Tuesday, January 10, 2012

PAKATAN SELANGOR : LU KALI NI MAMPOS !



tahun ni aku akan kerjakan pakatan selangor sampai mampos.


mampos pertama ?
tunggu esok !

74 comments:

Anonymous said...

hentam bro...

tobeng said...

Bagus gap!Semangat ini yg kita mau.Makin ditekan makin bersemangat,barulah namanya anak Melayu yg tak membuang baka!

Bila nuar bebas aku pun down kejap tapi kejap aje,lepas tu semangat melawan jadi berganda mengenangkan pihak 'dajjal' yg munafik perasan dia dah menang.Silaplah kan kalau ingat boleh menang mudah.

Anonymous said...

silent majority berada di belakang kamu yg mahu meranapkan kerajaan dayus yg begitu takutkan DAPigs.

Apa besar sgt kah kuasa DAPigs yg mengawal setiap keputusan kerajaan negeri selangor dari bab air, bab sampah, bab pasir, bab agama Islam pun nak kaut.

Lahanat.

Anonymous said...

Macam ni ke tulisan orang yang tak erti berbicara, biadap Dan kurang sopan bahasa?
Macam style gengster saje.

Komunis ke?

QUDRATULLAH said...

ANAK JANTAN,PEJUANG BANGSA DAN AGAMA TERAKHIR. SEBELUM DUNIA KIAMAT DAN MENUTUP TIRAI KEWUJUDANNYA

Anonymous said...

heheheheh jangan hraplah korang nk rampas selangor. makin banyak korang hilang parlimen & dun adala. simple aku yg dulu undi BN sekarang nekad akan ubdi PR. Terbukti sekarang diaorang lebih bagos dari zaman BN. BN sabotaj banyak la///

Anonymous said...

Aku suka kalau hassan ali join kita.Kasi gempur puak2 pengkhianat agama dan bangsa sampai lunyai.

Bayangkan barisan2 panglima perang zulnordin,hassan ali,ezam dll gegar selangor dengan roadshow sampai runtuh kerajaan boneka kafir harbi ni!

Pergh!

Melayu Berwawasan said...

kasi hentam sama khalid gagap banyak x sangat...

Anonymous said...

silent majority berada di belakang kamu yg mahu meranapkan kerajaan dayus yg begitu takutkan DAPigs.

----------------------------

saya setuju. i am one of that silent majority. so kita tunggu sajalah pru13 nanti. malaysia x perlukan pembangkang kelas bawahan mcm yg ada skrg. jika mahu jadi pembangkang di malaysia, sila jadi pembangkang yg ada kualiti. jika selama ni agungkan sgt negara luar maka sila ubah mentaliti pembangkang mcm mana pembangkang kat us or uk sana nun yg membangkang apa yg perlu dibangkang dan sokong apa yg bagus utk rakyat dan negara. bukannya membangkang segala2nya. jika tak blh biar negara ni tak ada pembangkang... biar NGO yg ambil alih utk check and balance gov sb saya rasa NGO di malaysia ini lbh baik kualitinya dr pembangkang.

Anonymous said...

11:39 PM,

Ko tengok diri ko sorang aje ke?Cubalah perati keliling sikit.

Aku dulu pulak penyokong/pengundi tegar pas,tapi sekarang suda tukarla macha.Berita baiknya kaum keluarga aku yg 80% pembangkang dulu dah 90% BN sekarang.Lagi baik punya berita staf2 opis aku yg 90% pembangkang dulu dah jadi 70% pro kerajaan.Kira oklah tu kan.

Tak sabar rasanya nak undi BN buat pertama kali dan jatuhkan pakatan..Kali ni nak bawa bendera dacing pulak kat kereta.

Anonymous said...

1133,

Komunis tu tiada agama..mcm lge..kalau tak pun mcm anwar..ha..dia ni sipi sipi komunis.

Sbb berfahaman pluralisme. Agama Islam samarata dgn yg lain..

Heh

Anonymous said...

anal..
heheheheh jangan hraplah korang nk rampas selangor.....(bengap)

...............................
kau kira kao je...habis yg aku ni dulu pangkah PKR..skrg tak kan sesekali ulang kesilapan..jadi ni baru kira seri..
(cuba kaji..PRK yang tak menjadi,asyik lunyai kalah teruk)..masih nak mengharap ke? jgn marah haaa...kutip sampah tu dulu baru boleh kutip undi ..

