Friday, October 7, 2011

FLEM NAMEWEE BODOH 2.0 DIHARAMKAN GSC !

padan muka ko lah namewee... pihak GSC katanya dah batalkan penayangan filem bodoh si namewee pig..

tahniah lah GSC, kredit berita untuk bloger empayar pemuda..

86 comments:

Anonymous said...

Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........
Hahahahahahaha.........





Lanciau lu Namewee!!

Anonymous said...

Bakpo mu tunjuk lagi muko menate babi laknat tu. Suiy semiggu lagi la kawe....

aloya said...

Namebabi!!

Lu sulah kena fark sama GSC!!! ahkahkah pegi mati la chee bai!!!

Anonymous said...

kalau betul berita tu aku sokong berjuta kali, padan muka dia. PADAN MUKA DIA berjuta kali

Anonymous said...

NameBABI, kau jual je nasi lemak 2.0 tak laku kau tu kat singapura. Mesti laku kaw kaw la.

Anonymous said...

hukk alo, skuad amal pas baru nak pegi tgk dan meriahkan cite lancau 2.0 tu. Dah ke fark pulak sama GSC? Kene tolong namewee babi le cmni.

Anonymous said...

Skuod ama PAS nok gi jago paking jah bea.

Anonymous said...

Muse kochak ngan ungko jadilah musangka

Anonymous said...

perkasa kena hambat????

hengat hebat sangat>>>

Anonymous said...

Yang penyokong PR merapu tu mengapa? lari tajuk la bro.... sekarang kita komen si babi pukimak namawebabi tu.

Anonymous said...

tahniah krn tahu itu cerita byk suwie...

Anonymous said...

Padan moka!!!!!!

Anonymous said...

HA..HA..HA..

BERANI KO KUTUK NAMAWEE ANAK KESAYANGAN NAJIB@ROSMAH...


KANG KENA ISA KANG!

Anonymous said...

PR (Melayu PAS & PKR) sanggat gumbira menjilat jubo Babi ini

Anonymous said...

xdapat tayang kat wayang..dah start tayang kat astro first la plok..

RAMBO said...

TAKPE NAMEWEE....APA BOLEH BUAT....TAKDE REZEKI KO LA TU...!!

AKU CADANGKAN KO BUAT LA TAYANGAN AMAL KAT KAWASAN KJAAN PR....TENTU DORANG TU SUDI BANTU KO...TAPI KO KENA UBAH LA TAJUK FLEM KO TU....TAK YAH GUNA LA TAJUK NASI LEMAK 2.0....TAK GLEMER LANGSUNG...!! APA KATA KO TARUK TAJUK BABI PANGGANG 2.0 KE...CINADOLL 2.0 KE...TERHANGAT ANUWAR ALJUBURI 2.0 KE....LIWAT 2.0 KE....PASTI KJAAN PR BUAT TAYANGAN PERDANA KAT STADIUM UTK FLEM KO TU...!! ATAUPUN KO AMBIK JER FLEM KO TU BUAT BUNGKUS NASI LOMAK KO....!!

MUAAHAHAHAHAHAHAHAHAH...!!!!

Melayu Perak said...

apakata....

mintak stadium melawati ke stadium bukit jalil ke....

caj RM 5 seorang kalau 80,000 datang makanya dapat rm 400,000 satu malam.....

kalu seminggu dapat rm 2.8 juta...

fuh macam ni aku pun nak buat filem...tajuk BUKAN SALAH IBU AKU JADI BABI....

Anonymous said...

Tunggulah apa pulak komen bapak angkat dia si Lim Kit Siang, dan karyawan-karyawan yang menyokongnya.

sel13.com said...

Anak Khalid Samad Guna Wang Zakat Biayai Pengajian

Anonymous said...

AKU INGAT LBH BAIK NAMAWEE BAGI TAYANGAN AMAL PERDANA KAT RUMAH NAJIB JER!

KAN NAJIB SUKA NAMAWEE..ROSMAH PASTI TERUJA NAK PELUK NAMAWEE!!!

musangka said...

Jgn mengata kat org.....

Tak baik ooo..!

Anonymous said...

takut betul UMNO ni dngan namewee...

Anonymous said...

Malam ni org gomen sebelum tido mimpi gaji naik 37%..mcm2 depa plan..

Tengok slip gaji, semua pakat teringat kat musang...

tiba2 nampak pulak muka namewee...

