Friday, March 4, 2011

SEJARAH HITAM ANWAR DI KERDAU : BAHAGIAN 1

 inilah key player wanita umno yang telah berjaya memalukan anwar malam tadi di rumpun makmur, kerdau.

kak midah,umi hafilda,dato rosni (KWUP) antara key player yang telah membogelkan anwar malam tadi.

ceramah ini bukan sembarangan ceramah. ini ceramah ad hoc yang sengaja mereka buat tatkala mereka mendengar akan hadirnya peliwat bangsa anwar ibrahim di rumpun makmur.

ceramah ini hanya dipisahkan oleh sebatang jalan raya.
jelas wanita umno punyai keberanian luar biasa malam tadi.

berani aku tafsirkan sejarah dalam penglibatan 10 tahun reformasi aku, inilah malam bersejarah buat hidup aku apabila melihat anwar lari lintang pukang !

anwar lari tak cukup tanah bila umi hafilda provoke tahap paling gila babi pernah aku tengok.

nantikan sambungan malam malang anwar sejam lagi dalam blog gap !

4 comments:

Umno Kubu Gajah said...

Perjuangan

Anonymous said...

Alamak apa ni potong stim. cuciter,cuciter,cuciter....

Anonymous said...

upload la pic ke tunjuk pic al-juburi tu lari lintang-pukang haha.jgn lupa upload video ceramah ummi..

Anonymous said...

Ramai betul yg datang ye...

Bertindih2, sampai tak nampak muka Mek Ummi...

Ada 10,000...20,000...100,000 kot...

Balik2 gambar tu di spin2...

Sudah2lah penipu...