Anonymous said...

Lawan GAP. Hari Isnin 9/1/2012 bila Anwar bebas, Dr Hasan Ali kena tendang dari PAS geramnya melihat banyak bendera DAP berkibaran di kiri kanan jalan menuju ke SUK jika datang dari arah Seksyen 15 Shah Alam.

Anonymous said...

slap la perkiraan umno selangor.umno perintah ++++50th tapi yg kenyang kuncu umno.PR baru 3th dah mcm2 rakyat dpt.skrg baru cerita islam melayu.ank2 luar nikah zaman umno dah beribu2,nak salahkan PR.baru sibuk2.angkut duit rakyat berguni2 mcm bapaaak dia yg punya.skrg rakyat dah celik, cuma umnongok yg buta.slmat tinggal wahai umno yg busuk mcm bangkai.GAP sudah2 lah buat dosa.ntah2 esuk lusa allah cabut nyawa tak sempat bertobat.

Anonymous said...

Dari 10 ribu yg diarahkan, dgn kebebasan utk dtg ke carpark tanpa disekat, dgn beratus ratus ribu ahli.. Tp yg muncul berpanas lebih krg 5 ribu org.

Ini satu petanda yg baik. Kalau 1998, dah berpuluh ribu pasti dtg.

Mana yg lain??

Anonymous said...

January 10, 2012 11:39 PM

skrg ni yg kau tgk parti mana yg byk hilang parlimen dan dun? cer citer. jgn la citer angan2 mat jenin ko je... kita citer hal realiti senario skrg ni. parti mana yg lepas satu-satu hilang dun, hilang parlimen, wakil rakyat kuar parti, ahli parti kuar parti berduyun-duyun? sila jwb tu jgn jwb jawapan 'kebarangkalian', jgn jwb 'aku rasa', jgn jwb 'ko tgklah nanti', jgn jwb 'aku akn undi pr'... sb aku tu mean sorang je... kita skrg ni kena rasional ckp pasal realiti. realitinya semua org dh nmpk tak menyebelahi PR.

aku silent majority yg dulu x mengundi tp skrg aku pakat lobi kwn2 di ofc utk daftar dan mrk tu pun silent majority juga... so kalau ko pg undi PR yg silent majority mcm aku akan choose BN sb walau mcm mana pun aku tak mahu berimamkan seorg pemimpin yg diragui tahap seksulaitinya dan yg sah menghalalkan pluralisme. Nauzubillah, aku tak redha.

Anonymous said...

3 thn pakatan take over mcm 30 thn mereka mengumpul kekayaan.

Buktinya? YB baru 2 thn, sudah punya ferari.
TBH mampos utk tutup kerja kotor DAP.

Anonymous said...

Penjilat totok PGayR dah sakit kronik dek racun minda Al-Jub. Makan ubat Tok Guru jadi sewel pulak. Moga Allah memberi hidayahNya kepada golongan yang semakin sesat ini.

abang joni said...

Aku pulak tak rela berpemimpinkan seorang lelaki tua yg simpan adik angkat dalam rumah dan hadiah spender mahal pada lelaki.

Mak tak rela nyah auwww

Anonymous said...

Jiran tetangga kat area bangi ni, mmg ramai yg sokong PAS pd 2008. Sbb pertama pak lah.

Hari ni ramai yg kata tak nak pg mengundi atau nak buat undi rosak sbb kecewa dgn PAS hari ini.

Masih ada masa utk aku turnover diorang utk undi BN. Peluang baek punya..

Anonymous said...

Aku pun dah tukar..... Dulu sokong APU, kemudian PR tapi sekarang sudah sedar. Lepas ni sure pangkah yang lain. Cakap pandai, kutuk pandai tapi bila dapat kuasa jadi gila. Yang pakai serban lagak maksum hingga jadi macam samseng. Orang lain buat semua salah, kao buat semua betul. Takebeer lah kalau gitu.

Anonymous said...

Abang joni,

Dapat spender mahal lagi branded, kalau anwar bagi...ambik....

Lepas tu...larik......!

Anonymous said...

Boleh kaya tokeh jual spender branded kalau anuwar bebas..

Dia beli pakai borong. Mana yg berkenan..dpt la hadiah spender brand levis

Auuwww!!

Anonymous said...

Kawe dulu pangkah Khalid Gereja dan lani tak sabar nak tending dia keluar dari Shah Alam.

