IKLAN BERBAYAR

Tuesday, June 22, 2010

ALTANTUYA: ANWAR HABIS MODAL !



hari ni dalam soalan bertulis, ahli parlimen subang dari pkr r sivarasa tanya hisham menteri amaran dalam negeri (MADN), kaitan bekas pegawai khas ds najib iaitu dato nasir dalam pembunuhan altantuya.

soalan bodoh ini ditanya berlandaskan pada cerita saksi yang paling tak konsisten dalam dunia,balasubramaniam yang mendakwa nampak kelibat dato nasir dalam kereta depan rumah razak baginda.

pahamkan kronologi menambah-nambah cerita daripada pimpinan pkr. nama dato nasir terus dikaitkan oleh saksi bengong balasubramaniam selepas dato nasir melepaskan jawatan ekoran 'tragedi tak paham maksud' segelintir audience di melaka.nama dato nasir naik selepas modal mereka kaitkan rosmah di lokasi tak menjadi,hasil bukti yang dikeluarkan bloger.KLIK SINI

sungguh tragik politik malaysia sekarang. asal nampak je kelibat yang boleh dorang spin, dorang akan spin.

hari tu petra dah terkantoi dengan dakwaan kononnya rosmah ada di lokasi pada malam pembunuhan altantuya. bloger dah keluarkan bukti bergambar, rosmah ada dalam majlis meraikan hadiah kepada anak yatim di tabung haji.

dulu masa prk ijok,depan mata aku sendiri aku dengar anwar kata dia ada bukti gambar kaitan najib dengan altantuya.. dah masuk 4 tahun, satu keping gambar pun anwar tak mampu nak keluarkan.

pakatan dah banyak kali terkantoi dengan bloger.

10 comments:

Anonymous said...

hehehehe,anwar kan mister 'saya akan keluarkan pada masa yg sesuai'.4 tahun tak dak masa yg sesuai nak tunjuk kita semua gambar najib bersama altantuya.kita tunggu lagi 4 tahun,kot ada masa yg sesuai.video eli wong makan ais krim pun teringin gak nak tengok..hehehehe.

Anonymous said...

KALU TENGOK TARIKH TU...MAKNANYA MEMANG JAHAT LA

1. ANWAR IBRAHIM DENGAN
2. BALA, DENGAN
3. RPKamarudin,,

PATUTLAH SEMUANNYA HILANG BELAKA !!!

ORANG PAKAT, ELOK TENGOK MENDA NYA

TERUTAMA NAJIB CLON TU....BETAPA JAHATNYA ANWAR TU..TANDUK JE TAK KUAR LAGI...

Gerakan AK47 said...

Inilah anuar cifut babi. Kerjanya menipu, menipu dan menipu. Tiada yang benar melainkan yang tak benar belaka.

Ini juga hero pujaan pas dan dap komunis. Korang nak tau apa komen ahli pas bila ditanya pasal anwar? "Walaupun engkau suka menyontot jantan, tapi lobangmu tetap menjadi poojaan hatiku..." katanya..
Tapi walau seratus kali pun juak-juak pas kena tipu dengan anuar pun, pas masih terus percaya dengan anuar untuk ke 101 kalinya, dengan harapan anuar tidak menipu untuk kesekian kalinya. Kalau dah lembu tetap lembu gak.

Anonymous said...

Dengar nama Anwar bewak je aku dh loya.

Esperalzi said...

Mana namesake Altantuya, si "Najib Altantuya" tu? Ni topik dia, mana ke jadah dia pergi pulak!!

kisah hidup said...

aku naek pelik la..yg berie nk kaitkan DS Najib ngan altantuya ni pehal plak..da name wakil rakyat,wat keje yg dpt tolong rakyat suda la..yg rakyat pon satu,g undi individu2 bangang ni watpe..

Anonymous said...

Org Melayu Wajib Bayar Hutang Pd Permainan Persepsi Paling Mahal Anwar Ni. Permainan Paling Jahat !! KEUPAYAAN JAHAT NYA ITU SEANGKATAN PERMAINAN PERSEPSI 16Sep !! ' MEMBERI FALSE KONFIDEN YG TINGGI ' ...KITA TERPAKSA BERHATI2 PD BELIAU, BAIK PENYOKONG ATAU PEMBANGKANG..

Ms Pearl said...

GAP?

kadang kadang I kepelikan. Bila cerita pasal Najib all my friends akan kata Oh he is doing a good job so far. But they just couldn't TAHAN with Rosmah.

hihih which i think tak masuk akal. told them. Najib is doing a good job. Thank God. Rosmah? apa kene mengena? yang kita tak boleh tahan with her?

Bukan kita kena tinggal serumah with her or tidur sekatil sebantal with her or bagi duit shopping for her ..

Instead I nampak dalam banyak banyak wife PM Rosmah paling aktif. Sukan, kebajikan wanita, pendidikan hmmmmmmmmm

mentaliti manusia I think. Kalau ye pun rosmah tu perangai tak elok. itu rumah tangga Najib la. So far tengok najib sihat je. senyum je. gemuk je.

So yang orang orang yang 'tak boleh' tahan with rosmah ni apa ISU SEBENARNYA yang tak suka rosmah? after all perangai kita semua ni elok sangat ke?

I guess nak mengata orang kena cermin diri sendiri dulu la ye tak?

:D

GAP KEMBALI said...

che pearl

itulah masalah rakyat malaysia.suka gosip dan politikal sensasi. yang tu senang masuk dalam benak kepala.

sudah sampai masa rakyat di educate dengan mainan fakta dan realiti.

dah terang rosmah adalah isteri pm, pastinya imej baik untuk politik najib diberikan.

dulu tun dr siti hasmah pun macamtu. wan azizah pun macamtu.

typical otak penyokong pas lah yang buat rakyat rosak.

setakat ni, rosmah gap salute pasal dia banyak buat program educate ,especially anak2 kecil.

siapsiaga said...

hantu altantuya akan cari anu wa da konco konconya, mesti seram gila ni...