Saturday, November 22, 2008

GEMPURAN BERTAMBAH PANAS !! TRANUNGKITE TAK BOLEH TAHAN !


http://www.tranungkite.net/v7/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=42679#1014095


diatas adalah link yang gap telah masukkan kedalam forum web 'tranungkite'. satu forum yang gap akui punyai ribuan pembaca tegar setiap hari. sayangnya apabila 'KITA' mengajak mereka bertempur , dek kerana tak tahan nak patahkan hujah maka moderator web tersebut telah mengunci/locked artikel dpd terus dibahaskan !


ini adalah kali ke 4 artikel yang gap siap masukkan kedalam forum telah di 'locked' !


TAMBAH MENAKUTKAN MEREKA LAGI APA GABUNGAN BLOGER-BLOGER YANG INDEPENDENT DALAM LINK LINK BLOG GAP DLL TELAH MENGISTIHARKAN DIRI SEBAGAI 'BLOGER PEMBELA NEGARA' , SATU KESATUAN BLOGER YANG MENJURUS KEPADA MEMBELA ISLAM BANGSA DAN NEGARA.


TAK PERLU KATA APA, MASA DEFENSIF ,MASA BERTAHAN SUDAH TAMAT !!!!


SEKARANG KITA MENYERANG !!!!!


GAP MINTA GABUNGAN 'BLOGER PEMBELA NEGARA' MEMBUAT SATU LOGO KHAS SEBAGAI MENUNJUKKAN KEKUATAN KITA. DAN LOGO TERSEBUT HENDAKLAH DI DILETAKKAN PADA SETIAP BLOG YANG BERJUANG !!!

23 comments:

Che Moq™ said...

Salam gap,

biasalah depa takut..blogger dan web geng kita semua post comment walaupun komen negatif..depa juga dok locked apa yang kita ajak bahas dalam forum depa..depa kata kita pencacai umno tapi depa apa? kita berjuang demi melayu dan islam, bukan umno semata. depa lak berjuang demi bang nuar dajal dan kafir harbi dalam PKR dan DAP. tu maksudnya kita berani...depa pulak dari dajal pakatan rakyat semua dok delate aja komen2 kita..salam perjuangan..majulah BLOGGER PEMBELA NEGARA!

sangtawal said...

salam GAP..
betul ke?...saya dah lama tak menjengok tranungkite...

semoga usaha murni team pembela negara ini mendapat sambutan hangat.

marilah kita bersatu,berbincang dan berhujah dengan cara yang lebih bijaksana.

janganlah dek kerana pendapat yang berbeza kita jadi saling bermusuhan sesama kita.jadikan islam sebagai landasan kita..agar silaturrahim sesama kita berkekalan.

sesungguhnya musuh melayu-islam sedang bertepuk tangan melihat kita bercakaran biarpun pada hal-hal keduniaan yang kecil.

sangtawal sakranta.

Panglima Perang Cyber said...

Setuju !!! kita kena ada Log Khas tanda kesatuan kita.

GAP.. jgn lupa ziarah2 blog kwn2 kita yg lain.

Tq.


Mlm ni kita bincang siapa akan buat logo, dan beberapa peraturan yg perlu dibahas utk survival team Blogger Pembela Negara..

List khas utk team kita mcm mana ? hehe


tq,

Salam dari Speaker Dewan

Panglima Perang Cyber
http://penembak-tepat.blogspot.com

AbgTuah said...

Assalamualaikum GAP,

Lama kawan perhatikan dan kerap masuk kelaman blog GAP. Sekiranya tidak menjadi keberatan minta masukan blog kawan di blog roll saudara. Kawan akan masukan juga GAP di blog kawan. Furthermore kwan juga masuk ahli BPN.

http://www.abangtuah.blogspot.com

Jamo said...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera GAP,

Tahniah dengan kewujudan BLOGGER PEMBELA NEGARA. Bagi pihak SP, amat menyokong dengan penyatuan para-para bloggers demi perjuangan bangsa Melayu dan agama Islam.

