IKLAN BERBAYAR

Thursday, January 14, 2010

KALIMULLAH BERBOHONG ! MALAM INI MAKLUMAT SULIT AKAN DIDEDAHKAN !

dia menafikan dakwaan media/blog bahawa dia ada bertemu dengan anwar. kalimullah tolong jawap dakwaan aku sekarang !?

5 november 2009 kau jumpa anwar di hk bersama chua jui meng
7 november 2009 kau jumpa anwar di kuala lumpur.

kalimullah nafikan juga bahawa dia membiayai kehidupan raja fitnah negara petra di london. lebih hebat apabila kalimullah juga menafikan dakwaan dia mempunyai kaitan dengan malaysian insider ! mempercayai dakwaan kalimullah bahawa dia tiada kaitan dengan malaysianinsider samalah juga kita mempercayai zionis tidak memiliki negara israel !

suara menggelabah kalimullah hari ini akhirnya menunjukkan jerat kami memerangkap dia selama beberapa hari sejak kebelakangan ini sudah mengena !

kami sengaja mendedahkan 19 company nya di malaysia supaya dia melompat. dia melompat sekali lagi apabila dakwaan aku mengatakan dia boleh membahayakan keselamatan negara yang aku dedahkan semalam !

malam ini akan keluar segala maklumat sulit itu.kalau aku bohong aku bersedia tutup blog aku ! hahaha.. akan aku sertakan sekali berapa jumlah wang yang dia terima sewaktu menjadi agen singapura dalam malaysia !

aku memberi hint..kepentingan keselamatan negara yang aku bagitahu kamu semalam membabitkan dokumen sulit kepunyaan jutaan rakyat malaysia !

10 comments:

House PK said...

Teruskan bro, tak sabara rasanya aku nak menunggu pendedahan kau ni bro! Kasi hantam sama ini Kali ular bro!

Ini semua sang pengkhianat yang nak merosakkan bangsa agama dan negara bro!

Well Done GAP! You are the best!

Anonymous said...

Teruskan membongkar GAP.
Aku cukup meluat dengan dia ni. Masa zaman Pak Lah dulu bukan main power lagi. Sekarang tak cukup tanah dia nak lari...

Anonymous said...

salam GAP.
alhamdullillah....dpt juga maklumat mcm ni. tlg le bg lagi jika ada supaya manusia2 yg taksub tu boleh buka byk minda diaorg. ssh org yg x nk berfkr dgn rasional.
sy akan tunggu mlm ni utk maklumat penting yg GAP nk bukakn.

Anonymous said...

GAP

Teruskan bongkar.
ana bersama ente...
InsyAllah.

bakmai said...

GAP,
Teruskan t/jawab anda yg ikhlas!! InsyaAllah Allah alan balas usaha murni ini.

iKAnBUNtal said...

syabas GAP...
pembongkaran yg macam inilah rakyat nak tahu..
teruskan membongkar dan dedahkan segala aktivti2 pengkianat2 tu..
semoga ramai yg akan sedar...dan sama2
menghapuskan pengkianat2 tuh

Anonymous said...

bro, lu tau ini semua dusta.
Aku tahulah, sebab aku dah pi pun rumah dia kat Trinity Court tu...
Please bro, have peace with yourself...

JaCKaL said...

bro memang power la...keep it up bro...semua rakyat tunggu cerita selanjut nya dr bro....

eXception said...

Yeah... Akan ku tungguuuu... Bila tiba saat ituuu.... Ha ha ha ha... Debar lak rase...

eXception - Bukan Sekadar Blog Picisan

Anonymous said...

Sepatutnya laporan Polis secara rasmi hendaklah dibuat agar Pihak Berkuasa dapat menjalankan siasatan dengan lebih terperinci tentang hal ini....