Thursday, April 22, 2010

ANWAR DULU PEJUANG MELAYU SEKARANG ?

10 comments:

samadlelong said...

ANUAR CELAKA PUNGKOR PATUT MAMPUS MACAM ANJING

Junah said...

Salam,

setelah dapat bnyk jawatan dari zionis lupalah asal usul.

Mozas said...

sekarang dia penjahanam melayu. celaka punya nuar.



Malaysiakini Perli Pas pulak dah! Baca sini:

http://satulimatiga.blogspot.com/2010/04/malaysiakini-perli-pas.html

Melati said...

Dia lah org yg disanjung setingginya oleh amno ketika itu.
Tapi mengapa sekarang dicaci??

Anonymous said...

anwar dulu kini dah selamanya.impian tidak kesampaian.nak jadi pm.apalah manusia gila kuasa.bukannya boleh bawak ke kubur pun.silap2 jadi berkuasa lagi mendekatkan kepada api neraka

Anonymous said...

wahai melati..masa tu anuwar x nmpk lg belang dia..skrg ni x pyh nak cakap lg dah sbb semua org dh tau

Anonymous said...

pembelok kalau zaman tok janggut dan mat kilau dah lama dah kena ...

PEMERHATI said...

Sekarang Anwar pengkhianat-

agama:
sanggup menyokong perkataan ALLAH digunakan di gereja

bangsa:
niat menghapuskan DEB,ketuanan rakyat,menuntut kesamarataan(liberal)diperkudakan DAP

negara:
menjaja keburukan negara dimata dunia,meminta kuasa asing campurtangan kes liwat yg dihadapinya

Anonymous said...

klo la ada anugerah dalam Guinness Book of World Record utk hipokrit terhebat dunia, calon no. 1 mmg sah2 milik Yang B.A.B.I.(Yang Berhormat Anwar Bin Ibrahim...berhormatla sgtkan...ptt dlm parlimen pgl dia Yang B.A.B.I. je..xyah sebut nama penuh2)

Zulkarnain said...

Melati 3:43,

Disanjung dulu sebab pijak semut tak mati. tapi UMNO bijak, buang dia sebelum homo jadi rukun negara. nah sekarang terbukti memang dia penjahanam negara.

tapi yang paling best, sekarang dia sanjungan tinggi ko plak ye Melati. amik le dia bawak balik.