Anonymous said...

takut apa umno dgn namebabilu,org nie memang tak patut di sokong kerana tak hormat undang & lambang negara.Dia ingat dia kebal sangat hingga sanggup hina negara sendiri.org yg sokong namebabilu memang babi.

budakkampong said...

muka pantat ni jangan bagi peluang arr,boikot segala filem dia,anak haram ni memang cam sial,dia hina lagu negaraku,hina pompuan pakai tudung,hina TNB dan segalai bagai lagi,kita jangan lupa semua tu..

cuma yg sedihnya menteri sendiri bagi sokongan kat dajjal nih,, apa raarr,,

aku benci cina rasis said...

mampos ler kau!...cina rasis, babi...

Anonymous said...

KO SAPA BRO..NAK MARAH2 KAT NAMAWEE..

BUKANKAH NAJIB BOS KORANG GAK YG KATA NAMAWEE BUDAK BAIK DAN IKON 1 MALAYSIA!!

EK-ELE, KONON NAK MARAH!!!

BODO LA KO!!!

Anonymous said...

bodoh punye pencacai,

dah pemimpin korang puji namewee, yang korang melawan pun buat apa,
Mana loyalty korang ke atas pemimpin..

Terima kasih Najib pasai kenaikan 37% ..hehehe

boleh upgrade sportrim next year..

Anonymous said...

11:47

DAH NAJIB KATA NAMAWEE BUDAK BAIK...AKU CAKAP JER!

NAK GANTI SSPORT RIM KONON!

Pemuhung said...

37%? bodo ka pekak?

Anonymous said...

37%.

BARU DENGAR GURUH BERDNTUM, AIR DI TEMPAYAN DAH DICURAH...BODO!

Melayu Perak said...

Omaq Osman Tak Percaya?
Share
PM dah tunai 80% dari permintaan hangpa wahai kakitangan kerajaan. Jadi, takkan tak reti-reti lagi nak berkhidmat dengan lebih efisyen dan efektif lepas ni?

Ni tidak, gomen dah bagi macam-macam, tahap kerja (bukan semua) masih ada yang dibawah par.
Jangan hanya tau meminta saja, tapi tak reti nak memberi!

Satu lagi, untuk staff kerajaan yang duk sakan melawan kerajaan tu, rentikanlah dan bersyukurlah dengan apa yang dinikmati. Bawak-bawakla bertaubat!

Apa lagi yang tak kena?

Dalam kita berada di atas awan, jangan lupa rumput di bumi.
Tengok di luar sana tu, masih lagi ramai rakyat Malaysia yang bekerja swasta dan sendiri masih belum dapat pembelaan yang sewajarnya.
Tapi at least, usaha kerajaan bagi RM 500, untuk isi rumah yang berpendapatan kurang dari RM 3,000 sebulan tu adalah penawarnya.

“Terima kasih Perdana Menteri kerana menunaikan tuntutan dan suara kakitangan kerajaan dalam pembentangan bajet hari ini.” Demikian reaksi Presiden Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Di Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs), Datuk Omar Osman kerana seakan tidak percaya dengan berita gembira sewaktu pembentangan bajet yang dibentangkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak di Parlimen hari ini.

“Saya seperti tidak percaya kerana apa yang dibentangkan Perdana Menteri sebentar tadi adalah satu pengumuman yang tidak disangka-sangka,” katanya.

80 peratus daripada tuntutan kami telah ditunaikan kerajaan di samping beberapa pengumuman yang tidak dijangka seperti pemberian bantuan kepada pelajar sekolah,” tambahnya.

Omar turut berpuas hati dengan perubahan drastik Sistem Saraan Malaysia (SSM) kepada Sistem Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA), sistem gaji satu lapis dan pemberian bonus setengah bulan, dan juga kenaikan tahunan sebanyak dua peratus untuk pesara kerajaan yang disifatkan beliau sebagai satu usaha kerajaan untuk membantu kakitangan kerajaan yang berpendapatan rendah.

“Di sini saya melihat kerajaan komited untuk memperkasa kakitangan kerajaan dengan memberikan insentif-insentif tersebut bukan sahaja ketika masih bekerja, malahan ketika mereka tidak lagi bekerja dan telah bersara,” ujarnya.

