IKLAN BERBAYAR

Thursday, September 10, 2009

KEMPEN PECAT GANI PATAIL (BAHAGIAN 3)

gani patail masih lagi cuti-cuti malaysia. perbuatan anak indu bernama gunaretinam yang secara terang-terangan menghina azan masih terus dibiarkan. mana pergi kertas pertuduhan untuk charge anak indu ini kepada akta hasutan ?

12 melayu dah kena , apa sal tambi sorang ni masih lepas pak gani ? hishamudin tun hussein, tido lagi ke bro ?

6 comments:

NUAR BERAHI BEKAS BANDUAN said...

harap yang 12 orang tu buat repot polis anak hindu yang pertikaikan laungan azan semasa dialog dengan khalid saksi ramai semasa kejadian dan saksi kat youtube pun ramai.

Anonymous said...

mana pgnya keadilan??????knapa pendakwaan hanya untuk org melayuje???????wahai org malayu xnampak lgke???????

Anonymous said...

Melayu buat salah. Koling paria buat tak salah. Jeff oii tu dah terang2.. apa cer??? Elizebeth hina azan..apa cer..??? Ini boleh mendatangkan marah. Aku tengah marah ni..... harap NGO Melayu Islam dapat buat perhimpunan besar-besaran untuk bantah tindakan double standard.

pukul.keliling said...

Gani.....sellowww

www.pukulkeliling.blogspot.com

Anonymous said...

Marilah kita hanya membeli product kita sahaja... majukan ekonomi kita.... selama ni kita kayakan orang lain... kita boikot kedai mereka..

Anonymous said...

kuasa melayu dah mula terhakis...
sbb masih ada melayu pr yg bodo..
dan masih x mahu sedar..
wei...kenapalah korang bangang sangat2