Saturday, May 28, 2011

DS NAJIB AKAN MENANGIS MALAM INI.

 kepada ds najib, redholah atas kekalahan manchester united di tangan barcelona malam ini.

sediakan tisu ok. gap paham ds najib fanatik MU, tapi keadaan dah tercatat bahawasanya MU akan kalah 4-0 di tangan barcelona.
wayne rooney tu bukan penyerang, dia pelakon xtra rooney-tunes ! hahahaha
wayne rooney bontot berat ds najib, mana boleh jaringkan gol. lionel messi akan mempamirkan aksi lincah, gerakan menarik dalam jaringannya malam ini.

maafkan daku ds najib, untuk perlawanan malam ini kita berbeza pendapat. DS NAJIB, TERIMALAH KEKALAHAN INI DENGAN HATI TERBUKA.

49 comments:

Anonymous said...

Be the first _ Hek ale... lepas ke bola plak la.. boleh la GAP, asyik politik jer, cemuih gak.

Anonymous said...

Be the first _ Hek ale... lepas ke bola plak la.. boleh la GAP, asyik politik jer, cemuih gak.

Anonymous said...

Rooney kalo turun ... MU makan kuah malam nih
tak bleh blah .. punggonq besaq sprint sat dah menggah

Anonymous said...

DS Najib M.U. vs DSAI Barcelona.hehehe

manjungblues said...

gua tak sokong DS Najob kali ni...MU tumpor malam ni...

Anonymous said...

Org Singapura
Pertama kali gua ingat lu berani lawan datok najib.Utk datok najib jgn takut dgn gap lawan tetap lawan
tapi gua ingat messi mesti score punya,own gol la.Jgn marah ha gap

Anonymous said...

buat pertama kali aku benci artikel gap. haha. aku tau hg jealous spurs tak masuk final.Dah la tak layak champions league season depan. Yg pasti, MU sure mng double season ni. Jgn marah haa..

-oppositionrulez-

Anonymous said...

MU 2 BARCA 0,

Anonymous said...

Noooooo wayy...
BAC 2 MU 0....
Go go BAC...

Anonymous said...

GAP

haha...den org DS Najib ...mlm ni park ji sung winner goal..jgn marah yea...

Anonymous said...

aku memang terpegun dengan skill Messi..maybe better than Maradona !!

aku ni lebih berumur dari GAP... aku cuma nak berkongsi cerita dengan rakan yang baca blog ini....

ketika zaman aku undergraduate... kuasa politik orang2 Melayu sangat hebat....meraung raung MCA dan GERAKAN mohon kepada kerajaan agar Kolej Tuanku Abdul Rahman di jadikan universiti....Musa Hitam, kata "no way" !!! terkedu le deme..... nak masuk U di zaman itu, prioriti adalah kepada Melayu..

special case : jika Melayu memasuki form six science, walaupun result mereka semua F, TETAPI kerajaan secara automatik akan menempatkan mereka di UPM dan UTM mengambil course Diploma Pendidikan untuk menjadi Guru ( tolong nafikan perkara ini, khusus kepada cikgu2 yang mendapat manafaat dasar ini )
apabila kerajaan mengatakan akan membiayai dengan memberi biasiswa kepada semua non-bumi yang dapat 8A dalam SPM...... hati aku menjadi tersangat sebak, cuma ayo mata aje tak keluo...SEBAB ini lah kesannya, apabila kuasa politik kita tidak se kuat seperti dahulu.....
untuk pengetahuan semua.. " doktor china yang paling hebat di kalangan doktor2 china yang lain, adalah mereka yang mendapat MBBS dari universiti malaya "
tahu kenapa ?
di zaman itu, kaum tionghua yang ambil form six science dan mendapat 5 prinsipal A... tidak semuanya akan diterima masuk ke U... maksud saya, jika terdapat 6 orang yang memperolehi 5 prinsipal A di perak, hanya seorang sahaja dapat masuk fakulti perubatan di UM.. baki yang 4 orang lagi, ada yang ke oversea dengan duit sendiri, masuk local U tetapi bukan course perubatan dan yang lain akan terus bekerja....TETAPI sekarang ini, berlambak lambak IPTS.. "mereka" tiada punya sebarang masalah lagi dalam hal pendidikan......
AKU SANGAT SEDIH DENGAN PENGORBANAN ORANG2 MELAYU DALAM PERKARA INI... SEBAB PUNCANYA ADALAH KERANA KITA TIDAK BERSATU !!!!!!

bull.... soi lek, soo koon, guan eng, nga kor meng... kome belakun sahaja, TETAPI orang2 MELAYU tidak bodoh..ingat baik baik !!!!!

donchinchai @gm

Anonymous said...

