Friday, January 15, 2010

KALIMULLAH HASSAN, GAP TIDAK AKAN BERHENTI MENYERANG KAMU !

nantikan pendedahan terbaru mengenai kalimullah. apa akan terjadi pada oktober 2010? siapa lelaki melayu di sebelah tunku ? siapa pemimpin umno yang akan terpalit dalam pendedahan terbaru ini ? nantikan artikel panas ini .. kalimullah tidak akan aku lepaskan !

32 comments:

Frodo Baggins said...

october 2010?
teruskan menyerang bro GAP!

thebuntal said...

salam GAP...
saspen nih..

Anon1 said...

Oh I get it now. This is just a personal vendetta.
Something GAP has against Kalimullah. Full stop.
Mula-mula aku ingat semua ni benar, tapi bila dah banyak sangat post macam ni, aku dah tak percaya dah...

House PK said...

Bro makin suspens la, teruskan GAP, kami sentiasa bersamamu!

GAP KEMBALI said...

anon1
ini bukan personal vendetta. ini perjuangan melayu baru.

perasuah,penyangak,munafik,pelacor politik akan kami hancurkan sampai mereka tidak mampu bangkit lagi.

samada kamu umno,pas,pkr ..tiada lagi mercy untuk kamu !

demi islam demi melayu demi negara !

pandaqwer said...

Anon1.....
salam
bawa bertenang....
orang MELAYU semuanya berugama ISLAM
kena rasional, jangan emosional..
soal you believed or not bukannya prioriti
yang penting kita mencari KEBENARAN..
pelesit mana yang memecahbelahkan orang orang MELAYU
saya tidak kata UMNO, PAS atau PKR..
tetapi lebih kepada individu atau sekumpulan individu
merujuk kepada anWAR ibrahim, sampai sekarang saya masih memikirkan...kenapa tak joint PAS
dan apa perlunya tubuh PKR
mahathir pula, kenapa setelang ditatang macam minyak yang penuh sehingga jadi deputy prime minister, baru killed anWAR
logik akal, hanya seorang bapa yang gila atau kepala udah masuk ayo serta jiwa kacau sahaja yang sanggup membunuh anaknya
memang membuat saya berfikir panjang....harap Anon1 terima pandangan saya tanpa sebarang prasangka kerana saya tidak punya sebarang kepentingan dalam mana mana parti politik TETAPI saya suka membaca...kalau kait dengan politik, saya membaca dari dua pihak yang bertentangan...APABILA
moderator malaysia today yang muflis,boleh melepasi border negara kita, anggapan saya, ini bukan kerja main main...rakyat yang tak bayar PTTPN boleh ditahan di airport, kenapa yang MUFLIS boleh lepas pula ????
kalau ada tuduhan orang2 kepercayaan kerajaan serta kerjasama negara negara jiran yang terlibat, SUDAH PASTI TIDAK AKAN SAYA NAFIKAN

Hamdan said...

Salam.

Syabas, GAP.
Bongkar habis-habis.

Terutama sekali Sikitol dan Mendeliar, pengkhianat dan petualang Agama dan bangsa.

Rakyat pasti bersamamu.

Anonymous said...

aku yakin bangkai yg busuk lambat laun akan terbau juga....teruskan memburu GAP,berkas semua petualang petualang pengkhianat bangsa dan agama ini sehingga ke akar umbi...negara tak akan aman selagi penyangak2 ini berkeliaran!!!...kami sentiasa brsama kamu GAP....sherry said

Arif Omar said...

BANTAI, JANGAN TAK BANTAI. BOGELKAN MEREKA. SELAMATKAN NEGARA KITA.

Anonymous said...

bravo bro!

Anonymous said...

Londehkan Bro. pokemon2, haramjadah, mamat terencat akal dari UMNO ke, Parti Ajarn songsang ke, Parti mata Dajjal ke, Parti komunis Biadap ke, londehkan jangan tak londeh, si keparat2 harus di londehkan di khayalak ramai dan di hukom sula. Tiadak ada belas kasihan, kerana sudah terlampau pokemon punya Yahudi mamfuz

bulat said...

cam mana ko siasat ni bro? ko pakai james Bond ke?

bulat said...

cam mana ko siasat ni bro? ko pakai james Bond ke?

Pimampuih said...

Lak, bodoh nyer penyokong penyokong GAP nie...tak sangka..ape2 jer lah..Aku nak tengok sejauh mana korang boleh punah ranah kan org melalui blog bodoh dan org bodoh mcm korang nie...kawan, ALLAH SWT MAHA ADIL, MAHA MENGETAHUI...

mangkok said...

korang percayaje la pencacai GAP ni .kene kencingla dgn dogeng nya.emua tipu.mana ada yg betul2 selamani.berita macam sensasije tapi penipu.saja nak putar belitje,

ZAFAN said...

kau kena hati hati GAP. diaorg ni tahap gangster anytime boleh bayar pembunuh upahan untuk hapuskan musuh diaorng..

MctHeory said...

Mc respek sama Gap la. Korek lagi Gap. Korek!. . kasi gegar itu Mr.Kali. .hak hak hak!

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

GAP aku nak tanya kenapa Najib tolong gereja RM500,000 tak panggil "Najib Gereja"

Anonymous said...

Oh I get it now. This is just a personal vendetta.
Something GAP has against Kalimullah. Full stop.
Mula-mula aku ingat semua ni benar, tapi bila dah banyak sangat post macam ni, aku dah tak percaya dah...

good on you anon1.

if this is being done in the name of Islam, i don't know what to say.

i've never known Allah SWT to ever say attack a man, bad mouth him, and attack him some more, even when he has done something bad. Allah SWT has always said, be patient, walk away and remember Me, and I will punish the wrong doers.

it isn't your job. your job is to pray all these things will go away, pray that the wrong doers will find the right path.

and that is why i pray for you everyday, blogger. i pray you will find the right path. InsyaAllah.

