Friday, September 2, 2011

RAKYAT GANU KENA TIPU HIDUP-HIDUP

kat kawasan batu 6 dun kuala nerus orang pas kelentong rakyat hidup hidup. demo bersih yang ada sorang mangkok hayun pura2 mati dijadikan modal puak pas buat cerita.

kononnya polis belasah dia sampai mati. jemaah solat jumaat sebelah aku beria ia cakap kat aku macam tu.

nasib aku bawak samsung tab.keluarkan fakta sebenar kes mangkok yang buat2 mati tu dan explain kat dia.

geleng kepala jemaah tu bila kena kelentong dengan puak pas.

malam kang nak lepak dengan dia lagi. nak keluarkan lagi video kantoi pakatan.
Published with Blogger-droid v1.7.2

97 comments:

Anonymous said...

bagus...aku suka camtu..teruskan bogelkan pakatan rakyat.. tempat aku kat parit buntaq pun mcmtu.. suka sangat percaya fitnah!!

admin said...

Blog saudara amat menarik dan padat dengan info terbaru politik semasa.

Diharap sudi linkkan blog http://www.utaranews.com/ ke blog saudara untuk bertukar-tukar info. Terima Kasih.

Anonymous said...

pakatan setan tu mmg idup dia nk melaga2kan org melayu je skng ni...bodoh punye mat sabul...

Anonymous said...

bro gap..gannu kat mana raya?dok royak kita doh balik gganu.kita pun raya gannu gok kat marang.kita minat benor dgn bro gap..klu boleh jumpa mcm jumpa antis doh rasanya...

selamat ari raya bro gapp...

Anonymous said...

hebat kau gap. pi solat jumaat bawak galaxy tab.

anti bohmau said...

begitulah kalu dah taksub minda. kena tunjuk berita dihujung jari doh la ni.. bukannya cerita dongeng dalam serban pak haji kelolo puak2 pas tuh!! taksub sampai lubang bontotpun nak disokong!!! udah la gitu, roket yg tak berinjin pun nak diguna naik ke bulan (syurga ciptaan pas)!!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
rakab said...

Ini yang susahnya bila maklumat sebenar tidak sampai ke sasaran !!

Jentera Umno yang berkempen rumah ke rumah nanti, mesti dilengkapkan dengan maklumat secukupnya .

Supaya mudah berdepan dengan pengundi.

Anonymous said...

Orang Pas dan Hadi Awang khususnya, ingin jadikan pengikut2 fanatik mereka kekal buta huruf, buta IT supaya mereka senang basuh pengikut2 mereka melalui ceremah2 dan takzirah2 selepas MAGHRIB.

Satu lagi masjid GAP, Masjid Simpang Empat Chendering, takzirah selepas Maghrib penuh dengan maki hamun dan carut mencarut.

Itulah kelebihan Pak Janngot Jeput.

rakab said...

Apa yang hang merapu nih,...pakteh ?.

Awat hang panggil orang lain 'barua'..?

Hang nak tegakkan Islam ?..

Cara hang ni,..tak ikut nabi....tapi hang ikut BABI..[Anwar bin Ibrahim] !!!.

Anonymous said...

aku pun td terbawak galaxy tab pi masjid ..punya la besaqqqq... apa nak buat ..talipon baru.. nanti awek call x masuk plak

Anonymous said...

.


DIMANA ADA PAS DISITU ADA SALIB


.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

3.30...bawak galaxy tab amik video upload...pastu email gap'..kasi satu malaysia tengok..bebb

kalu ada yg keja kerjaan lg bauih .bg jabatan apa ...nnti kita chek file depa...punch card depa. ada melewat tak??...kita.kumpuiiii bukti2...pastu bg kat GAP...HA BARU TAU ASYIK DOK SOKONG KAPAS TU

Anonymous said...

.


DIMANA ADA PAS DISITU ADA LAKNAT


.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Betul tu Anon 3.30. Tengok tahap pemikiran pemimpinya pun kita dah dapat agak tahap pemikiran pengikutnya.

