Saturday, May 14, 2011

BLOGERS SELANGOR : KAMI AKHIRNYA DITIKAM BELAKANG !

 sekarang ni dunia tanpa sempadan.

perang politik sekarang cukup efektif dan kehadapan bila kita menggunakan medium media internet. blog,fb dan twitter antara aplikasi utama perang politik maya.

umno/bn tewas pada pru 2008 kerana media ini tidak digunakan sepenuhnya oleh mereka. namun keadaan sudah tampak jauh berubah.

blogers pro umno (yang ada diantaranya bukan ahli umno) sudah banyak lahir dan memberikan tentangan hebat.

aku nak cakap pasal blogers di selangor, bukan perak atau penang atau lain-lain.

bukan mahu mendabik dada, tetapi realiti politik siber di selangor kebanyakannnya dimulakan oleh kumpulan blogers jalanan macam kami.
gerakan anti pkr,darul ehsan today,keris putera,medan info kita,belantan bersama-sama dengan blogers umum seperti anginperubahan,panglima perang cyber,aidc dll (tak mampu disebut kerana ramai) antara pioneer utama serangan bloger selangor terhadap pakatan.

sebut apa sahaja, sebut mana sahaja kami akan tetap turun berentap untuk memperjuangkan hak rakyat. memperjuangkan maruah umno walaupun kami bukan ahli umno.

penglibatan pertama kami di prk kuala trengganu,permatang pauh,permatang pasir hingga yang terakhir di prn sarawak.

semuanya dilakukan kerana nak menang semula. alhamdulillah keadaan di selangor tampaknya sudah menampakkan kesan positif.

namun...mesti ada namun.

maklumat terbaru kami memberitahu ada orang cuba potong  kami di selangor.siap bloeh claim 'kumpulan mereka pemangkin blogers di selangor ' !

kami dah tahu siapa mereka, detail mereka,dari mana mereka dll.
perangai hodoh sebijik macam UMB.

mereka ini mengadakan hubungan sulit dengan 'seorang vvip umno selangor'. 

kami yang 3 tahun berpeluh,berdemo,berlari ke sana kemari last-last masa pusingan akhir ada orang silang pulak kemaraan kami...memang tikam belakang !

yang tukang bawak dorang ni pulak siap mengaku blogers di bawahnya punyai ratusan ribu hits pembaca sehari...!

umno selangor KALAU macamni lah gaya kamu layan kami..kami ucap terima kasih banyak-banyak.

68 comments:

Anonymous said...

Itulah suruh sokong PKR tak nak. Dana dari Soros untuk perang saraf cyber PKR pun dah berjuta.

Bila lagi beb, marilah join kami bloggers pro-pembangkang.Lumayan beb!

Mctheory said...

Inilah UMNO, dari Perlis sampai ke Sabah, dari dulu hingga sekarang, manusia durjana dok makan duit free ni la yang banyak menjatuhkan UMNO. Sebab tu ramai yang kecewa, sebab ada haram jadah macam Gap katakan tu la.. adoiiyaii.. pulun punya pulun, orang lain dapat nama.

GAP KEMBALI said...

haha anon kat atas aku.

aku tak sanggup bersama pas/anwar kerana bersengkongkol dengan pemurtadan lina joy .

GAP KEMBALI said...

bro mc

barua ni akan aku dedahkan identiti mereka 'bila signal' tiba.

waima apa yang berlaku kepada kami, pakatan haram tetap kita balun sampai kita menang semula !

Anonymous said...

UMNO kini bukan macam UMNO zaman Tunku Abdul Rahman !

Kerosakan bermula zaman Tun Det, Parah zaman Pak Lah, Binasa zaman DSN.

Mereka itu bertindak seolah2 tiada beragama. Tetapi itulah hakikatnya. Dan sekiranya begitulah caranya Kerajaan BN akan dihancurkan Allah SWT dengan caraNya sendiri.

Tunggu dan Lihat.

Anti-TikamBelakang

Anti Jumud said...

salam bro GAP...!

Aku sokong bro sebab tugas
kita bongkar penyelewengan
demi kebenaran..tak kira
kalau kerajaan tak betul mesti
ditegur..

sekali sekala bertandanglah ke
blog saya bro GAP..