DS Najib, dlm byk2 hal sya setuju dgn pandgn DS ttp mlm ni sorry ,,,MU bakal kecundang di Wembleyy....

zuar said...

MU akan balas dendam malam ni brooo..pastikan geng2 barca plus fan chelsea, arsenal dgn liverpool bawak tisu jgk..haha

Anonymous said...

4-0? kahkahkah berangan la nko gap.faktor saiz tolak tepi yg penting speed. 1st time aku baca statement rooney tak bleh speed.

Anonymous said...

taik la GAP ..

panas hati tul aku baca artikel ko kali ni

Anonymous said...

wa bsama dengan u gap...
apa team pn yg lawan MU...mmg wa sokong pasukan lawan MU tu...hahaha

mlm ni mmg harap sgt MU kecundang...hahah



aku amir

Anonymous said...

BARCA KALAH LAH MLM NI.. AKU DAH TENGOK DLM GELOK pAK bELALANG BARCA 1 - MU 3 ...dan 3 gols tu pun dari WAYNE ROONEY...

Anonymous said...

MU pada aku macam Barisan Nasional

Barca dah tentu Pakatan Rakyat

buat2lah betobat GAP

Anonymous said...

tapi....aku pening nie....dua team ada team aku...tempah baju sebelah MU dan sebelah BARCA....hhehehehe...YG penting malam nie kita bersatu...

Anonymous said...

BARCA kalah korang tengoklah

tutup blog ni dalam seminggu dua..

hahahaha

GAP KEMBALI said...

HAHAHA

Anonymous said...

DALAM BANYAK ISSUE GAP MEMANG TERROR TAPI DLM SOAL BOLA MU LAWAN BARCA, GAP SLOW SIKIT... DATUK NAJIB PILIH TEAM TERBAIK, MU, DAN AKU PUN PILIH MU...

Anonymous said...

oiitttt!!! mana boleh Barca kalah! macam biasalah kalau dah perangai tu tetap perangai jugak tak kiralah politik ke sukan, kalau kalah nanti ada yang SALAHKAN BN pulak ............

GAP KEMBALI said...

percayalah MU kalah teruk malam ni.

rooney dibuang padang pasal dia main kasar,macam biasalah.

harap bila MU kalah, anda tak guling macam insiden kat perak tu ye..

hidup barca !

Anonymous said...

GAP ni nasihat ikhlas aku, kalau MU score dulu, ko tutup je lah TV, baik masuk tido...orang rumah pun suko..

hidup MU

Anonymous said...

glory..glory MAn U bro..!!he.he.

Anonymous said...

hhahaah GAP ..ini buat pertama kali hang jadi "orang PR" sebab hang lawan Najib ..hahahaha..gurau bro..

Anonymous said...

aisey bro GAP rilex la..takkan simpan peluru kot..

korang tenguklah bila BARCA menang. itu jam dia punya statistik, fakta dan ulasan GAP yg berat sebelah akan memungkinkan aku repot blog ni kat Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia.

korang tenguklah..

kita bako ..kita bako hahahaha

Anonymous said...

Barca Kalah dan GAP kalah... MU belasah Barca 3-0 malam ini... Esok headline Sun UK - Messi In A Mess. Top Striker Scores Own Goal... kekekekekekekeke...

Anonymous said...

UNITED WE STAND....MU sure menang 3-0

Sorry GAP you are alone tak dapat nak tolong. BARCELON ...kena PULooon.

DS Najib we are with you PANDIKUTEE..Jaga Belakang nanti masuk GOL ha.ha..

Anonymous said...

aku sokong liverpool

Anonymous said...

