IKLAN BERBAYAR

Monday, August 30, 2010

FB MELAYU BABI ! LAGI TUGAS UNTUK HISHAMUDIN !



setakat ini, sudah 3 perkara penghinaan terhadap islam/melayu dilakukan oleh anak-anak komunis. aku masih ingat lagi waktu kes sorang budak melayu secara berseloroh dia ada bom nak letupkan gereja, tak sampai 30 minit polis dah ketuk pintu.

hishamudin aka kerismudin aka H20.. orang melayu sedang memerhatikan kecepatan kamu bertindak.

3 KES PENTING UNTUK HISHAMUDIN.

1) 4 budak cina simbah cat kat surau. akan didakwa pada 22 september 2010. budak ini dah mengaku salah,keluarga dia dah mengaku salah. nampaknya takde masalah untuk mensabitkan kesalahan penjara 2 tahun.

2) namawee.. anjing kurap ni dah kena sound dengan ds najib. hari ni dah masuk 24jam masih takde apa-apa tindakan.. aku harap hishamudin tau nak bukak youtube. ds najib cakap kita kena ada bukti.. bukti dah depan mata.

3) FB melayu babi kat atas.KLIK SINI

aku akan memerhatikan seca mikro 3 perkara penting khas untuk tugasan hishamudin H20.

penghinaan ini semua hasil tarbiyah anwar dan pas ! sundalan !

18 comments:

lhakim said...

mana dia perkasa??? kata champion memperjuangkan melayu..benda ni dah berhari2 takkan perkasa tak tau lagi

BRIGED MP SEGAMBUT said...

TERUSKAN SEGALA KERJA DENGAN BAIK

Anonymous said...

GAP,

nak bgtau.

1) Kes budak cina simbah cat - bicara bulan depan. Siasatan bawah KDN, tapi pendakwaan bwh Peguam Negara & DS Nazri, ialah menteri yg bertanggungjawab.

2)Namewee & FB Melayu B**i- siasatan bwh SKMM; Menteri Dr. Rais, Pendakwaan bwh Peguam Negara;Menteri DS Nazri.

Apa2pun, bab namewee & FB Melayu B**i tu, kalu SKMM cepat bukak kertas siasatan, so, cepatla KDN@Polis pegi ketuk pintu rumah cina2 sundal tu.

Bab dakwa pulak, kalu AG cepat buat kerja..cepat la diaorg masuk penjara or kena hukum.

Bukan nak sokong Hisham, tapi kalu nak belasah pun, biarlah tgk kes by kes & saluran yg betul.

tq

budakmuda said...

kita desak hishamudin ambil tindakan dalam masa 48jam bro..batalkan semua aktiviti tidak penting dan fokus pada kes ni

Anonymous said...

kalau tak jalan juga, desak menteri ini letak jawatan dalam 24jam,

Anonymous said...

Pemimpin UMNOlah yg bersalah kerana memberi muka pada MCA & Gerakan bila isu Namewee mempermainkan isu lagu Negaraku dulu. Sama jg isu menyimbah cat di surau, MCA jg yg campur tgn siap nak buat majlis buka posa - boleh pulak, oooh! sbb MCA yg nak buat.

Selagi k'jaan mengambil sikap 'org kita buat xpe' selagi itulah perkara ini xkan selesai....

Anonymous said...

kita teruskan pemerhatian terhadap menteri kdn yang lembab ni.apa tindakan susulan beliau apabila kapir harbi ini mengganggu gugat keamanan negara.
jangan cakap xserupa bikin kawan....
orang Melayu dah lama bersabar....

Anonymous said...

hisham dah suruh PA dia buatkan draf "Beri Amaran keras" utk press statement dia mlm nanti. kuikuikui...

tak percaya ko tunggu berita mlm nnt.

ajak

agbr47 said...

Nak tunggu dia, penatlah kamu semua. Terus terang aku kata, orang yang geli dan tak tahan di geletek, mereka lebih suka duduk bercakap dari buat kerja. Kalau kau tarik dia, dia akan tarik balik. Yang sesuai tolak.

agbr47: Ibarat api, kecil membawa rahmat dan besar membawa bala.