Nik Ajis bertaubat said...

tak leh nat buat apa dah..

kalau dah biol mcm anak 10 tu..

dia dok ulang2 'taik itu sedap'..

sampai mati Komunis & mat syabu aje yg suka makan taik najis..

kepada lain2
Jangan la layan mangkok anak 10 yg 3 suku..dok ulang2 taik itu sedap..cukupla LGE, Nik Najis, Haji Hadhi dll..

Anonymous said...

SALAM SAHABAT KALU ANDA SEMUA PYSWAR PAS

AKU SYORKAN TINGGAL PARTI GILA NI..

TAKTIk PAS NAK.KUASA MUDAH JE'...
ARAK HARAM ..LEPAS DPT KUASA.. HALAL

JUDI HARAM...LEPAS DAPAT KUASA HALAL LAGI
SIAP JILAT LAGI..PAS PEKENALKAN 8 Nombor ekor plak

umnooo...MURTADDDDD...LPS DPT KUASA TAKPE AGAMA XBOLEH PAKSA2...bg makan ja.. halal lg toiyiban...

Aku tunggu zina la pulakkkkk mesti jadi kelakar punya...apala agaknya...takpa janji pakaikondom...xpe pas buleh bg duit nikah cepat..kena syiah naik plakkkkk... kontrak la hoiii

KALU MAT SABU KENA....''KLUAR HARAKAH:...SABU KALWAT SAJA'''


AKU SYORKAN TINGGALKANLAH PARTI GILA NI..

Anonymous said...

dimana ada anak10,

disitu ada fitnah.

barua Dap !

Anonymous said...

umno/bn tak habis2 buat fitnah lebih2 lg dalam bulan syawal yg mulia ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

umno/bn tak habis2 buat fitnah lebih2 lg dalam bulan syawal yg mulia ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

umno/bn tak habis2 buat fitnah lebih2 lg dalam bulan syawal yg mulia ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

umno/bn tak habis2 buat fitnah lebih2 lg dalam bulan syawal yg mulia ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

pas dijajah Dap!

Pas dikudakan Dap!

PAS BARUA Dap!

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Anonymous said...

anaksepuluh:

anta merapu apa ni? anta toksah masuk dalam blog gap ni..

- darul naim blogger

Hj. Hadi said...

masjid rumah ibadat...bodoh.

bukan pentas politik..!

Anak 10 tua kutok nak mampuih..!

murid tok guru said...

Anak 10 janganlah rosakkan perjuangan Pas!
Cara kamu ni,..kalutlah.
Merepek tak tentu hala!.

MUHAMMAD said...

mengkritik tak bererti menentang menyetujui tak semestinya menyokong menegur tidak bermakna membenci dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik...


http://samakita.blogspot.com/

Sebagai penulis blog baru,sudah tentu saya memerlukan sokongan anda semua,oleh itu saya memohon jasa baik rakan semua meletakkan url blog saya pada blog tuan/puan
Jasa baik anda amat diharapkan

Anonymous said...

murid tok guru

anaksepuluh tak sokong pas. dia sokong mat sabu je.

nak angkat glaxy tab jugak la esok. mcm best je blh bawak pi masjid.

Anonymous said...

MUHAMMAD

saya sgt bersetuju dgn pendapat anda. kita bukan malaikat sampai tak blh ditegur kan?

Anonymous said...

Pengikut PAS ni memang bodoh, sebab tue depa"senang diperbodohkan oleh ketua mereka yang bodoh...ha ha ha

Neilkie69 said...

Kesian anak sepuloh...terus berada dalam dunia taklid yang membabi buta dan tak dapat guna akal yang dumuliakan Allah S.W.T....kesian sungguh...

Anonymous said...

puak puak PAS ni bukan setakat kaki fitnah tapi dah sampai tahap HARAMJADAH .....

Anonymous said...

Pengikut Umno ni memang bodoh, sebab tue depa"senang diperbodohkan oleh ketua mereka yang bodoh...ha ha ha

Anonymous said...

