IKLAN BERBAYAR

Saturday, December 31, 2011

DATARAN MERDEKA AKAN BERLAKU DEMO MALAM INI.

inilah FB V for vendetta yang cadangannya mahu melakukan demonstrasi di dataran merdeka malam ni.

mohon polis lakukan sesuatu. malam new year ni ramai keluarga akan keluar. 

mohon tahan pengacau demokrasi sayap kiri ni !

13 comments:

Anonymous said...

AHLI POLITIK YANG DITANGKAP BERKHALWAT DENGAN ISTERI ORANG DALAM KERETA DIPERLIS BARU2 INI ADALAH KETUA PENERANGAN PEMUDA UMNO PADANG BESAR..



INFO DARI GERAKAN PEMUDA UMNO PADANG BESAR. PERLIS..

Anonymous said...

aku meniaga kecik2 mlm ni kat dataran. datang support yer!

barang kecik2 je. boleh buat present.

antara nya:

KY Jelly - boleh puak2 PandiKutty present kat Anwar. kira tutoh suka sama suka la. tak bleh nak dakwa.

Lilin & Colok - barang favorit puak2 PAS. Nizar Beruk suka sgt Lilin & Colok. Siap nangis balut2 kepala gitu.

Paper Harakah - Cina2 DAP memang cari paper ni. sesuai buat gesat jubur lepas berak.

support org melayu ok !!!
buy chinese last ok !!!

ANACONDA said...

ANON MUSANGKAK 329 PM...

AYAT LU MMG LAWOK BRO...

TERBAEKKKK...

MCM SIOT JE...

PUKIMAK KAU NUAR...

ANACONDA said...

ANON 310 PM...

LU DAH CHEK KE BRO...

CE CITER DGN FAKTA...

KALAU BETUL & AKU PUAS HATI...

AKU UMUMKAN...

KETUA PENERANGAN PEMUDA UMNO PADANG BESAR BERKENAAN MEME PUKIMAK SIAL...

SILA KELUAR DARI UMNO...

PUKIMAK KAU NUAR...

Anonymous said...

Selamat Tinggal PAS Fasa 1A Seri Manjung Perak, kami mohon maaf atas segala nya.

Anonymous said...

December 31, 2011 3:10 PM

aku suka kalau dia kena tangkap dan umno tak pernah backup org buat salah mcm tu tapi BAGAIMANA DGN ADUN PAS YG BUKAN SORANG DUA KENA TANGKAP KHALWAT TAPI KORANG SEMUA BUAT DIAM? kenapa tak tempek berita mrk kena tangkap kat blog masing2 dan bg komen mcm ni? HIPOKRASI KORANG MELANGIT TINGGI!!

Anonymous said...

pakat tangkap belasah je mrk ni ramai2 biar dirasakan lepas tu tinggalkan kat tepi jalan, sape nk kutip sila ambil... jgn nanti rakyat biasa yg dtg tu pusing 360 darjah buat demo kat kamu dan belasah kamu... jgn pulak kat polis belasah kamu. kalau kena tangkap jgn salahkan polislah sb kamu pun dah tahu apa yg kamu buat tak kena tempt... mcm sial, apsal la polis ni berlembut sgt.

Anonymous said...

Polis malaysia terlalu berlembut!!

Aku pun ada hak jugak!!

Anonymous said...

yang reramai kat dataaran merdeka tu .. bukan nak pegi demo .....
dorang nak tengok demo ... menjadi ke tidak ....
jangan salah faham ...
lagi pon malam minggu ...

malam tahun baru lagiii ....

hehehehe ...

tak de sapa ..rakyat malaysia yg teringin nak berdemo macam dulu dulu ... zaman sekarang niii ....
cuma rakyat yang bodo dan di perbodoh aje yg terlibat dengan demo tuuu ....

Melayu Perak said...

FITNAH Tuan Haji Anwar Ibrahim KURANG KICK! ... Jamil Khir BOGELKAN FITNAH BELIAU! ... Beserta Data Kewangan, WOW!
Posted by Gelombang Wangsa Maju | Saturday, December 31, 2011

Beliau menjelaskan wang yang digunakan adalah dari dana khas kerajaan kedalam bajet Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) untuk pembayaran kos guaman.

Jamil Khir turut menambah kerajaan setiap tahun memperuntukkan sejumlah dana kepada MAIWP bagi peruntukan kes perebutan jenazah, kes melibatkan saudara baru, isu murtad yang dibawa ke mahkamah.

Tuan Haji Anwar Ibrahim sudah boleh memberitahu budak suruhan Nik Nazmi tutup buku dari 'harassing'. Dr Maza sebagai salah seorang ahli MAIWP pun telah 'back up' Jamil Khir.

Jamil Khir Baharom pun sudah memberi penjelasan berhubung isu wang yang digunakan bagi kos guaman kes tuntutan qazaf adalah dari dana khas kerajaan, geran dengan perkataan lain.



Betul ke kos guaman kes tuntutan qazaf adalah dari geran kerajaan? Kadangkala kebanyakan Menteri suka melepaskan tengkuk masing-masing. Adalah lebih baik jika diselidiki betul atau tidak kenyataan Jamil Khir Baharom?

Ada atau tidak kerajaan memberi geran kepada MAIWP?


Hmmm ... betul seperti apa yang dikatakan oleh Jamil Khir Baharom.


Tuan Haji Anwar Ibrahim ... penyakit you semakin lama semakin kronik!

Anonymous said...

DEMOkrasi Fuckatan = DEMO guling2 atas jalan = DEMO baling kerusi masa pemilihan...

Memang sajak la perangai puak2 sakit otak macam tu.....

paritjawa said...

Xnmpk plk guling2 ats jalan buat2 mati mlm td..kihkih zaman skg ni kolotla sape yg buat cmtu

Anonymous said...

GAP >>>>

kat dataran tak tau laaa....

tapi malam semalam kat stadium jugra ...
puak kjaan pkr buat malam tahun baru .....
sambil nak bagi beberapa hadiah pertandingan pancing udang ....

memancing udang kat morib (( lot 666 jln banting )))

tapi nak bagi hadiah ... yg cume duit 300...200 ...100 ....kat stadium tuuu...

buat penat aje ... nak pegi amik hadiah ciput tuuu ....malam pulak tuuu...

ahli parlimen pulak yg datang ....

mana standard ... ahli parlimen kasi hadiah pertandingan duit cuma 300 aje ... sepatutnya hadiah mesti lebih bagus dari itu ...!!!???

itu program parlimen tuuuu ....
takkan la' eh macam tuuu ...

bukan program dibawah DUN ...


lepas tu nak kasi hadiah nak tempat glamer .... kat stadium jugraa ....
sebab nak bagi org org semua nampak ....
ahli parlimen ....next PRU ... nak lawan lagiii ....


tapi sayang .....
aku lalu tepat jam 12 malam..
malam tadi ....sunyi sepi ....
keadaannya macam ...
program kat...
balai raya kampong ....