IKLAN BERBAYAR

Sunday, August 23, 2009

NIZAR PUAKA : MENOLAK PAS BERERTI KITA SELAMATKAN ISLAM !


kempen semakin panas. politikal game di permatang pasir lebih menjurus kepada agenda persepsi. merosakkan nama rohaizad tidak mendapat sambutan. strategi pas semakin silap. jalan kempen halal semakin diharamkan.
apa juga ide spontanius digunakan, namun seluruh idea ini bagai sampah yang akhirnya membusukkan tubuh badan pas sendiri. pimpinan pas nampak semakin celaru arah haluannya.

aku semakin gemar melihatkan telatah dan celoteh pimpinan sarkis pas. ceramahnya setiap malam akan senantiasa dihadiri oleh muka-muka yang sama. pada masa yang sama umno menukar strategi, mengadakan berbelas ceramah kelompok pada setiap malam. jurus itu memang tepat, bersemuka secara face to face dengan pengundi.

pengundi semakin banyak beralih kepada ....... umno ! nantikan pendedahan gambar penyokong pas yang bergaduh dengan puteri umno ! bodoh punya pas, takde teloq !

8 comments:

mokmoh said...

Alah hai rajin nye ko tulis pas ni kalah jugak umno ni kesian la lu mat buat penat je ornag tulis ko pun nak menulis. Ko dapat projet apa mat buat jamban.

Anonymous said...

Apa benda la korang ni buat letih je analisis politik gila2 apa pekdah la lepas ni umno kalah gak kat Permatang Pasir ni.Buat penat je bro!!!!!

Anonymous said...

Iye lah tu UMNO dah macam2 dah buat skg ni tapi Pilihanraya kalah jugak broooo! tak kira la majoriti 65 ke asalkan menang. Citer banyak buat aper!! Ni pun sure kalah lah Permatang Pasir. Umno dah tak Laku .....sorry la brooo!!!

Anonymous said...

Apa le banggang benor kamun ni,gamoknye kamu nih banyok makan taik kot.

Anonymous said...

PUKIMAK!!!!!!!!!
LANCAU LU!!!!

wcw_rocks1997 said...

UMNO pun tolak negara Islam.Sampai DR Mahathir kata kalau buat Hudud nanti negara tak selamat

Anonymous said...

Anon August 23, 2009 3:35 AM

Setakat ni,sume PRK dibuat dekat kawsn kubu kuat pembangkang..ape cter nk ckp UMNO txde sokongan?kerusi parlimen paling banyak sekarang milik sape?ckp tx gne otak..gua bukan ahli UMNO..tp gua sentiase bg undi gua kat UMNO sbb UMNO banyak berjasa pada gua n org melayu keseluruhannya..PAS-PKR-DAP ade jasa??jasa haram jadah...boleh blah PR..PR sudah tidak relevan..takebeer la korg sume..

ManLemang said...

Kenapa setiap artikel GAP taruk NIZAR PUAKA etc, etc, Rasa macam berada bi blog Parpukari jerk, bukan blog GAP. hehehehe

Kenapa yerk taruk NIZAR????