGAMA TUMPAH, SELAUT DARAH PENGKHIANAT KITA SEMAH BUMI BERTUAH INI.

Anonymous said...

SPEED is No 1 killer ! ... so drive carefully .


.

Anonymous said...

Aku rasa kita baik hentikan kasi publisiti free buat pertubuhan HARAM, perhimpunan HARAM dan HARAM JADAH tu semua.

Yang paling baik di lakukan ialah kita sokong PDRM di atas tindakan tegas dan wajar yg telah di laksanakan.

HIDOP PDRM!!! HIDOP PDRM!! HIDOP PDRM!!

BANTAI!! DEBIQ!!! TANGKAP!!!

Tarok semua haram jadah tu dlm 1 lock-up dan tarok lock up tu no. 121 bersama MAT SABUN..

Outsider..

Anonymous said...

WAHAI RAKYAT MALAYSIA SEKALIAN... DENGARLAH.... SEDARLAH.... INSAFLAH ... BERFIKRILAH DENGAN AKAL DAN HATI YANG TUHAN BERIKAN KEPADAMU... MASIH BELUM SEDARKAH ANDA SEMUA BAHAWA YANG MENJADI PEMIMPIN KITA SEKARANG INI ADALAH TERDIRI DARI PEMBUNUH, PEROMPAK, PERASUAH, PENZINA, PENYAMUN, PENYANGAK, PENJAHAT, PENJADAH, PENIPU, PEMBOHONG DAN SEGALA SIFAT-SIFAT KEJAHATAN YANG TIADA TOLOK BANDINGNYA. INIKAH ORANG YANG KITA MAHU LANTIK DAN KEKALKAN SEBAGAI PEMIMPIN ?

SEDARLAH, BAHAWA PEMIMPIN YANG MEMERINTAH NEGARA KITA INI TIDAK UBAHNYA SEPERTI BAJINGAN IBLIS, YANG MEMERAS KERINGAT RAKYAT MARHAIN TETAPI MENGUTAMAKAN GOLONGAN NINGRAT KEPARAT !
BUKALAH MATAMU WAHAI MEREKA YANG MASIH BELUM SEDAR ! INGATLAH , BAHAWA BENTUK KEZALIMAN DI ZAMAN MODEN INI BUKAN LAGI BILAMANA ALGOJO-ALGOJO PEMERINTAH DATANG MEMBUNUH DAN MEMPERKOSA ANAK ISTERI KITA, TETAPI MEREKA YANG MEMBUNUH DAN MEMPERKOSA KEBEBASAN DAN KEMERDEKAAN KITA DAN MERAMPAS HAK-HAK KITA, DENGAN MENJADIKAN KRONI-KRONI MEREKA SEBAGAI JUTAWAN DAN HARTAWAN. MEREKALAH PEMIMPIN YANG MEMAKAN SEGALA ISI DAGING KEKAYAAN NEGARA TETAPI MEMBERIKAN SISA TULANG BELULANG UNTUK DIREBUT OLEH RAKYAT.

JIKA DIBENARKAN LAGI PENYANGAK-PENYANGAK IBLIS ITU MEMERINTAH SELEPAS PILIHANRAYA NANTI, NESCAYA KITA SEMUA AKAN MENJADI HAMBA ABDI TANPA DISEDARI. KALAU FIRAUN DI ZAMAN NABI MUSA DULU TERANG-TERANGAN MEMAKSA RAKYATNYA, TETAPI FIRAUN YANG MEMERINTAH BUMI MALAYSIA SEKARANG INI MEMAKSA RAKYAT SECARA 'HALAL' DENGAN BERSELINDUNG DI SEBALIK UNDANG-UNDANG DAN AKTA TERTENTU.