Anonymous said...

Spender...spender...!!

Mari beli spender..!! Sesuai buat hadiah utk staf dan pekerja lelaki yg jambu.

Spender.. Spender.. Mahal..mahal!! Ini original brand levis punya tarak tipu woo..

Anonymous said...

January 10, 2012 11:51 PM

:) selama 50 thn lbh tu mak bapak ko kebulur ke? ko kebulur ke? ko kena halau dr tanah kau? ko kena halau dr rumah ko? ko kena halau dr kedai ko? ko merempat tepi jalan ke? ko tak skolah ke? 50thn ko buka mata ko dgr suara burung, suara muzik, suara anak isteri mak pak... ko tak dgr pun bunyi bom, kan? 50 thn takde pun kapir laknat lempar kepala babi kat surau masjid kau, tade kristian pun yg berani perlekeh agama ko, tade bangsa bukan pribumi yg pertikai hak ko kan?

come on la, ko kalau ko nk senang nk kaya hidup mewah... ko usaha sendirilah. bukan semua org yg berjaya tu mkn suap bro. bukan semua businessman dlm umno tu guna jalan salah. mrk pun ada ijazah ada kelayakan.

kalau syed mokhtar tu yg asalnya gembala lembu je blh jadi millionaire dgn usaha dia sendiri, ko nk jadi mcm dia ko usahalah. ada otak guna. ada peluang rebut. takda mende free dlm dunia ni bro. ko nk berak pun skrg ni kena bayar 30sen paling kurang la.

aku nak tanya ko balik... 50th malasia aman, maju berkembang.. APA PULAK SUMBANGAN KO SBG RAKYAT PD NEGARA? ko ingat menteri2 tu tak kerja ke? ko mungkin kerja 8 jam... mrk mungkin kerja berbelas jam. cuba tanya org terdekat tun berapa lama dia bekerja sehari. ko blk rumah dh lupa pasal kerja. mrk blk rumah pun org dok cari atas urusan kerja. so apa sumbangan ko pd mrk pulak, jgn ingat mereka je nk sumbang kat ko. mrk pun rakyat juga. mrk bayar tax lagi byk dr ko.

yg jadi masalahnya org mcm ko yg takde sezarah mana bg sumbangan sibuk mendabik dada seolah mcm ko sorang jek yg berhak kat negara ni tp org yg byk bg sumbangan harumkan nama negara, naikkan rating economi tak mcm ko sibuk kecoh pun...

Anonymous said...

Kita tutuh jubo Nuar

Anonymous said...

dulu khalid gereja ni..ibaratnya..pijak semut pun tak mati..

Hari ini..

Tipah tertipu bang..! Tipah tertipu..!

TokAyah said...

MAHKAMAH SUKAR UNTUK MENJATUHKAN HUKUMAN DISEBABKAN KEMUNKINAN DNA TERCEMAR. KEPUTUSAN SILENT MAJORITY MAHKAMAH RAKYAT SUKAR MEMILIH PM YANG TIDAK100% MEMBERSIHKAN DIRINYA DALAM EPISOD LIWAT 11. Tunggu PRU 13.

Otak geliga said...

hentam ja bro GAP.....hentam kasi ranap....aku SOKONG ja.....hehehe

Pembangkang ni, kalau dah mmg duduk bawah kangkang biaDAP mmg sukar nak nak nampak cahaya kebenaran......soo apa lg selak je kangkang biaDAP tu biar nampak kemaluannya......biar sedorr banyak

aku mmg berazam jika UMNO/BN x buat kerja yg betul2 gila sehingga menjelang PRU13 undi aku n my family adalah utk UMNO/BN....tapiii kalau dah langgar sempadan jgn kata nak buat undi rosak, tgk tpt mengundipun aku jelak

utk pembangkang boleh blah buat masa ni....low class, pemikiran serba rosak, penghancur umat & rakyat, pelacor agama & akidah....selamat meranapkan diri sendiri.....hehehehe

Anonymous said...

January 11, 2012 12:08 AM

Mereka yang kondem semua hati busuk, buruk sangka, pemalas dan yang golongan yang mengelak bayar cukai. Bayar zakat pun berkira dan berburuk sangka. Memang patut mereka jadi kaldai dan kera.

