Saturday, February 13, 2010

ARAHAN GAP KPD PELAJAR UITM SHAH ALAM !


aku mintak seluruh pelajar-pelajar UITM shah alam yang ada rakaman insiden kemalangan yang melibatkan adun DAP yang melanggar adik bakri SILA SERAHKAN RAKAMAN ITU KEPADA GAP !

aku dapat tahu ada yang dah copy dan bluetooth tapi takut mendedahkan rakaman tersebut atas sebab keselamatan.,,tapke..

bagi kat aku ! tolong aku seru seluruh pelajar UITM shah alam dapatkan rakaman insiden selepas kemalangan tersebut dan email kat aku !

gapkembali@yahoo.com

AYUH SELAMATKAN NYAWA BAKRI YANG TIDAK BERDOSA INI !

42 comments:

Senjaliza said...

Sdr GAP,
Tabik Spring. Barangkali minta NGO mulakan Tabung Justice for Bari bagi membantu keluarga Bakri di samping sembahyang hajat bagi kesembuhan beliau.. Perkasa barangkali sesuai.

GAP KEMBALI said...

senjaliza
ide baik. nanti aku sampaikan kpd gang2 perkasa..

ejarll said...

bersama2 la kita berdoa agar saudara BAKRI cepat sedar dan sembuh seperti sedia kala..AMINNN

kepada pihak POLIS, jalankan tugas anda...

Pak Tua Jaga said...

Gap,

Boleh cari video ni, kita kena contact mat2 rempit dan budak2 uitm yg selalu ada kat line situ. Kita panggil depa yang syg kat mendiang Kugan tu mai tgk...xmai kalau kita mau sepak ja sekoq-sekoq beruk tu..tambah2 yg pompuan tu apa kejadah nama dia ntah. aku akan cuba cari video rakaman ni, insyAllah.

Mohd Shaifulizam said...

...Perkasa lebih Berkesan Berbanding UMNO?

Walau apa pun... nasib Bakri perlu dibela... Perkasa TERUSKAN Perjuanganmu!!

zamsalam.sabah.

pb said...

gap facebook.bebudak u selalu kat situ p/s: dap anak LKY tu da tentu glabah... jaga ko...

TeLaGi said...

salam GAP:
suksess untuk lu bro..lu musti kasi singkap abis abis ni story bro..lu mmg power bro!!

Anonymous said...

aapa la ke bangang nye korang ni.isu ni pun nak dipolitikan..ee bodoooooooooooooooooooooh..aku malu ade org bodoh n bahalul macam korang...

adoi..tolong la wahai org3 bangang jgn jadi bahalul dan berperangan macam org gila nak politikan isu kemalangan...

cocktail said...

GAP klu ko letak reward USD$5000.00 baru dorang bluetooth kat ko.. ko "fhm2" lakan.. life kat UiTM nih "elit" skit.. mlm2 nk lepak kat Zouk..

Syirikan Tuhan dgn namanya said...

Nizar da jd anua 2.guna apa sj cara nk jd MB. KUDAkan anak dlm isu ms.in english..kalu da xde keja pegi la ukur jalan ke. Ajak bebudak blajar bwak keta ngn betul ke.ada la jadahnya. Dia ni mmg aja anak2 dia jd sembah derhaka jgak le. Kan lebih baik dptn printah mhkamah istihar hak buat mailidur rasul kat penang...xlah btambah menympah aku kat ko hoi..

Capri said...

Mari bertindak keatas ADUN keparat...tapi lepas Kong Si Pa Cai la...kesian

Capri is an ex-ITM

anua: "hoi dap..dulu pas bawak gila babas..adus sakitnya kepala said...

tah tah dia sengajak tak..langgar.. macam susah nak percaya..tp tgk kalu nanti ..mb selangor ke or si cermin mata hitam tu dtg kot... ni bertambahlah sangsi aku ni.. pastu baca2 sket..tiba2 je baik bangun trus balik.. ni yg bertambah suspen aku ni.... hoi ko ni kongsi langgar plak ke

ejarll said...

Anonymous said...
aapa la ke bangang nye korang ni.isu ni pun nak dipolitikan..ee bodoooooooooooooooooooooh..aku malu ade org bodoh n bahalul macam korang...

adoi..tolong la wahai org3 bangang jgn jadi bahalul dan berperangan macam org gila nak politikan isu kemalangan...

February 13, 2010 10:59 PM

AS'KUM BRO,

KO NIE 1 BODOH LG BANGANG DAN MENYIALKAN, KO XTENGOK KE PEMIMPIN2KO BUAT APA MASA KUGAN MATI DALAM LOKAP POLIS?????????????

2 LA BANGSAT SANGAT KO DENGAN PEMIMPIN2 KORANG NIE, KALU BANGSA LAIN KO SEBUK NAX PERTAHAN, ANAK BANGSA SENDIRI KO NAX ABAIKAN...