Anonymous said...

nnt saya bg amaran keras. .....sekeras anu saya. - hisham via blackberry

Ilham-Kembara said...

Hai...banyak lagi ke FB mcm ni? Hari tu dah flag/report satu page "hate Malay".. Dah hilang. La ni timbul lagi page2 racism mcm ni. Kenapa budak2 cina begitu anti dengan org Melayu? Apa yang mereka belajar di sekolah vernakular mereka? Adakah cikgu mereka menanamkan sentimen kebencian di sekolah mereka? Kita pasti tidak tahu sebab ramai antara kita yang tidak tahu berbahasa mandarin. Kalau begitulah keadaannya, ternyata sekolah vernakular tidak menyumbang kepada perpaduan nasional, malah menjadi lubuk virus perkauman yang akan membarah, seterusnya menggugat keharmonian dan keselamatan negara.

http://ilham-kembara.blogspot.com

Esperalzi said...

Hishamuddin Menteri Hal Ehwal Amaran ..bukan Menteri Dalam Negeri. Dia cuma berani beri amaran, tak lebih dari itu. Dia sendiri sudah diamar oleh Cina jangan main2 keris lagi..kalau main pedang macam AnWAR Ibrahim takpe,Cina tak marah.

Orang Melayu sudah sampai ke tahap pathetic, teruk..mereka boleh dihina, dimaki, dihamun, dicerca, disuruh berambus balik ke Indonesia, agama mereka dihina, masjid dan surau mereka dibaling najis..dan tak akan ada apa2 yg Melayu boleh buat. Percayalah cakap aku!

Hishamuddin akan hanya beri amaran, demi amaran, demi amaran, demi amaran...selama2nya amaran. Siapa takut pada amaran? Namewee tak takut. Namewee akan terus buat hal. Namewee adalah wira Cina. satu hari nanti jalan2 dan bandar2 di Malaysia akan diberikan nama dia, yer lah, waktu tu Cina dah control Malaysia pun...

Hidup Bangsa said...

ni ada lagi kutukan terhadap Islam..sila view

http://www.facebook.com/video/video.p...hp?v=1286367964349

Anonymous said...

Saya tak pasti komen awal saya masuk ke tak.tapi utk berkongsi link di bawah sekali lagi saya post..

http://www.facebook.com/video/video.p...hp?v=1286367964349

Anonymous said...

bro GAP ..

apa kata kita ketuk sikit SKMM ? dorang ni langsung tdk pernah disentuh ..takda yg berani buka mulut ,
apakah SKMMM , KDN melihat satu pertumpahan darah baru mereka buka mata ?

apa muslihat kerajaan sebenarnya ? atau sengaja nak kalah dalam PRU akan datang ??

pijut82 said...

kebenaran...
setiap anak cina di malaysia telah diajar oleh mak bapak mereka sejak turun temurun supaya berusaha untuk menawan MALAYSIA, sebab itu sekarang ini benda itu makin menjadi dikalangan Pemuda Cina kerana mereka ini jenis tidak menyabar macam mak bapak dieorg.
Percayalah bahawa PRU 13 nanti hanya Orang Tua kaum cina sahaja mengundi BN, yang muda2 semua undi DAP..

Anonymous said...

benda sebegini harus disebarkan...

berita sebegini takkan hot selagi media x mainkan peranan...
maka tugas kita untuk laporkan pada media...

bila media dah main peranan baru la rakyat dapat tahu perkara sebenar...
bila rakyat dah tahu barulah akan muncul desakan dari rakyat...

orang kat kdn tu xkan sedar dari tidor kalau tak dikejutkan...
tugas kitalah nak kejutkan diorang...
jangan harap lah diorang nak bangun dan sedar sendiri

Anonymous said...

PENGHINAAN DARI ANAK PELIWAT BINTI JUBURI DI FB.
Wacana bersama Perkasa untuk permulaan baru Malaysia: Malaysia atau Malaysaja

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Nurul-Izzah-Anwar/37447942417