IKLAN BERBAYAR

Thursday, July 28, 2011

VIDEO SERBU NAJIB : SIAPA ZAKI YAMANI ?


apa kesalahan saya. itu jerit si zaki yamani, amk yang sekali lagi cuba buat kecoh sewaktu najib sedang melintas kawasan public semalam.

apa kesalahan saya ?

bodoh punya zaki. ko pergi serbu macam orang bawak bom memanglah polis tahan.

aku kenal siapa zaki yamani ni.
dia budak azmin ali. dia nobody dalam senarai susur galur amk.

dia tidak belajar habis. dia dibuang daripada ITM kerana  gagal dalam pelajaran. dia ni budak alor setar. 

bila dah kena tendang daripada ITM, dia sertai reformasi. dia menjadi waluk utama azmin ali di gombak sehingga 2004.

lepas tu azmin ali buang dia. pasal mamat ni tak kompeten,tak berpelajaran ,gemuk dan tak up to date dalam ber fesyen.

sepanjang lepas kena buang dari ITM dan selepas dipecat , mamat ni menganggur. kejap jual insuran kejap jual kereta..

macam biasa performance dia dalam hidup gagal, sentiasa gagal.

2004 dia hilang.

2011 kini dia muncul semula. cara nak tarik perhatian anwar dan azmin adalah dengan menyerbu najib petang semalam.

sumber bagitau dia nak jadi calon semula, dia nak masuk bertanding pada pru ke 13 nanti. dengan cara merusuh dia berharap anwar dan azmin akan panggil dia semula.

beginilah caranya orang pkr nak letakkan kelayakan di mata anwar untuk dipilih menjadi calon pru. pandai merusuh antara kriteria utama.

hutang piutang dia banyak. masalah kewangan dia meruncing.


jadi dengan merusuh, maka harapannya untuk diangkat sebagai pejuang akan dilihat.

sungguh memualkan gaya politik merusuh macamni. bagi aku elok amk ulang banyak kali agenda rusuhan sebegini.

memudahkan kerja kami untuk memberitahu kepada rakyat akan perangai beruk kononnya bakal pemimpin ! 

68 comments:

Anonymous said...

hehehehe......hidup dah bagai telor ujung tanduk...lombu..hahahaha

Horas! Hulu Langat said...

Sakit hati tengok gelagat dia dgn kwnnya yg kurus tu. Perangai cam ci**i.

ANACONDA said...

DAH TAK ADA MUKA LAIN LAGI KE...

DARI LETAK BUDAK YG TAK CUKUP AKAL NI KAN KE ELOK LETAK TERUS BABI ATAU ANJING BERTANDING DLM PRU KE 13...

BAIK AKU PANGKAH CALON DARI GOLONGAN PELACOR DARI AKU PANGKAH CALON2 PKR, PAS APATAH LAGI PARTAI DAP PUKIMAK ANAK HARAM KOMUNIS...

NIK AJIS JADI PUKIMAK LAGI, TADI DLM BERITA KATA WALI SELIPAR BELAKANG MATI D KATA "AMBO TAK SOKONG SISTEM BIOMETRIK"...

SEMALAM KATA OK HARI NI DAH TAK OK PLAK...

MMG KETURUNAN ANJING GILER...

Esperalzi said...

Di mana2 negara dalam dunia pun, kalau serbu pemimpin macam itu sudah tentu akan ditahan dan distop oleh Polis.

Polis tak boleh ambil risiko. Siapa tau dia mungkin bawa bom. Siapa tau dia mungkin bawa pisau nak tikam Najib. Siapa tau dia mungkin bawa asid nak curah ke muka Najib. Dan siapa tau macam2 lagi.

Jangankan Najib, kalau ada pengikut UMNO nak serbu Nik Najis macam tu pun polis akan tahan juga sebab sebagai Menteri Besar sebuah negeri di Malaysia, taraf Nik Najis sama seperti taraf Najib, perlu diberi perlindungan oleh Polis.

