IKLAN BERBAYAR

Saturday, February 20, 2010

SOLAT HAJAT PUN TANGGUH..HAHAHAHA

apasal solat hajat tok garu untuk anwar CIFUT kat shah alam malam ni tangguh ? jangan la macam ni kawan. aku dah siap sedia dah nak pi jumpa wali selipar malam ni, tup tap tangguh.kes liwat tangguh kat 1 tahun setengah, solat hajat pun nak tangguh jugak ke !

apasal tangguh ek ?
tok garu hilang selipar dia lagi ?
saiful pun hadir kat solat ni jugak ?
korum tak cukup ?
takut penyokong CIFUT tak datang ?
tok garu dah tobat taknak sokong mat ky jelly ?
atau kek 5 kg tok garu tak tempah lagi ? uuuuu uuuuuu pedih pedih !

nape tok garu niaya anwar, kasihan mat ky jelly. hahaha..apalagi tunggu wahai komentar gap sekalian, kasi sakat la si mat ky jelly ni....senaraikan alasan-alasan punca solat hajat ni tangguh.

47 comments:

Anonymous said...

la betui ka tangguh...terima kasih la pasai bagi tau..

hilbert said...

Salam GAP,

...pasal apa kena tangguh yer??? Saya rasa stock simpanan KY Jelly tak mencukupi tu... mungkin Nik Aziz fikir banyak orang akan hadir...tentu dia check berapa botol lagi KY Jelly yang tinggal

Anonymous said...

depa nak p ramai2 ke sambutan gong xi neg sngor kt jenjarom kuala langat. Tangguh ke...tukar tempat GAP?
AMY

shonzu said...

AnWAR ada 'meeting' tempat lain pula kot waktu tu. Meeting dengan lelaki seorang2 ke atau beramai2....???

Bukan apa, kalau meeting dengan seorang lelaki, jambu pula tu dikhuatiri Kak Jijah jadi tak keruan. Silap2 akan ada solat Hajat bersama Tok Garu & Ceramah Fitnah 3 pula... Haru2 di buatnya..... Hahahahahaha

Ms Pearl said...

GAP? kelakar la u hari ni. OKey lah my jawapan is : solat hajat tangguh di atas sebab sebab yang tidak dapat dielakkan?

p/s: okey ke alasan itew? :D

My Longest Yard said...

Malam ni ada dua open house CNY kat Selangor. Sbb tu la cancel kot.

matrengganu said...

Ustaz LGE tak kasi sembahyang hajat kat KL. LGE suruh buat kat Penang. Jadi oleh kerana PAS Barua DAP, sembahyang hajat kena ubah tarikh. Ikut perintah LGE ..

NUAR BERAHI BEKAS BANDUAN said...

Heeeeee cawat besi tak cukup.
puas cari nas untuk niat mandi hadas besar kerana liwat dan merancap tak jumpa2,susah la makmum peliwat nak ikut sama.
TGH pelik sebab kiblat arah australia

Anonymous said...

Solat hajat ini terpaksa ditangguhkan disebabkan adanya konspirasi. UMNO lah punca penangguhan ini.

- Skrip biasa PR

UMNO PUTRA MAHKOTA said...

Tangguh juga satu hajat. Bagus juga dibuat Solat hajat ni. Tapi sahihkan lah solat hajat untuk apa? Untuk kesejahteraan rakyat, untuk bebaskan sesiapa? atau untuk pecahkan perut? Atau untuk nak kuatkan parti atau apa sahaja hajat kita kepada ALLAH.

Kalau Hajat kerana nak bebaskan DSAI, bolehlah kita bawa Saiful sekali. Tak Gitu GAP?

ISAC said...

Sepatutnya solat hajat mintak Allah s.w.t tunjukkan siapakah yang benar di antara DSAI ataupun Saiful.

Itu yang Ulamak sepatutnya lakukan, memimpin umat ke jalan benar dan lurus. Ulamak tidak boleh memihak, terutamanya di dalam sesuatu isu yang tidak jelas siapkah di pihak yang benar DSAI ataupun Saiful.

mohamed said...

Ni lah nama nya hajat tak sampai jadi tak payah nak sembahyang hajat dah..... allah tu maha adil. hajat nak sembahyang hajat untok si KY tak tercapai.. terang2 Allah dah tunjukkan.

kromacxi said...

uik pesallak tangguh, asyik2 tangguh je. oooo mungkin brader CIFUT takut kebenaran terserlah kot. yelah, soal ini bukan main2. kalaulah ditakdirkan Yang Maha Kuasa reveal mmg si brader CIFUT tu salah, hah kau, tak ke haruuu. pepepun, tangguh tetap tangguh. peace!

Wenger J. Khairy said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Salam GAp.
Memanglah kena tangguh Solat Hajat nie. Depa dah tahu yang idola depa memang main jubog dengan Saiful. Kut nanti Solat Hajat betui2 Allah tunjukkan kebenaran, kan haru depa.. Depa ni percaya bahawa Allah s.w.t akan tunjukkan jua kebenaran. Tak kira macamana putar-belit depa yakni peguam2 Anuwar. Cuba kita cabar depa supaya segera buat Solat Hajat. Kalu boleh buat kat Masjid Shah Alam. Biaq ramai yg datang..Lagi ramai lagi baguih, kami pung nak datang..