ANTI JUMUD.

Anti Jumud said...

sabar bro GAP, sebab
kalau buat keje tak betul
satu hari terbongkar jugak.

anti jumud

GAP KEMBALI said...

bro anti jumud

maaf bro aku tak perasan untuk link blog kau.. sekarang dah link.

ah tikam belakang ni mainan politik..

haha kita rentap sampai menang !

Anti Jumud said...

takpe bro, lagipun aku baru lagi sebab dah tahan sangat dengan dakyah menipu belit pembangkang....

aku dah lama follow blog ni,
tiap kali buka pc mesti pekena
GAP dulu...huhu

sayangyou said...

lega rase dpt tengok blog gap dh ok tp bila buka trkejut tengok tajuk blogers selangor kami akhirnya ditikam belakang gap sabar sabar gap saya senantiasa sokong bloger cam gap

ANAK BUKIT HIJAU said...

Salam.

Aku bukan seorang blogger seperti saudara dan teman-teman.

Tapi "sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam" aku hanyalah GAP.

Aku hayati dan ikut perkembangan perjuangan saudara dan teman-teman dengan penuh minat dan sentiasa mendoakan agar segala usaha dan penat jerih saudara-saudara akan dimakbulkan Allah akhirnya.

Jangan kecewa dan terus bersabar dan teruskan perjuanganmu.

Apa yang nak dihairankan, Rasulullah sendiri pernah dicabar "Abu-Abu" di sekeliing baginda, namun baginda akhirnya berjaya.....

Insya Allah, Allah bersama saudara dan teman-teman dan kita semua.

Anonymous said...

macam tu la kerja dan mentaliti orang umno...dulu,kini dan selamanya

Anonymous said...

walau pemimpin umno tak hargai kamu..saya rakyat selangor akan tetap menghargai segala usaha dan perjuangan anda dan rakan2 anda...setiap hari blog pertama yang saya bukak adalah blog anda...

walau ditikam dari depan sekalipun saya harap anda takkan berputus asa...

anda dan rakan2 blogger lain adalah unsung heroes untuk melayu, islam dan umno...

Anonymous said...

SEKALI KERIS DIHUNUS PANTANG MENYERAH. SIASAT DAN HANCURKAN PETUALANG INI WALAUPUN DIA KAWAN KITA, INI LAH KADANG2 MUSUH SEBENAR KITA. JANGAN GENTAR, DEDAHKAN SAHAJA SEKARANG. PUAK2 MACAM NI RAMAI.....

manjungblues said...

bro...gua follow lu punya blog dari sebelum kena hack lagi...sampai sekarang lu constant serang pembangkang...

Walau apa pun semua tau siapa blogers yang aktif dalam perjuangan...insyaAllah bro ramai sokong lu dan geng lu...

LinkMalaysia said...

Sabor GAP

Peduli itu semua,,orang semua tahu,,blog yang terawal wujud secara efektif diselangor adalah blog patriot,,aku adalah salah seorang antara mereka yang buat persiapan untuk melancarkan blog "patriot" di UBSA

Aku juga seorang blogger jalanan yang tidak dipedulikkan,tetapi aku tidak peduli itu semua,,sabar GAP,,KITA TERUSKAN PERJUANGAN INI DAN AKU JUGA BUKAN PENYOKONG UMNO ASALNYA,,,

Melayu Pasir Gudang said...

Salam bro GAP.....
Bersabarlah, ingatlah Allah bersama orang yang benar. Perbuatan haramjadah sebegini perlu di bentras. Inilah modus operandi golongan oppotunist. Dedahkan kebusukkan nanah hijau mereka.Parasit harus di cantas.

Anonymous said...

