IKLAN BERBAYAR

Monday, December 29, 2008

KEPADA BLOGER BARU SERANG MEREKA HABIS-HABISAN !









gap cukup bersyukur atas usaha yang sedikit untuk menyedarkan umat islam dan melayu di malaysia ini tentang durjana nya anwar ibrahim dan pakatan rakyat semakin berhasil...bermula dengan sedikit...hasilnya kini hampir 80 buah bloger yang anti anwar telah lahir dan bilangan nya makin meningkat naik saban hari..

rangkaian ini menjadi semakin kukuh setelah muncul kesatuan blog yang independen yang menamakan diri sebagai BLOGER PEMBELA NEGARA yang hanya bertugas mempertahankan islam,bangsa dan negara..kepada semua bloger2 baru gap memohon jasa tuan2 untuk kita bersama menyertai BPN (sila daftar dgn bloger pang5 perang cyber) dan dengan penambahan ahli sebegini dapatlah kita bertukar ide2 bernas disamping menjadikan BPN semakin digeruni dimata pengkianat PAKATAN RAKYAT !

SERANGAN BERMULA DI MANA ?
gap dengan ini mengarahkan agar serangan bertubi2 bloger dikhususkan kepada

1) ANWAR IBRAHIM
2) WAN AZIZAH
3) AZMIN ALI
4) KHALID IBRAHIM
5) ERDOGAN
6) DAP
7) NIZAR
8) MALAYSIAKINI
9) FORUM TRANUNGKITE
10) PAS
11) PAKATAN RAKYAT


FOKUSKAN KEPADA SENARAI DIATAS SEBAGAI SASARAN SERANGAN BERTUBI-TUBI TANPA HENTI !!! MEREKA SEMAKIN GUSAR..MEREKA TIDAK SANGKA DALAM MASA 6 BULAN SAHAJA ADA SEKUMPULAN BLOGER YANG INDEPENDEN SUDAH WUJUD DAN TANPA PREJUDIS MELAKUKAN SERANGAN BERTALU2 KEPADA MEREKA..


percayalah...insyaallah 2009 menjanjikan hasil pulangan kepada kita bloger yang anti anwar ! kejutan demi kejutan akan berlaku...bila 'satu' di pihak mereka sudah mengorak langkah ianya akan diikuti oleh yang lain !
serang mereka kiranya anda sayangkan islam
serang mereka kiranya anda sayangkan bangsa
serang mereka kiranya anda sayangkan negara
ANWAR IBRAHIM MENGAJAR ORANG LAIN HINA ISLAM
ANWAR IBRAHIM AJAR DAP HINA ISLAM
ANWAR IBRAHIM AJAR BAR COUNCIL HINA MELAYU
ANWAR IBRAHIM AJAR BANGSA LAIN KURANG AJAR PADA MELAYU
ANWAR IBRAHIM AJAR PAS TUNDUK SEMBAH PADA DAP
ANWAR IBRAHIM ITU MUNAFIK
ANWAR ITU DAJJJJJAAALLL KECIL !!!!!!!!!!!!


SERANGGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!!!!
SATU SUARA SATU ARAH SATU AKIDAH
GAP AKAN BONGKARKAN 'RAHSIA TERBESAR' DI SEBALIK USAHA LAHANAT PENUBUHAN PAKATAN RAKYAT KELOLAAN MUNAFIK TERBESAR ANWAR IBRAHIM NANTI !!!

24 comments:

Che Moq™ said...

gempur tetap gempur!

AbgTuah said...

Salam,

Tuah betul2 raspek dengan semangat bro GAP. Kita SERANGGGGGGGGGGGGGGG!!!

Ezad said...

biarkan si luncai ini terjun dgn labu-labunya..

biarkan mat jenin ini berangan2 nak jadi menantu raja..

biarkan pak pandir ini dgn kebodohannya..

tapi jgn sorakkan pak kadok ini yang kononnya menang bersabung, sudahnya kampung kita yang tergadai..

anwar... namamu teratas (musuh kami)

LEKIR said...

Assalamualaikum,

Ada 2 cara yang Lekir pakai,iaitu

PATAH dan MUSNAH

Sedingin Salju said...

Ya, jangan bagi muka.

SHADAN HJ OTHMAN said...

teruskan usaha sehingga terkuburnya anwar...salam perjuangan

Taminsari said...

Salam GAP..

