Monday, June 20, 2011

SELAMAT KEMBALI PERAK BANGKIT !

 blog perak bangkit. akhirnya dah kembali bangkit dari pertapaan yang lama.

bloger perak bangkit sama naik dengan blog gap, ,aidc ,panglima perang cyber dan seangkatan dengannya.

aku dah lama menunggu kembalinya blog perak bangkit untuk kembali menyengat. mereka ini cukup barbarian sewaktu nizar bintang 3 menjadi MB perak selama 11 bulan.

perak bangkitlah yang menjadi core kebangkitan serangan maha gila babi extraordinary terhadap kerajaan perak di waktu tadbiran dap laknatullah. MEREKA PEJUANG TERSOHOR BLOGERS PERAK !

aku doakan agar perak bangkit terus menulis. moga blogers lain dapat link kan blog perak bangkit.

percayalah, anda takkan menyesal me link kan mereka kerana mereka ini pedekar blogers hebat dari perak. KLIK SINI

19 comments:

Anonymous said...

Awat chek baru bangkit dari tido ??
Agaknya era zambry ni baru la chek
semua dapat tido lena no....?!!

Anonymous said...

aha...bangga aku jadi anak perak...

che_wan said...

Selamat kembali PERAK BANGKIT!!

Anti Bekas PKR said...

perak bangkit je ke? macamana dengan gomo, rbf, abang tuah dan parpu yang sama-sama berjuang kat sana dulu? jangan jadi munafik wahai bekas PKR

PapaMacho said...

Salam GAP. Papa selalu baca blog ni untuk tahu pasal politik negara. Tapi Papa tak reti nak menulis pasal politik macam GAP. Papa harap GAP teruskan menulis. GAP is the best!!

#boleh tak GAP letakkan link blog Papa kat blog GAP? Thanks..

http://papamacho.blogspot.com/

Anonymous said...

budak2 PKR dah hilang taring. duk belakang DAP, duk la belakng ambiga mintak nyawa.. hahaha

Mr Ganu said...

bgs...bangkit...jgn hangat2 taik ayam ja oghang2 perak.

Anonymous said...

BN(UMNO) Akan Tergolek Lagi DiPerak Pada PRU13...... Ketidakpuasan Hati DiBahagian2 tertentu tak berkesudahan..... Ada Ketua2 Bahagian yg Tak Disenangi ramai Masih Nak Bertanding!...... Kalau Ini dpt diatasi Mungkin masih berpeluang, jika tidak .... DAP akan beri lagi Hak milik tanah 9999 tahun........ UMNO Perak LEMBABBBBB!

Anonymous said...

SOKONG PERAK BANGKIT ..HARAP JADILAH..
TUN PERAK yg BANGKIT..
tun perak bendahara kalu xsalah..kisah di melaka

jadilah tun perak yg bangkit utk seluruh rakyat malaysia...letaklah wajah tun perak sbg...(ibu aku dulu byk belikan aku buku2 crita sejarah..termasuklah tun perak yg bijaksana..time kasih ibu)


berita yg xnak kita baca:

Justeru Bekas Ketua Angkatan Muda PKR, Senator Ezam Mohd. Nor (gambar) menegaskan, Anwar tiada hak meminta Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak menjamin pilihan ra yang adil bagi membolehkan pembangkang menangguhkan perhimpunan haram Bersih.

"Kita telah saksikan sendiri betapa rosak dan tempangnya proses pilihan raya PKR. Sehinggakan hari ini, semua isu besar yang ditimbulkan calon-calon yang bertanding masih tidak dijawab.

"Dalam pilihan raya PKR hanya satu jaminan yang pasti dan jelas daripada Anwar untuk ahl parti iaitu Azmin Ali mesti dijamin menang walau apa cara sekalipun," katanya dalam satu kenyataan kepada Utusan Malaysia di sini, hari ini. Tambah Ezam, episod skandal penyelewengan Anwar-Azmin itu disaksikan berminggu-ming dan berakhir dengan keluarnya tokoh-tokoh PKR.

Anonymous said...

tlg ambil perhatian komen ke 11

Anonymous said...

Baguih ! kami dah naik meluat dgn Nizar

Anonymous said...

Zamri = Melayu ??? .. Nizar = setengah melayu... Zamri = sepenuh mamak . dimana Melayu nya? dikulitnya kah? dihidungnya kah? di namanya kah?... Apa beza mamak dan Ambiga???.... Jawab jangan tak jawab...

Anonymous said...

Senang saja jawapan nya,

Zambri - Berugama Islam, Mengucap dua Kalimah Shahadat.

Ambiga - Kafir Laknatullah....Hindu Paria makan Bewak dan Babi.

Melayu Perak said...

elok lah mamak dari cina muallaf...

kimma pun penyokong kerajaan bn/umno yang kuat...

sekurang-kurangnya zamri tak tunduk kat dapig bagi tanah kat cina komunis..

Anonymous said...

MelayuBerak... Elok Mamak dari Cina Mualaf?... Sebab MB hang mamak, hang kata mamak lebih bagus... pordah!... kaki bodek... Dr Ridzuan Tee pun Cina Mualaf!.. Apakah dia pun tak bagus? ... Kalau gitu harap JAKIM dan RTM tak ambil dia lagi utk forum perdana....Ambil saja mamak2... Mamak ni mana bolih diterima sebagai ahli UMNO!... KIMMA atau KI MAK bolih la... Mcm tak dak dah MELAYU2 Yg hebat di PERAK... Anak cucu cicit Datuk Maharaja Lela konon.... ILEK MElayu Perak... Berlabun jer lar komer... Cina DAP membela kaumnya... Mamak Menteri Besar membela bangsanya.... SIAPA NAK BELA MELAYU PERAk?????? .. Kesian orang Melayu Perak...... asyik kena kencing tak abis2....PRU13 pula BN(UMNO) kalah lagi.... Melayu Perak kena kencing lagi..... Halo! Bro MelayuBerak... Lu kena mandi bunga lar... banyak suisiau......

Anonymous said...

Tak ap Mamak ke Mualaf ke asal mereka tu Islam, yamg hempa dok dewa2 kat Paria betina tu apa hal? dahle betina kapiar pulak, kencin pun tak reti basuh puki, angkat Kapal kapiar tu jadi ketua Loya pula macam mana?

Dulu PAS petua tak boleh angkat perempuan jadi ketua, ni bukan setakat perempuan, kapiak pulak, apa? hukum dah berubah ke?

Kapal pusing kata, nak tubuh Negara Islam langkah mayat dia dulu, mak datok punyalah takut puak2 PAS mengalahkan takut Tuhan, terus ubah Negara Islam kepada Negara Kebajikan, tiru UMNO juga rupanya.......

Muktamar sekali lagi nanti tukar pula kepada Negara Kebajingan..Hehe he..

Anonymous said...

anon 8.51am yg aku tau india basuh kencing,,, bukan cina... main lap dgn tisu paper.

Melayu Perak said...

dr.zamri ni jasa dia pada melayu perak dah banyak...daam masa 8 bulan orang melayu kampung dapat banyak pembangunan....harapkan nizar tolong cina kafir aja...tu sebab dia tergolek oleh orang pr sendiri...yang jatuh nya kerajaan pr sebab 3 orang pr yang paling tadah...membuatkan kerajaan bn/umno dapat majority semula...

Radio Bangkit said...

Terima kasih semua.... Perak Bangkit telah start kembali enjin setelah sekian lama overhauled.... Thanks Gaps....