Antara Mat sabu dengan Najib, teman nak kabo, teman lebih percayakan abg mat dari mat jibon tue

Anonymous said...

bloger darul naim...hang pembangkang ygdihormati...

budak10 tu pembangkang yg pelik...kontractor tnb la..

DLM BYK2 Negara dan bangsa dah termaktub .bangsa Melayu punya diplomasi paling tinggi... indon dok perli kita...kerana mendapatkan kemerdekaan dgn tidak jalan revolusi...tapi seni politik yg tinggi...

indon akhirnya merana kerana diserang pruralisme yg menyaksikan agama gereja pun boleh masuk tv... kawin xyah tukar agama islam..

tp Melayu yg 'lemah' ini dpt menobatkan islam agama resmi...menolak melayan union...(jasa mu wahai melayu2 lemah iu cukup terkesan hingga hari ini..agama islam tidak berani dikotak katik )

wahai gerakan islam pas...jgn dipandang remeh hal ini...KAMU TIDAK AKAN MAMPU MEMBUAT PERKARA YG SAMA.. GERAKAN ISLAM PAS XKAN MAMPU MENOLAK MALAYAN UNION..MALAH AGAMA RESMI YG DINAUNGI RAJA YG TERJAGA (dgn pembatalan malayan union)...

bagai tidak percaya...andai malayan inion x dapat ditolak DAP TELAH BERJAYA MENJADI MB PERAK PERTAMA...TANPA PERLU MEMBOIKOT PENABALAN MB MELAYU DAN BERMESYUARAT TERGEMPAR...

GERAKAN KEMERDEKAAAN 1957 AKHIRNYA BERJASA PADA PAS PADA 2008.(sekurang2nya merasa)

ku ulang pas yg mendokong malaysian malaysia ahirnya termakan budi Anti-Malayan Union !!!!!


Mengenang Budi...

Anonymous said...

Kekadang malas aku nak baca blog GAP ni sebab naik boring dengan komen anak 10 ekor babi tu. Bodohnya dia.

Nasihat ku supaya jadi macam lebah, pegi mana pun cari madu, walau pun pokok bunga berbaja taik, kadang kala pokok bunga berduri, tapi lebah tetap cari kebaikan, cari bunga & manisannya. Jangan jadi macam anak 10 & PAS totok, sebiji macam babi, pegi mana pun cari taik. Walau pun pokok bunya cantik, harum & mempunyai manisan, dia orang tetap hendak makan, jilat & sondol baja taik tu jugak. Kalau dah pengikut BABI, babi jugak jadinya.

Anonymous said...

hai la budak10 berkokok memang lantang tapi tahi besepah sepah sampai meleleh leleh dari peha sampai ke betis acuan pas la katakan haha cakap je lebih tapi habuk pun tadak mcm tukang2 karut korag tuuu yg dipanggil apa nama? tok guru tuan guru hakhak tak layak langsung kat kelantan sampai sekarang air paip dok bekeladak sedih..nasib baik perak dapat kat umno klu tak minum la kau air sungai kinta la nampak gaya hehe...tak sanggup...kau dgn mat sabu sama je melayu tak sedar diri...tak layak duduk kat tanah melayu org2 mcm korag ni takde nilai klu tak wujud tak rugi sebesar zarah pun utk orang melayu
men aku tunjuk ko apa makna umno

alif (allah)
mim (muhammad)
nun (nur)
wau (wasilah)
dgn izin alllah itulah umno
PAS pulak
P = penipu pembohong pencarut
A = auta kaki temberang
S = sasau sesat lagi menyasatkan

Anonymous said...

Kau rasa anaksepuluh ni kta nak letak dalam katogeri mana?

