Tuesday, September 24, 2013

TERIMA KASIH : BLOG GAP HAMPIRI 30 JUTA PAGEVIEWS !


terima kasih secara peribadi gap ucapkan kepada pembaca budiman.

blog gerakan anti pkr kini bakal mencecah 30 juta pageviews nya tak lama lagi.

ramai di kalangan blogers awal dengan gap masih terus utuh dan konsisten meneruskan perjuangan. mereka ini membantu sesama sendiri dalam rangkaian penyebaran maklumat yang lebih luas.

jutaan terima kasih juga GAP ucapkan kepada pembaca setia... tanpa anda blog ini tak bersemangat untuk menulis !

insyaallah blog ini akan terus hidup untuk memastikan KITA BANGSA MELAYU menang dengan lebih besar lagi pada pru ke 14 kelak.

menarik dalam statistik kali ini, pelayaran pembaca dalam blog ini majoritinya menggunakan sistem operasi windows, android,ipad,iphone...!

apa sekalipun, motif dan permuafakatan masa hadapan kita adalah mudah.

pertama meletakkan kemenangan mutlak islam di malaysia.

kedua meletakkan kemenangan perjuangan bangsa melayu/bumiputra di persada teratas.

ketiga kita wajib berikrar untuk menghapuskan pengaruh dan kesesatan segala munafik dan para pemusuh islam di malaysia.

4...cinabeng punya jahat jangan sesekali dilupakan !

di bawah adalah statistik blog gap mengikut segmen.





48 comments:

Anonymous said...

Tahniah GAP...TERUS ISTIQOMAH DLM PERJUANGAN. GANYANG CINABENG!

Dr M i M said...

TAHNIAH GAP !

Anonymous said...

Tahniah bro...

Alif Ba Ta

TontoJr

Anonymous said...

tahniah...teruskan GAP....

mohamed said...

Tahniah GAP. Air mata berlinang keshukuran.

Otak geliga said...

Tahniah bro GAP!!

walaupun ada masa kita berlainan pendapat, saya TETAP akan menyokong blog ini & saranan utk memartabatkan AGAMA, BANGSA & NEGARA

yg penting kita SEMUA TAK LUPA dgn apa yg Cinabeng buat pd PRU13 yg lepas......BBCD selama2nya!!!

kuku hitam said...

Tahniah! Semoga sentiasa Sukses

kuku hitam said...

Tahniah! Semoga sentiasa Sukses

Anonymous said...

Tahniah.

Anonymous said...

tahniah GAP! teruskan usaha tuan!

Anonymous said...

blog paling kuat tipu di msia cuma 30 juta views sejak 2007???? dgn penaburan jutaan ringgit utk menaikkan blog ini cuma dapat a measly 30 juta....shame lah skit...org punya blog independent started 2008 dah mencapai 28k views..itupun dgn penggunaan duit dan masa tenaga yg amat kecil berbanding dgn BIG GAG SHITTY SITE

WIra Kenyalang said...

TAHNIAH bro !!

PUTRA MERDEKA said...

syabas..hebat bro..!

Panglima Harimau said...

Salam perjuangan..
Harap dapat pautkan blog saya di blog GAP
Terima kasih

http://panglima-harimau.blogspot.com

Anonymous said...

Tolak Sarawak dan Sabah.... boleh menangkah MELAYU? Fikir fikirkan lah!!!

Melayu said...

TAHNIAH! Teruskan usaha murni utk menyatupadukan bangsa MELAYU. Tak hilang MELAYU di bumi bertuah ini.
Wassalam..

Anonymous said...

GAP..

Lu sudah jadi pengganti PaPaGoMo

Syabas...

Anonymous said...

congrats gap....

aku selalu drop by, walau kat mana pun.....tapi jarang komen.....teruskan bantai cinabeng dan kuncu2nya walaupun yang dalam umno.....

-anti jubur-
jakarta

Anonymous said...

congrats gap....

aku selalu drop by, walau kat mana pun.....tapi jarang komen.....teruskan bantai cinabeng dan kuncu2nya walaupun yang dalam umno.....

-anti jubur-
jakarta

tobeng said...

Tahniah gap,teruskan perjuangan.

warisantmk said...

Tahniah GAP. Kau telah pilih nama yang amat 'MENGANCAM', Gerakan Anti PKR(GAP).

Sememangnya PKR adalah ancaman terbesar terhadap umat Melayu, selepas Parti Komunis Malaya(PKM) pimpinan mendiang Chin Peng.

Malah PKR adalah ancaman yang jauh lebih besar dari PKM. PKM adalah musuh Melayu dan Islam yang nyata, jadi semua umat Melayu bersatu menentangnya.

Sebaliknya, Anwar Ibrahim dan Melayu PKR adalah PETUALANG BANGSA, musuh dalam selimut umat Melayu. Mereka tergamak bersekongkol dengan parti DAP, wadah 'demokratik' kaum Cina, sebagai penerus perjuangan PKM untuk merampas kuasa dari tangan umat Melayu.

Selamat meneruskan perjuangan GAP, kau banyak memberi semangat dan inspirasi kepada aku, dan umat Melayu.

Salfian Nawawi said...

Tahniah GAP, teruskan perjuangan!

Anonymous said...

GAP terus berjuang menyedarkan dan membuka minda oarang Melayu agar tidak mudah tertipu dengan permainan Politik sampah pembangkang.

Megat Alam Gempita said...

Bro....

Teruskan perjuangan, Teman akan sokong dengan cara Teman tersendiri. Insya Allah.

Anonymous said...

tahniah gap

Servant of God said...

Pegh... cayalah GAP!