KO TAU X KES KUGAN 2?????

XTAU JANGAN NAX SIBUK2 YE BRO BODOHHHH!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Yang ada rakaman tu... duit kalau cina topui tu nak rasuah, ambik la.... tp rakaman tu bagi jugak kat GAP ok....

4JJ luZ said...

Anon 10.59..Bukan nak politikkan isu kemalangan bodoh. Lu tak paham apa yang mereka perjuangkan tak payah menyibok bodoh3... Cina teoh terjun tingkap mereka kata orng melayu bunuh..Kugan dah tentu2 penjenayah mati Polis yang salah..Bila orang melayu yang dah kena langgar oleh YB mabuk? Nak diamkan aje ke.. Gua rasa lu nie memang manusia yang paling bodoh dungu bangang dan yang sewaktu dgn nya..

Anonymous said...

TO CAPRI<AI NAK BERTINDAK TANPA IKUT UNDANGF UNDANG KER ATAU KALAU JOIN UMNO UNDANGUNDANG NI BOLEH PINZDA IKUT SUKA , BIAR POLIS WAT KERJA DIA DULU JGN JADI EMO TAK MENENTU ,TU NANTI BNAK ARAK KEPALA LEMBU LAGI LAH EK HEEHEHHEHEHEHH 1MALAYSIA HANCUR,KALAU ADE PEMIKIRAN MACAM TU ,BE A SMART TGK SAPER MABUK SAPER MEREMPIT .COZ KERETA AKU DULU PUN NYRIS NAK KENA LANGGAER OLEH BUDAK UITM BAWAK MOTA MSYA ALLAH TAK INGAT DUNIA OK ,KITE ADE UNDANG UNDANG BIAR MEREKA WAT KERJA HEHEHEEH

Anonymous said...

IBUBAPA, pastikan keadilan terhadap anak mu... Get the best of lawyers keluaran dari UiTM to help fight for your son...

Jangan kurang dari RM100juta, saman dia dan juga kerajaan Selangor kerana beria2 sangat nak memperjuangkan ARAK!

Kat Syah Alam pulak tu.. kawasan ramai Orang2 Islam termasuk UiTM!

Bota

eX UiTM said...

ACCIDENT PUN NAK DIPOLITIKKAN. BODOH PIANG PUNYA UMNO. JANGAN JADI RASIST. AGENDA MEMPERBODOHKAN GENETIK MELAYU.

Cheguman... said...

pemandu mabuk tu perlu bertanggungjawab dan dibawa ke muka pengadilan.

Anonymous said...

Da Politikal Animal jd ketua. habis yg lain jd animal. Yg Trbalik, trbalik.. Yg Langga, Langgar.. . p.s.: tgk agen2 LKY tarak masuk lg? cuti ka?

bRAVEhEART said...

Sokong kamu semua

AMENO Chacha Marba said...

KALAU BETUL CINA KEPARAT yg punya
ANGKARA,kawan rasa kita pegi piket
kat rumah dia,kita BELASAH aje si-bedebah ni...!!!ADUN ke tak adun ke, apa PEDULI..!!!Kalau dah langgar orang sampai KOMA,dan dia pulak memandu dalam keaadaan MABUK,
NO WAY HOZEH....TIME to get TOUGH,
MAN...!!!ADUN nilah jugak yg telah
meneLANJANGkan pasal rumah YB Khir Toyo...!!!Sekarang,kita bukan saja
TELANJANGkan dia,kita TERAJANG dia,biar dia tau MIM-POWER...!!!!

ZORROTEAM MALAYSIA said...

CINA DAP ni,kalau nak lepaskan diri
dia,macam2 bolih TEMBERANG..!!!!:
(BACA lah SETERUSNYA......):

"Saya kawan baik Khir Toyo," kata Ng Sue Lim ketika orang ramai mula berkumpul melihat insiden kemalangan membabitkan kereta pacuan empat rodanya dengan sebuah motosikal di Seksyen 7 Shah Alam.

Sambil mencangkupkan jari kelingking kedua-dua tangan beliau sekali lagi meyakinkan orang ramai di sekeliling bahawa beliau kawan baik khir toyo dan minta tidak dipengapakan. Selain itu beliau turut membebel beliau kenal Menteri Besar, EXCO dan Polis.

Ketika itu tidak siapa pun yang tahu beliau merupakan ADUN Sekinchan yang baru beberapa bulan lalu membuat fitnah kononnya Khir Toyo mempunyai rumah bernilai RM 24 juta.

Jika mereka mengenalinya ketika itu mungkin ia menjadi bahan tertawa terbaik malam itu atau mungkin juga beliau dibelasah ketika itu sahaja kerana cuba berbohong.

