IKLAN BERBAYAR

Monday, November 28, 2011

CERAMAH GILA BABI TIAN CHUA DI PERMAS JAYA .


20 comments:

Anonymous said...

Mesti ada sebab tertentu yang bertitik tolak dari keriasauan iaitu parti dominan dalam PR adalah Dap tetapi bukannya PKR, yang mendorong pemuda keadilan (AMK)bercerita tentang PM harus dari kalangan orang Melayu! Apakah AMK telah terbayangkan senario ini: "menang sorak kampung tergadai"???

PEMERHATI

Anonymous said...

100,000 orang!!!!! abis semua kena gigit!

Anonymous said...

Cina adalah bangsa yang telah lama CELIK. Adalah satu yang tersasar kalau pemimpin Cina pembangkang beranggapan semua Cina akan percaya bahawa hanya Cina pembangkang saja yang mampu membawa mereka ke jalan Makmur.

PEMERHATI

Blog 1 Malaysia said...

Usul Penting UMNO - Orang Tua Kampung Bodoh Dan tolol2
--------

"Kehancuran Generasi Baru - Bala besar untuk BN"


PRU Ke-13 - Mohon ramai Adun Dan MP BN 'Mati'

Media BN Media Porno - Wartawan2 BN BODOH dan TOLOL TOLOL

Alat BN - Blogger-blogger BN hanya jadi Anjing..

'Lubuk Emas' Terengganu dikhianati - Generasi muda dan generasi baru Terengganu adalah generasi paling BODOH ( dalam BN ) ...

Penyalahgunaan kuasa, politik wang, akhbar porno, transformasi palsu, penghinaan akar umbi - UNDI BN UNDI HARAM

---------

Kamu jangan ingat kamu akan berkuasa selama2nya..
Kamu jangan ingat kamu akan pandai dan bijak selama2nya..
Kamu jangan ingat kamu akan muda dan sihat selama2nya..

Tidak sama sekali!!

Apabila kamu sudah jadi bodoh, apabila kamu sudah menjadi lemah, apabila kamu tua yang nyanyuk lagi bodoh.... Kami akan ulang kembali ( repeat again - claim 100% ) dan tidak akan yang tertinggal untuk dilunaskan..

Kami berjanji akan lunaskan semuanya.. Janji-janji yang sudah tertanam dihati generasi muda dan generasi muda baru..

Apabila kamu sudah jadi bodoh, apabila kamu sudah menjadi lemah, apabila kamu tua yang nyanyuk lagi bodoh, kami akan menggunakan semua kekuasaan, kepandaian dan kebijaksaan kami untuk mempergunakan dan memperbodohkan kamu sama seperti apa yang kamu lakukan untuk orang2 tua yang nyanyuk bodoh dan tolol2 di kampung..

Tunggu saja hari tua kamu.. Cepat atau lambat, ia tetap terjadi secara jelas lagi nyata...


Ingat!!! Kami berjanji akan lunaskan semuanya.. Janji-janji yang sudah tertanam dihati setiap generasi muda dan generasi muda baru..


Wartawan2 BN Bodoh, P.ukimak,sial, butoh. b.abi. anjing..
( Anak2 ko pun P.ukimak, sial, anjing macam Ko )..

Pergi Mampus wartawan2 Porno BN..


Bodoh. Pukimak. Anak haram. sial. butoh. babi. anjing

Babi Betul!

Triple fuck atas dahi kau

Pantat mak kau la~

Butuh Pak Hang!

Pegi Mampos La Bodoh!

Bapak Ulamak , Anak Pukimak


Lu blah dr page gua skunk sblom kaki gua melekat kt muke lu~~

Lancau la lu

tidak semua mat rempit jahat!!saya sokong mat rempit

Saya suka berak sambil hisap rokok ~

MaSUk AIr Lah KOU

Sengal~

Perrrgghhh!!! Memang Terrrbaaekkkk laaaa

Anonymous said...

Kelebihan Pembangkang:

Kelebihan pembangkang adalah stamina seumpama pemain Bahrain. Mereka akan terus menyerang waima ke saat-saat akhir.

PEMERHATI

Anonymous said...

Kekurangan PR:

Meskipun berusaha tetapi tidak cukup. Meskipun mendahului tetapi akhirnya kecundang jua.

PEMERHATI

Shaari said...

generasi baru tak semua sokong PR. yang sokong PR tu generasi barua.

Anonymous said...

apahal blog 1 malaysia mrepek macam orang hilang akal tuh....mungkin ada masalah mental kot alahai... macam ini lah mentaliti penyokong pembangkang...kesian....

Nok said...

Block 1 malaysia.....kah kah kah sejak bila PR lebih pandai dari BN???? satu jari tunjuk kat BN tiga jari lagi tunjuk pembangkang haprak....ko tak kira ke berapa kursi pembangkang ada.....ko kata BN pukimak kamu....keh keh keh kenapa bodoh sangat....pukimak kamu penyedap bapak ko...dapat anak yg bodoh macam kamu....keh keh keh....kah kah kah....ko nak sokong aljuburi tu biak pi lah.....yg kena liwat pungkoq hang...yg jadi umat nabi lot pemimpin hang....yg dok meroyan buat apa......ko ingat semua generasi muda sokong peliwat ke???hang bodoh piaq...sat lagi Anuar nak masuk S. Buluh hang tak mau ikut ke? lega noh....Anuar blasah pungkoq hang......