Anonymous said...

maybe sebab malam ni malam minggu.. nak gi berCIFUT...

Wenger J. Khairy said...
This comment has been removed by the author.
Mohd Shaifulizam said...

..AWAS..DOA ULAMAK PAS MAKBUL?

..harus diingat, setiap kali selesai solat, ulamak sentiasa bermunajat menolak BALA' ke atas seluruh umat islam..

..Allah SWT telah menunjukkan tanda kebesarannya.. setiap perkara yang akan mengundang BENCANA akan TERTANGGUH!!!

..harap2 ulamak ikhlas apabila berdoa.. jangan pilih2 ikut parti..hehehehe...

zamsalam.sabah.

Anonymous said...

atau sebab tok garu takut anu-war tanya dia CIFUT... heheheh

matatelinga said...

Ha..ha..ha. Penyakit CIFUT BABI dah berjangkit kat N.Ajis. Eloklah tu...sama-sama kantoi nanti.

Anonymous said...

Sambut CNY lagi penting dari semayang plak kot...

Mana tau TG keluar fatwa baru semayang tak penting kottt.. sambut Raya cina lagi penting... loooo

GAP KEMBALI said...

kenapa nakal sungguh kamu ni nyakat mat CIPUT ? ish ish ish..

kang dia bagi karipap kat korang kang..padan muka.hahaha.ingat tragedi KARIPAP !

Anonymous said...

tangguh sebab urusetia majlis lupa bagitau password sebelum masuk

Anonymous said...

Anwar takut solat hajat tu akan memudaratkan dia pulak. Tuhan maha kaya dan mengetahui.

Anwar takut kalau tiba-tiba ulama buat u-turn minta Tuhan turunkan bala ke atas orang yang berbohong.

Anwar sendiri mungkin tak happy dengan dengan solat hajat ni. Dia lebih suka kepada sebarang perhimpunan yang boleh menunjukkan yang dia ramai penyokong.

Anonymous said...

solat hajat utk cifut dibatalkan malam ni, kerana pok nik masih berada di rumah khalifah lim..menurut ularmak tersohor tersebut,berada di rumah terbuka khalifah lim lebih byk memberi fadilat kerana amoi2 yg dijemput oleh khalifah lim molek2 belako..sambil berseloroh pok nik berkata, " mu ni potong sting la cifut"

jibaouk said...

hahahahahahahaha

aperlak tak ingat Gap...

hahahahahahahaha

TQ bro...

AKUdulu zaman xde PKR. Dkt2 kedai mamak ps ps HARAKAH satu.. said...

ISAC & J.KHAIRI I agre with u.MINTAK nik aziz clear cut.Minta HAJAT pd Allah jika Anua Sgt Merbahayakan Agama Bangsa & Negara nya Sendiri..Kembalikan ia ke Penjara. TAPI NIK tdk bgtu. BIASA nya.. hajat BEBASkan Anua. APA JADAH nye. Tp biasa la. adaje nas or hads or else..yg justfykan. tp time najib.. minta bala.minta pecah perut. KALAU la NIK Mmg ada syak anu peliwat tp trus melindungi, MMG la dia da jadi selipar DAP tegar la...ehem ..ehem .AKUdulu zaman xde PKR. Dkt2 kedai mamak ps ps HARAKAH satu..

Anonymous said...

Er dengar cite geng2 pro percaya sipul (juga da kena)..ehem..da ready sepanduk n TV utk tukartajuk HAJAT . "JIKA ANUA XNAK BSUMPAH. , MASUKAN DIA DLM NEGARA"

Anonymous said...

Er dengar cite geng2 pro percaya sipul juga da kena..ehem..da ready sepanduk n TV utk tukartajuk HAJAT . "JIKA ANUA XNAK BSUMPAH. , MASUKAN DIA DLM NEGARA"

Anonymous said...

cifut nak bercifut mlm ni..

Anonymous said...

CIFUT BABI tak tahan nak sujud lama2... sakit belakang. Tak pun N.Ajis lupa suruh Al-Menantunya tempah kek Black Forest Fruit untuk jamuan. Tak guna punya Al-Menantunya...
bikin rosak ana funya frogrammmmm...... sial.

Nix Axix said...

betui tu anti pncacai.. umno mana nak reti smbyg Hajat. tgk pas..beribu turun..cubala umno wat smbyg Hajat. kalu betoi sepul diliwat atau brothr tu mebahayakn agama bangsa dan negara, kembalikn dia ke PSB. pnjara SG buluh

Ramli said...

Salam Bro Gap,

aku rasa solat hajat tu di tangguhkan kerana nik najis lupa niat.

aku teruja lihat kain rentang yang terpampang tu, kau orang tak perasan ke kain rentang tu menceritakan bagaimana ahli agama di peralatkan oleh 2 ekor binatang tu...punyalah nik najis pejam-pejam mata khusyuk minta doa makbul, binatang 2 ekor tu tersenyum bacam unta tengah beranak.

