IKLAN BERBAYAR

Monday, February 22, 2010

UMNO SELANGOR BERGOLAK ? SIAPA YB SI MANGKOK HAYON NI ?

betul ke cerita umno selangor bergolak ?gambar atas adalah wajah si pencetus kepada cerita nyamok ni,yang tukang canang cerita ni adalah yb pkr bernama suhaimi shafie..

tunggu cerita sebenar dari kami. siapa si mangkok yb suhaimi ni ? apa pertalian dia dengan blog gap dan det ?

kepada noh omar,khir toyo dan seluruh pemimpin umno selangor. tak perlu lah buang masa layan yb mangkok hayon si suhaimi . biar bloger gap dan det yang kasi 'settle' ! nantikan siri-siri artikel tentang yb mangkok pkr si suhaimi !

4 comments:

timah said...

bro..be gentleman la...siarkan apa saja yg ditulis oleh warga kita..pedas pun tak apa..asalkan boleh memperbaiki tahap penghujahan...

Anonymous said...

http://mohdsaifulbukhari.blogspot.com/2008/10/bongkar.html

Anonymous said...

rahsia kapal sing bantah ayat 'lagi' udah dketahui. kapal plan utk prangkap sful masa soal balas. oleh kerna bntahan xdlayan. maka the only modal da hancus. tpaksa guna utusan kasi tnguh

APS said...

salam timah.. kalau nak tau, kalu ko tulis "Harap xpayah siar" u agak apa jd? dia publish jugak.. Agaknya masa hantar tu ada problem kot ada spyware tak? GAP bukan mcm TU khairi Jely. GAP Dia tara takut punya!