WAHAI RAKYAT MALAYSIA, WAHAI MEREKA YANG BELUM TERBUKA HATINYA, INSAFLAH, SEDARLAH, KITA KINI SEBENARNYA SEDANG DIPERKOTAK-KATIK DAN DIPERBODOHKAN OLEH PM PUKIMAK ITU. AYUHLAH KITA TUMBANGKAN KERAJAAN YANG ZALIM DAN JAHAT INI. MARILAH KITA BINA SEBUAH KERAJAAN YANG BERSIH DAN AMANAH DALAM MENJAGA HAK-HAK RAKYAT, YANG MENJANJIKAN MASA DEPAN YANG GEMILANG UNTUK ANAK-ANAK KITA DAN GENERASI KITA DI MASA DEPAN. BUKANNYA MENGANGKAT MEREKA YANG BERLAGAK SEPERTI MAFIA, YANG MEROMPAK DAN MEMPERKOSA HAK-HAK RAKYAT.

ALLAHU AKBAR !! ALLAHU AKBAR !!
YA ALLAH, TUHAN YANG MEMPUNYAI KERAJAAN, ENGKAU MEMBERIKAN KERAJAAN KEPADA SIAPA YANG ENGKAU KEHENDAKI DAN ENGKAU MENCABUT KERAJAAN DARIPADA SIAPA YANG ENGKAU KEHENDAKI. KAMI MEMOHON KEPADAMU YA ALLAH, JATUH RANAP DAN BINASAKANLAH KERAJAAN BARISAN NASIONAL YANG KEJAM DAN ZALIM INI SEPERTI MANA ENGKAU MERANAPKAN DAN MENGHAPUSLENYAPKAN KERAJAAN FIRAUN, NAMRUD, ABU JAHAL, SHAH IRAN, MARCOS DAN KESEMUA MEREKA YANG ZALIM. LAKNAT ENGKAU KE ATAS MEREKA YANG TERLAKNAT ITU YA ALLAH.
*******
Cicit Wali Songo

Anonymous said...

Si CICIT WALI SONGO haram jadah ni salah Channel la.

Aku rasa dia ingat no channel BILIK 121 lah.

Ular Menyusur Akar said...

Kita kutuk orang. Bagaimana pula kalau orang UMNO sendiri yang buat? Kurang ajar kau KJ!!!

Anonymous said...

SALAM BRO,

UNTUK MAKLUMAN, RAMAI BETOL ORANG SOLAT MASJID AKU (TMN GREENWOOD, GOMBAK) BIASA 2 SAF...HARINI 7 SAF. KERETA PENUH SEKITAR MASJID..DAN AKU PASTI ORANG LUAR DAN PLAT KERETA DARI PANTAI TIMUR.

SAH! MEREKA BERGERAK DLM SENYAP.....SEJAK SUBUH LAGI AKU NAMPAK MEREKA MULAI DTG KE MASJID AKU NI...MEMAMG MASJID AKU NI TERLETAK DI GATEWAY PANTAI TIMUR..TURUN H/WAY KARAK JE TERUS SAMPAI MASJID AKU NI...

TOLONG GEGARKAN RUANGAN DI INTERNET SUPAYA SEMUA ALERT ESPECIALLY PIHAK BERKUASA...AGAR MEREKA PANTAU BEROK2 YG TERLEPAS MASUK KL NI....

WSLM.....

Ular Menyusur Akar said...

HOI Cicit Wali Songo, takde rakyat Malaysia yang jadi hamba abdi. Kroni kau yang kaya raya. Apa, kau tenggok nuar, lim kit siang, karpal tu sengkek ke? Kalau kau miskin pasal kau pemalas kerana jadi ahli pas yang kuat curi tulang waktu bekerja. Semua orang tak betul. Cuma kau aje yang betul. Pegilah...

Anonymous said...

Woi cicit wali songgo awat hang ingat pemimpin hg tu baik sangat ka?Peliwat,penipu,penzina,kalau anjing pun kenal yang mana bontot yang mana pantat,pemimpin hampa ni tibai semua.Aku nak letak taraf mna pemimpin hampa ni?Sendiri mau ingat la oi.

Anonymous said...

