Monday, April 28, 2014

UTUSAN MALAYSIA ZALIM ! KENAPA TAK SIARKAN FOTO NI...MUAHAHAHAHA







18 comments:

AwangLiku said...

ha ha ha ..sian nuar al juburi..

Sahabat Gunung said...

aduhhhh.... pedihhhhh !!!!

Sampai hati ko GAP tunjuk pic pemimpin yg 'sangat hebat' nie mcm nie ......

Anonymous said...

memang terbaekkk la gambaq-gambaq tu....

Anonymous said...

memang terbaekkk la gambaq-gambaq tu....

Um1972 said...

KESIAN PEMIMPIN PUTAR ALAM SEANTARO DUNIA.........KEMPUNAN TAK DAPAT KELENTONG.
YANG BAHLOL DAN BODOH SAHAJA MUDAH DIKELENTONG.....KESIAN KAN LABI.........

Anonymous said...

Aljubo tu kita lihat sewel mmcm mana pun otak dia kemaruk nk kuasa.. macai2 anjing belaannya di Pematang Pauh.. atau lbh spesifik lagi di Kubang Semang.. menjilat2 hingga ke kakinya.. sbb tu Nuar xperlua risau wpun dia sewel mcm mana.. juak2 cacainya tetap setia support.

Cuba lah pegi ziarah premis lubuk pencacai Nuar di Kubang Semang- Pondok moden Ann-Nadhoh - ostad Mutalib Maarof.. penjilat setia kejahatan Anwar dgn perkudakan nama Islam.. disitulah lubuk Anwar bermuka2 Islamnya di Permatang pauh sbb ada ostad haramjadah mata duitan ini yg sokong...

cubalah blogger2 Selangor ni turun kerap sikit ke lubuk macai Nuar ni..tgk mcm mana mereka diperah dan diperkudakan Nuar.. tp tetap setia.. kasihan mereka.. jiwa terjajah oleh makhluk perosak Nuar..

Anonymous said...

wakakakakakakakaka

Siapa yang jemput dan puja Neocon, Illuminatti, Yahudi, Keling dan Pariah tu?

Jack said...

Anwar kemaruk US. Mmg lu lawak abisla bro. Gambar2 terbaik. terutama yg tunjuk dia sedang mengadap hanfon dn takde org nak selfie ngan dia.

Abdul Jalaini Abdul Jalil said...

Satu family dah mula sakit jiwa...

Pitam Sink said...

kah kah kah kiokk.. aku tak berhenti gelak tengok mamat kaki liwat tu..! kesian dia kempunan nak berselfie dgn Obama..!

Anonymous said...

hampa pandai sungguh buat gambaq annuar. saya gelak sampai jatuk kerusi. memang baguih

Anonymous said...

GAP letak banyak lagi....bebulu je geng kkote bengkok ngan caption korang


Troll terbaik sebelum jadi Perdana Menteri Kajang

Anonymous said...

Si GAY, ketua PKRSODOM tu bukankah seorg. Islam dan dibenci - tetapi Obama yg. juga bukan hanya si GAY, tetapi juga si KEJADAH-pembunuh-umat-Islam-global, termasuk dgn. Drone harian kat Dunia Islam, diPUJA pula si PEMBODEK dr. pemimpin Islam, kat Tanah Melayu ni, sebab kononnya dia ‘Islam‘! Patutlah Dunia Islam diketawakan dan dipijak-pijak si KAPIRDAJAL-MUSUH-ISLAM, terutamanya Israel!

Lihatlah Obama, melantik gang ZIONISnya kat White House, yg. didedahkan wartawan Bolly (yg. juga mendedahkan rejim US terlibat dlm. 9-11), termasuk si gang GAY ZIonisnya, Rahm Emmanuel sbg.”Chief of staff” (lihat di http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=40983, Repost: Obama’s Sodomite Past Comes Back To Haunt Him, By Wayne Madsen on January 8, 2012 - kalau berita ini tak benar, tentu Obama dan geng GAYZIONISnya, dah SAMAN)!

Lihat di http://www.bollyn.com/11305 :

X - Who Runs the Obama White House?
Christopher Bollyn

Latest Edit - June 21, 2011

The day after Barack Obama was elected president, the Israeli press proudly proclaimed that the new president had chosen an Israeli, Rahm Emanuel, to manage the new administration. ….The controlled press in the United States, however, keeps the American public unaware that Obama's new chief of staff is an Israeli, with terrorist roots and a sworn loyalty to the state of Israel…..

It should come as no surprise that the New York Times article chooses not to mention Emanuel's Israeli roots -- or the fact that his father was a member of the Irgun, the most murderous terrorist group in Palestine in the 1930s and 40s. The New York Times is the leading Zionist-controlled newspaper in the United States by virtue of the fact that it has been controlled by the Sulzberger family, founding members of B'nai B'rith (secret organization of Jewish Freemasons) Lodge No. 1 of New York, for more than one hundred years. Likewise, the Chicago Tribune and Los Angeles Times are both owned by a Chicago Zionist named Samuel Zell…

Emanuel is part of the Chicago-based team of political Zionists with David Axelrod, Obama's chief campaign strategist. Obama thanked Axelrod by name during his November 2008 victory speech in Chicago's Grant Park…The United States government today….has been taken over by an organized gang of Zionist pirates, an organization most people don't even know exists. This organization was created by members of the Zionist terror groups, the Hagana, Irgun, Lehi, and their Mossad network. Members of these groups were sent to the United States in the 1950s to raise dedicated Zionist agents that would look and sound like Americans - but think like Israelis. In this way Zionists have gained control over our government and media….

Israeli intelligence is like the criminal organization, Quantum, in the James Bond film Quantum of Solace. They are everywhere, supporting politicians on both sides of the aisle, creating and running governments from the left and the right, yet you don't even know they exist. Over the past six decades, Israeli agents have infiltrated every agency of the U.S. government and gained access to the most critical computer networks. In order to understand what the Obama administration will mean for America and the world, it is essential to understand the Zionist agents behind Obama……

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

Syukur Alhamdulillah...Sesungguhnya Allah telah menunjukkan kebenarannya bila obama tidak berjumpa DSAI..Maha Suci Allah melindungi DSAI...masih kah kamu semua mencaci DSAI itu ejen amerika...Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yg kamu semua tidak ketahui.. tunggu sahaja lah hari pembalasan di padang masyar nanti.

Anonymous said...

Kuti ke kati ke mamak tetap Islam. Bangang la pd siapa yg nak back up cina gampang ni. Siapa kata ekonomi S'pore bagus tu pun bengong hutang negara 2x ganda kalo x xkan kereta s'pore bersepah di JB cari brg keperluan murah. Pi duk S'pore la pd cacai cina makan monyet ni. Cacai PKR pun sekor2 x ubah monyet tp masih x sedar.

Anonymous said...

Kuti ke kati ke mamak tetap Islam. Bangang la pd siapa yg nak back up cina gampang ni. Siapa kata ekonomi S'pore bagus tu pun bengong hutang negara 2x ganda kalo x xkan kereta s'pore bersepah di JB cari brg keperluan murah. Pi duk S'pore la pd cacai cina makan monyet ni. Cacai PKR pun sekor2 x ubah monyet tp masih x sedar.

Anonymous said...

Obama tu seriau jumpa aljuburi one to one tu....dia pun kira macho gak tu

Anonymous said...

Sialan obama, mari tmpt aku tk nak jumpa aku.