Maka alangkah bodoh si gemuk berbaju kuning tu tanya "APA SALAH SAYA?". Kamu tu dah lah gemuk macam babi hutan, maka salah kamu ialah kamu cuba sondol Najib macam babi hutan!

Badan saja gemuk tapi otak tak ada!!

Anonymous said...

kalo da dasar otak letak kt perut camni la...do bodoh tp wat2 pandai..

XPressMinda said...

uiii makin gemuk.. seingat aku masa dia jadik senior aku di ITM time tu duk asrama kolej delima, takdelah gemuk lagu tu.

masa zaman gelap reform terlepas kerusi dia antara student yg sebarkan flyer anti Tun M.

gambar dia pegang batang kayu pernah keluar dalam utusan semasa rusuhan puak reformbasi di kl.

tak silap pernah jadi calon utk pkr tapi kalah terduduk kemudian senyap lama, baru skang nampak muka semula.

BegCD said...

suruh budak gemuk tu masuk gym lah kuruskan badan tu; nuar tengok pun boleh mati pucuk tau tak pak sheikh junjungan budak gemuk tu

hahahahahahahaha

BegCD said...

kalau kat amerika dah kena seret kat lantai dah muka budak gemuk tu.

aku harap polis lain kali jangan berlembut; tak usah takut kamera yang ada; seret je ke lantai memana muka lembu yang sondol tak reti adab

ANACONDA said...

AKU PUN SETUJU DGN KAU LA BegCD 258AM...

APSAL LA POLIS D MALAYA SKRG NI TERLALU LEMBUT DGN PUKIMAK2 NI SEMUA, SB ITU SUDAH TIDAK ADA LAGI PERASAAN TAKUT, SEGAN, HORMAT ATAU MENYANJUNGI KERJAYA POLIS...

DEMI ALLAH AKU KATAKAN, KLULAH AKU BODYGUARD DS NAJIB ATAU ANGGOTA POLIS D TEMPAT KEJADIAN BERKENAAN, MMG AKU BAGI KUNCI MATI BUAH KE LAPAN SILAT SENI GAYUNG...

MMG TERKELUAR ANAK BAHU PUKIMAK INI...

BARU PUKIMAK NI TAU UNTUNG NASIB DIA...

INI POLIS SERET KE TEPI DGN MANJA, DGN BERHEMAH...

AKU NAK KASI TAU DGN KORANGLAH PDRM, APA PUN KEBAIKKAN & KAWALAN KERAS YG MINIMA YG KORANG BUAT, ANJING2 PUKIMAK INI TTP MENABUR KEBENCIAN PD KORANGLAH...

MMG PUKIMAK KAU NUAR...

KAU DGN KETURUNAN KAU MMG KETURUNAN SUNDAL BELAKANG MATI...

Anonymous said...

Lembu = PAS + PKR = Sabu x 2 + (Mahpoos x 3)

Anonymous said...

Ambiga mengajar rakyat Malaysia jadi kurang ajar

Ms Pearl said...

"lepas tu azmin ali buang dia. pasal mamat ni tak kompeten,tak berpelajaran ,gemuk dan tak up to date dalam ber fesyen"

Oh GAP, ayat di atas 'membunuh' tau! :D

Anonymous said...

memang perangai macam babi suka menyondol...

nmraziz said...

aduh gemuknyer .....
nasib tak kene sakit jantung
aku tgk bideo tu dier dah start termengah2....
sian dier
nak bagi surat......
ngan baju kuning dier
pas tu meluru tiba2 ....
mmg la polis tahan dier
tu pun polis dah ckup
berlembut....adehh

zsk69 said...

Nak comment sikit pasal procedure polis Malaysia. Setahu saya di US, bila kejadian begini berlaku beg benda penting yg akan dirampas dulu semasa tangkapan dibuat kerana kemungkinan membawa bom atau senjata berbahaya. Tapi dalam kejadiaan ini, beg tidak langsung dirampas dgn segera. Pelik juga apa sebenarnya SOP PDRM nie dlm kes-kes macam ini.