BRO GAP......
they bitches, kalu ko act like bitches gak, sama level la ko dgn dia..
serius,, aku baca semua2 blog kat (pro & kontra) tapi yang hari2 aku belek, blog ko. jgn bimbang bro,
aku support ko :)

Anonymous said...

saya bukan ahli umno,tp saya sokong umno sb sy nampak umno sj yg perjuangkan agama, bangsa dan negara,klu di harapkan pas,nanti kita akan melepas pulak,jadi saya harap GAP dan bloger2 lain jgn putus asa,teruskan perjuangan kalian demi agama,bangsa dan negara,saya dan rakan2 memang penyokong kuat bloger2 kerajaan,kami perlukan bloger2 seperti kalian,wpun ada yg tikam kalian dr belakang itu adalah merupakan cabaran perjuang kalian,mkin ALLAH nk ujian samada kalian iklas memperjuangkn agamaNYA atau hanya pentingkan bayaran,GAP dan Rakan2,ganjaran ALLAH lebih baik dr ganjaran yg diberi oleh manusia,jd saya harap GAP n bloger2 lain jgn putus asa, teruskan perjuangan sampai kita berjaya,demi agama,bangsa dan negara.

Taklapandai said...

Salam perjuangan.
Teruskan menyokong yang batil demi anak cucu kita akan datang.Adakah aman roh kita jika kubur kita di dalam jajahan DAP atau PKR?

Anuar pemimpin terbaik masakini.
Sejak keluar penjara siapa yang dapat menumpaskan anuar?

pemberita?tersentak.
polis?dah sebulan tak berjawab
mahkamah?kes anuar menyaman sampai pilihanraya ke15 tak abis abis
karpal singh?suruh anuar bertaubat pun dah jadi tauhu sumbat.
dap dan pas dah jadi tembok anuar.
begitu licik anuar memainkan peranan.

itulah kelebihan anuar,TAPI kelebihan yang d beri ALLAH telah di salahgunakannya.
sepatutnya menyokong kerajaan tapi jadi pembangkang.
sepatutnya tak main kayu tiga dengan isteri skrg bukan kayu tiga ,kayu hoki pun dia tibai.

WAHAI ANUAR bertaubatlah sebelum muka kau bertukar menjadi khinzir apabila kau menghembuskan nafas terakhir mu,kemudian secara automatik kau layak di kebumikan di tanah DAP.

fulisiakantora said...

Assalamualaikum GAP, bawak2 le bersabar, perjuangan tuan berada di JALAN YG BENAR. Allah sedang menguji tuan & rakan2 bloger yg lain. UMNO Selangor mmg terkenal dgn sikap KEBANGSATANnya kebelakangan ini (lebih2 lg di hulu langat), tak pelik rasanya Selangor TUMBANG pada pru-12 hari tu dgn pakatan haram penipu rakyat. Betullah kata Alim Ulama'... doa yg paling afdal adalah doa yg penuh dgn kerahsiaan. Berjela2 aku taip mendoakan kebangkitan UMNO masa harijadinya kelmarin, nampaknya Allah belum terima doa aku lagi. Perangai BANGSAT segelintir parasit2 UMNO masih belum berubah. Nak tunggu semua org Melayu Selangor ni undi parti komunis agaknya baru diorang nak tersedak. Bangunlah UMNO Selangor woi!! BANGUN!! BANGUN!!

Karl said...

Bro GAP.

Pasal tikam belakang tu jangan risau bro. Orang boleh claim macam2, tapi rakyat tak bodoh bro. Kita boleh nampak sapa yang buat kerja dan sapa yang ambik nama. Teruskan perjuangan. Dalam UMNO pun ramai lagi balaci AnuWar. Yelah kan, AnuWar tu pun datang dari mana ye tak?

Fiz said...

Salam bro GAP
Teruskan perjuanganmu sampai berjaya,kami sokong perjuangan bro GAP demi agama,bangsa n negara.
PANAS! Jangan terpedaya dengan lakonan Wan Azizah, Anwar..semua kaki putar alam penipu rakyat.. http://www.youtube.com/watch?v=7DKl-dkGNWI&feature=player_embedded#t=6s

j3bat said...

bro gap, dedahkan ajer siapa simangkuk ayun yg tikam belakang tu.

Anonymous said...

kalau cam tu Bro GAP.. kita akan jatuhkan mana VVIP Pro BN yang tidak tahu dek untung tu.. sebab mereka tidak menyiasat blog mana yang paling ngetup dan disebabkan VVIP camni lah UMNO atau BN yang tumbang.. amacam.. mb VVIP tu pun adalah org kuat PKR kot saja joint BN tuk dapat apa2 yang ley untungkan dia

hamba allah said...

