IKLAN BERBAYAR

Sunday, May 29, 2011

PAPAGOMO UGUT BUNUH AMK ? LAWAK PAGI SUNDAY !

 papagomo sudah makin menakutkan pakatan.
sekarang dorang buat cerita papagomo nak bunuh AMK.
sebijik politik murahan stail anwar pandi.
dah nak kalah,macam2 alasan gampangan keluar.
merintih nak publisiti.
tak percaya KLIK SINI

21 comments:

aku je said...

Satu 'angkatan' takutkan papagomo.

Apa maknanya?
Itu tandanya ajal PKR makin dekat sebagaimana ajal politik Anuarporno PAndikutty yg bila bila masa checkmate.

AMK..AMK..bacul sebacul baculnya.

Anonymous said...

teruja dgn ayat digunakan..condong kearah pr..nk tnya berapa kerat la lg yg tinggal dalam pkr ni.

Anonymous said...

Perasan lebih AMK tu..keh..keh...keh

pak jabit kg pisang said...

polis pun dah penat layan kerenah politik......buat repot polis mcm buat keje sekolah..

Anonymous said...

puak fuckatan terlalu bnyak masaalah....sokonh papa gomo

Anonymous said...

imran kalau kau nak join kat blog nie jgn kutuk melayu.....hati sakit bila baca komen hang....hati2 bila komen bangsa melayu....

hamba allah said...

Mcm mana acuan mcm tu la kuehnya

komandomelayu said...

AMK - Ahli Masuk Kubor!
Sam ketot gemok mcm babi
bontot toggek mcm dinasour
ingatkan berani lawan sampai mati
rupanya memang kau takde telor
sekali gertak kau dah lari
memang layak kau jadi pelacor!

Utusan melayu ugut nak diserang
akhbar yang membela UMNO & rakyat
AMK hanya mahu jadi petualang
agenda DAP dan HINDRAF mau diangkat
sebab tu PAPAGOMO ajak berperang
sudah kau terbayang jadi mayat?

Anonymous said...

Udah dasar Si Kitul bersekongkol dengan Raja Mendeliar. Tapi dizaman moden Malaysia ini Si Kitul dan Raja Mendeliar dah sebati bersatu jadi satu. Itulah:-

B apak
A nwar
B in
I brahim

Yang tahunya maki orang pandikutty. Tapi tak sadar yang dia tu tahunya Pundek Kote. Dah dapat pun title RAJA BENDE LIAR. Al maklum dah canggih teknoloji bendalir (belendir. Memang wajib disula sampai mampos dia ini.

Anonymous said...

amk penakut ....kalau berani bersemuka dgn papa gomo...

Bingai @ Bangang said...

Gomo? kah kah kah

korang lari keliling dia 5 kali pun dia boleh pitam.

nak buat cerita biarlah padan-padan skit.

aduhhhh..... sakit pipi aku..... hik hik hik

Anonymous said...

PAPA jangan gentar, GOMOI depa habis-habisan..!!

Anonymous said...

AMK..Angkatan Muda Kecot, huhu!!

yobbote said...

Tahniah GAP...blog ko aku follow sejak tahun 2008..dulu nak tengok komen paling banyak pun 10. Tapi sekarang sampai tak larat baca dah aku..teruskan perjuangan.

Anonymous said...

GAP TERIMA KASIH...KOMEN GAP MEMBUAT HATI KU MEMBARA DAN YAKIN UNTUK TERUS HIDUP DIBAWAH NAUNGAN UMNO...TERIMA KASIH....ANAK PERAK...IPOH MALI TALAK SOMBONG PUNYA....

Anonymous said...

Ketua AMK = Nyah Sam Ketot...

Sam Ketot pulak dah KECUT PERUT...

Cuma mulut dia mcm pantat ayam yg tak berhenti berkokok lagi...

Macam Ayam yg hilang TAJI...

Ha.. Eloklah tue.. Ketuanya pun Si Nuar Aj Juburin...

Tanya Telor OMEGAnya pun dia dah PENIN...

Ha ha ha... Syabas papagomo..

-gerakan melayu berdaulat-

Anonymous said...

apa-apa pun tahniah.. papagoma, satu angkatan lawan satu papa.

Anonymous said...

MANA IMRAN PENGUTUK BANGSA...DAH MATI KER...

Melayu Perak said...

papagomo pejuang cyber tidak akan tunduk kepada tekanan...

apalagi kepada ancaman amk...

anak monyet keldaian...

Melayu Perak said...

setakat komen dalam facebook...siapa-siapa boleh buat nak berlakun sebagai papagomo pun boleh....mana ada bukti...ada 4 saksi....??????

Just Curious said...

Apasal nama dia papagomo? Dia baham anak dia sendiri ke? Ke time dia kecik dia kena molested oleh bapa dia? Just curious.