Anonymous said...

Sepatutnya polis paku terus kepala dia kat lantai guna kepala lutut.. Gari tangan terus.. "apa salah saya?" bodoh punya soalan.. Tak perlu nak lulus ijazah nak tau adap.. Budak UPSR pun bole fikir.. Ko nak hantar Surat kat pos opis pun org takut kalau main serbu mcm tu.. Kesian mamat ni.. Dah hilang punca.. Hahaha

Anonymous said...

anon 7.50am
ini lah masalahnya bila polis terlalu lembut hati,mungkin jg nak jg kredibiliti takut di "spin" oleh juak xberakal yg bertopengkan agama.

Berita kat radio pagi ni nicky najis dah keluar kenyataan yg dia xde ckp pun dia sokong biometrik...apa kes tukar kenyataan lg,sudah serupa mat sabun jugak...nnt mesti dia ckp zaman nabi dl xde biometrik dah segala ceruk puak2 xberakal tertopengkan agama ini akan bertempik bertakbir.

Anonymous said...

Kalau anwar kene? Dah jatuh, hantar hospital, pakai pendakap leher, tangguh perbicaraan

najib smart giler.. Terus sambung majlis.
Nasib baik tak rosak majlis!!

Kalau kat Europe atau US, mmg body guards jatuhkan terus orang tu, m-16 sampai 10 kat kepala, gari then heret keluar.

Tak sempat buat apa2 akan jadi camtu kalau kat USA

Tak pernah tgk movie ke!?

Anonymous said...

Betui ke dia budak alor setar, macam tak caya aku perangai macam nie, buat malu orang alor staq saja.

The Stranger said...

ai..rasa macam nak pijak je perut mamat tu

Anonymous said...

memang bangang. Bagus la komen2 hampa semua ni.

Kulaan Niring said...

Salam perjuangan. Saya telah link blog tuan ke blog saya. Harap dapat follow & link juga blog saya ke blog tuan. Terima kasih.

http://kulaanniring.blogspot.com

Megat Alam Gempita said...

Fuckatan akan melakukan revolusi bersenjata...tunggu masa jer!!!

Semoga Allah melindungi 16 Sept 2011 Hari Malaysia dan Hari Merdeka. amin

ajai62 said...

Assalam Bro

Begitulah perangai anak Melayu yang diberi peluang untuk belajar kat UiTM tapi tidak menggunakan peluang itu sebaik mungkin... Bila gagal mesti ada sebab lain...bukan tak pandai... tapi sebab suka sangat berpolitik... Sekarang dah jadi macam sampah masyarakat sebab ilmu dituntut separuh jalan...

Anonymous said...

huaakakkaakakaa...
cubit je perut mamat ni...
pasti menjerit mcm ponde..
hahahahhaha...
polis tu sket pun tak goyang la tgk kau meluru mcm budak miskin jual pen..
hahhahahah..

mae1000 said...

Nasib baik masa tercungap-cungap tu dia tak mati terus. Kalau dia mati semput, tentu jadi isu besar, polis akan dipersalahkan. Mungkin juga ini tujuan dia, dia mungkin tau dia ada penyakit semput yang boleh bawa mati bila2 masa, jadi dari mati katak, baik mati bawak isu ! Harimau mati tinggalkan belang, mamat mati tinggalkan isu.

Anonymous said...

gemuk oh gemukk...aku tak kisah org gemuk sbnarnya..tp jangan gemuk perangai serupa babi..

Anonymous said...

Ada anon bagi ayat,

Pilihlah antara;

'kredible candidate dgn kerabebal expired date'. sesuai sgt dgn mamat ni.

RAMBO said...