Otak geliga said...

yg mana masih PERASAN pembangkang bagus sila beristighfar byk2 supaya terbuka hati tu.......hehehe

kita sama2 HANCURKAN pembangkang PRU13 ni ok.....cantekkk...aku tau kau semua mampu mengundi UMNO/BN utk kesejahteraan Agama Islam, Bangsa Melayu & Negara Malaysia.....hehehe

anti seks bebas said...

Tahun 2008 backward blog/web pembangkang menguasai sepenuhnya perang cyber.

Sekarang cuba cek balik,top ten blogger,7 adalah geng pro kerajaan.Ini fakta.

Bukanlah nak bangga sampai lupa diri,tak ada masa lah wei,tapi puak2 pakatan jangan cakap kosong,angan tak sudah boleh tumbangkan BN mudah2.

Ingat rakyat terutama orang Melayu makin benci pakatan(pas dan pkr) sebab dayusnya melampau2.

Anonymous said...

Anon 1208,

Betul cakap kau.

Yg paling kelakar, terpekik terlolong ckp duir rakyat...duit rakyat..

Walhal, yg terpekik pekik tu..sesen pun duit dia takde dlm perbendaharaan negara.

Kalau org keje mkn gaji 5-6 ribu pun lepas claim insuransm claim beli buku, beli lappy, pakai broadband, sara idup anak, boleh dpt balik duit dari income tax.

Yg gaji ciput sah sah tak payah bayor income tax. Sesekali bayor cukai service mkn kfc.

Memalukan. Duit dia sesen pun takde bantu negara, dgn muka tak malu..duit rakyat..ceh..

Otak geliga said...

apa yg pembangkang mampu tawarkan kepada rakyat Mas hanyalah PROVOKASI, KONSPIRASI & yg paling byk AIR LIUR BASI.....hehehe

tukar undi utk UUMNO/BN k....jgn malu jgn segan, undi anda adalah rahsia......hehehe

Anonymous said...

anon 1208, 1214,

Yg kondem dan komplen itu ini, itu tak cukup, ini nak lebih..bukan saja pemalas, biasanya kaki ponteng keje.

Subsidi nak. Tapi tak pernah bayar cukai pendapatan. Zakat buat buat lupa. Dgn alasan utang byk.

Gula naik seposen pun nak demo sana sini. Tapi tgn genggam iphone. Itu pun hutang.

Otak geliga said...

Zaman jurassic dlm pakatan sewajibnya ditamatkan pada PRU13 nnt.....tindakan mereka nampak semakin x keruan....hehehe

aku sebagai RAKYAT ni tgk makin lama makin naik meluat....ramai RAKYAT yg dah muntah skrg tgk "Konspirasi Spinning Gasing" pembangkang....hehehe

kepada pencacai tegang pembangkang ingatkan byk2 kat pemimpin DINASOR kau supaya berundur.....dah x kompeten.....hehehe

algojo said...

Aku punyalah berasap bila dengar peliwat tegar mudah2 terlepas dek kerana aspek teknikal.

Itu jam juga aku cargas kasi rempuh blog2 pembangkang.Ceh bacul,tak beraninya kasi open komen,semuanya tapis takde telo.kalau yg buka komen pun,tengok kena hantam kiri kanan terus delete komen2 anti pakatan jam2 tu jugak.

Ceh bacul rupanya bloger fuckatan!

Otak geliga said...

mana2 mahasiswa/i tu tolong sibukkan diri anda dgn assignment 7 aktiviti kampus......jgn byk sgt politik....akan samapai masanya nnt....bukan lamapun nak blajar tu, takat 3-5 thn je....itupun tgk peringkat 7 bidang yg diambil

jgn sia2kan PTPTN & duit keluarga dgn membabitkan diri dgn aktiviti MENGARUT terutamanya menyokong pembangkang.....sokong UMNO/BN x pe, diorang x gengster & menganggu masa belajar kau semua.....hehehe

Otak geliga said...

aku tau MAJORITI mahasiswa/i adalah menyokong KERAJAAN sedia ada & mrk adalah penyokong yg berbudi pekerti tinggi....kalau nak dibandingkan dgn mahasiswa/i pembangkang uisssshhhh susah nak beza......mcm mafia dgn imam masjid yg kontradiksi antara satu sama lain......hehehe

abang2 & kakak2 mafia jgn marah2.....perbandingan jahat je ni....hehehe

Otak geliga said...

berapa ramai pemimpin & juak2 pembangkang yg dpt tawaraan filem Hollywood atau Bollywood???