Admin,
SuaraPolitik
www.suarapolitik.com
Informasi Semasa Isu-Isu Politik Malaysia

GAP KEMBALI said...

che moq
benar kata kau.bila dorang kena belasah dan tak dapat jawap..mula lah dorang keluar surah2 quran. typical style syiah !

sang tawal
tk kerana bersama KAMI. kita buat ini semua demi agama dan bangsa.masanya sudah tiba untuk satu kumpulan yg benar neutral,berani yang berkiblatkan pada kebenaran. tak mahu lagi tunduk pada mana2 drama2 politik.

pang 5
teruskan saudara. teruskan

abang tuah
hamba amat berbesar hati di atas pemerhatian saudara. moga kita mampu bersatu hati menyatakan kebenaran !

suara politik
salam persaudaraan. cantik web saudara.

hamtaro said...

salam gap...
hehe nampaknya geng2 TKOte ni memang xde k0te.bro nie ada link artikel forum yang besh. cuba try repost kat TKOte..tgk depa berani dak.
http://isuhot.com/modules.php?name=
Forums&file=viewtopic&t=1501

AbgTuah said...

Salam GAP dan rakan2 semua.

Setinggi ucapan terima kasih diatas kesudian saudara memasukan blog kawan di blogroll saudara. Inshallah GAP, Pang5 dan rakan2 semua, kawan akan sentiasa bersama2berganding bahu untuk mempertahankan kebenaran dan kedamaian. Ini sahajalah sumbangan kecil kawan terhadap kerajaan yg telah banyak mencurahkan jasanya kepada kawan.

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) said...

gap ambo buat pakatan netizen perkasa dalam

http://aberamly.multiply

tak sangka

tukulbesi.blogspot.com dah ngamok nak bunuh karektor ds najib pulak...

Kembara Politik said...

Semoga semua sedar dgn hasrat murni kerajaan dan terserlahlah segala kebejatan Pakatan Rakyat yang diketuai oleh DAP (Malaysian Malaysia). Ketuanan Rakyat katanya...

Kembara Politik said...

Tahniah atas usaha murni penubuhan Blogger Pembela Negara.

Sedingin Salju said...

Bagus! Teruskan usaha. marilah kita semua memperbetulkan BN yang dah banyak berjasa. Ingat, biar kita membangkang, tapi bagi idea. jangan jadi macam PR, asyik bangkang, tapi idea haram takdak. Orang bahas belanjawan, depa keluar dewan. Inikah yang kita semua nak harap? Yang mereka tau, BN rasuah. Korek semua kesalahan BN di negeri yang depa perintah. pembangunan haram tak jalan. yang ada pun, pembangunan babi, pembangunan karaook, pembangunan pap, pembangunan disko, tulah depa pandai. Semua ni dajai punya puak.

Nama orang islam, tapi mencadangkan projek babi. Betoilah punya bongok. Orang cerdik saja tak cadangkan projek ni. Pasai apa Singapura tak buat projek ni? pasai dia tau, babi tu kotok. Ni orang Malaysia yang bongok ni saja yang cadang nak buat projek gila ni.

Sepanjang saya hidup, belum pernah dengak dunia kekurangan babi. kalau ayam itik dan lain-lain tu adalah.

Marilah kita semua banteras puak-puak dajai yang sudah mula bermaharajalela ini!

Pejuang Bangsa said...

tahniah bro ..team Pembela Negara kini bertambah setiap hari . Jika kita bersatu ,pasti team blogger Pakatan rakyat akan pening dan kepanasan .

mereka sebenarnya pun tidak tahu hendak balas hujah lagi kerana kebodohan pemimpin mereka sendiri yg membuatkan rakyat mrh terutama isu Babi..

teruskan berjuang bro !!!


blogger UMNO

Pejuang Bangsa
sejarahmelayu.blogspot.com

Piggy Singh said...

Salam GAP,

Akan apa yang berlaku ada hikmahnya, membuat kita sedar apakah nasib kita nanti jika negara dikuasai penuh oleh DAP.

Tapi ada yang masih lagi bermimpi, dan ada juga pemimpin yang masih tidak sedar diri, hanya mementingkan jawatan yang akan dipegang nanti dalam parti.

Kalau setakat nak bukak kandang lembu, ini Singh boleh bagi consultation free, tapi kalau kandang babi, eiii.... geli!!!

kulatlapok said...

salam GAP:

Tahniah atas kejayaan GAP itu. Kini calon untuk bekerja dengan MB Pahang sudah diketemui. GAP adalah salah seorang calonnya. Tahniah dapat bekerja dengan Kerajaan Pahang tidak lama lagi.