Sehubungan itu, beliau menggesa kakitangan kerajaan agar lebih komited dan berdedikasi dalam menjalankan tugas memandangkan kerajaan sudah memenuhi tuntutan yang mereka suarakan sebelum ini.

“Bermula hari ini, kakitangan kerajaan seharusnya lebih berintegriti dan bersemangat untuk melaksanakan tugas supaya mereka tidak dipertikaikan oleh sesetengah pihak kerana mereka sudah dapat apa yang mereka mahukan,” katanya memberi ingatan kepada kakitangan kerajaan.

“Memandangkan had umur persaraan baru sudah dilanjutkan sehingga 60 tahun, mereka hendaklah menjaga kesihatan agar produktiviti dapat dikekalkan dan tidak menjejaskan tugas mereka,” katanya.-MI-

Pemuhung said...

37%???biaq aku sorang muhung dah la...kerbau mana nak bagi kenaikan 37%.....

Melayu Perak said...

lebih dari 37% pun kerajaan mampu adakan....

ko tak tengok ke kedudukan ekonomi malaysia adalah yang ke 10 terbaik didunia....

Pemuhung said...

Mat perak,apa yg 37%?kenaikan apa?

rakab said...

anon 11.43,

Najib pukul dalam senyap!

depan dia puji namewee,..tapi belakang dia gam filem budak cina rasis tu...

Melayu Perak said...

anon 1.24 am...

nih aku petik kata najib masa bajet petang tadi....


Kakitangan awam
Kerajaan akan wujud lebih banyak mata gaji. Ini bermakna, penjawat awam akan mendapat gaji maksimun lebih tinggi, sehingga kepada 37.7 peratus.

Kakitangan awam akan mendapat kenaikan gaji antara RM80 hingga RM320

Umur wajib bersara dinaikkan daripada 58 kepada 60 tahun.

Pemuhung said...

Yg tu utk pergerakan gaji bukan kenaikan...kira bkn kenaikan,tp tambah pergerakan gaji tu,kalau gaji 1000 hari ni di tangga p1t1 dan pergerakan gaji terhenti kat p1t24,dgn skim baru mungkin jd la p1t30,maknanya gaji masih bergerak lg utk 6 tahun berikut...kenaikan dibawah sbpa cuma 7-13 % sahaja,maknanya antara 80-320...

Melayu Perak said...

WARNING - Metallica Live Kuala Lumpur 2 December Jangan Ada Yang Cuba Halang!!!



Kumpulan heavy metal Metallica yang ditubuhkan pada tahun 1981 dikhabar akan membuat kemunculan sulung mereka di Stadium Nasional Bukit Jalil pada 2 Disember 2011 ( Menurut Sumber) . Metallica, terdiri daripada 4 ahli kumpulan iaitu James Heitfield (vokalis), Kirk Hammet (gitar), Robet Trujillo (bass) & Lars Ulrish (drum) pernah memenangi 9 anugerah Grammy Awards untuk kategori Best Metal Performance, Best Hard Rock Performance & Best Recording Package sepanjang pembabitan kareer mereka.

Gomo nak bagi AMARAN KERAS kepada mana mana pihak yang sibuk nak Berdemo Halang Konsert Metallica ni nanti terutama puak puak PAS Bingai tu. Jangan dok sibuk nak raih politik dan nak halang Rakyat terutama kami para peminat Metallica ni untuk menyaksikan Konsert yang julung julung kali nya dibuat di Malaysia. Apa pun ini pengumuman tak rasmi coz belum sahih kedatangan Metallica ke Malaysia.

Buat METALLICA FAN Kita akan Lawan sesiapa sahaja yang bikin kecoh halang Konsert Metallica jika ianya benar berlangsung. Gua tak kira Gua nak Bangging malam 2 hb tu nanti. Persetan sama Nik Aziz ke Haji Hadi ke sapa ke janji gua nak lepas gian.


Ingat puak puak PAS!!! Lu Langsi Lu Mati

Pemuhung said...

Mat perak,hat aku sokong...aku pun peminat metallica jugak..mintak metallica bw lagu nasyid 1 sambil jemput nik ajis mai sama tgk,opening pggl raihan 3 lagu...last skali suh depa bawa lagu master of puppets khas dedicate to puak melayu pr

Melayu Perak said...

anon 1.52 am....

ha..ha..ha..lawak siot

aku suka enter sandman....