Walaupun aku dah jarang komen, tapi aku tak mulakan hari aku kalau aku tak baca blog nih.

Perjuangan kita belum selesai bro.. teruskan!

Taminsari said...

Tahniah GAP...!!! Salam perjuangan.

Anonymous said...

tahniah dan abc selamanya

S.A.Hamid said...

Tahniah Bloger GAP, semoga lebih hangat lagi dengan berita dan ulasan yang akan membawa Malaysia menjadi negara maju.

S.A.Hamid said...

Tahniah Bloger GAP, semoga lebih hangat lagi dengan berita dan ulasan yang akan membawa Malaysia menjadi negara maju.

Anonymous said...

Cayalah GAP

Anonymous said...

Tahniah GAP....teruskan usaha murni anda...kami bangsa melayu sejati berdiri teguh bersama GAP....biar anak cucu kita xlupa bahawa GAp juga adalah pemangkin terbesar ke arah kebangkitan semula kegemilangan Bangsa Melayu....sesungguhnya dorongan GAp dan para komentar di sini adalah sebuah ilham dari Allah untuk bangsa Melayu Islam di atas muka bumi ini.....biarpun ilmu agama kita tidak tinggi, tapi walau hanya dengan asas agama yang kuat,identiti bangsa yang terpelihara, insyaAllah, besar ganjaran pahala kita di akhirat kelak....berbanding dengan para2 ustaz yang tinggi ilmu agama tapi tersembam dalam gaung politik.....

baru selesai bersiar2 di laman web pro pembangkang....pelbagai artikel yang tak tahu asal usul pucuk pangkal, paling keji sekali bila xdak langsung untuk ruangan komen......apakah ini.....xkan takut dengan bayang2 sendiri......sebab diorang tahu komen2 yang bakal diberikan akan membuka pekung fitnah mereka........

apapun,kerja keras GAP masih panjang lagi.....kerana bangsa Melayu baru sahaja hendak bangun dari tidur.....THE NAGA's just awaken from a very long sleep......naga cuma baru membuka mata.......saya menyeru semua para2 bangsa melayu kembali bangkitkan smula kegemilangan bangsa Melayu Islam.....

Anonymous said...

Aku Hensem

FIRST selamanya

Anonymous said...

alangkah baiknya kalau 30 juta pembaca blog ini semuanya boikot barang cina babi sial tu, rasanya bolih mampus mereka.

Anonymous said...

Slogan baru HARAKAH ialah...TEPAT DARI SUMBER FITNAH !

Anonymous said...

Slogan baru HARAKAH ialah...TEPAT DARI SUMBER FITNAH !

Anonymous said...

dulu bangun pagi aja saya selalu mengikuti papagomo tapi lepas diblack list saya ikut gap lak taniah muga melayu terus hidup terima kasih

AnNisbah said...

Harapan aku ialah gap tidak berakhir seperti astora jabat, raja petra dan papagomo. Menjadi mashyur adalah ujian dari Allah swt dan bukan untuk diri sendiri.

Tahniah dan semuga ia berkekalan sebagai satu platform atau kenderaan bagi umat melayu islam berjuang di alam siber sebagai permulaan kepada perjuangan di alam nyata.

Anonymous said...

Tahniah GAP, saya penyokong setia sejak 3/4 tahun lalu, majukan ekonomi Melayu di bumi tercinta Malaysia.

Anonymous said...

GAP ialah bahan bacaan yg membuka minda dan provokasinya adalah demi menjaga maruah Islam dan bangsa Melayu yg lebih terkehadapan dari ahli politik, agamawan dan para professor. Yang pastinya ulasan setiap penyumbang blog dalam GAP adalah lebih mulia dari unit amal PAS yg mengawal ceramah Anuwar Al Jubs & Lim Chin Peng..!
Bravo GAP..sebab aku pun SPURS..

Anonymous said...

tahniah GAP..moga sihat dan sejahtera selalu

teruskan perjuangan demi Islam, melayu dan negara..

moga malaysia kekal aman dan melayu Islam menjadi tonggak yg semakin kukuh..moga ekonomi melayu juga makin berkembang dan seimbang dengan bangsa lain..moga bangsa melayu juga akan bersatu akhirnya dan menuju redha Ilahi..

teruskan jihad ekonomi..ABC..BCL..

Anonymous said...

Up kan isu2 berkenaan serangan portal pembangkang dan berita2 bias dari yahoo pulak GAP . takde medium org pro kerajaan nak berhujah melawan sebaran berita bawaan macai di yahoo tu semua .GAP bukak langkah dulu lah. kami follow belakang balun depa.

KUMIM ABDULLAH said...

SEKALUNG TAHNIAH BUAT GAP...

Semoga lebih banyak pendedahan yang berani, terutama ketika melawan musuh MELAYU ISLAM....

Dan semoga lebih ramai rakan2 Bloggers yang berani seperti GAP...

Marilah kita teruskan ABC, BBCD, BCL.

(KUMIM)

Anonymous said...

Tahniah GAP... Blog ni aku selalu baca.

Anonymous said...

tahniahlah bro. anda sangat konsisten memperjuangkan agama dan bangsa. bagaimana pula dengan 1Malaysia Spiritual Tourism Project?

http://dinturtle.blogspot.com/2013/09/enchant1mst-kepada-para-pembaca-saya.html

Anonymous said...

Taniah GAP!,
Komen tak perlulah diModerate seketika.....
baru la, Best....

Anonymous said...

TQ GAP!
SEMUGA PERJUANGAN DIBERKATI "ALLAH"
HIDUP GAP!!!

Anonymous said...

GAP JANGAN LUPA KEMPEN ABC