SARFAMS said...

Salam Blogger,

Orang pengecut dan takut memang begitu GAP.

So, kita tak perlulah berfikiran seperti mereka jika kita ingin terus membela yang hak dan demi bangsa, agama dan negara kita.


Ikhlas,

SARFAMS.BLOGSPOT
(Antara Ahli Pengasas Blogger Pembela Negara)

JomoSama Tuaran said...

Salam gap,
setuju dengan cadangan itu...jom kita gempur juga mereka walaupun ada yang sembunyi dalam kain.
Masukkan nama saya dalam apa jua kempen sedara menentang puak PENIPU RAKYAT ni...SELAMAT BERJUANG.

Demang Lebar Daun said...

GAP,
Tahniah kerana saudara mengambil keputusan untuk bersama sekalian aktivis Bloggers Pembela Negara yang kini berada setapak di hadapan. Saudara juga adalah perintis denai yang tidak gentar keluar berjuang. Kiri dan kanan saudara hanyalah semak samun yang harus ditebas-tebang. Apa perlu dirisaukan? Perjalanan perlu diteruskan. Di hujung nanti ada padang yang wajib didatangi dan perhimpunan yang pasti dihadiri. Kita hanya menyambung tugas Rasulullah S.A.W : MENYAMPAIKAN.

Perjuangan ini tidak pernah selesai dan KITALAH PENERUSNYA

QasehNuryz said...

GAP dorg takut lah tuh.
poyo!
x ske dan dh lama x bce trangnungkita...

AbgTuah said...

Salam GAP dan rakan2 semua,

Hari nih sibuk melawat blog rakan2 BPN. Dapat juga melontarkan sedikit komen disetiap blog yg kawan lawati. Inshallah sekiranya masa mengizinkan kawan akan berkunjung ke blog2 ahli BPN.

So Bro GAP teruskan usaha mu yg mulia ini.

GAP KEMBALI said...

otai
ada hati nak bunuh karektor najib. mana kuah kalau tak tumpah ke nasi.

kembara politik
KITA ada tanggungjawap besar. belasah anwar dan pkr merupakan keutamaan semua umat ISLAM

sedingin salju
nanti jadi calon parlimen leh tak ? nampaknya sedingin salju lebih melayu dpd melayu !sayang melayu pr lupa diri

piggy singh
aku lagi geliii...babi masyuk la piggy singh. 1 ekor induk betina oleh beranak 12 ekor. lepas 6 bulan boleh jual..masyukkkk.. lepas ni adalah restoran pakatan rakyat baru.. KENTUCKY FRIED BABI

kulat lapok
gap lebih suka independent..senang menegur kiri dan kanan..tapi buat masa ini PKR dan anwar musuh nombor wahid ! salam perkenalan..sila join bloger pembela negara

sarfams
selamat berjuang demi islam demi melayu. teruskan kempen belasah

jomo sama tuaran
kita bersama..bersatu..menentang kepala hantu anwar aljub

hamtaro
bila nak buat blog..bleh join BPN

DEMANG
kita BERSAMA. tiada dulu tiada yang kemudian.semakin bersemangat membawa panji rasulullah saw !

qaseh
kasi henyak cukup2 ! mereka semakin merepek meleluasakan fitnah.

abg tuah
tk byk..satu kaedah memberi semangat kepaa rakan2 bloger..

Seladang said...

Sedia tempur!!! Bebaskan blog anda, jangan sekat-sekat!

Salam Perjuangan said...

Salam Perjuangan

Depa memang macam tu... apa depa kata semuanya betui termasuk yang haram macam bela BABI... tapi apa kita kata tak & buat tak betui langsung walau benda tu baik untuk melayu dan Islam...

Bila rasa tak boleh menang debat depa terus tutup pemikiran depa... tu lah dia akai gng-geng sana...

mereka buat grpup kita buat juga... saya sokong abis, masa telah tiba kita tibai balik depa ni... sampai bila kita nak dok diam bertahan... biaq hang jadi perantara group ni... aku nak join...

Apa-apa contact aku denga post comment pada mana2 artikel... aku tunggu team ini jadi kenyataan.

Selamat berjuang