Melayu Perak said...

test

zat said...

melayu perak

bagi knaikan gaji pas tu demand keje effisyen aku setuju..tapi kalu kau expect undi dr mereka itu pemikiran yg kolot & desperate..gaji utk kerja bukan undi..

dan tlg la mana ada 37%..kau paham ke tak ni..

Anonymous said...

dah dua minggu pelem sial ni dah tayang kat GSC.

Melayu Perak said...

zat ko yang tak paham...

kalu najib kata 37.7% kenaikkan betul lah tu...cuba ko tanya kawan yang ada kerja dengan gomen...

selama ini bajet tak pernah tipu....

Anonymous said...

saya budak baru belajar tapi menurut pengamatan saya, tindakan GSC ni akan menambahkan lagi undi cina kepada PR, lgpown tauke GSC bukan umat Muhammad pown..tindakan ini akan menambahkn lagi kebencian masyarakat cina kepada kerajaan dengan alasan kerajaan menyekat hak dan kebebasan mereka...ini hanya politik game yang terancang.....kalau salah harap diperbetulkan....

Melayu Perak said...

ko ingat cina nih...nak ambil hal ke tentang si namawee nih...gsc bagi ke tidak tak jadi hal kat dia orang....

apa yang penting bagi dia adalah ekonomi....selagi ekonomi jalan...dan dia orang boleh cari makan....pasti akan sokong bn....

fulisiakantora said...

Assalamulaikum, ekeleh... dah mmg patut lama pun haramkan!! Mana boleh jual babi dlm panggung wayang! Yg jual babi tu pulak BABI, lagilah HARAM! Babi yg jual babi tu upah BABUN jadi penyedap babi dia, memang la memang! Babun yg tolong sedapkan babi tu tak makan babi pun tapi makan duit tokey yg babi. Babi betul BABUN2 tu. Kpd BABUN2 yg jadi kuli babi, taubatlah... sebelum anda menjadi babi atau anda diBABIkan.

Anonymous said...

BALASAN ORANG HINA AZAN. KAU MENGUCAP DUA KALIMAH SYAHADAH DULU LA BARU ORANG LAYAN FILEM KAU TU. KHAIKKKKK PTUIIIII.

Anonymous said...

budak namebi ni mmg babi,pukimak,lancau,haram jadah,celaka,sial,suwey,cm lahanat...lau xfkir aku ni xwaras ikut undang2 da lame da aku sembelih si budak siiaaalll ni...mmg aku trsangat anti ngn celaka ni...aku dambakan KITA SEBAGAI ORG MELAYU SEGERA BERSATU TUK JADI KUAT DI TANAH AIR SENDIRI...!!!!

Anonymous said...

Padan muka ko sial!!

Tengok ni: http://sel13.com/archives/395

anti bohmau said...

tumpang suka
ho ho ho....

memang tak terhingin nak tengok pun!!

baik ambo makan nasi ngn gulai ikan kering campur labu..lagi sedap!!

mari makan?

Anonymous said...

lepas ni harap buat le karipap 8.0,terbitan dari Al Jub production.

Ambik musang bangka sebagai pelakon pencacai,(aambik nombor)..tapi password "Mokhtar"jgn lupa..itu ayat keramat tu.

canttteeeeekkkk!!!!

Anonymous said...

MASALAH PENGIKUT BUTA ALJUB
MANA PERCAYA KARIPAP KE MOKHTAR KE...

ITU SEMUA FITNAH... KALAU XBETUL PASWORD GUARD KAT BANGUNAN DAH BOLEH SAHKAN..

TANYA KULI DIA NAK KAWIN LAGI TAK?

DIA NAK JADI PM LAGI TAK??

SOALAN NI SERENTAK TAU...INI SEMUA 'NAFSU'

zat said...

MP kau kata:

kalu najib kata 37.7% kenaikkan betul lah tu...

selama ini bajet tak pernah tipu....
___________________________________

kalu mentaliti kau dh mcm ni susah nk argue..kau terima bulat2 apa yg kjaan kata..mcm mana melayu nk maju..mentaliti masih mcm zaman kesultanan..

Anonymous said...

wow!!!!

Kak Zat cakap pasal mentaliti!!!! dia kata kalo ikut ckp kerajaan bulat2 mcm zaman kesultanan..

haha.. ko ikut la cakap DAP raja putar alam kesayangan ko tu yg menjadi kebanggaan ko tu... dah tahap mentaliti ko macam tu je nak buat macam mana.. lantak kau la labu!!!