ITULAH CERMINAN PERANGAI ORG2 FUCKATAN.....( PR= PERANGAI ROSAK ) TAK BERADAP LANGSUNG......KALU DAH PEMIMPIN MEREKA BERPERANGAI CAM SETAN...APATAH LAGI JUAK2 MEREKA TU...BERLEBIH2 LA ADANYA.....INILAH CORAK MSYRAKAT YG FUCKATAN IDAMKAN.....MASYARAKAT 69.....

Anonymous said...

Kimak punya gemuk..baru kena seret dah termengah-mengah tak cukup nafas..belum kena kejar lagi ngan polis..ada hati nak serbu PM..aku tumbuk gak perut mamat ni..!!

Razmi R said...

tau takut dah kena tangkap...bodoh....

Anonymous said...

takde ada punya manusia..

Anonymous said...

alaaa...hari tu ada org nak serbu guan eng pun polis buat tindakan yg sama jugak kan?

jadi nampak sgt si gemuk pkr ni memang baghal!!!

studio jalan amPAS said...

( CINADOLL BAHAGIAN 2 )

ALJUBURI :

PAK !! TOLONG PAK…..LOBANG
DAH PECAH…PAK!! DAH TAK BOLEH
BUAT APA LAGI DA…….!



POKNIK AJIS KIAMAT:

ALAMAK!... LOBANG DAH PECAH….!
KANTOI…..



ALJUBURI :

EH! BAPAK NAK PEGI MANA TU…



POKNIK AJIS KIAMAT:

NAK PI SEMAYANG…..SEMAYANG
TOLAK BALA…!



ALJUBURI:

NAK SEMAYANG TOLAK BALA APANYE…
BALAK DAH DEKAT TU…..!



POKNIK AJIS KIAMAT:

TAKPA….TAKPA….BIAR BAPAK FIKIR…
HAH…!! DIORANG ADA 4 SAKSI KE..?! KALAU
TAKDE….KITA GARENTI BOLEH LEPAS….



ALJUBURI ;

EMPAT SAKSI TU TAKDE PAK….TAPI
DIORANG TU ADA VIDEO PAK….MUKA
DALAM TU SEBIJIK MUKA SAYA PAKKK!!



POKNIK AJIS KIAMAT:

HAH! VIDEO..?!! ALAMAK…KANTOI..!
KANTOI…!!

takbir takbir said...

Sigemuk ni dan rakan2 dia ada rancangan mereka sendiri. Dia nak glemour dan publisiti di TV dan media massa. (Perhatikan kamera dah s/by nak ambil gambar kejadian). Mengharap Polis akan bertindak kasar pd sigemuk ni dan jadilah isu besar yg akan di spin oleh pembangkang terhadap Polis dan kerajaan. Cuba renungkan......

Mr Ganu said...

gua respek polis n bodyguard PM nyer kijer...blm smpt budak gemuk tu dekat, bodyguard da halang, then polis take over bw p jauh2....mcm ni la pertahanan negara yg kite nak. sentiase bersiap sedia. bukan seperti yang pakatan haram gembar gemburkan tu.

aku rs klu pakatan nyer polis, setakat org nk dekat ngn PM tu, polis mungkin belai manje2 n bio kan je kot. maklom la, xde integriti n sentiase x bersiap sedia skuad pasukan kepolisan di bawah pembangkang...sentiase dok terkangkang.

Anonymous said...

bekas sekolah kolej SAH AS. kesian, dia banyak menanggung kekecewaan. Pernah ke MRSM, maknanya dia bijak. Dulu semasa sekolah dia comel, putih bersih. walau membesar di alor setar tapi keluarganya Kelantan. Saya rasa dia banyak menderita dan kecewa dalam pengajiannya. Umur dalam 35 tahun, maknanya anda boleh berusaha lagi.

Anonymous said...

Kalau aku dekat situ maunyer bedebik muke mamat ni, nampak sgt ada tujuan jahat. Cube buat kat Obama mcm tu, mau dah kena tekan kat lantai (pin to the ground), dah awal2 kena gari, siap bagi penumbuk sebijik dua kat muka. Polis kita ni baik sgt. Kalau aku bodyguard Najib dah kena mamat tu dua tiga debik.