Anonymous said...

haha tu la a10 hidup klu penuh dgn temberang mcm tu la ada ilmu tapi hati kosong mcm tomg kosong bunyi kuat tapi kosong pukul 3 cakap lain pukul 6 cakap lain asik membohog...dasar kaki temberang tok guru kencing berdiri anak murid kencing belari siap boleh besilat lagi heheh buruk perangai tak ada masa aku nak risau pasal kau besar hama aku tak peduli aku cuma risau kat bangsa aku yg jahanan termakan cakap orang sasau mcm kau itu je apa kau nak buat dgn diri kau itu kau punya suka la anak 10 tepuk dada tanya selera

Anonymous said...

kapada anak 10,
kau ni kuat main ye ,sampai anak KAU sepuloh org .lebih baik kau main dengan bini kau dari merapu tak tentu pasal disini,ingaT pAS TU BETUL KE,KAU NI KETOGORI MELAYU DENGKI DENGAN KEJAYAAN MELAYU SENDIRI,BETUL TAK?

Anonymous said...

Anak 10 tu kategori mayat hidup... kesian kat dia...tinggal keretapi... dok berjuang Islam tapi hukum-hakam lintang-pukang, kejap halal kejap haram... jerkah kat DAPpig senyap tupas...teloq berdesing semacam je.. orang2 PAS ni mu kata gajah rimaupun dia orang macam tu ajelah... maklum lah mayat hidup... cuba tengok haramkah ... bahasanya mak ooii.. mengalahkan Quran... sebab tu dok hidup bertahun-tahun prestasi macam tu je...dok leh gi mana...paling kuat jadi macam anak sepuluh ni... bercakap je Islam tapi hati bergelumang taik... tulah berkat ajaran Nik Najis... ularmak politik tersohor PAS... dah tua ganyut pun tak malu...masih nak jadi MB... lepas tu dok keluar fatwa2 songsang ..kata kat Mahathir sedap sangat... aleh2 dia yang tak turun2..agaknya nak suruh rakyat Kelantan sepak terajang turun baru nak turun... pieilah anak sepuluh wuiihh... gi mampuih dengan idola politikmu... aku tak heran langsung... yang aku nampak sekarang baik pemimpin maupun pengikut tegarnya ialah masing-masing sedang kena tarik hidung macam kerbau oleh DAP.... itulah hikayat 1001 malam PAS...

Anonymous said...

anak 10.....aku kesian la kat engko ni,syok sendiri ko tu tak abih2...apa yang ko perjuangkan ni?cer citer..cer citer...jangan suka syok sendiri..itu amalan syaitan....

Anonymous said...

anaksepuluh!
Kesian,kesian.
Baru 1 bulan berpuasa, timetable kau dgn isteri kau terhad, kau dah meroyan dan meracau macam ini.

Anonymous said...

Rasa2nya anaksepuluh ni masa kecil2
dulu kena sawan panas. Kalau tak diubati dgn sepenuhnya, masa tua ni pun akan terkena juga, berbuih2 mulut jika diserang sawan tu.
Nasihat saya, kesian lah anaksepuluh ni. Bila cuaca panas saja, otaknya tak dapat berfikir dengan sempurna, meracau dan meroyan saperti mana diperlihatkan akan dirinya sendiri.
Jadi, tak usahlah layan org yg berpenyakit ni, takut2 kita semua pula akan terjangkit/terbawa2 perangai anaksepuluh ini.

Anonymous said...

kesian anak10 a.k.a anak haram meroyan sorg2 kt sini. Berani Menegak Islam ye? Puak2 ko ni berani menegak batang konek je. Jom masuk bilik 121!! Auukkk

Anonymous said...

anak 10 sedang menyesatkan para jemaah yg bersembahyang disurau kariah dia...maklum ajalah dia yg jadi imam...IMAM SONGSANG..!!!wkwkwkwkwueekk..ptuiihh!

Anonymous said...

aku meluat nak refer blog ini... tuan tanah sepatutnya tahu kenapa

Anonymous said...

anak10 jalan2 mata jeling nyonya seksi nasib tak baik tersepak batu jtauh tergolek mcm namgka busuk tapi yg salah tiang talipon hakhak

Anonymous said...

IMAM SONGSANG DAH MAI DAH....KAH..KAH..KAH..KAHAK..PTUUIHH!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Rumpun kantan di pinggir tebat,
Tumbuh di sawah sulur keladi.
Betik jantan berbunga lebat,
Bila berbuah tidak menjadi

Anonymous said...