Anonymous said...

Bukan ke standard wayang kalo tak laku tokey panggung wayang akan stop tayangan filem yang tak laku dan beri laluan kepada cerita baru atau filem yg sedang ditayangkan yg lebih mendapat sambutan.. lagipun syarat wajib tayang yg dikenakan pada tokey panggung wayang hanya 1 minggu je kan.. kalo lepas 1 minggu up to them samada nak tayang atau tidak kalo tak laku kan?

kenapa GSC kata unforseen circumstance?.. kenape tak cakap atas sebab2 filem tidak mendapat kutipan yg memberangsangkan ke.. GSC ni nak bikin gempak je ke ape? menangguk di air keruh ke ape?

Anonymous said...

BAGUS GAK DIHARAMKAN FILEM DARI PENERBIT RASIS NI. KO ORG INGAT BILA NAJIB PUJI NAMWEE ARBI NI, DIA SUKA KE???... NAJIB TU PM. PEMIMPIN SEMUA RAKYAT. KENA PANDAILAH SIKIT. KALAULAH ARBI SEKOR NI DI PAKISTAN...SAH KENA PANGGANG.

Anonymous said...

filim bodoh..mujur aku tak gi tengok..he he..kalu tidak aku pun bodoh..he he!

aku melayu rasis said...

bagus..alhamdulillah...
saya sokong 1000%. Tak kiralah sebab apapun, sebab kutipan tak baik ke..sebab memang nak gam ke..saya tak peduli. Yang penting apa jua berkait dengan manusia wajib dibunuh ni, tak harus diberi muka.
Cuma ada satu perkara yang nak saya nasihatkan, kalau mereka ni nak dengarlah...kepada mana mana pihak, terutama artis (dalam isu ini) untuk dilain kali mintak tolong jangan kira nak isi perut saja. Asal boleh mengenyangkan kau tibai saja! Fikirlah juga hal-hal disebaliknya. Jangan kerana duit dan untung, kauorang tak kesah melibatkan diri dengan individu yang kurang moral!

Kakak habibah noor..jangan sampai kami hilang hormat pada anda..

aku melayu rasis said...

pembetulan..
**kak adibah noor

Anonymous said...

Semlm bernama melaporkn sblm najib baca belanjawan ade satu meeting dibuat di kementerian kewangan. Semua yg terlibat dgn kementerian kewangan n bajet telah hadir. Tapi yg lebih pelik isteri pm rosmah mansor aka bik mama juga telah hadir dlm meeting tu. Ape kes ni? Die tu sape? Jelas bik mama sering mencampuri urusan pentadbiran negara melalui suaminye. Kesian! Masih ade lg yg nk backing najib n rosmah mansor aka mak badak. Hahahahaha

Anonymous said...

LAIN KALI KALAU AFDLIN,ADIBAH NOOR,MANA2 ARTIS MELAYU BERLAKON LG UTK BABIWEE NI AKU BOIKOT!!!!

JGN NK JD ARTIS LAHANAT!

btw...
cer GAP cek paper metro yg ade carta wayang tertinggi di mesia,UK & USA

nasik lemak dlm kedudukan top 3 tu!
wtf???

adekah harian metro menipu?
benar?
jika benar knp GSC x tayang sedangkn bawa untung...

jika x untung mcm mana harian metro kata top 3??
cube promo in a way...????
GAP siasat.

Anonymous said...

Aku melayu rasis

aku dah hilang respek kat akak adibah noor ni...

aku setuju dgn kata2 ko.. takkan benda macam ni pun dia tak boleh nak pikir... dah sengkek sgt ke sampai tibai je asal ada job.. kalo pun memang dah sengkek sgt.. daripada berlakon nasi lemak baik dia jual nasik lemak..

afdlin shauki? tak payah la cakap pasal dia ni...menyampah

Anonymous said...

lambat dah, orang semua dah habis nonton, kalau tak diharamkan pon, tak ada siapa lagi nak nonton, buang masa saja topic ini...ini semua game lah gap, panggung dah mula tiada lagi
penonton baru diharamkan..ha..ha

Anonymous said...

Sokong Nasi Lemak Babi 2.0 Dan beli VCD Haram

Anonymous said...