Bro GAPS...
Aku paling meluat jika DS Najib jadi mangsa cemuhan, apa lagi pasalhal bola je...hehehe
tapi sekali fikir, hal bola ni, boleh kaitkan dengan politik jugak...
Kelantan bangga dalam arena bolasepak tanahair hanya pernah menjuarai Piala Emas Raja-Raja, segala pertandingan berkaitan Liga anjuran FAM,Kelantan memang gagal. Ntah camne satu masa dulu Ringgit Kreatif ambik alih pasukan bolasepak Kelantan dari KAFA, Kelantan mula gah..pemilik Ringgit Kreatif adalah Zaid Ibrahim yang masa tu berjinak ngan UMNO...setelah gagal ke final,dan KAFA ambik alih pengurusan..cerita lama kembali...kegagalan demi kegagalan, namun akhir nya Kelantan peroleh sentuhan baru dan berjaya mencipta juara. Tan Seri Anuar Musa..pemimpin UMNO mengambil alih pucuk pimpinan KAFA...maka dengan kepimpinan, idea dan gaya pengurusan ala UMNO, beliau berjaya membangunkan bolasepak Kelantan. Bolasepak je la...UMNO masih ketinggalan mencari sentuhan baru bagi mendapatkan kerusi pentadbiran kerajaan Kelantan. Ada silap ke?
Tentang bola..aku sokong pasukan yang menang...hahaha.
Gomo GAP Gomo...
-niknordinp21

Anonymous said...

Korang tautak Nik Ajis pilih sape? Dia pilih Real Madrid. Kah kah kah. Sukan dan politik tak bisa dipisahkan. Kalau dipisahkan pincanglah sukan dan kantoilah Nik Ajis. Kah kah kah lagi sekali.

Anonymous said...

Aku rasa MU menang tapi tiga set. 21-19,18-21 dan 21-12. Kalau tak caya tak lagi baik.

Anonymous said...

GAP potong stim. Bomoh Negera ramal bahawa game abandon. Padan muka korang.

Anonymous said...

konghajaq lu gaps! ini suda lebey. apa pun kita tgk sapa yg tgolek mlm ni. harap2 defend manU boleh cakup teloq messi supaya dia takleh lari laju (kalu letak pandikutti gay jadi defend sure dia boleh block messi punya..hahaha)

Anonymous said...

Aku rasa lah...BARCA menang pun pasal bola muntah dr penjaga gol MU..huhuhu...Apa barang!!!!!

komandomelayu said...

AKU SOKONG KEDAH!

ASKAR MISKIN DALAM UTAN TAK DE ASTRO! CUMA ADA UNIFI!

Abu Garcia said...

Barca 3:1 Man Utd

Melayu Perak said...

mu - 2 rooney dan chicarito barca - 1 messi

sebab apa aku pilih mu sebab main ditempat sendiri - wembley

Melayu Perak said...

mak oiiii...

takkan lah gambar rooney pakai tuala macam ni...

ini sebenarnya gambar sam ketot...ketua amk

To Live Again said...

GAP dn lelain ni mmg FANS Barca or just GERAKAN ANTI MU pasal jelous pasal club msg2 dh mula bercuti panjang sebelum menghadapi season dpn hehheehe..

Aku tau byk org RISAU mu terus mencipta rekod demi rekod baru kn huhuhu..Jgn marah ye GAP gua gurau2 je

Anonymous said...

Tentang ni aku tak menyebelahi DS Najib - Barca 3 MU 0. ESPANA DEROZZO

ANACONDA said...

DLM BNYK2 KAU PUNYA STORY LA GAP, INILAH SATU2NYA STORY KAU YG PALING AKU HARGAI & HORMATI...

MMG KOMPOM MU GAMPANG TERGOLEK DOG PAGI NI...

U WILL NEVER WALK ALONE...

Anonymous said...

Barcelona dah score 1

aloya said...

lancau la lu GAP, nampak tak gol adek lu tadi? Rooney!!!

GAP KEMBALI said...

Haha korang semua mmg sporting la.utk ni kita beza pendapat tp waima sekalipun m.u akan kalah. Haha aku respek la korang

Anonymous said...

Barcelona juara sebenar.Seni bolasepaknya jauh meninggalkan MU.

Anonymous said...

Sorry DS Najib. Terimalah hakikat Barca the great team . Barca = BN !!!