Anonymous said...

Aku rasa bodyguard lambat bertindak, sepatutnya mamat tu takkan sampai dekat mcm tu. Syukur Alhamdulillah PM & DPM selamat.

Anonymous said...

Aku rasa bodyguard lambat bertindak, sepatutnya mamat tu takkan sampai dekat mcm tu. Syukur Alhamdulillah PM & DPM selamat.

mjaffny77 said...

tahniah PDRM... tangkas dlm mnjaga pemimpin negara, tugas kalian pasti akan mndapat balasan yg stimpal disisi Allah...yg di ttahan tu mmg mangkok ayon! dah la gemok, bangang plak tu...anak buah ambiga, pasti juga akan d balas stimpal dr Allah sbgai hmba yg mngengkari/mmusuhi ulil amri...

mjaffny77 said...

tahniah PDRM... tangkas dlm mnjaga pemimpin negara, tugas kalian pasti akan mndapat balasan yg stimpal disisi Allah...yg di ttahan tu mmg mangkok ayon! dah la gemok, bangang plak tu...anak buah ambiga, pasti juga akan d balas stimpal dr Allah sbgai hmba yg mngengkari/mmusuhi ulil amri...

Anonymous said...

Aku pun gemok gak tapi takdelah perangai mcm babi :)

Anonymous said...

gemok dan bodoh tak bolih dipisahkan. budak ni mungkin melayu spesis PARIA dog. makan taik!

Anonymous said...

BODYGUARD PM HARUS SERBU JER MAMAT TUE SEBELUM DIA SEMPAT SAMPAI KAT PM...KALAU IKUTKAN SOP BODYGUARD VVIP BOLEH KIRA BODYGUARD PM SEMALAM DAH GAGAL JUGAK LAH...KALAU LAH MAMAT TUE BAWAK SENJATA API KER SEMALAM HAH MACAM MANA NAK JAWAP TUE..TAPI AKU CONFIRM BODYGUARD2 PM SEMALAM MESTI KENA PANGGIL DGN BOSS DIORG HARI NIE...KORANG TGK GAMBAR SEMALAM MAMAT TUE MEMANG DAH DEKAT SGT DGN PM KAN.....

rakab said...

Budak bigau tu mau di cangkul aje perutnya !!

Dia nak mulakan budaya baru pulak. Nanti kemudian ada yang mengikut.


KURANG AJAR!!!!

Mr Ganu said...

tu lah, sket kesilapan yg bole mmbiolkan umah manusia. tp klu x dpt merapatkan PM ngn rakyat, nnti pemabngkang kate ape plak!!! adusss...poneng..poneng...klu da bg rapat, hah...mcm ni la jd nyer..x respek langsung!!! dan mmbahayekan nyawa/keselamatan seorg pemimpin yg di sanjung !!!

rakab said...

Umpama Anwar berahim kencing berdiri , pengikut2 nya kencing berlari berganti-ganti.



AKAL KURANG WARAS !!!

Anonymous said...

Sheikh zaki yamani adalah bekas menteri minyak arab saudi.

zaki yamani nii...mcm babi naik minyak.

Anonymous said...

Apo punyo bangang si gemuk ni boleh tanyo apo kesalahan dio.ha..sini biar den kobaan..kesalahan kau gemuk ialah menonong..menyondol tak tontu halo macam orang tak ado akal...budak-budak prasekolah pun tahu etika kalau nak jumpo PM..apo ekau ingat ekau nak bagi surat kek PM ekau boleh poei camtu yo..nasib baik dwn tak ado kek situ...kalau tak mahu kuruih ekau dwn kojokan

rakab said...