Aku harap pm dan menteri yang lain ingat apa yang si Babi nie dah lukakan hati orang Melayu. Si Babi ni sepatutnya tak diberi muka lagi!!!!

GEMUK said...

Bukan adibah nor lah....ADEBAB NOOR.

usin said...

padan muka kao setannnnnn!!!!!!

Anonymous said...

HAHAHA!!! I Loikeee...mudah-mudahan bangkrap ko sana namawaee cina babi!!Puas hati aku memaki haha

Esperalzi said...

Tak tau nak letak dimana, lalu aku letak di sini:

http://adriandw.com/kristenisasi.htm

Anonymous said...

Sdr2,

Macam mana aku nak tunjukan kepada Namewee "FUCK YOU" - tanya member aku.

Dia ni kudong kedua2 belah tangannya .Kudong dari kecil.

Harap dapat tlg member aku ni.

Tukang Komen said...

sel13.com.
Anak khalid guna wang zakat gi belajar? Dalam gambar tu aku tengok,kalau tak silap,khalid pakai jam tangan ROLEX. Pakai jam tangan berjenama mampu takkan.....

Anonymous said...

Anon 2:16

Kau pinjamkan tangan kau sekejap. Kaupun kudong ke?

Jalut said...

Melayu Perak.


Penyokaong Umno pong ado yang anti metallica contohnyo aku nih.


Nak tau pasal apa?

'Tepuk' sejadah tanya dengan bersolat istikharah!

Jalut anok Selamo,Perok.

Anonymous said...

gsc lagi cerdik dr najib

Anonymous said...

Setuju anon 3.58. GSC lagi lebih Melayu drpd Najib. Rosmah marah kat najib lagi kot... itu pasal dia kena sayang Namebabiwee!!!

Melayu Perak said...

GLC kepala pantat ko...pergi berak dalam tabung kohilal tuh....

matjeng said...

jangan bermusuh dengan akhbar arus perdana... jangan kutuk utusan malaysia! kan tak ada promosi.... Utusan tu mempunyai pembaca teramai kat Malaysia! Takkan kou nak promosi filem kau dalam Harakah atau akhbar roket! berapa kerat rakyat Malaysia yang baca... nampak sangat bodohnya Nameweee ni... Ijazah tak habis kot? atau tak belajar cara nak promosi filem.... dah filem tu asyik nyindir kita! Orang Cina n India tak kena!...

joe42 said...

horey.............
horey.............
horey.............
padan muka adibah n aflin!
bib bib horey!
horey horey horey.

Anonymous said...

Jangan risau!Anak babi bintang tiga ini akan kembali dengan filem baru yang jauh lebih hebat,dengan modal yang jauh lebih tinggi sumbangan DAP/PAP serta dana dari semua petualang negara.Tajuknya "Si Kote Bengkok Dari Ceruk Tok Kun".Pasti pecah panggung.

Anonymous said...

Tiap2 tahun BAJET sekalipun Penyelewangan tetap berleluasa disetiap Jabatan,"RAKYAT TETAP MENDERITA" cth.:-
Pinjaman belia niaga- janji kasi 30% mesti ada borang & gerenti lulus.

Ternakkan Haiwan - Kutip nama orang kampung,kakitangan sendiri yang usahakan & hinggakan yg dah meninggal 10tahun masih terdapat senarai pemohon.

Premis Niaga,Majlis & Koperasi - semuanya berpenyewa,susah nak mohon kononnya penuh,jika berminat-Sewa atas SEWA la,suku sakat Kakitangan jugak yang punya.

hahha banyak lagi

apapun bajet dibentang orang tertentu sahaja yang akan menikmatinya.

Anonymous said...

namawe celaka..nmawee celaka..
jom join cari namawee..boikot..and pukul....anak cina ta basuh berak

Anonymous said...

anak cina namawee nih..lepak mana..sape tau tolong hebahkan dimana dia.......

Anonymous said...

tuan2 dan puan2..minta tolong hebahkan dimana namawee berada..lokasi dia tinggal dan tempat lepak anak babi ni..hebahkan segera..
beribu2 anak melayu mencarinya

Anonymous said...

namawee..dulu mak lu beranakan lu ikut buntut ke..
mak lu dulu pelacur hebat gua dengar..
main dengan apek selalu sampai dapat lu...
lu anak apek mana/..
mak lu best ke..
celaka namawee