Mabuk

Saksi-saksi yang ada pada malam tersebut sungguh marah dan hampir memukul beliau jika tidak diselamatkan oleh anggota polis yang hadir kemudiannya. Mereka marah setelah melihat seorang pemandu yang kelihatan mabuk melanggar seorang penunggang motosikal secara semberono. Anak muda tersebut sedang terlentang di atas jalan dengan dipangku oleh seorang saksi. Darah dikatakan memancut keluar dari kepala mangsa biar pun cuba ditekup dengan tangan oleh seorang orang awam.

Menurut seorang lagi saksi pula beliau melihat Ng Sue Lim sempat kencing di tepi jalan sebelum bercakap dengan mereka. Nafas beliau juga berbau arak yang sangat kuat. Ini menguatkan lagi andaian bahawa beliau berada di dalam keadaan mabuk.

Laporan Bohong

Selangordaily juga difahamkan Ng Sue Lim membuat laporan bohong kepada Polis. Beliau menyatakan bahawa kereta beliau terbabas melanggar pembahagi jalan sebelum melanggar penunggang motosikal tersebut.

Bagaimanapun berdasarkan kenyataan beberapa saksi, kami percaya Ng Sue Lim melanggar motosikal tersebut dari belakang sebelum melanggar pembahagi jalan di sebelah kanannya.

Sekarang kita menuntut keadilan ke atas pelajar UiTM, Mohamad Bakri Mohd. Bazli.

Khabarnya sejak semalam Ng Sue Lim beberapa kali kelihatan di hospital bagi meminta keluarga mangsa membuat penyelesaian di luar.

Ng Sue Lim juga dikatakan cuba menghubungi beberapa saksi bagi menutup kes ini. Kami dimaklumkan terdapat rakaman selepas kejadian dan Ng Sue Lim cuba membayar orang yang merakam sebanyak RM 5, 000 agar tidak memberi rakaman tersebut kepada orang lain.

Sesiapa yang bersengkongkol dengan ADUN Sekinchan ini untuk menutup kejadian ini ingatlah bahawa anak bangsa Melayu sedang dilanyak oleh DAP di Selangor. Lihatlah apa yang Ng Sue Lim buat kepada peniaga Melayu di Sungai Besar.

penang temasik ke3 said...

tak kan melayu hilang d mesia... yg xkisah melayu tu bukan melayu..! menyamar melayu nak meranapkan melayu.bapak agen LKY da bg isyarat RONDA mesia ari tu. tgk agen H1N1 aritu sah2 bukan melayu bukan islamik punya komen..nak heran apa geng..

Anonymous said...

tang gelaran politikal animal tu mereka2 jugak yg bagi kat abng anuar tu..kalu kugan mati,teoh mati fuh, budak melayu mati..oo jgn politikan! ...tu sebab mereka2 gelar PA: Political Animal. memang Animal..

DIA TERSENYUM DI SELATAN said...

marilah kita sama2 menyumpah beramai2 pd anua..yg btanggngjwb bg DAP naik dan naik...dan halang mana2 melayu nak bela melayu bahkan hal arak pun...dr hassan ali aku pengkagummu dulu JADILAH SEKERAS BATU walau dlm pas sekalipun... ANUA KO MASUK LA PENJARA..BUAT LA WASIAT CEPAT2.AKU REFOMIS.YG AKAN REFORM KO MASUK PENJARA ..wahai siperanap bangsa Melayu..dan agamanye. wahai sakibaki reformst yg ada,ko sokong la nua..xmengapa aku mengerti betapa sukarnya nk buat turning point ni..

Wajib Baca luahan hati said...

GONG XI FAT CHAI

Semalam balik dari rumah atok... anak aku tertinggal botol air pendek dia (air gas).. tpi taruk air oren biasa je..

tp punya la mengamok,suruh ambik balik...takan nak patah balik.. so

janji cari ganti..lepas satu kedai satu kedai semua tutup bebb..

last2.. ada la sebuath..emm ada melayu sorang bukak..

inilah pengajaran apa itu KUASA EKONOMI..

Kaum ni bukan saja mengusai kuasa ekonomi di mesia tpi seluruh dunia...

jgn korang nak secrify gila nak bg lg kuasa politik...