Woi cicit wali songgo awat hang ingat pemimpin hg tu baik sangat ka?Peliwat,penipu,penzina,kalau anjing pun kenal yang mana bontot yang mana pantat,pemimpin hampa ni tibai semua.Aku nak letak taraf mna pemimpin hampa ni?Sendiri mau ingat la oi.

Anonymous said...

WAHAI RAKYAT MALAYSIA SEKALIAN... DENGARLAH.... SEDARLAH.... INSAFLAH ... BERFIKRILAH DENGAN AKAL DAN HATI YANG TUHAN BERIKAN KEPADAMU... MASIH BELUM SEDARKAH ANDA SEMUA BAHAWA ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG KITA SEKARANG INI ADALAH TERDIRI DARI PEMBUNUH, PEROMPAK, PERASUAH, PENZINA, PENYAMUN, PENYANGAK, PENJAHAT, PENJADAH, PENIPU, PEMBOHONG DAN SEGALA SIFAT-SIFAT KEJAHATAN YANG TIADA TOLOK BANDINGNYA. INIKAH ORANG YANG KITA MAHU LANTIK DAN KEKALKAN SEBAGAI PEMIMPIN ?

SEDARLAH, BAHAWA ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG YANG MAHU MENJAJAH NEGARA KITA INI TIDAK UBAHNYA SEPERTI BAJINGAN IBLIS, YANG MEMERAS KERINGAT RAKYAT MARHAIN TETAPI MENGUTAMAKAN GOLONGAN NINGRAT KEPARAT !
BUKALAH MATAMU WAHAI MEREKA YANG MASIH BELUM SEDAR ! INGATLAH , BAHAWA BENTUK KEZALIMAN DI ZAMAN MODEN INI BUKAN LAGI BILAMANA ALGOJO-ALGOJO ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG DATANG MEMBUNUH DAN MEMPERKOSA ANAK ISTERI KITA, TETAPI MEREKA YANG MEMBUNUH DAN MEMPERKOSA KEBEBASAN DAN KEMERDEKAAN KITA DAN MERAMPAS HAK-HAK KITA, DENGAN MENJADIKAN KRONI-KRONI MEREKA SEBAGAI JUTAWAN DAN HARTAWAN. MEREKALAH ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG YANG MEMAKAN SEGALA ISI DAGING KEKAYAAN NEGARA TETAPI MEMBERIKAN SISA TULANG BELULANG UNTUK DIREBUT OLEH RAKYAT.

JIKA DIBENARKAN LAGI PENYANGAK-PENYANGAK IBLIS ITU (ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG) SELEPAS PILIHANRAYA NANTI, NESCAYA KITA SEMUA AKAN MENJADI HAMBA ABDI TANPA DISEDARI. KALAU FIRAUN DI ZAMAN NABI MUSA DULU TERANG-TERANGAN MEMAKSA RAKYATNYA, TETAPI FIRAUN YANG INGIN MEMERINTAH BUMI MALAYSIA SEKARANG INI MEMAKSA RAKYAT SECARA 'HALAL' DENGAN BERSELINDUNG DI SEBALIK UNDANG-UNDANG DAN PEGUAM TERTENTU.

WAHAI RAKYAT MALAYSIA, WAHAI MEREKA YANG BELUM TERBUKA HATINYA, INSAFLAH, SEDARLAH, KITA KINI SEBENARNYA SEDANG DIPERKOTAK-KATIK DAN DIPERBODOHKAN OLEH ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG PUKIMAK ITU. AYUHLAH KITA TUMBANGKAN KERAJAAN PEMBANGKANG YANG ZALIM DAN JAHAT INI. MARILAH KITA BINA SEBUAH KERAJAAN YANG BERSIH DAN AMANAH DALAM MENJAGA HAK-HAK RAKYAT, YANG MENJANJIKAN MASA DEPAN YANG GEMILANG UNTUK ANAK-ANAK KITA DAN GENERASI KITA DI MASA DEPAN. BUKANNYA MENGANGKAT MEREKA YANG BERLAGAK SEPERTI MAFIA, YANG MEROMPAK DAN MEMPERKOSA HAK-HAK RAKYAT.