Aku juga bukan ahli mana mana parti pun.Umno,jauh sekali Pas dan Pkr.Ini harga yang perlu di bayar kalau menjadi seorang pejuang.UMNO tak salah orang didalamnya yang salah.Cantas mencantas ni dah jadi amalan mereka yang penting nawaitu kita biar apa sekali pun yang mereka lakukan kami semua menjadi saksi perjuangan anda.

Adi Kencana said...

Dia nak claim credit, biarkan. Yang penting GAP teruskan perjuangan!!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

sgray said...

Salam bro..Keikhlasan kita memperjuangkan Haq dan kebenaran lebih utama.Persetan dengan kredit dan pujian..Waimah dari UMNO mahupun sesiapa.Itu bukan matlamat Pejuang dan Nasionalis.

Teruskan usaha murni anda,pastikan anda bahagia dan redhakannya InsyaAllah..lebih tenang dan sirna.

Untuk petualanng2 tu , kita telanjangkan mereka.Ingat lah sepandai pandai tupai melompat...menyembah bumi juga sudahnya.

armand said...

Sabor bro...i lop u all, teruskan perjuangan

Anonymous said...

Xpe, sabar bro. Hanya jauhari yg mengenal manikam. Mereka boleh tipu hanya utk sekali dua je, x mgkn mereka mampu menipu berkali2. Tgk contohnye UMB, kononnya mereka lah blogger yg paling hebat dlm peperangan siber melawan pembangkang. Tp berapa pula artikel yg mereka kluarkan tiap2 ari? kalu byk pun, nilainya tarak.. poochik..

Tp, saudara tetap pilihan no.1 saya. Bukan nk membodek, tp ini adalah kenyataan. Dajlam sehari, bukak je internet, blog GAP adalah yg pertama dijenguk, bukan sekali, bukan dua kali... berbelas2 kali malah berpuluh2 kali rasenye. Teruskan perjuangan anda GAP....

Anonymous said...

bro, anda jgn frust.teruskan perjuangan, ini semua asam garam kehidupan. saya rasa anda pernah kena teruk dari ini. jgn disebabkan benda macam ini anda hilang semangat. kami di sini tahu siapa yg memulakan perjuangan. kalau org tikam belakang , kita tikam depan. blog anda tetap menjadi pilihan dan panduan.GAP dulu kini & selamanya.

JAS SALLEH said...

Balun bro jangan tak balun
Pendedahan GAP ini pun sebenarnya sudah lama diketahui sejak 2010.

Tapi gerakan TIKAM BELAKANG (KHIANAT)sudah berada dalam senarai Gomo.

Dedahkan bro bila signal tiba.

Aku pun dah meluat dengan sikap manusia yang tikam korang nie

jenab janda said...

Dalam pilitik,TIKAM BELAKANG adalah perkara biasa.
Dalam rumah PAS ada yg isterinya UMNO.
Belakang dia tikam...depan pun dia tikam.

Bingai @ Bangang said...

walau macam manapun perjuangan perlu diteruskan. yg menangguh di air keruh bersifat sementara.
32 tahun menjadi ahli aku tak pernah mengemis kepada UMNO. kalau hidup 32 tahun lagipun aku tidak akan mengemis tetapi perjuangan tetap diteruskan demi Agama, bangsa dan negara. Dan UMNO tetap menjadi wadah perjuangan.
Berjuang bukan berlandaskan NAMA tapi berlandaskan keyakinan!

Anonymous said...

zaman dulu zaman bukan islam segan2 sket dgn org islam..ada gentar sket...akibat barua politik bernama anwar poyapoya..(nk lwn antutuya)....

cuba tanya barua ni sket...apa jasa dr mahathir pd dia...

apatah lg... JASA PAKLAH... APA ANWAR DPT MEMBALASNYA... ATAU JENIS DIA NIJENIS

'SELF FISH'.....CAKAP OMPUTIHNYA...

CAKAP AGAMANYA....APA DIA HANYA PIKIR NAFSU POLITIK DIA JE....