Ju Man said...

anua bisik jk nak solat Hajatpun..nawaitu mencari kebenaran.. JIKA benar anua mliwat, Jgnlah turunkan bala atas PKR, kalu nak Turunpun, turunkn atas PAS sudah la..dia yg mintak..kalu lebeh2pun kat DAP Jelah.. Tapi Jgn la Nik, jika makbul kang..tetiba BENGKAK Anu aku kat mahkamah..his..

pro umno PLAK. ko lewat ke liwat ke aku da xpeduli..tp ko mmg GilaKuasa gila babi pnye said...

blog penarik beca xberani siar komen aku..pui..GAP lg gentleman ! gap ko akn dsegani kwn dan lawan sikit masa lg.. By: ...pro umno PLAK. ko lewat ke liwat ke aku da xpeduli..tp ko mmg GilaKuasa gila babi pnye

Anonymous said...

ooooo....baru aku tau.rupa-rupanya aljubirrrrru adalah idola wenger j. khairy@mamak sikitol aka geng mamak.muahuahuahuahuahua....

si wenger j. khairy lak adalah the balls carrier of mamak anak omak budak itam kera jantam.muahuhuahuhuhuahua.patutlah...

mamak anak omak kera jantam lak tukang bawak passport aljubirrrrriii.muahuahuahuhuahua

pi mai pi mai tang tuh.....

mesti mamak anak omak kera jantam nih ada hubungan sulit dengan aljubirrrrrri.....

Anonymous said...

mokhtar..

kapal mintak tangguh kot....

Anonymous said...

Assalamualaikum wbh.

Benda yang baik hasrat nya , usahlah ditangguhkan. Nak Solat tu elok, patutnya kita galakkan. Tujuan hajatnya pun elok,nak cari kebenaran, bukan nak buat inaya/niat tak baik pada seseorang. Elok lagi kalau solat hajat selalu, niat/hajatkan supaya pemimpin , Islam khasnya dapat hidayat/berkah dari Allah agar dapat membawa umat ka jalan yang diredhai. Hajatkan juga agar negara aman , makmur, dijauhkan bala dan balak.

Baik UMNO, PAS, eloknya seluruh rakyat Malaysia, kita gesa diadakan Solat Hajat tu.

Saya doakan supaya hasrat dan niat murni pihak yang usahkan untuk diadakan Solat Hajat tu di lapangkan Allah. Aminnnnnnnn

Anonymous said...

anuar datang 'bulan 'dia tu pasal tangguh

Anonymous said...

Wenger J Khairy - Anwar pemimpin sejat. YOU MUST BE JOKING!!!

Arif Omar said...

SELUAR JEANS LEVI S TAK ADA SAIZ UTNUK TOK GURU PAKAI. ITU SYARAT DSAI JIKA TOK GURU NAK IMAMKAN SOLAT HAJAT TERSEBUT. JUGA TOK GURU TAK SEBUT " MOKHTAR " ITU YANG BATAL TU. TAK INGAT PASSWORD

DESAKAN CABARAN PD TG NIK AZIZ said...

CABARAN TERBUKA PD TG.NIK AZIZ NIK MAT. SEGERAKAN SOLAT HAJAT. MINTA ALLAH TUNJUKKAN BERAPA BERSIHNYA si WATAK WARAQ BYK CAKAP NI. MOHON SERTA JIKA BENAR BELIAU MERBAHAYAkan MASA DEPAN AGAMA & BANGSA, & memberi LALUAN PD MUSUH2 NEGARA..MASUKAN IA KE DLM PENJARA SEMULA...amin ya rablalamin..

Wenger J. said...
This comment has been removed by the author.
Batu Api Kelas 1 said...

Bro GAP.

Wenger J gaduh bising kt blog House PK. Tak gi jengok ke.

Anonymous said...

PEGI DA W.Khairi Jeli .ni la org Paling GEMBIRA masa2 nak 16sp dlu.Dulu guna Lah.then guna Paspot plak.tak habih2 nk guna org.'Kawin'pun'guna' org gak.TAPI 16Sep xjadi brother.jadi la dia org paling SEDIH Dlm dunia.jika tdk jd la TPM paling muda agaknye CIS.Lah tpaksa buat SILAP besar naikn harga OIL,dia'ketawa'besar.Agen dlm gomen(pnasihat eknmi) sudah bg HINT salah pd LAH utk suport 16sp.KERNA mainan anua byk brang makan stay mahal walau oiL da najib turunkn! ko tahu tak?agen PKIANAT.nyah ko dr Ngara ni

Anonymous said...

MOKHTAR...

Nik Ajes lupa la...malam tu giliran dia kena OOT dengan bang Nuar Juburi... tu yang terpaksa tangguh solat hajat....

Anonymous said...

pas dah x nak join dah brader cifut ni

http://penyokongpas.wordpress.com/2010/02/07/pas-tidak-terbabit-tawan-masjid-wilayah/