Wednesday, November 26, 2008

LAWAN TERUS LAWAN !


TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH !


inilah ucapan yang wajar diberikan kepada semuanya. yang mencetus idea,yang memberi sokongan,yang terlibat dalam melahirkan 'BLOGER PEMBELA NEGARA' aka BPN.


asalnya perkumpulan ini hanyalah individu2 yang neutral TETAPI cukup jelek dengan permainan dan drama politik hina berbau campuran najis ladang tumbuk dan IWK anwar ibrahim,pkr,dap,pas dan fak-atan rakyat !


individu2 ini datang daripada pelbagai negeri,dialek,kerjaya,umur,profesion dan yang pentingnya mereka ini ISLAM, mereka ini melayu,mereka ini cintakan negara.


satu per satu mereka datang. satu per satu mereka menyatakan sokongan.kemudian timbullah perbincangan. kesepakatan membincang isu membawa mereka berkumpul..berdikit-dikit mengayuh obor perjuangan .


perlahan2 kumpulan melayu yang lain menoleh..tolehan kesedaran. 'INI SUDAH CUKUP' mungkin itu bisik hati mereka melihatkan kesialan pakatan rakyat membohsia dan melacurkan satu demi satu hak islam..hak bangsa ! SEMANGAT PANGLIMA ISLAM TARIQ IBNU ZIYAD SUDAH MULA BERMAIN DI KEPALA ! BAKAR KAPAL DAN TERUS MARA ! HIDUP HIDUP MATI MATI ! KALAU MAMPU DIIMPIKAN BIARLAH KEJAYAAN AKHIRNYA TERCAPAI SEBELUM MENGADAP YANG MAHA KUASA..DEMI AGAMA DEMI BANGSA DEMI NEGARA !INI PAKATAN RAKYAT AKAN AKU HAPUSKAN JUA !!!!


darah mulai medidih melihatkan gelagat sekumpulan pemimpin melayu sarkis menjual akidah perjuangan...anwar kalau lalu di depan mata hendak ditempelengnya..!!!


APA JUGAK CARANYA AKU MESTI LAWAN..mungkin itu bisik hati mereka. yang lebih radikal lagi semangatnya semakin kuat mengayuh..akirnya bertemulah mereka di alam siber.


NAAAHH KAU !!! aku sudah jumpa mereka..ALLAH SWT sudah temukan kami ! yang panas semakin panas..yang radikal semakin ganas ! di alam siber kita bertemu.


semakin ramai dan melimpah ruah tolehan-tolehan ke belakang bergabung ! kini ia bagaikan 1000 anak2 sungai kecil yang bergabung di muara dan akhirnya menjadi lautan !


GABUNGAN PEJUANG KINI SUDAH BERSATU !

GABUNGAN PEJUANG KINI SEMAKIN MAJU !

KITA BERSATU MENENTANG MUNAFIK NOMBOR SATU !

APA PUN YANG BERLAKU BIARLAH KAMI MEMACU !

DEMI ISLAM ! DEMI AGAMA ! DEMI NEGARA ! DEMI MELAYU !


DAN KAMI AKAN TERUS MARA KERANA KAMI ADALAH

'BLOGER PEMBELA NEGARA' !!!!!!

6 comments:

Panglima Perang Cyber said...

Merah tanda berani...Semangat dan Pahlawan sejati yang tidak takutkan sesiapa..

Kita sudah semakin maju dan GAP tentu antara orang kuat BPN yang sentiasa menjadi mentor kepada team yang lain di dalam menghalang 'orang itu' yang sanggup bergelumang dengan semua jenis manusia yang gilakan kuasa !

Kita akan lawan habis habisan seperti kata GAP...

Harap ramai turut bersemangat waja macam GAP..

Demi menjaga Agama kita, Nama Tuhan kita, Maruah Bangsa kita dan Negara dari dinodai petualang yang ingin merosakkannya.

thankx bro..

Kita terus lawannnnnnnnnnnnnnn...

Sedingin Salju said...

Hidup BPN! Hidup BPN! Hidup BPN!

sangtawal said...

salam GAP,

terima kasih sudi singgah di teratak buruk sangtawal.meletakkan blog kerdil sangtawal dalam list GAP adalah penghormatan buat saya,insan biasa.insyaAllah dengan apa yang ada saya akan meneruskan misi saya untuk agama,bangsa dan negara saya.

ya,saya cukup kagum dengan orang yang cetuskan idea penyatuan blog pembela negara ini.idea yang cukup inovatif patut disokong.sudah pasti kita akan menjadi mata dan telinga bangsa melayu islam di alam cyber.

semoga melayu kan terbilang!!!
semoga Islam kembali gemilang.
bila semua hati blogger dah mula tertawan.

marilah kita berjuang dengan ikatan kasih sayang,dengan cara berhemah dan bijak.ikut cara dakwah nabi.api mesti dilawan dengan air...barulah api terus padam...suasana kembali aman.cucu cicit kita tumpang berkat.

wassalam.

sangtawal sakranta.

bungaraya said...

Dahulu,
PIRU ke-12,
Ramai kalangan muda mudi,
Menolak Berita Harian dan Utusan M'sia.
Mereka melayari blog untuk fakta dan perkembangan semasa,
Khasnya politik Tanah Air kita.
Dahulu,
Anwar Ibrahim sedikit berjaya,
Kerana beliau telah mula,
Sedari awal lagi,
Membuka Blog dan memula bicara,
Mencemuah Kerajaan BN khasnya UMNO.
Ramai juga dikalangan mereka yang ikut serta,
Maka blog menjadi tempat mereka,
Menghina UMNO dan kerajaan Malaysia,
Yang dibawah kepimpinan kita.
Sehingga akhirnya,
Kecundang di lima negeri,
Angkara durjana,
DSAI dan orang-orangnya.

Kini kita jangan berdiam saja,
Ayuh kita serang bersama,
DSAI dan orang-orangnya,
Yang sebenarnya menfitnah,
kerajaan kita.
Bukankah wahai PAS dan PKR itu
Dosa namanya,
Tentulah kamu akan dihukum,
Menjadi ahli Neraka,
setelah menjadi ahli Pas dan PKR,
Kerana asyik menabur Fitnah sahaja,
sehingga satu badan yang terkenal berjasa dan berjaya membangun Umah
sejak merdeka,
Mejadi kebencian pemuda dan pemudi,
DiMalaysia.

tapir said...

Tahniah buan tuan...
TAKAN MELAYU HILANG DARI BUMI....
ALLAH HU AKBAR!!!

PENA MINANG said...

MARI KITA TUNJUKKAN JALAN ISLAM YANG SEBENAR KEPADA KAUM KHAWARIJ INI!!!