ALLAHU AKBAR !! ALLAHU AKBAR !!
YA ALLAH, TUHAN YANG MEMPUNYAI KERAJAAN, ENGKAU MEMBERIKAN KERAJAAN KEPADA SIAPA YANG ENGKAU KEHENDAKI DAN ENGKAU MENCABUT KERAJAAN DARIPADA SIAPA YANG ENGKAU KEHENDAKI. KAMI MEMOHON KEPADAMU YA ALLAH, JATUH RANAP DAN BINASAKANLAH KERAJAAN ANWAR, PENCACAINYA, RAKAN2 YAHUDINYA, & PARTI PEMBANGKANG YANG KEJAM DAN ZALIM INI SEPERTI MANA ENGKAU MERANAPKAN DAN MENGHAPUSLENYAPKAN KERAJAAN FIRAUN, NAMRUD, ABU JAHAL, SHAH IRAN, MARCOS DAN KESEMUA MEREKA YANG ZALIM. LAKNAT ENGKAU KE ATAS MEREKA YANG TERLAKNAT ITU YA ALLAH.
*******
Cicit Wali Sengal

Kuang...kuang...kuang...pi mamposlah lah ko lahanat langau hijau @ toyol!!!!!...jgn percaya ckp cucu wali songo 8.24pm tu...dia sebenarnya sakit mental...maaf ya semua.terlepas dr kandang td....hehe

Cicit Wali Songo Tulen

Anonymous said...

hoi cicit wali songo, moga allah hapuskan cow dan 7 kturunan cow dulu d muka bumi ini. negara ini dah aman. tak ada rakyat yg kebulur tk makan. belum tentu cow dan keturunan cow lebih baik dari pemimpin skang. silap2 kturunan cow jdi pemimpin boleh hancur negara. ckp buruk pasai orang mmg senang, jgn meludah nanti terkena muka sendiri. tgk pemimpin2 d negara lain, pandai menghina tpi bila mng, lebik teruk dari pemimpin sebelum. negara jdi hancai bingai. ekonomi merudum. rakyat lebih sengsara. jdi jgn ckp mudah wahai cicit wali songo. ptuihhh.........

Anonymous said...

Iman tak dapat diwarisi....Yg ngaku cicit wali songo pun otaknya dah mereng....Mintak2 dpt hidayah dari Allah.....

Anonymous said...

jgn main2 dgn nama wali songo..aku dah puluh2 thn ngn menda2 ni'''

kutuk anwar takpe..

keturunan wali biasa dpt pembelaan

aku sendiri cucu angkat wali geng lain yg bersembilan tu...kalau aku susah dia akan tahu

HARAP JAGA MULUT...

Anonymous said...

mungkinkah esok pro-JIJIK 2.0 akan keluar berarak dari ZOO?

kemungkinan itu ada kerana Zoo org x amik port sgt...polis sibuk jaga jln, stadium n lps ni mungkin tpt ibadat terutamnya masjid/surau

Rakyat Malaysia kena sedar PRO-JIJIK 2.0 berkemungkinan manusia jadian atau mereka mmg binata#% yg terlepas dr Zoo.. adakah rahsia mrk yg bersifat binata%# akan ditunjukkan pd esok hari?
***********************************
Otak Geliga

Anonymous said...

Kepada FRU tukar air lada/cili ke ACID. Kasi mampus semua BerSHit.

Anonymous said...

Kenapa la pandai sangat cakap boleh berkumpul kat luar kl? tau tak Ampang,Gombak tu sume kat kawasan Selangor, luar kl la tu!kalau dia demonstrasi kat situ, sape nak jawap?? tu pasal ..buat keptusan jangan gelabah sangat

Anonymous said...

Najib masih relevan ke? semua keputusan Hishamuddin jek yang buat. Najib senang lepas tangan