IKLAN BERBAYAR

Friday, July 31, 2009

SELANGOR BANGKIT : TSUNAMI POLITIK BAKAL MENGGEGAR SELANGOR !


pakatan selangor di ambang perpecahan. semalam pengerusi GERAK telah membuat satu laporan kepada SPRM di atas penyelewengan peruntukan wang kerajaan negeri yang dilakukan oleh seorang adun pakatan.

nilaian jumlah penyelewengan itu berlegar kepada amount RM suku juta. jika dimasukkan kepada kes terbaru ini, maka secara totalnya 8 adun pakatan sedang dan bakal disiasat. 7 cina dan seorang melayu.

persoalannya siapakah adun melayu itu ? bermisai,punyai hidung kembang,pas atau pkr atau lain-lain klue bakal terpancul, sebagaimana terpanculnya blog T4TBH !

kumpulan gap bakal menggegarkan politik pakatan selangor. kami tiada mampu berjanji bulan dan bintang namun serangan bertubi-tubi skala berani mati akan kami lakukan. tiada lain, sekadar mahu menyelamatkan maruah islam dan bangsa tercinta, sebelum ia menjadi parah dan tiada mampu dipulihkan kerna kesialan politik gampangan anwar,khalid dan pakatan selangor.

insyaallah 7 cina dan 1 adun melayu pakatan sedang dalam 'proses'. kabaran diterima anwar dan azmin kian gelisah melihatkan perkembangan di selangor. beberapa mesyuarat ad-hoc kerap dijalankan hampir setiap malam, samada melibatkan kehadiran anwar ataupun tidak. kekadang tempat parking kereta di tropicana lebih banyak dipenuhi dengan kereta adun pakatan.

risau dan resah hati mereka, denyut nadi jantung lebih laju daripada enjin evo 10. ada persoalan ditimbulkan mereka, siapa diantara KITA yang membocorkan hampir keseluruhan rahsia ? siapa tikam siapa, siapa berjumpa siapa adakala menjadi agenda utama. tatkala mendengar itu cerita,kami sekadar gelak ketawa sahaja.

mengikut sumber kami, kiranya keadaan tense politik/damage politik menghampiri kepada 'sabitan kesalahan' rasuah terhadap berbelas adun pakatan selangor, maka anwar attaturk akan mengarahkan khalid ibrahim membubarkan dun ! 7cina dan 1 melayu sudah menggusarkan anwar, apatahlagi dengan beberapa lagi dokumen penyelewengan berprofail tinggi yang dijangka meletup tidak lama lagi ! nantikan pendedahan kami.

kepada seluruh rakyat selangor anda diminta bersedia menghadapi tsunami politik ke 2 , ayuh lakukan perobahan di negeri tercinta ini . kita pam pakatan masuk ke lubang jamban !

10 comments:

Anonymous said...

YEHAA..ini bukan ajaran agama songsang...

cepat anuar keluar senjata terbaru anda.. kami menanti ...

nala ka , kg bala ka...

Jeffry said...

SLM BRO..AKU DH STAND BY LORI ANGKUT NAJIS NI!. MANA LA TAU BESOK LUSA TULAT KE DIORANG NK KENE ANGKUT KEHKEHKEH..AYUHH KWN2!!!..KITA SODOK PAKATAN RAKYAT SAMPAI MASUK JAMBANN AYUHHHH!!!! YEHAAAAAA!!!

Anonymous said...

nnt mest ade yg terjun lg

Anonymous said...

salam,

saya setuju ngan anon 4.13. bukan saja terjun bangunan, gantung diri, minum paraquat etc. kecian dia orang. lagi kesian kat ds najib asyik tubuh royal commission and inquest lak nanti.

Anonymous said...

Huh...semangat nyer korang ni...boleh percaya ker kat gerak tu..
hehe..ye la kalau tak gerak tak makan kan?? kenapa tak suruh gerak tu daftar jer jadi parti politik...jadi gerakan kan senang suruh nazree yunos tu jadi presiden baru best.....

mana ada orang nak percaya korang lagi oiiiiii bengap

Anonymous said...

hoi...gomo ko nie pengecut ke apa?

biar jer comment ni display baru senang geng kucing kurap ko nak baca....apa la deaaaaa

Pejuang Bangsa said...

syabas GAP !! Allah telah tunjuk semua kepada rakyat perbuatan mereka ..

Selangor di ambang kehancuran !!

Selangor bangkit akan ambil alih seperti di Perak bangkit !!

amir said...

syabas gap..biar pakatan ranjang ni diflush dalam lubang jamban dan tak timbul2 lagi..kalau timbul balik ..kita flush lagi dan lagi...Pakatan ranjang bakal lumpuh PRU 13!!

Anonymous said...

Anon 31 july 7.20pm

Kau lah yang paling bengap buta kayu.

Anonymous said...

Anon 31July 2009 7.20pm
Kau yang bengap dan buta kayu.