Wednesday, September 25, 2013

BANGSA MELAYU SETUJU SEKOLAH CINABENG INI DIROBOHKAN !


roboh !
roboh !
roboh !

tak ikut arahan roboh je ! INI KERAJAAN MELAYU ! INI KERAJAAN BUMIPUTRA...

lu cinabeng tak mau sokong kerajaan. sekarang apasal lu mau kerajaan MAU IKUT CAKAP LU !

ingat ini kerajaan melayu !
ROBOHKAN SEKOLAH CINABENG NIH !


24 comments:

Anonymous said...

Kasi pecah sama sekolah cina ni... apa mau takut..Kasi tunjuk melayu punya kuasa.

Anonymous said...

Setojooo Banget Pak ! ..Setojooo!

Anonymous said...

Orang Melayu 70% penduduk negara ni. Minoriti perlu ikut cakap majoriti. Ada faham?

Wak Labu said...

Nak robohkan kuil hindu haram pun melayu dah tak mampu, nikan pule sekolah gergasi cine.

Cine dan hindu hari ni bukan nye macam seperti di zaman tahun2 lime puluhan atau enam puluhan dulu.

Kedudukan mereke lebih berdarjat dari kaum melayu yang dipimpin UMNO selame lebih 70 tahun.

Anonymous said...

Salam tuan blog , mohon tuan pautkan blog sy di blog tuan. dan blog tuan telah pun dipautkan di blog sy.

Anonymous said...

Suatu pendekatan yang ori dari gap supaya pengulas akan lawat blog asal dengan cara tidak membenarkan pelawat cetak komen serta merta.

Baguslah kau sanggup kongsi dan tak kedekut pelawat. Inilah sifat yang mulia kita ingin lihat.

Anonymous said...

Setuju sangat, kasi roboh semua sekolah cinabeng, kalau lu nak sangat sekolah sendiri, g pindah hong kong ka, Beijing ka, Taiwan ka, lu cinabeng mmg sial, mmg pukimak, mmg celaka...

Anonymous said...

Kalo roboh Kota Melaka
Papan di Jawa saya dirikan
Kalo nak roboh semua sekolah CINA
Majoriti Melayu sokong sakan...

Pisang emas bawa belayar
Masak sebiji di atas peti
Dah ceroboh tanah kjaan wat pe nak bayar
xsuke dgn kjaan Malaysia lu semua bole pergi....


Dapat kerakyatan jus soli pon
xreti2 bersyukur..

Anonymous said...

cina dah tolak kerajaan melayu dan ingkar untuk berada dibawah kuasa majoriti melayu dalam BN..

mereka bersatu untuk jadi kuat dan dominan dan mereka dah dapat tundukkan melayu pGayR dan pas agar ikut telunjuk mereka dan acuan cara pemerintahan liberal bebas dan jauh dari agama.

Najib wajib kukuh pendirian!!
Ko menang dengan undi melayu bumiputera...Ikut CARA DAN KEHENDAK BUMIPUTRA !!! cina biarkan dia menikmati hasil pembelotan dan tikam belakang yg.mereka buat pada PRU13!!!

ROBOH!
ROBOH!
ROBOH!!

gen2felda

Anonymous said...

roboh kan aje. takde faedah sekolah cina ni pada agenda kebangsaan.

anti-malaun said...

KAlau dibangunkan tidak mengikut building by-law code, elok lah dirobohkan. Nanti menjadi mudarat kepada penghuni.......

Anonymous said...

GAP, hang tk tgk ke puak babiCina telah kuasai Yahoo.Malaysia PAGE. Aku tk tahu cmne NajibRosmah bolh buat pekak je propaganda BabiCina DAP, hasutan anti Malaysia, anti Melayu, anti Kerajaan, anti Islam.. YahooMalaysia tiap2 hari nk buka email akan disogok oleh page Yahoo News. Semua 90% berita page Yahoo ialah dr medium DAP dan Meloyakini.com, The Insider. Kenapa dibiarkan je??

Anonymous said...

SETUJU..... TERAMAT SETUJU

Anonymous said...

Ya ini kerajaan dan negara melayu!!

Robohkan sekolah tu dan CIBA BABI CHEE BAI sekali!!!

SUA TENG TERNG LANG KAN NINNA BU!!

