Monday, April 2, 2012

AZMIN MULA BENTUK 'TEAM' DALAMAN PKR !

 berita baik kepada sesiapa yang merasakan berita ini baik.
baik dari segi menyokong peranapan PKR.

azmin ali sahkan pembentukan kumpulan menang ' winning team' dalaman pkr.

winning team ini kononnya akan bagi motivasi kepada jentera pkr di seluruh negeri, bermula dengan sabah.

winning team azmin ali ini disertai oleh adun dan ahli parlimen pkr yang setia dengan azmin.

bagus bagus... yang lain tak bagus lah azmin ya ? anwar konpem bersetuju dengan penubuhan team azmin ni.

aku berkeyakinan team ini telah memulakan langkah di sabah (stail anwar yang sama sewaktu berkempen lawan arwah tun ghafar) kemudiannya bergerak ke selangor untuk menumbangkan gang kalid gagap dan barisan exco !

bagus peranapkan PKR asap azmin..

10 comments:

Anonymous said...

.
















































































































.

Otak geliga said...

bro GAP, anon KOSONG dtg balik kah???....hehehe

ok la..ok la...winning candidate ka, miming candidate ka, mining candidate ka aku x kira....aku cuma harap PR hancur pd PRU-13 nnt...aku dah tak tahan dgn gaya pembangkang Malaysia yg bukan check & balance tapi balance destroyer di mana2 saja mrk wujud samada di bandar hatta di ulu2 & ceruk hutan Mas.

tp sekurang2nya Azmin akan menjadi salah satu pencetus kehancuran parti yg didokong Yahudi/AS....semoga Malaysia selamat & lebih aman selepas PRU-13

Rakyat ramai2 sapu PR dlm lubang pasir di Selangor utk dikambus....hehehehe

Adi Kencana said...

Baguslah tu, dah nak start berbunuh sama sendiri, mcm masa pemilihan PKR dulu..

NURUL IZZAH HALALKAN HUBUNGAN GAY? BOLEH JATUH KUFUR! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

SPAM sudah mariiiiiiiiiiiiiiiiiii
jom kita semua undi BN saja.

Anonymous said...

ORANG CERDIK PANDAI PKR SUDAH LAMA TNGGALKAN ANWAR...YANG MASIH SETIA KINI HANYA YANG BODO BODO !

fairuzkhan said...

ya la..org kat semenanjung dah ramai yg sedar...kemana lg dia blh pergi... nak tunjuk muka jambu dia kat sabah plak!!!!klu aku kat sana sumpit je bontot dia...

Langsi said...

eh...eh! Nyibuk plak dengan rumahtangga orang. Kalo minat isi la borang masuk PR...tinggalkan UMNgOk Be-eNd.

Kalo nak kekal BoNgok, BaNgang, BeNgong, BeNgap dan BiNgai....kekal la dlm UMNgOk Be-eNd tu DAN jgn nak menyibok hal parti Pakatan Rakyat!

Otak geliga said...

oit Langsi

mana tak sebok....kami nak menyedarkan diri kau org yg dah teruk kena tipu dgn pemimpin hancing korang tu....hahahaha

kenapa??...panassss kah??...hahahahaha...panasss siottt

karipap2.0 said...

ringuage otheptidak ada winning team Azmin di Sabah.. beribu ahli2 PKR join STAR..

Green Sabah said...

Sabah does not need any more Semenanjung party like PKR, even their own members have decided not to support them anymore, 2,000 PKR Sabah members left the party to join Star, 500 more have left Kota Belud Division as well.