Anonymous said...

wow!!!!

- pandekar simpang tigo

Anonymous said...

memang hebat la ko gap...
ko ader ajensi penyiasatan ker..
teruskan gap ...
aku sokong ko selagi ko x menyimpang dari perjuangan utk selamatkan islam ,melayu dan negara..

Anonymous said...

setiap ahad jerk .. cuti .. xde post .. cam ade ape2 jerk.. kata pejuang bangsa dan agama.. so tak yah cuti lah bro.. terus telanjankan lah ..

Anonymous said...

setiap ahad jerk .. cuti .. xde post .. cam ade ape2 jerk.. kata pejuang bangsa dan agama.. so tak yah cuti lah bro.. terus telanjankan lah ..

Anonymous said...

Salam GAP,

Tolong komen dan buat posting sikit pasal kes murid tenggelam latihan perahu naga di Penang tu. Dulu masa BN perintah pertandingan dibuat di Empangan Air Itam yang tidak membahayakan.

Sekarang ni kenapa kerajaan Penang buat di laut terbuka.

Dulu kes jambatan runtuh di Perak bukan main lagi pembangkang salahkan BN sampai suruh buat Suruhanjaya Siasatan Diraja dan sebagainya.

Toyol Jawa said...

Maklumat bro GAP dapat mestilah daripada The Inner Government Circle.

Bagus lah.

Teruskan telanjangkan petualang2 yg hidup mewah ketika Dolah Badawi sebagai PM.

Tapi saya rasa apa yg telah mereka lakukan terlalu rumit untuk dibaiki kerana mereka telah lakukan spt mana Thaksin lakukan.

Walaupun setelah Thaksin bukan lagi PM, tetapi kuncu2nya berada dalam kesemua jabatan kerajaan memegang jawatan2 krtikal.

Justeru itu walaupun Thailan ada PM baru, tetapi day to day operations dalam jabatan kerajaan adalah orang Thaksin.

Sama saperti dlm Malaysia, walau pun PM bukan lagi Dolah, tetapi kuncu2 pengkhianat negara masih bebas meneruskan ajenda mereka.

Matlamat mereka UMNO tumbang dlm PRU13.

Anonymous said...

Sorry bro,salah pula maklumat tentang penganjuran perahu naga di penang tu.

Pejuang Bangsa said...

syabas bro !! PB sentiasa bersama perjuangan GAP ...

jgn lupa sama bro attack Anwar AL juburi wal liwati ..

nalapambu said...

Apa nak heboh sangat, yang pasti BN/UMNO tumbang pada PRU13 nanti.

Dulu BN/UMNO sudah tumbang di Semenanjung, cuma Sabah dan Sarawak selamatkan BN/UMNO.

Isi agama ini akan menyebabkan BN/UMNO tumbang tersungkur di Sabah dan Sarawak pada PRU13 nanti.

Sokongan kami terhadap PR akan tetap teguh dan akan ber tambah2 teguh menjelang PRU13.

Yang pasti BN/UMNO sudah tiada harapan lagi untuk bangun.

HIDUP PR!

MATI BN/UMNO!

bakmai said...

Apo lambek bona bro..dogheh lar sikit, lalo2 kang dh jadi sojukkk !!

Unit Media Wangsa Maju said...

Salam 1Malaysia,

Kami dari Unit Media Wangsa Maju mengambil kesempatan mengucapkan Syabas kepada anda kerana pengendalian blog yang begitu cekap dengan artikel2 yang bernas dan mantap.

Harap kita dapat bekerjasama dalam menjayakan blog dan menjawab segala fitnah dan dakyah yang dilemparkan pembangkang pimpinan Anwar Al Juburi..

Kami juga telah link blog anda dalam senarai blog kami. Sila layari http://mediawangsamaju.blogspot.com/.


Sekian, Salam Ikhlas dari,
UNIT MEDIA WANGSA MAJU.

Anonymous said...

harap dan doa GAP trus Kuat selagi d jalan yg benar! itu pencacai kaki 5 biarkan tarak apa2 punye. kita kalu komen kat blog meka. teluq meka msk dlm kah2.. kat sini tunjuk brani plak .. hey kwn2 aku seberang sana.. Politik Antarabangsa jgn underestimatd jika kita xbetul2 power. ko tgk cara yahudi balas dendam ngan DrM cukup la..belum crita long term strategy meka . Ingatla YahudiNasrani tdk akan duduk diam slagi kita xikut agama meka.. pb

MOHD SUHAIMI BIN AZIZ said...

alahai pengendali blog GAP.....

Artikel-artikel kamu ibarat najis pemimpin kamu yang kamu jilat dan kamu berkata dengan bangga sekali bahawa najis ini sedap sungguh!!!!!

Ingatlah pembalasan Allah di akhirat kelak!!!!!!

Sila desak umno haramkan arak dan judi!!!

Sila desak umno hapuskan kilang arak!!!!!

Sila desak umno haramkan rokok sebagaimana telah difatwakan!!!!!

Sila desak umno haramkan hiburan melampau yang melalaika!!!!!!

Jika kamu gagal desak umno, jangan kamu mengaku sebagai orang Islam kerana kamu amat memalukan umat Islam pada mata orang bukan Islam....

Rasuah cara hidup umno yang halal....

Rampas royalti pengangan umno yang halal....

Teruskan hidup kamu dalam kesesatan yang nyata!!!!