Setelah begitu lama hidup daiam aman sentosa , tenteram dan damai tiba-tiba kita semua dikejutkan dengan tingkah laku dan tutur kata yang biadap, kurang ajar yang semakin ketelaluan dari segelintir rakyat negara ini terutamanya ahli-ahli pakatan haprak.

Penyokong BN akan tetap setia kepada perjuangan dan pemimpin parti itu , begitu juga sebaliknya dengan penyokong pakatan haprak.

Tetapi majoriti senyap yang besar jumlahnya ini akan sentiasa memerhati,meneliti dan menilai tindak-tanduk serta kelakuan ahli-ahli dari semua parti politik.

Rakyat yang sudah terbiasa dengan keamanan dan kestabilan, pasti akan menolak sebarang budaya songsang yang jelas bertentangan dengan adat resam masyarakat timur.

Anonymous said...

Produk keluaran PR... tiada lagi istilah tatasusila.. PR sedang melahirkan rakyat tidak bertamadun..sangat sedih... aku respek kalo diaorg mahu menjadi alternatif kepada UMNO dengan menunjukkan contoh yg lebih baik dari UMNO.. tapi sayang peluang yg diberi tidak dimanfaatkan.. mereka nampaknye jauh lebih teruk dari UMNO..

ma$$ said...

zaki yamani, kalu ko baca komen ni berhenti berpolitik dan sambung pelajaran. umur baru 35. sempat lagi. malaysia ni dah ok dah. banyak peluang utk ko berjaya. kerajaan akan tolong. kerajaan tak kejam. aku dulu buat A level sama ngan ko. jangan sia siakan kepandaian yang tuhan bagi!!!!

Anonymous said...

Yang aku tak tahan sekali, statement GAP "gemuk dan tak up to date dalam ber fesyen". HUahahahaha!

Anonymous said...

Bayangkan kalau pemimpin PR mcm Nuar,Haji Hadi, Nik Aziz, Mat Sabu, Lim Kit Siang dan Lim Guang Eng diserbu oleh seseorg yg tidak dikenali. Memang siaplah budak tu kena belasah ngan geng2 PR.

Anti Partai KELDAIAN Rabak said...

Kalau dia kena Tazer bebudak UTK tu kan best? baru tengok si gemuk ni menggelupur macam babi kena sula besi panas kat Chinatown

Anonymous said...

Ku Li dipelawa terajui pakatan pembangkang
28/07/2011 6:04pm



Oleh SAIFULIZAM MOHAMAD

KUALA LUMPUR 28 Julai - Pakatan pembangkang telah mempelawa Ahli Parlimen Gua Musang, Tengku Razaleigh Hamzah menjadi Ketua Pembangkang yang baru sekiranya Datuk Seri Anwar Ibrahim disabitkan bersalah dalam kes liwatnya ketika ini.

Ahli Parlimen Bayan Baru, Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim berkata, maklumat itu diperolehinya daripada rakan-rakannya yang masih berada di dalam PKR pagi ini. -

komen:

Kalau betullah berita ini saya ingin merayu kepada Tg.Razali supaya janganlah hancurkan UMNO kali kedua. Cukuplah tu. Tengku Razali adalah seorang yang disegani oleh rakyat and it is better to remain status quo for the sake of Malay unity.

Enough of Anwar Ibrahim causing a lot of problem to Malay unity. Tengku Razali mesti bersama-sama Najib memperkukuhkan UMNO dan bukanya membiarkan UMNO terombang ambeng berterusan. Life is short and it is best for Tg Razali to end his political career at a very high note without any uneccessary controversy. You have contributed a lot to the Malay well being so if ever you want to leave poltics I think it is most decent to leave with the highest degree of respect from UMNO members, the Malays and the rakyat.

Tanpanama

Anonymous said...

Kalau tak hensem tu tak pe, bukan salah dia. Tapi kalau dah gemok mengalahkan kerbau tu, nak salahkan kerajaan dan/atau Allah jugak ke? Kalau dah egmuk macam tu, mesti bau hapak semacam. Yech.