Anonymous said...

betul tu... dalam politik in semua perkara biasa tak kira mana parti sekalipun.. betul juge dlm UMNO pon ramai puak2 tk sedar diri dan tk ikhlas dlm perjuangan.. mereka inilah yg meruntuhkan parti.. walau apa pon, GAP tetap berada dilandasan yg betul... teruskan perjuangan kita saudara GAP.. Allah tetap bersama org yg benar.. insyaAllah...

Anonymous said...

Bro GAP
Perjuangan sebenar menuntut "keikhlasan, kejujuran, tanggungjawab dan pengorbanan " Allah menilai itu semua dan ganjaran yang lebih kekal menanti anda

Tetapi kalau perjuangan kerana habuan, insyaAllah ia akan kecundang akhirnya,

KITA BERJUANG KERANA AGAMA KITA IAITU ISLAM, KITA BERJUANG KERANA BANGSA KITA MELAYU, KITA BERJUANG KERANA NEGARA KITA MALAYSIA, KALAU BUKAN KITA SIAPA LAGI

KALAU UMNO ADALAH WADAH PERJUANGAN YANG KITA BOLEH HARAPKAN , KITA TERIMA APA ADANYA, KITA TUMPUKAN DAHULU KEPADA PERJUANGAN MEMARTABATKAN AGAMA, BANGSA DAN NEGARA KITA DAHULU, KERANA PERSENGKETAAN AKAN MEMBAWA KEHANCURAN.

MASANYA AKAN TIBA UNTUK KITA GANYANG BADOT BADOT UMNO.

BERSATU KITA TEGUH , JANGAN SAMPAI BERCERAI

Anonymous said...

Inilah PERJUANGAN!!! Kita berjuang bukan untuk UMNO, bukan untuk BN tetapi kita berjuang untuk kelangsungan Melayu dan anak cucu cicit kita sampai bila-bila kerana kita yakin bahawa sekiranya Melayu kuat, maka ISLAM akan kuat di bumi Tanah Melayu ini!
TERUSKAN PERJUANGAN!!!

samadlelong said...

GAP: SABAR DAN JANGANLAH MUDAH MELATAH BIAR LA BLOGGER2 LAIN POTONG LINE, BIAR LA DEPA DAPAT NAMA, DAPAT WANG DSBNYA, SAMPAI MASA KEPALA-KEPALA UMNO NAMPAK JUGA BUKTI ANDA, KERJA ANDA, KETEKUNAN ANDA, TERUSKAN PERJUAGAN ANDA. NO GIVE-UP

INSYA ALLAH ADA LABA DISEBALIK PERJUANGAN ANDA NANTI KALU BAPAK-BAPAK UMNO TAK BAYAR/MENGENANG JASA, ALLAH AKAN MEMBAYARNYA.

TERUSKAN PERJUAGAN!!!!!!!

hamba allah said...

Jangan biarkan ular ular ni terus merayap kita bakoo saja semak samun yang ada biar semua orang nampak.

hamba allah said...

Jangan biarkan ular ular ni terus merayap kita bakoo saja semak samun yang ada biar semua orang nampak.

Anonymous said...

Jangan buang UMNO dari negara ini, mari ita ramai-ramai buang pemimpin dan individu yang kelak akan merosakkan UMNO. Mereka ini hanya menggunakan UMNO untuk kepentingan diri dan kroni. Mereka lah yang selama ini merosakkan UMNO.

Silent Observer said...

Sdr GAP,
Perjuangan kita mesti consistent. Hancurkan haprak-haprak yg memperkudakan UMNO, bersihkan UMNO
Selangor dari puak ini. Saya bukan ahli UMNO tp sy ingin melihat UMNO
kembali berkuasa di Selangor!

Wau Janak said...

Sabar tuan. tetap dan teruskan perjuangan dengan iklas kerana hanya dengan keikhlasan sahaja apa yg kita tulis akan sampai masuk ke dalam hati2 pambaca dan rakyat.

kepada UMNO khususnya vvip itu bukala mata, selidiki dan lihatlah sekeliling. hargai para blogger yg telah banyak membantu. sememangnya mereka berjuang dgn ikhlas. namun mrk juga manusia biasa, bukan nabi dan perlu dihargai. jika tak nak hargai, janganlah sampai mrk dilupai apatah lagi dkhianati. Jika pemimpin vvip mcm kamu malas nak selidiki dan menyingkirkn 'blogger penikam' itu, nescaya Umno musnah.