.


DIMANA ADA PAS DISITU ADA SALIB
DIMANA ADA PAS DISITU ADA BARUA
DIMANA ADA PAS DISITU ADA FITNAH
DIMANA ADA PAS DISITU ADA LAKNAT
DIMANA ADA PAS DISITU ADA KEBENCIAN
DIMANA ADA PASA DISITU ADA KESIALAN
DIMANA ADA PAS DISITU ADA KESESATAN

Anonymous said...

.


DIMANA ADA PAS DISITU ADA SALIB
DIMANA ADA PAS DISITU ADA BARUA
DIMANA ADA PAS DISITU ADA FITNAH
DIMANA ADA PAS DISITU ADA LAKNAT
DIMANA ADA PAS DISITU ADA KEBENCIAN
DIMANA ADA PASA DISITU ADA KESIALAN
DIMANA ADA PAS DISITU ADA KESESATAN


.

Anonymous said...

salam anak10....hang dah bertaubat sokong kerajaan...kalau dah alhamdullilah.....aku selalu berdoa agar ko kembali kepangkal jalan....amiin...ya..allah..

Anonymous said...

Anak 10,hang ni memang spesis yang di lahirkan ikut lubang juboq,dasar babi la hang ni,aku betul2 meluat kan hang.

Anonymous said...

Anak 10, kau memang terror, aku rasa kau jauh lebih baik dari Mat Sabu, malah Nik Ajis & Hadi, apatalagi jauh sangat hebat dari Nizar Mental bintang tiga.

Kau ebih layak jadi Timbalan Presiden PAS dari Mat Sabu.

Aku tak akan undi PAS sebab bersekongkol dgn kafir harbi, menyundalkan nama Allah. Tapi kalau kau jadi calon walaupun PAS pasti undi aku adalah untuk kau. Kau memang hebat. Tapi jangan salah faham aku bukan Gay.

paritjawa said...

terima kasih anak10

..sbb jadi penyeri blog ni..haha

klo xde yg meroyan xbest pulak nk datang sini

Anonymous said...

aku rasa anak10 nie orang kerajaan....mungkin tengah buat
serve....kalau benat tekaan aku alhamdullilah....

Anonymous said...

tahniah anak sepuluh,

anda dah layak jadi komunis. bukan senang nak jadi komunis tau. ajaklah anak beranak semua jadi komunis mcm kau. ketua kau pun layak jadi bapak komunis. pakai kopiah & serban pun tak kisah beb, komunis tetap terima.

Anonymous said...

baguih ucapan hariraya dari komunis anak 10 nih.

Anonymous said...

komander rejimen ke 10 PKM yg baru ialah anak 10.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

sewelka apa anak10 tu?

Anonymous said...

saya amat bersetuju..tahniah saudara..memang betul apa yang saudara tuliskan..saya dr Terengganu..sedih dengan penipuan PAS pasal kes ni dan banyak lagi..tapi yang dah bebal tetap akan bebal dengan dakyah sesat PAS ni..maklumlah, guna agama..apa yang dikata mudah orang akan percaya..

Anonymous said...

Aku dah kata anak 10 memang hebat kalau dibanding dgn Mat Sabu malah dgn kepimpinan tertinggi PAS cam Mampos Bean, Din pudu sentral, Husam Kambing. Kau jadi calon pun OK....tapi PAS tetap kalah, that for sure, InsyaAllah.

Anonymous said...

betul tekaan aku, anak 10 layak jd komander rejimen ke 10 PKM! sbb dia pndai 4 bahasa, sng nak communicate dgn komunis dari china, korea utara & cuba.

bombastik said...