Anonymous said...

KENAPA POLIS TU TAK CAKAP

" KITA CERITA KAT BALAI"

KAN SENANG...

Tee Jay said...

apa dah jadi dgn ko ni Zaki....tak abis bljr pasal ikut rentak anuar...taburkan risalah benci Tun M dari Menara SAAS, UiTM (masa tu ITM) lps tu kena ngadap tindakan disiplin kena buang...kesian aku tgk dia ni dulu... masa tu bertongkat psl patah kaki eksiden motor.. sudahnya ntah apa2 yg ko buat skg...ishhhh p la bljr balik zaki...umur ko masih muda...sempat lagi nak buat diploma...

Anonymous said...

soalan bodoh ke gila...ntah laaa.... nampak macam budak tak sekolah betoi ...kalau nak bagi surat bukan rupenya macam itu ... bukan jugak pakai baju warna kunin ... sbb memang dah tau pon warna tu agak sessitip sekarang ... ((( bukan tak bole pakai kunin ... bole ... tapi yg ada unsur bershit tu yg tak bole ...))) terus meluru ... pulak tu ... padan ngan muke laa tuuu ... tahniah pdrm ...

Anonymous said...

budak tu sekarang ni dengarnya jadi sales / promoter kat syarikat orang kuat mustapa mohamad (dato kamaruddin ~ kelantan).

pernah jadi punasihat kepada khalid gagap.

bagi aku tak salah simamat ni nak promote dia pada aljubri.

ramai ahli exco amk yang berangan nak buat collection secara besar besaran (melalu post besar dalam syarikat GLC) andai aljubri berjaya jadi PM.

lembu lembu kat kampung percaya lah cakap diorang ni tak habis habis berjuang kononya tentang demokrasi, rasuah dan apa kelancau nya.

pendeknya~ mereka ini golongan yang menjual maruah untuk duit dan kuasa.....

Anonymous said...

jika ini berlaku kat obama president amerika...da mampus pegawai SS Obama kerja kan...

Anonymous said...

POlis kini da di SOTONG oleh Dollah@samdol... Ingat dolah...dia punya sebab malaysia kini haru biru...keterbukaan/keterlusan/hak sama rata...bila bangs alain pijak kepala dia tak leh pulak beri..Bila penjenayah di HEROkan..dia suka pulak.. dgr suara NGO/MP/MK/MI dan...POlis kau buat Program apa pun Jika AlJUburi buat DEmoa atau sebagainya Imej kau org da lebur...masuk Tong taik.. Fahamm Tak ya Syok Sendiri lah kau org ..Polis Kini kau org kesaoprangan menangkis segalam Tohmahan...Menetri diam aja...

Anonymous said...

satuuuuuuuuuuu... m'sia..
satuuuuuuuuuuu... m'sia..
satuuuuuuuuuuu... m'sai..

hahaha... bunyi mcm sial dan bodoh mcm GAP...

kesian bebudak sekolah tu... terpaksa agaknya

nampak sgt tak de nak welcome si dot dot tu..

GAP cuba kau sorak sikit mcm badut badut tu...

yg ironik nya... ada bunyi reformasi.... hahahaha

GAP welcome to the real world.

Anonymous said...

eeeee geram betoi aku...klu aku ade kt situ mase tu maunyer aku suntut si gemuk ni sampai muntah darah...grrrr sib bek ko gemuk,sib bek polis mesia ni lembut ati,

Anonymous said...

UTK lembab, SB tido..

Anonymous said...

budak gemuk ni jika kena serbu tetiba masa tengah bejalan apa dia rasa? mesti dia kata nak jumpa buat cara baik, ada adab. .sopan, jgn main serbu je, hormat orang skit
aku meluat tengok budak gemuk ni, bodoh...ego sombong!

kalaulah aku ada peluang berdepan dgn si gemuk ni. ..alamat aku hisap bijik mata dia! !!!