Anonymous said...

aku fhm perasaan GAP dan blogger pro-umno lain..

klu boleh.. tlg GAP siarkan siapa dan apa blog mereka yang GAP katakan tu...

salamat....

Anonymous said...

Masaalah melayu ni suka dengar cakap orang. Melayu dalam UMNO mudah makan cucuk orang. Belum siasat dengan bukti yang kukuh dah serang dan balun sasama bloggers. Padahal satu team tapi jelouse (cemburu dan dengki) punya pasal dah melatah dan maki hamun. Macam mana melayu boleh maju. Bawak bertenang GAP jangan melatah dan dengar cakap orang ...siasat dulu sebelum menyerang nanti jatuh terkangkang. Peminat GAP yang setia.

Anonymous said...

Assalamualaikum GAP,

Sebenarnya UMNO tak salah. Yang salah pelakon dan pemainnya. Yang merosakkan UMNO bukan orang luar tapi orang UMNO itu sendiri. Sebab cerita tikam belakang ni amat popular oleh pemain-pemain politik khususnya UMNO. Jadi teman rasa kalau nak halaupun halau pemainnya. Orang macam inilah yang tak sedar dek untung. Jadi teruskan tugas murni GAP. Yang Maha Kuasa sedang menilainya.
Wassalam.

Anonymous said...

Dedahkan saja GAP, tak payah tunggu2

Anonymous said...

UMNO tetap tidak berubah.Mungkin kita perlu merubah mereka?.Kuasa adalah di tangan rakyat bukan di tangan UMNO.Buatlah keputusan yang bijak.Tetapi pembangkang pun bangsat jugak. Tu yang susah tu

Anonymous said...

Dari Utara...
GAP... aku bukan ahli mana-mana pertubuhan... tapi nak juga ambik tau juga hal-hal sapa-sapa dok tawar diri nak jadi ketua dlm malaysia ni... dok tengok banyak info dah, dari berbagai-bagai blog yang menawarkan info tapi bila tengok dan baca hang punya tulisan dan fakta, aku rasa-rasa hang punya blog ada misi, visi.... aku orang biasa yang tak ada kepentingan apa-apa yang penting bagi aku jangan cakap bohong... berani kerana benar...jangan hidup hipokrit

aku orang kampong yang tiap-tiap hari motong getah walaupun harga murah aku tetap motong.....pakat-pakatla hidup aman damai bukan lama pun 64 tahun aje pada dasarnya
nak hidup.... nak jadi pemimpin yang penting kena ada moral peribadi yang baik, akhlak yang baik... jangan cakap BOHONG.... berkata benar walaupun menyakit hati sendiri...

aku harap hang teruskan memberi info.............

Anonymous said...

Sedih...sedih..sedih..jika benarlah apa yg di laporkan. itulah dia sesetengah ahli UMNO yg mementingkan diri lebih dari parti..Pemimpin seperti ini boleh di anggap sebagai penderhaka dan pengkhianat bangsa & negara.dlm Hal ini UMNO tidak salah..ttp ahlinya..Saya percaya GAP mempunyai strategi untuk menghapuskan anai anai ini..teruskan perjuangan anda jgn menyerah kalah. Saya percaya ramai di luar dan termasuk saya menyokong perjuangan anda..HIDUP GAP!!HIDUP GAP!! HIDUP GAP..(Jalaklenteng Kg. Pandan)

Anonymous said...

amalan sebenar iukut al quraan dan hadis,selain itu selagi tak selari dgn al quraan dan hadis jg nak syok sendiri kata utk agama.islam bukan ambik sikit2 ikut selera kamu,mana yg tak selari dgn parti kamu tak akan ikut,GAP lagi lagi raja segala raja fitnah,iblis paling besar buat finah.jaga agama konon,lagi papa gomo2 lagi laknat.