Artikel yang related dengan Pakatan Rakyat ada banyak ditulis di blog saya. Harap dapat GAP berkunjung di sana.

belantan.blogspot.com

Salam perjuangan
Taminsari

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) said...

husam musa

calun pr kecil kt

nik aziz atas isu hudud 30 tahun lagi

kena serang jugak tuuuuu

Perak Bangkit said...

jom sokong Sdr Kamarul Irzuan dan Pewaris Malaysia dalam isu Haramkan Freemason di Malaysia. Sila lawat blog ini untuk maklumat lanjut http://pewarismalaysia.blogspot.com/2008/12/bertahun-gerakan-freemason-bertapak-di.html

Anonymous said...

alahai umno, rakyat dah tak mau kat korang sibuk2 nak jadi pembela melayu, fikirlah sendiri rakyat dah pandai menilai.......cemburu katakan

Amz CamPro said...

aku xleh tgk ar mamat malaun anwar ni...rase nak tgn2 jer pastu baling batu bata kat muka die biar kena blah penjuru tajam batu bata tu kat muke die...huhu

bungaraya said...

Kenapa PP diperintah oleh DAP. Yang akhirnya DEB terhapus dalam ertikata sebenarnya. Ini semua angkara DSAI. Orang PP sendiri. Fikirkanlah sendiri. Tantu anda akan sampai kepada kesimpulan berikut:_
AKIBAT KECEWA DSAI BERUSAHA UNTUK MEMBELAS DENDAM. dALAM USAHA ITU DSAI TELAH MENYOKONG KAUM CINA DIPP SEHINGGA BERJAYA MENAWAN NEGERI TERSEBUT. TETAPI YANG MEMERINTAH ADALAH DAP KERANA DAP MEMPEROLEHI BANYAK KERUSI BERBANDING PAS DAN PKR. DSAI LAH YANG MEMBANTU KEMENANGAN DAP.

sangtawal said...

SALAM gap.

INSYAALLAH.
nurul izzah tak nak serang ke gap?
he he he...

siemens said...

salam gap
kita harap bangsa melayu akan datang terus bersatu padu tanpa PKR
yang hanya mempecahbelahkan sesama melayu yang untungnya bukan melayu yang dapat pembelaan yang dicapai.

siemens said...

bersama samalah berjuang untuk bangsa dan negara.PKR hanya untuk bukan melayu.

siemens said...

harap melayu suatu hari nanti bersatu padu demi bangsa melayu.PKR hanya membelakangkan bangsa melayu

siemens said...
This comment has been removed by the author.
noormalaysia said...

Peperangan dengan Kafir Harbi adalah dengan Senjata.

Peperangan dengan Munafikun adalah dengan LIDAH.

Topengperak_Xinwugi® said...

UMNO ajar penganut agama lain hina hudud... UMNO laaaaggiiiiiii laa bapak segala BANGSAT.

GAP KEMBALI said...

TOPENG PERAK XINWUGI..

bersungguh nampaknya pertahankan anwar lahanat ! bapak kau dapat tender bela babi ke atau kau dah makan babi kat sepang tu ?

SangKunang said...

teroskan GAP !!!!
sebelom ni kite asyik jumpe bloggers2 yg kejenye menghentam umno/bn dan backup anwar saja...

kini kita dah ada anti pkr yg ultra...
teroskan

topeng plastik said...

TOPENG PERAK XINWUGI..

ialah kafir babi..membenci muslim dan bersekongkol dgn puak2 babi untuk memusnahkan muslim lain.

atuk nenek aku UMNO, aku bukan UMNO..yg tak suka hudud bukan semua org UMNO tapi 2/3 ekoq.

itupun bukan benci tapi belum sesuai. DAP yg benci Negara Islam dan buat babi dipuja..karpal singh kata Sultan feudal..

Nyatalah Topeng perak ini penyaokong babi sejati.

basic 2009 said...

saya setuju dengan sangtawal tu ...

kalau ikut ranking yang GAP beri tu dulu - kita serang

1) ANWAR IBRAHIM
2) WAN AZIZAH
3) AZMIN ALI
4) KHALID IBRAHIM
5) ERDOGAN
6) DAP
7) NIZAR
8) MALAYSIAKINI
9) FORUM TRANUNGKITE
10) PAS
11) PAKATAN RAKYAT

jadi kita kena tambah dua lagi:

12) Nurul Izzah
13) Raja Petra

kita perlu ingat serangan FOKUS bertubi2 ke atas Anwar adalah yang terbaik - the most effective, the most efficient.

tapi kita boleh juga jahanamkan Anwar celaka ni dengan cara kita jatuhkan orang2 di sekelilingnya seperti di senarai atas.

saya cadangkan kita perbanyakkan post gambar2 yang diedit dan diubah untuk serang secara psychological.

atas sebab kita berjuang di atas landasan yang benar, InsyaAllah kita akan berjaya hancurkan Anwar pembina gereja ni yang bergerak di landasan yang batil !!!

mediamelayu said...

salam semua....

sudi2kan ke channel sy di youtube

jgn meriahkan blog saja,sedangkan dlm bentuk video kita tertinggal.

hidup perjuangan agama bangsa dan tanahair.