x da ka??...itu maksudnya lakonan kau semua low class...hehehe

berlakon mcm buat lelucon...ingat rakyat x berakal nak berfikir & meneliti keadaan.....hehehe

Anonymous said...

anuar brahim bebas...takpe itu kehendak ALLAH.....ADA HIKMAH DISEBALIK PEMBEBASAN ANUAR.....SESUNGGUHNYA ALLAH LEBIH MENGETAHUI....APA YG TERBAIK UTK UMATNYA......ALLAH MAHA ADIL....ALLAH AKAN MEMAKBULKAN DOA ORG YG TERANAYA......SAIFUL BUKHARI...BYKKAN BERDOA..BALASAN ALLAH PASTI DTG....ANUAR IBRAHIM SEDARLAH...BAWA2 BERTAUBAT......UMUR DAH 65THN BILA2 SAKARATUL MAUT DTG MENJEMPUT......LUPAKAN LAH HASRAT NK JADI PM MASA DAH TERLAMPAU SUNTUK.....KPD PENCACAI2 ANUAR....AKU TAHU HATI KORANG DAH TERTUTUP......GELAP...BERSENANG2 DULU BERSUSAH KEMUDIAN.....

Anonymous said...

siapa nk tempah seluar levis 901 tapi zip dibelakang...product baru mare mare mare...

Anonymous said...

siapa nk tempah seluar levis 901 tapi zip dibelakang...product baru mare mare mare... rujuk........

http://www.liquidvinylclothing.com/MensBuildPants.html

Anonymous said...

Selangor lebih bagus kepala lutut ko...semakin hancur adalah bawah PR.....terlalu ramai pengundi di sekeliling aku ni nak pangkah BN...jangan harap nak bagi muka...

Yang sokong PR, kalau melayu tinggal melayu "lembu" je...budh bertingkat2.

Anonymous said...

aku mahu Islam berdiri megah di bumi Malaysia ini....Pas memang bukan pilihan utk memperjuangkan Islam, tp sayang Umno jugak tidak menggunakan kuasa mereka sebagai parti yg memerintah utk mengangkat Islam selayaknya. Kalau setakat tertulis Islam agama rasmi dlm perlembagaan itu belum cukup. Umno jauh lebih baik dr Pas....tp disebabkan Umno buat pekak kpd kehendak sebenar rakyat terutama umat Islam....aku malas nak pegi mengundi nanti

Anonymous said...

Kalau malas mengundi jadi golongan takdak pendirian....aku pernak undi PKR dan BN...tapi kini tidak kepada PR...pilihan aku BN...tak sabar nak mengundi...setiap keluarga pun aku dah brain wash undi BN....

Jawapan aku mudah je,..kalau korang nak malaysia hancur undi la PR....besok2 ramai2 duduk tepi sungai....

PAS??? dari parti yang mulia dia hati aku kini...dah macam jalang takde pendirian.......hancuss..tonggang terbalik....parti yang dah hilang pendirian...tak boleh pakai...bungkus...pelingkup...yang nie jadi pencacai angkat najis DAP...bab guling jalan ...angkat bendera roket....pakai purdah roket memang hebat....

PKR...hem...parti rosak akhlak...hipokrik......ini parti jenis kalau orang gadai tuduh pun jadi. Tu pasal pelingkup...sapa yang dekat mesti terpalit...lama-lama mesti tak boleh tahan. Jadi alat DAP nak hancurkan maruah melayu je.....

Anonymous said...

aku rasa muslimat pas yang terpekik terlolong masa 901 sambil nyanyi mampus tu syiah. aku rasa la. sebab pendekatan diorang ni macam syiah. cuba tengok video dan bandingkan dengan video syiah. serupakan??

Anonymous said...

daripada ko komplen kat cini,baik ko nasihatkan BN pasal lembu NFC,Ipp,hutang negara,hutang isi rumah berjumlah RM466 billion,dulu billout sekarang pinjam duit KWSP lebih RM70 billion,isu2 semasa salah urus wang negara dulu dan selamanya byk kes yg belanja hangus dll.Semua sumber tu aku baca kat blog jgn marah aku pulak,sbb aku sampaikan aja.Andaikata krisis ekonomi mcm 1996 melanda kt negara kita,kerja kena buang,hutang tak berbayar,ramai yg menggangur.kita semua boleh ddk dan tinggal tepi sungai sbb tak mampu byr hutang.Duit KWSP kita boleh tolong kita ker masatu?Itu jam pehak bank boleh tolong kita ker,boleh tutup sebelah mata tentang hutang kita,mustahil boleh sbb dia pn berniaga,diapn mengharap duit dr pelanggng dia, utk dia mengelak dr rugi.Dlm erti kata lain, bankpn tersepit dr segi untung dan hutang.Kalau aku salah mintak maaf ler.Sbb pengalaman mengajar kita.