GAP KEMBALI said...

anon kata
amalan sebenar iukut al quraan dan hadis,selain itu selagi tak selari dgn al quraan dan hadis jg nak syok sendiri kata utk agama.islam bukan ambik sikit2 ikut selera kamu,mana yg tak selari dgn parti kamu tak akan ikut,GAP lagi lagi raja segala raja fitnah,iblis paling besar buat finah.jaga agama konon,lagi papa gomo2 lagi laknat.

May 14, 2011 12:00 PM

aku tahu kau tujukan komen ni pada anwar dan pas gak.

saborlah kawan, aku memahami kekecewaan aku.

Anonymous said...

F**k 'em all GAP!! Kami dibelakang GAP!!!

Anonymous said...

salam bro GAP
sejak dulu lagi org2 oputunis akan masuk umno sb dia tau...dengan masuk umno dia bole cepan mendaki ranking jawatan... dan bole dapat banyak duit...

org oputunis cm ni dia tau..klau dia masuk pas, masuk pkr...dia lambat nak naik..tak banyak dpt duit...

org mcm ni la yg punya nawaitu begitu bila masuk umno akan merosakkan umno tu....

ala...mcm anwar tu la...dia masuk umno sb dia tau dia bole smpai di puncak...

umno rosak kerana org2 mcm ni...
politik wang juga dimainkan oleh org2 mcm ni...
depa ni..tiada kesetiaan pada umno..hanya nak ambil kesempatan dari segi wang, kedudukan dan pangkat aja...

org2 mcm ni bro...tugas u bro GAP untuk singkirkan dari umno....

aku amir

Anonymous said...

bro gap...

kami semua penyokong anda yg setia...

kami rasa sgt bersemangat bila dpt membaca bolg anda setiap hari...

dapat kenal dgn sesama bloggers yg lain...

kami tau mana kaca mana intan...

teruskan perjuangan kita untuk menghapuskan pembohongan pakatan haram disamping membaiki Umno dari dalam.. mana2 yg ko kita tendang keluar..

hidup GAP... hidup GAP... hidup GAP...

-gerakan melayu berdaulat-

Anonymous said...

tikam belakang tak pe lagi..ni yg main sodok dari belakang ni yg aku sampai sekarang tak boleh nak pikir dan terima...

apax2 pun PR berjuang nak menjahanamkan bukan nak membetulkan.

agama dan bangsa dijual,dirogol bergilirx2 jiwa jati bangsa disiatx2 demi kuasa dunia.

Tuan Tanah said...

Bro kau byk2 sabar..kalau benda yg betul ni semua org pun akan tau jgk..diorang buatlah camne pun..UMNO SEDARLAH!!2008 PENGUNDI X UNDI UMNO SEBAB PERANGAI MACAM NILAH!!

Gerakan Timur said...

GAP,

agak2 kalau kau nak santau orang tu, gtau aku. x payah pengeras.

nik aziz kata kalau syaitan nak tolong, dia terima.

So, salahke kalau santau orang?

p/s - kau nak dia muntah darah ke, tak boleh pijak tanah?

Anonymous said...

Salam Bro GAP,

Aku tak kenal engko, engko tak kenal aku.

Tetapi, dari bermulanya aku membaca blog engko sampai sekarang, ternyata paksi dan kiblat kita sama.

Selagi ini tidak berubah, musuh kau insya Allah musuh aku. Siapa kau tibai, itulah yang aku tibai.

Teruskan perjuangan!

-Servant of God-

Anonymous said...

Terimakasih dan Bravo! kepada semua penyokong BN. Kerana hgpa la, rakyat semakin susah, ekonomi keluarga semakin teruk, kuasa beli semakin kurang, gaji banyak tapi susut nilai, matawang dah jadi rendah (Rm 50 dah macm Rm5- bli brg kat pasar malam pun tak lepas). Rakyat trpaksa mmbayar cukai jalan, cukai pintu, cukai tanah, cukai perkhidmatan, cukai income, cukai kereta dan barang import, cukai korporat, duti setem, cukai kad kredit, toll lebuhraya, lesen memandu, bil air, elektrik, internet, telefon (yg naik tiap2 tahun) dan yang terkini GST pulak (cukai terhadap semua barang harian yang dibeli dikedai dan ditaggung oleh pegguna). Sudah la harga minyak naik senyap2, harga barg lain turut melambung, gula pun naik hrga dan lebih membebankan lagi subsidi minyak dan gula akan dimansuhkan. Bagusla Pemerintahan BN ni... tak pandai cari duit, sebaliknya sedut duit rakyat untuk buat semua projek mega yg mnguntungkan poket kroni depa... Jika Subsidi ditarik balik, maknaya rakyat tak dapat nak rasa la harta negara, semuanya drembat oleh mnteri2 BN. Apa gunanya keuntungan dari petroleum dan sumber biologi dan mineral dalam negara, kalau hasil jualannya tak boleh dinikmati rakyat...? Tahniah penyokong BN yang menyusahkan dan mmbebankan rakyat serta adik2, sepupu2, bapa sedara, datuk nenek dan cucu hgpa sendiri...