KUASA POLITIK + KUASA EKONOMI...= JADI kita spt di PETANI selatan thai... namanya tanah melayu.. kg melayu...TIADA kuasa POLITIK, TIADA kuasa EKONOMI

matilah ko org islam..
kalau ko org pas yg baca..satu je aku mintak
tak byk..mainla politik sket..paksa otak dia tu naikkan pas..tundukan dap..(xkan dia xboleh buat..kg pala pun boleh kena kencing)

barulah berbaloi..kita gaduh2 kat sini..kuasa membuat keputusan kepentingan agama naik sikit demi skit..

dia psiko kat pas..pas kena lebih bijak lg..psiko dia balik..(kalo ko buat dot dot dot... kita dtg ramai2 kat mahkamah)

berpolitik biar bijak..yg penting dan tertinggi agama, bangsa & negara..

esh.. bila melayu bergaduh je..puak tu asik hantar memorendum...(korang tak "......" ke)

azreen said...

ex uitm

mesti ko ni jenis melayu lupakan kulit..ini bukan isu politk..ini isu keadilan..


bro gap apa kata ko fwd je mesage ko ni kat hep uitm..

azreen said...

bro, cuba fwd kan msg kat foum budak uitm ni..

http://www.myuitm.com/v4/modules.php?name=Feedback

Capri said...

To Anon February 14, 2010 3:53 AM, Reti pulak nak pakai undang2. Bila Zambry disahkan MB, kata absolute monarchy la. Tu belum bang Nuar kena lagi tu..sure kata undang2 purba...

PutraRocker said...

POLITIK KOTOR MALAYSIA...
undilah cap ayam..HAHAHAAH

eXception said...

Kami merayu kepada pelajar-pelajar UiTM yang ada rakaman tsb supaya dapat serahkan salinan kepada GAP... Kami pohon jasa baik korang semua yang masih mempunyai rasa perikemanusiaan... Tolonglah...

eXception - Bukan Sekadar Blog Picisan

ibnu marzuki al firdaus said...

KLIK DI SINI UNTUK => LAPORAN POLIS TERHADAP USTAZAH BAHYAH & USTAZ ZAWAWI

Bukan Begitu ke org Pas.. said...

Nik azz minta Dato zahrain letak jawatan, undi semula.GILA..! Dulu 16sep punya kuat sokong ANUA.Lg bangga ngn anua. 'bsorak' BN nk lompat! yg kena letak jawatan sbnarnya.. NIK azz sndri. 'MB' Bg kat HUSAM. sian dia, anak murid ksayangan.. .Mursydur Am, Bg kat Dato Harun Din..lebih layak dan da sampai masa sgt..

Anonymous said...

sokong ejarll,

Geng2 bangsat tu hanya tau bela penjanayah je pasai Pakatan mereka penuh dengan penjenayah. Pecacai yang "buto pocah" jer x nampak ape keja sebenar pemimpin mereka...

Buat anon 10.59 dan ex UITM....
LUUUUU MEMANGGGG SIALLLLLLL.....

GAP : Portal Penipu said...

http://p111kotaraja.blogspot.com/2010/02/portal-umno-pembawa-berita-palsu.html

Anonymous said...

to ahli PERKASA,

Harap pertolongan anda mensensasikan isu ini. Kasi gempaq. Hidup Perkasa.....aku baru je daftar.

AMIN said...

PERKASA....jlnkan tugas anda. Kasi gempaq ini kes. Aku baru je daftar

Anonymous said...

Gap..mana lu pegi.... blog tarak update...

rifle said...

@AMIN.. jaga nama baik PERKASA... jn jadi PEKIDA plak.. org dh susah nk percaya..

Punk5 said...

SALAM
tlg la.. anak bangse melayu kite gak.. mntk kerje same bdk2 UiTM ade simpan tlg bg.. ni bkn politik! ni nk carik keadilan! tp secare xlngsung, mnyedarkn ADUN BODOH tu! tgk care die nk settle luar pon kite dah tau yg yg ADUN SIALAN ni memg bangsat! Ex UiTM! lu memg bangsat! ni aku kurnia kn darjat kebangsatan pd ko! hati hitam! hati bute! tu la jd nye! humanity la bodoh! bkn politik!

to bro GAP.. aku try tnye kwn2 UiTM aku. insyaALLAH, aku akn cube, aku pon dok area sane gak.. kalo dpt, aku akn bg. myb dieorg tkut pd ancaman, so.. kene play safe la.. insyaALLAH =)

Anonymous said...

A good pair off of shoes, maybe not the noted marvy, not the costliest, nor is the codification reputation, regardless how, it can take people to tour ?la mode association, Christian Louboutin Outlet
unravel these questions . suffer with amusement with the glee shoes do not occasionally, perhaps enviable,nevertheless injured indeed.Asics Running Shoes
Such a situation you will command encountered, walked directory working on the showcases in countless kinds of shoes so you dig stunning, potential to tranquillize on. The cost is directly is not at all alluring, like pricey, adequate look minus of fashion, get good-looking users who cogitate on old-fashioned ... breed to be line thrilled with really difficult. Pick to pick, finally chose a twins, clothing the span of but to find out foot wear, or surely no modus operandi to betrothal their clothes,http://www.mislouboutinaustralia.com
unvarnished methods to be the source this surrounding time? To make up'd somewhat nociceptive to wear?