Anonymous said...

SELANGOR HAK MILIK KEKAL PR!

ADA FAHAM MELAYU BANGSAT?

DAP TERBAIK !

Anonymous said...

PAS dan PKR dah jadi lembu DAP.Kesian Melayu dah jadi lembu di Negara sendiri. Melayu oh Melayu kenapalah begitu rendah maruah bangsa mu hinggakan lebih rendah lagi dari masyarakat "pariah" di India. Beginilah padahnya bangsa Melayu yang lemah kekuatan jati diri hinggakan boleh jual maruah bangsanya kepada DAP. Orang Melayu memang dah bodoh stupid! Padan muka orang Melayu dah kena jual dengan pemimpin Melayu pengkhianat bangsa.

Anonymous said...

akal orang Melayu sungguh cetek kerana terlalu ringan berat otaknya. Dalam kepala tengkorak otaknya kosong. Itu sebab orang Melayu tak dapat berfikir dengan bijak Dan waras. akhirnya jadi lembu DAP! Memang handal otak orang Melayu asyik kena main bontot sejak dari zaman penjajah Portugis, Belanda, Inggeris hinggalah sampai sekarang di jajah oleh DAP dan PAP!
Apa nak jadi kepada anak cucu bangsa Melayu? KESIAN ANAK CUCU JADI BANGSA MELAYU PARIAH DI NEGERI SENDIRI! Melayu dah jadi hantu pucong di tepi jalan!

Anonymous said...

anon 3.42 AM

ko dah main api. ko kata melayu bangsat ye. ko bagi tau aku mana ko nak jumpa aku.

kalau ko berani ko bagitau lah, jgan berani kat mulut je tapi telo takdak. jalan pun ngepit.

Anonymous said...

umno meleleh tengok akaun kerajaan pr sel ada lebih 1 bilion...tahniah ts khalid..ini buat umno meroyan nak tawan sel.

Anonymous said...

Bang/Kak tau baca audited tak????...cuba bandingkan dengan tahun2 terdahulu....terbukti semakin hancur....rezab simpanan semakin mengecil...

Anak Jati Selangor said...

Anon 5.49
Jgn berkhayal byk sgt..susah kalau berfikir guna kepala lutut ni.
Ko sedo tak apa yg korang dah buat kat Selangor?? Ko sedo tak Perak hampir terjual dulu?? Ko sedo tak korang sebenarnya barua DAP yg telah terang2 menolak Islam sebagai ugama rasmi negara ini??
Tolonglah bro..tolong waras sikit.

PAS/PKR sokong DAP
DAP tolak Islam
Oleh itu, PAS/PKR tolak Islam

Ada faham??

Anonymous said...

Anon 3.42

Babi Celaka Sial Ko!!
Biar ko mendapat celaka atas perkataan ko

pengundi atas pagar said...

terus terang, sblm ini aku undi pas. tp dgn apa yg berlaku dlm pas hingga kini. langsung takde kudrat nak berhadapan dgn pkr dan dap. lebih baik aku undi bn semula pru13 nanti.

sekian

Anonymous said...

akaun 1 bil?

tp rizab nak kering daaaaa..
hutang makin banyak daaaaa..

kah kah kah

Anonymous said...

ceewah lembu pr ni
konon bangga dalam kerajaan selangor ada akaun lebih 1 billion.

wei pundek,simpan je ke duit tu utk kegunaan khalid sdn bhd?

kata Pas for All.bila kritik terus kata jangan masuk campur urusan.pi mabok la pas for all

anuwar punya perangai habih semua benda cacamerba.bangsat mana ntah yg pi lepaskan dia dulu.

undi pas atau pr kira masuk syurga la yer?selalu lembu pas perasan bila kritik pas seolah macam kritik Islam.padahal pas is pas dan Islam tu Islam.

bila nik ajih nak letak jawatan tu?nak pegang sampai mati ker.toksah bising la konon banyak salahtadbir dalam negara.tabung memali pun songlap,kohilal pun rugi lagi mau sembang konon pandai tadbir negara..kelantan,air pun tak dapat nak settlekan.pinjaman ntah brapa kali tapi berhala buddha jugak yang bertambah

Anonymous said...