mazri said...

jangan risau GAP....blog anda tetap di hati aku...pedulikan blogger yang mahu kan keuntungan...GAP adalah blog pertama yang akan aku buka jika aku ON9...kalau signal dah sampai pa lagi GAP...dedahkan secara terhormat...

AkuBukanBangau said...

selagi yg diberi amanah tak tunaikan amanah dgn betul, pangkah la parti apa pun memang tak guna.
UMNO org tak suka bukan kerana UMNO tapi pada org2 yg lupa diri dan amanah.

GAP teruskan perjuangan, anda lah antara yg saya tahu memulakan perjuangan siber.

Anonymous said...

saye on asik2 nk follow GAP aje tiap2 hr...mcm kerinduan plak klu berpisah ngn GAP semate2 nk dating ngn aweks...huhuu...btw, GAP da best blog ever la...bgs GAP, sy mesti pilih.

Raden Bugis said...

salam bro. Kisah kt sama. Aku pun sama2 turun nak bantu tawan selangor, pun di tikam dr belakang. Walaupun kerje aku kecil tp seluruh Selangor aku pergi.Diorg yg duduk dlm Air Cond mengaku semua kerje dia buat. Aku minta Najib tukar org yg kendalikan kerje utk tawan Selangor. Kalau tak Sorylah PRU13 jgn mimpi Umno boleh menang.

Raden Bugis said...

Kalau misi tawan Selangor Sekarang dicampur Adukkan dgn nak buat duit waktu Sekarang ni jangan duduk dalam Umno Selangorlah Woi!!!Pi Main jauh2. Bloggers penat buat kerje korang yg kat dalam pandai2 buat nama. Kepala Hatok Koranglah.Setakat duduk kat ofice kemudian semua kerje kata dia yg arrangkan kepala butuh hang!!!!!

anti bohmau said...

sabar gap,
sebagai blogger baru, gap antara blog yg saya kagumi! syabas!! fb gap pun saya ikuti tiap hari...

harap2 ds najib & dato noh omar perhatikan betul2 bloggers mana yg berjuang dgn tekun selama ni! jgn kerana seorang dua yg ada engaruh sikit, terus dilabel blogger sejati! turun tengokla bloggers mana yg banyak buat serangan & sering dilawati... jgn salah terkamla!

Anonymous said...

Sabar byk2 GAP..

Disebabkan adanya blog anda,generasi mcm saya(awal 20-an) lebih memahami apa yang patut dipertahankan di negara sendiri & apa yang patut diperjuangkan demi agama,bangsa & tanah air tercinta..

Generasi mcm saya tidak dapat merasai zaman kesusahan dahulu,apa yang diperjuangkan dahulu & keperitan yang dirasai bangsa kita..

Sbb tu pentingnya org mcm anda (GAP) untuk menyedarkan generasi mcm kami supaya sentiasa terjaga bukan tido,lena disebabkan kesenangan sekarang..

Generasi kami perlu sentiase dipupuk dan disedarkan supaya kami sentiase dilandasan yang betul & benar utk anak cucu kami yang akan datang..

Disebabkan kesenangan yang generasi kami lalui sekarang,byk antara generasi kami lalai & tidak ambil pusing atas ape yang berlaku dalam negara sendiri.Inilah kelemahan bangsa kita..Saya takut negara kita akan dijajah semula disebabkan KAMU semua mmbiarkan generasi kami ketepi..

-Pergerakan Wanita UMNO-