Khas untuk anak sepuluh, setakat dok salam dengan Imam jangan dok sangka semua sokong hampas, bagitu juga masa pi dengan ceramah politik pr serawak dulu, wah ramai pi ikut tapi hebatnya pas menang.. ish..ish...ish, nak kata apa? Orang pi dengar apa hampa punya kelentong dan satu lagi jangan ingat orang laa ni semua tak tau agama hampa boleh perbodoh.. masa tu sudah berlalu. Orang salam dengan Imam sebab hormat, bukan sokong pas, tapi yer la mungkin sokong pas sebab kawasan pas kan..
Parti yang paling low class adalah pas sebab tak logik, adakah kerana satu dua orang melayu islam masuk dalam kumpulan komunis, kumpulan tu jadi halal dan pejuang negara.. Sebab tu la pendirian pas ni caca marba, tak reti nak berhujah. Satu lagi bagi dapat kuasa dulu baru nak perintah cara Islam, sebelum tu boleh ikut cara komunis dan kafir laknatullah dulu.. macam ni ke parti pejuang Islam, parti perosak Islam adalah.. Masya Allah..

Anonymous said...

pas telah memperkenalkan sesuatu yg baru kpd masyarakat Islam di m,sia;

1. sembahyang 2 imam
2. akad nikah 2 kali

Anonymous said...

Anak 10 tu tukang provoke ja kat sini...tu la hangla dok layan dia sgt..mmg yg tu pun tujuan dia,lg ramai komen lg bagus...at least bleh jugak tgk mcm2 komen kat sini... Kan ank 10? Bru sdh main ayaq acaq ka?

Anonymous said...

nik aziz telah membongkar sesuatu yg belum diketahui oleh masyarakat Islam di m'sia;

1. adanya ayat mencarut dlm Quran
2. salah satu sifat Allah yg belum diketahui ialah samseng.

Anonymous said...

Aku Hensem

Tun DR Mahathir
Selamat Menyambut Ulang Tahun 1 September 1998.

Hari Kemenangan ke atas IMF
Hari fixed exchange regime

Anonymous said...

anak 10,
bukan komen kau yg patut padam ttp kau pun patut dipadamkan sama2.

Anonymous said...

GAP..KO TAHU

ADA JUGA BERITA NAJIB DAN ROSMAH DISOAL SIASAT...CAKAP DAH KELAM. KABUT KENA BERTUBI2 DGN PEGUAM ANWAR...

DEPA PERCAYA GAP..

mereka nak bersih ..bersih apabenda ni

HARAP ADA POSTING TTG MENDA NI...BINAWE PUNYA PKRRR

Anonymous said...

Anak10 ni berlagak tak tentu hala...hidup senang..tak penah makan gaji..bini dua..
wei..kalau setakat hidup dengan makan hasil bini2 kau tu toksah berlagak la..kalau betul2 hebat..carik la ibu2 tunggal yang hidup melarat,jadikan bini kau dan bantu la dia anak beranak...ada barannn..?

rakab said...

Aku hensem 11.01,

Tun Mahathir selamatkan Malaysia dari penjajahan ekonomi dan kewangan Zionis...!!

Beliau pejuang kemerdekaan sejati.

yg ikhlas said...

a10.

ko agak silap..kami lebih suka bperang dgn darul naim, ZAT etc..boleh berhujah pukul memukui

muncul pelbagai idea baru

tp ko ni xmenangkap apa terjahan pro bn pun.
xrespon sepatutnya...ko ni merapu je...ko xprovoke PUN ..(mybe ko provoke yg lemah fikiran je...yg serius xlayan ko pun ...so xde point pun)

KO NI MCM PEMBANGKANG YG TERAMAT BANGANG...walau buleh kuasai 4bahasa. aku 2je. tp isyAllah anak aku 3..dlm proses..

KALU NAK DIHORMATI TRUS OLEH YG BN OR PR...CUBALAH SERIUS SIKIT..XPAYAH MERAPU PASAL P.RAMLE LA..TNB LA..KUIH LEMANG LA...