Anonymous said...

Kelebihan PR:

Bersatu dalam serangan ibarat Harimau Garang

Kekurangan PR:

Tidak bersatu dalam pertahanan hingga memudahkan pihak lawan membolosi benteng dan seterusnya gawang.

PEMERHATI

Blog 1 Malaysia said...

Ko pun akan bodoh... akan tolo.. akan jadi Tua nyanyuk juga..

Ko tunggulah nasib ko...


Kitorang akan balas dendam.. hehehehe..


Lantak ko lah nak kata apa pun... Ade ke aku kisah kalau ko tak kisah!!

Anonymous said...

Kalau tidak ada angin masakan pokok bergoyang; kalau tidak ada kerisauan makanya untuk apa AMK bercerita tentaan pindaan perlembagaan membabitkan kriteria PM?

Tian Chua! APAKAH KAMU tidak sedar apa yang terbuku di jiwa AMK atau sememangnya kamu rela Dap 'menang sorak kampung tergadai' versi ultrakiasu?

PEMERHATI

Nok said...

Blog 1 malaysia ...yg tua akan mati ...ko ingat ko tak mati??? patah tumbuh hilang berganti...yg pergi tetap pergi.....ko ingat ko bijak sana...PRU13 nanti mampos le PR...sori le PR nak menang banyak....PR umpama yg di kendong keciciran yg di kejar melepas....PR umpama kata pepatah dulang paku serpih..nak kata org PR terlebih.....Hang pi le sondol DAP tu...LGE tu pak saudara ko keh keh keh....PR tak sedar diri jadi barua cina.....ko le diantara generasi haprak....kalau mak bapak ko tahu menangis mereka...ko bodoh melayu tak sedar di untung.....

Nok said...

blog 1 malaysia lantak le nak kata pun....ko ingat ko kutuk BN jadi kudis???? lancau le ko...sat lagi PR kantoi sure hang jadi mereng...Anuar masuk S.Buluh sape nak tibai bontut ko...ada aku kesah...tapi aku cadangkan ko pi kat chowkit join gang kedi kat situ boleh part time, duit pun dapat kasi org blasah bontot....aku tau punya ko memang gang mak nyah, keh keh keh ko hisap kote aku ...aku bayar baik punya ...tapi kote aku tak bengkok mcm kote Anuar keh keh keh...

Aku tengok cara ko komen pun aku tahu memang ko kedi...sebab tu ko sokong sangat Aljuburi tu....tak ape ko boleh blow job aku punya...no hal punya ...nanti hilang lah meroyan ko...dan mata ko akan terang....keh keh keh...

rizal said...

aku nasihat...pd pengundi atas pagar beri sokongan pd bn....klu korang nak tahu baru2 ni pegawai mps dtg umah hantar surat waran tahanan sbb aku tak baya cukai pintu thn ni...blm pun cukup sethn...aku dh kena baya rm100 waran tahanan....rm40 lewat baya 6bln pertama.rm20....dan 6 blm kedua...rm20...total rm40.....yang paling mengejutkan aku....cukai pintu aku total rm246......rm123 6 bln pertama rm123 6bln keduA........ klu korang campur kan semua....3rat lebih......mmg sial pakatan rakyat selangor.....yg aku tk puas hati apasal diorg kenakan waran tahanan sampai rm100.....gila ke....cekik duit rakyat......negara kebajikan ke mcm ni.....mmg lahanat....siapla pru13.....jgn mimpi aku nk pakatan haram jadah.....

rizal said...

klu korang nak cukai pintu aku rm55 je utk 6 bln pertama skrg dah naik sekali ganda.....rm123 lupa aku nk nyata dlm komen pertama aku.....tadi

Zaeydee said...

Biar je Blog 1 Malaysia tu meroyan.. nanti kita pakat papah masuk kat wad gila... hanya orang gila je yang meroyan macam Blog 1 Malaysia tu.. pasai muka tok malu wok...guna jugak 1 Malaysia wok...nape tak guna sign aljuburi atau puki mak kau yang hebat tu....wok...muka tak malu wok...

Anonymous said...

blogger2 pembangkang anjing-anjing kurap pakatan rakyat.

Anonymous said...

tiada apa yang nak dikata hanya maki hamun saja yang mereka tahu. otak tahap lembu.

ANACONDA said...

PEMILIK BLOG 1 MALAYSIA NI AKU FIKIR ANAK ZINA YG D PANCUTKAN EMAK TIRINYA HASIL PERSUNDALAN D BELAKANG MATI YG MANA PASANGANNYA ADALAH ATUK MERTUA DARI SEBELAH LAKINYA YG KE LAPAN...

TAK DE HAL LA DGN PUKIMAK GILER NI...