PR = PAKATAN RABAKSSS!!

HENTAM SAMPAI RABAKSSSSSSS!!!

Anonymous said...

Aku dah kata PAS mcm cult Ayah Pin!!
Ada kerajaan Langit!!

Pas ada Nabi sendiri mcm PKR ada Imam Mahdi!!

Anonymous said...

heheheheh jangan hraplah korang nk rampas selangor. makin banyak korang hilang parlimen & dun adala. simple aku yg dulu undi BN sekarang nekad akan ubdi PR. Terbukti sekarang diaorang lebih bagos dari zaman BN. BN sabotaj banyak la///

January 10, 2012 11:39 PM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagos lah tu makin ramai Melayu Bangsat dan Laknat di Malaysia ni.

Makin Makmur lah Negara Malaysia mcm Singapura di bawah pimpinan Bangsa fahaman Mominis dan Rasis!!!

Anonymous said...

aku tau MAJORITI mahasiswa/i adalah menyokong KERAJAAN sedia ada & mrk adalah penyokong yg berbudi pekerti tinggi....kalau nak dibandingkan dgn mahasiswa/i pembangkang uisssshhhh susah nak beza......mcm mafia dgn imam masjid yg kontradiksi antara satu sama lain......hehehe

abang2 & kakak2 mafia jgn marah2.....perbandingan jahat je ni....hehehe

January 11, 2012 12:34 AM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Betul tu!!

Aku setuju!!

Pelajar yang menyokong pembangkang semua berakhlak dan berbudi pekerti Maximum Danger!!

Sama mcm Pariah Dog!!!

Anonymous said...

SELANGOR HAK MILIK KEKAL PR!

ADA FAHAM MELAYU BANGSAT?

DAP TERBAIK !

January 11, 2012 3:42 AM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Confirmed si Sial ni tiap malam kena juboh dgn Anwar.

Atau

Tetek kena picit dgn anak Lim Lanciao Eng.

Atau

Burit dia kena sedots dgn Mat Sabu.

Anonymous said...

SELANGOR HAK MILIK KEKAL PR!

ADA FAHAM MELAYU BANGSAT?

DAP TERBAIK !

January 11, 2012 3:42 AM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NAJIB TETAP JADI PM!!

BN TETAP JADI KERAJAAN!!

DAP BASTARDS CAN SUCK MY DICK!!!

Anonymous said...

MELAYU/ISLAM/RAJA BOLEH JUGA BERHARAP DGN BN (ADA BUKTI SEJARAH). PAS/PKR DAH TAK LEH PAKAI. DATOK HASSAN ALI YG PERJUANGKAN ISLAM PUN KENA TENDANG KELUAR APA KE HAL TU? ANUAR YANG 100% DLM VIDEO SEX PULAK DISANJUNG-SANJUNG. NI TANDA PAS/PKR DAH JAUH SESAT DAN MABOK LAGI.

Anonymous said...

gap xnak join serang musimat PAS ke? modal baik tu

Anonymous said...

MUKO SUPO JUBUR LEMBU

Anonymous said...

TS Khalid akan terus menjadi MB Selangor,
DSAI bakal PM ke 7.

DAP FOR ALL

SAMA RATA SAMA RASA.

MELAYU UMNO MANGKOK HAYUN!

JANGAN MARAH!
KENYATAAN.

Anonymous said...

Betul tu GAP, yang akan mampos dulu adalah UMNO. Sebab:-
1. Raja Rasuah
2. Raja Songlap
3. Raja Fitnah
4. Raja Maksiat

RAJA KAPUR DUIT RAKYAT

Anonymous said...

Ada dua yang aku tolak. 1. DAP. 2. ANWAR. Dua2 ni pelingkup negara. Sesiapa yang mengaitkan diri dengan dua2 ni pengkianat ugama, bangsa dan negara.

Anonymous said...

Selangor yang dahlunya antara negeri termaju di Malaysia telah menjadi negeri yang sangat bermasalah dan negeri longgokkan sampah sarap.

MaiL DuaSinggit said...

aku harap negeri-negeri yg di perintah pakatan rakyat skang ni, PRU akan datang hancur parti korang!