Tuesday, September 2, 2014

IGP DAN PDRM TAKKAN BAGI MUKA KAT LU VIKTOR WONG...MANTAP IGP !

http://www.malaysianews-online.com/2014/09/no-forgiveness-wait-for-police-action.html

6 comments:

Anonymous said...

Pastu AG kata takde kes. Tgk je le.

Anonymous said...

Saya sokong PDRM sangat2...

usin said...

ini macam la IGP, jangan kasi can agar menjadi teladan dan peringatan kepada yang cuba kurang ajar dan biadab.

Aku Melayu Rasis said...

sy taknak tertalu teruja dgn tindakan IGP dlm beberapa hari ni sebab rekod yg telah lepas menunjukkan bagai hangat-hangat taik ayam. Lepas ni sy bagaikan terbayang aje semua tindakkan IGP ini akan kembali kendur, sejuk, dan bagaikan memberi semula Baja kepada puak cina setan tu kembali beraksi dgn lebih ekstrem lagi. sedara AG kita jugalah yang bakal menjadi penyejuknya dan disokong pulak oleh en najib pink. Maka akan berterusanlah apa yg terjadi sekarang. Hangat-hangat taik ayam!

Anonymous said...

Jangan bagi muka ke mamat kominis tu. Sue dia kao2 biaq sampai tinggal spender saja. Lopas tu kit ship dia balik Tanah Besaq depa pakai courrier services - dia yang bayaq.

Anonymous said...

Wahaha...ko patut jadi pelakon komedi...kelakar sangat apa yg ko kata tadi...tapi ko jadi pelakon....pakai spender yg ko kata tadi boleh? Cuci dulu...wahahaha