KALAU XPANAS HA. POST NEW BERITA dari mana2..baru betul...

yg ikhlas said...

a10.

ko agak silap..kami lebih suka bperang dgn darul naim, ZAT etc..boleh berhujah pukul memukui

muncul pelbagai idea baru

tp ko ni xmenangkap apa terjahan pro bn pun.
xrespon sepatutnya...ko ni merapu je...ko xprovoke PUN ..(mybe ko provoke yg lemah fikiran je...yg serius xlayan ko pun ...so xde point pun)

KO NI MCM PEMBANGKANG YG TERAMAT BANGANG...walau buleh kuasai 4bahasa. aku 2je. tp isyAllah anak aku 3..dlm proses..

KALU NAK DIHORMATI TRUS OLEH YG BN OR PR...CUBALAH SERIUS SIKIT..XPAYAH MERAPU PASAL P.RAMLE LA..TNB LA..KUIH LEMANG LA...

KALAU XPANAS HA. POST NEW BERITA dari mana2..baru betul...

SAMADLELONG said...

SAPA KATA PUAK2 PAS ANAK HARM JADAH NI PANDAI AGAMA, PANDAI BUAT FITNAH ADA LA. PAS ANAK HARAM JADAH, LULUS HUDUD TERGESA-GESA TANPA BERLANDASKAN ALQURAN DAN ALSUNNAH. LEPAS TU TAK BERANI NAK KUATKUASKAN UNDANG2 HUDUD YG TELAH DILULUSKAN OLEH KERAJAAN BODO NIK NAJIS ANAK HARAM JADAH.

TAFSIR SIFAT ALLAH IKUT KEPALA HOTAK DIA, ALLAH SAMSENG, ALLAH GEDEBE DAN MACAAM2 LAGI.

PAS ANAK HARAM JADAH

Anonymous said...

Anak 10

Bahasa yang sesuai untuk jawab hang ialah

Puki mak hang, kepala butuh pak hang, butuh hang

Dok peghati lama dah, hang ni betui2 pecacai DAP

Hang sama dengan tok guru hang, cina hangpa dakap, melayu hangpa benci, sampai sanggup panggil barua,

Tuiii...

Jalut said...

Adik-beradik Pas aku tu pun tak pernah bukak blog cam PAPAGOMO dan GAP ni.Diaorang lagi teruk,kena tipu separuh mati.

Anonymous said...

Menipu, pusing fakta, salahkan orang lain, menuduh orang lain tak betul mereka saja yang betul, mendoakan orang yang tidak sehaluan dengan mereka dengan doa yang memusnahkan, menggelarkan musuh musuh politik dengan gelaran yang tidak selayaknya dalam Islam, memaki hamun, malah sanggup mengkafirkan sesama Islam pun ada.

Parti yang serba lengkap, sesuai untuk dunia saja tapi tak sesuai untuk akhirat.

Anonymous said...

Anak haram sepuluh! Dah berapa kali ana bgtau, jgn makan taik Tok guru banyak sangat.. Makan sikit2 sudah.. Nanti bebalnya teramat.. Malu ana kalau orang Umno nampak!

-darul naim blogger-

bombastik said...

Kalau anak 10 bangga suruh org stuju dgn dia sbb dia tahu 4 bhasa, lebih baik ikut Tan Sri Sanusi Junid, boleh 11 bahasa, Berpengalaman, tau serba serbi mengenai politik Anwar dan Pas. Org macam Anak 10 nilah yang buat Dato Haron Din dan Ustaz Azizan Sakit jantung, banyak sangat putar belitnya, sama macam bos mereka, sat nak negara Islam sat nak negara kebajikan, tu pulak cakap negara Islam tiada dalam Qur'an. Apa punya Samdol la puak ni, Aku mula tu terpikat jugak tapi bila dah nak buat negara kebajikan baik aku pilih UMNO, dari dulu UMNO dah Ikut Qur'an rupanya...

Rakyat Tranung said...

macam ne pulak aku kena tipu hidup2 ni... http://rakyattranung.blogspot.com/

ANACONDA said...

TAHNIAH GAP...

YG MANA KERAS SGT TU KAU TUMBUK JE MUKA PUKIMAK2 NI...

AKU DOAKAN KAU SELAMAT SKLRGA...