Anonymous said...

jangan dirobohkan cuma ditukar nama dari sjkc kepada sek keb

Anonymous said...

Assalamualaikum....
tutup jew lew...jgn duk kesian kesian lagik....lelama depa hindik kitew rapat...la ni keje koson pn depa letak mahir basa ompouteh ngan mandrin..gilew kew...mcm duk negri cina plaks.....cisss....

Anonymous said...

Kalau patut dirobohkan, roboh saja.

Adalah merupakan satu paradoks apabila kita mendendangkan supaya semua rakyat Malaysia bersatu padu. Tapi kalau sekolah asing-asing semasa alam remaja, dah tu berlagak pulak silabus mereka lebih baik dari silabus pelajaran kebangsaan. Kalau baik sesangat silabus tu, kongsi lah dengan kita semua. Jangan disorok-sorokkan untuk kegunaan ekslusif konon, untuk diorang sendiri saja. Memang kiasu habis.

Itu lah sebabnya yang mendidih darah kita memikirkannya betapa bahayanya bersekolah berasing-asing ni. Tak kan dia orang tak mahu bersatu padu semua rakyat Malaysia. Hendak itu, hendak ini, tetapi perkara asas untuk bersatu padu (iaitu SATU sekolah) tak mau ikut. Bukan ke tu kepala batu dan kurang ajar?

Dah tu kita pun tak tahu apa yang diajar di dalam sekolah tu. Boleh jadi (kan kita dah syak, kannnnn) dia ajar pasal Chin Peng jadi jaguh di Malaya dulu. Chin Peng (dipanggil ALMARHUM Chin Peng pulak tu bila dia dah mati. MasyaAllah) dikatakan pahlawan negara oleh cinabeng-cinabeng.

Itu baru satu bab. Mungkin ada (kannnn kita syak lagi) benda-benda lain yang boleh memudaratkan negara dan hubungan antara-kaum yang diindoktrinasikan di sekolah tersebut di dalam pengajaran dan pembelajaran.

Sebagai penutup; tutup saja sekolah cina. Suruh dia orang semua masuk sekolah kebangsaan (kan itu sekolah KITA? Unless you think you're not part of US). Kalau enggan, suruh mereka balik tongsan. Susah sangat ke buat keputusan macam tu. Kita kan ada MCA dan Parti Gerakan untuk buat pengumuman. Kalau dua parti ni tak mahu, suruh dia orang balik tongsan juga.

All for the best interest of the nation as a nation-state. Do not put your own ethnic interest into it. Is it so difficult to understand? Di mana bumi dipijak...

Anonymous said...

lagi satu... sekolah chinese-taipei school kat bukit rimau/kemuning tuu apa relevan nya dgn dasar pendidikan negara?
http://www.cts.edu.my/web2008/

Anonymous said...

MCA & DAPings suruh respect kematian Chin Peng?
yang mati akibat dibunuh KOMINIS siapa nak respect??

Anonymous said...

Setuju dgn Anon Sept. 25, 2013, 9:29 PM.
Nampaknya bukan hanya cina & keling kafir harbi saje yg sentiasa sinis dgn melayu & kerajaan. Y! Malaysia pun nak tumpang sekaki. Jgn biarkan.

Anonymous said...

wak labu macai naip mcm org bangang .dah bangang , jgn ajak org lain join ko jd bangang . bodoh .

Anonymous said...

kasi roboh je. jangan ikut sgt cakap komunis ni. mereka pun dah pandai pijak kepala kerajaan. byk canteekkk.

Anonymous said...


Kasi ubah PERLEMBAGAAN NEGARA dulu,
baru lah cakap........kalu tidak, nyaye disaman, kod dalam pegi!!

BBC SELAMANYA!!!

Anonymous said...

Adakah org cina tu bukan makhluk ALLAH? Nk jd spt negara arab? Berbunuhan antara umat. ALLAH SWT tk tengok kpd bangsa tp kpd takwa kamu. Nk negara ni menerima bala dri ALLAH SWT. ADAKAH UNDANG2 NEGARA NI UNDANG ISLAM? UNDANG2 MALAYSIA DARI IKUTAN BRITISH.
Jika nk roboh tanya kpd TM, DSNTAR, TMY..